רונצ´וק?!? איפה נעלמת?!? כנס לפה

LLLLL

New member
../images/Emo12.gifרונצ´וק?!? איפה נעלמת?!? כנס לפה

טוב, אני אתחיל בעניין- אני רוצה לנצל את הידע שלך בתור פרופסור
להליכות (לא נימוסים!!! חס וחלילה!!! רון?!? לאאא. התכוונתי להליכות ברגל, כאילו דה?!?). שאלתי היא כזו: לפי שומרי משקל, 30 דקות הליכה שוות 3 נק´ בונוס חיפשתי מחשבון מדעי
(הייתי הקבצה נ´ בביצפר...) והגעתי למסקנה הבאה: 10 דקות הליכה = 1 נקודה עכשיו, אני הלכתי היום פעמיים את הדרך לאוניברסיטה וחזרה דהיינו (הופה! איזה מילים!) 4 פעמים הליכה של 20 דקות כאן יכנס הידע שלך... זאת אומרת שהלכתי סה"כ 60 דקות כלומר 6 נק´?!?! או שמא (שמא?!? מה קורה לי?!?) בגלל שזו לא הליכה רצופה אז אני לא יכולה לחשב ככה? הא? האא???? האאאאאאאא?????? נראה אותך עונה לי על זה! ביי
ירון

LLLLL

New member
רואים שהייתי הקבצה נ´...../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

4 פעמים X הליכה של 20 דקות זה 80 דקות = 8 נקודות... מחשבונים מדעיים... לך תסמוך עליהם...
פאדיחווווווווווווווווווות |אייקון של שורוק|
ירון

חחח... ../images/Emo6.gif

ומצטרפת לקריאתך לרונצ´וק המקסימצ´וק שנעלם לנו!!! רוווווווווון!!! למה מי אתה חושב שאתה?! חזור אלינו!!! we miss ya!!!
אוהבת המון :) עדי פימפוז´ו, טורין טורין... {חחח... אחותי לא מפסיקה לשמוע את זה, אז זה מה שיצא...}

רון ו

New member
ואני כבר חצי הולך חצי רץ../images/Emo121.gif

זהו, זאת השעה המתאימה לגבש את המוטיבציה ולבדוק מה קורה קודם כל קבלי תיסלם, שהחלטת לשלב את הספורט בתוך שיגרת הלימודים מה שנראה לי שמבחינת שריפת קלוריות, כל צעד זה צעד יש טוענים שגם אין הבדל בין ריצה להליכה - אם משוים את המרחק סה"כ. כלומר מה שקובע זה לא הזמן שהלכת, אלא המרחק שעברת אבל! יש לריצה או הליכה נמרצת יתרון נוסף: אחרי פרק זמן מינימלי רצוף הגוף עובר לתהליך של שריפת שומנים במקום פחמימות, זה קשור בעליה של הדופק או בקצור בתחושת מאמץ. לסיכום מבחינת שריפת קלוריות - אין הבדל אבל מבחינת שריפת שומנים ההבדל משמעותי לטובת מאמץ ממושך. וכמובן מומלץ לקבל second opinion יש בפורום חדרי כושר מומחים לרוב :)

LLLLL

New member
סחטיין על ההיענות המהירה...

זה רק מראה שגם כשאנשים לא כותבים הם ת-מ-י-ד נכנסים לבדוק מה עניינים בתור סמויים
האמת שההודעה שלך קצת בילבלה אותי... תוכל לחזור ולהסביר לי מה השורה התחתונה? (אני קצת מוגבלת בימים אלו... אחרי הבחינות המוח מעלה עשן...) תודה
ירון

yabi

New member
לירוני

המממ.. אני יודעת שהקריאה הנרגשת שלך בסוגיית ההליכות הופנתה לרון אבל אני בכל זאת רוצה לתת תשובה מהידע המוגבל שלי לגבי הראש של שומרי משקל לענייני נקודות הנקודות שאת מקבלת על פעילות גופנית לא מחושבות ביחס ישר של כמה שרפתי- ככה קיבלתי,אלא הן ניתנות לך כצ´ופר על התנהגות טובה.כדי להיות "זכאית" לקבל אותן עלייך לצבור רף מינימלי הקבוע מראש של אותה פעילות מדוברת וזה משתנה מפעילות אחת לאחרת בהתאם לדרגת הקושי,היעילות והתרומה שלה להורדה במשקל.בנוסף יש מס´ מינימלי של נקודות בונוס כאלו שאת יכולה לצבור פר יום או פר שבוע,כך שגם אם תלכי מהבית ועד אילת ברגל,את עדיין צוברת את אותה כמות נקודות בונוס. מקווה שעזרתי יעל

LLLLL

New member
י ע ל י ,

קודם כל, תודה על ההסבר. אני לא משתתפת (ואף פעם לא השתתפתי) במפגשים של ש"מ. אני עושה דיאטה (וכשאני כותבת שורות אלו אני יורדת על צלחת עסיסית ובהחלט לא דיאטטית של פסטה) לפי החוברות והשיטה שלהם. בגלל זה לא ברורה לי כ"כ השיטה של חישוב נק´ הזכות. תוכלי לפרט לי לגביהן? כמה מותר ביום? בשבוע?
ירון

yabi

New member
בבקשה

נקודות הבונוס מאפשרות לך להמיר נקודות מפעילות גופנית תמורת מזון. מותר להמיר רק עד 12 נקודות בונוס לשבוע מפעילות גופנית בנקודות אוכל. הליכה מהירה= 3 נקודות. רכיבה מתונה על אופניים=2 נקודות. שחייה=1.5 נקודות. מחול אירובי=3 נקודות. ריצה=4 נקודות. כדורסל/כדורגל=4 נקודות. הנק´ בונוס האלו מתייחסות ל-30 דקות של פעילות. נראה לי שהטעתי אותך קודם.את כן יכולה לצבור נק´ בונוס. למשל שעה הליכה מהירה נותנת לך 6 נקודות בונוס,אבל את לא יכולה להשתמש בהן כל יום בגלל ההגבלה של עד 12 בשבוע. מקווה שזה יותר ברור עכשיו בהצלחה יעל

LLLLL

New member
תודה יעלוש..../images/Emo140.gif

עזרת לי מאוד. תודה
ירון

זה לא ממש משנה...

עד כמה שאני יודעת כי בכל מקרה אי אפשר לצבור יותר מ 3 נק´ בונוס וגם אי אפשר להשתמש בכל הנקודות בונוס תקראי בחוברת שלהם אני לא ממש זוברת בע"פ..... בהצלחה....

למעלה