לעזעזעל הילה!!!! מאיפה גילית???? אני כזה מעריצה אותך!!!! לא באמת את מדהימה!!!
S SHANY4E New member 15/1/05 #19 לעזעזעל הילה!!!!../images/Emo99.gif../images/Emo2.gif מאיפה גילית???? אני כזה מעריצה אותך!!!! לא באמת את מדהימה!!!
לעזעזעל הילה!!!!../images/Emo99.gif../images/Emo2.gif מאיפה גילית???? אני כזה מעריצה אותך!!!! לא באמת את מדהימה!!!
S SHANY4E New member 15/1/05 #20 ../images/Emo122.gifשכחתי את הפסיק......./images/Emo122.gif לא באמת, הילה את מדהימה!!
C CiNdErElLa3887 New member 15/1/05 #22 ../images/Emo142.gifצ צ צ הגזמת../images/Emo3.gif את יותר מדהימה ואממ קראתי את זה איפשהו בפורום הרשמי לא זוכרת איפה
../images/Emo142.gifצ צ צ הגזמת../images/Emo3.gif את יותר מדהימה ואממ קראתי את זה איפשהו בפורום הרשמי לא זוכרת איפה
ח חנוש האחת1 New member 15/1/05 #21 יש יש יש ישש!!! או לא סליחה שאני מפריעה לא ידעתי למי להגיב אבל חזרתייי!! והפעם לתמיד אז לא תצליחו כל כך מהר להיפטר ממני!!! התגעגעתי :]]
יש יש יש ישש!!! או לא סליחה שאני מפריעה לא ידעתי למי להגיב אבל חזרתייי!! והפעם לתמיד אז לא תצליחו כל כך מהר להיפטר ממני!!! התגעגעתי :]]
C CiNdErElLa3887 New member 15/1/05 #23 ../images/Emo142.gifיווווו חנע../images/Emo7.gif התגעגתי../images/Emo24.gif את בטח משלימה עכשיו פערים שמחה שחזרת
../images/Emo142.gifיווווו חנע../images/Emo7.gif התגעגתי../images/Emo24.gif את בטח משלימה עכשיו פערים שמחה שחזרת