סליחה שאני פותחת שירשור חדש

שמו את זה למטה ../images/Emo9.gif ../images/Emo60.gif

אני אשרשר אותך לשם, כי שם נערך הדיון על העניין
והאמ.. מה עם אגם? הם לא ביחד, ככה שהוא יכול לנשק את מי שבא לו. בהנחה שזאת הייתה נשיקה צרפתית, לכו תדעו אם זה נכון. יכול להיות שזאת סתם נשיקה רגילה, אני יודעת..

אף פעם לא אמרו עליהם שהם התנשקו

ותמיד רואים אותה יושבת עליו ומחובקים.. אם אמרו שהייתה צרפתית ועוד הדגישו אותה אז כנראה שהיה .. גם לפי התגובה של שירה חן..

תגובתי:...... כנסוו

אני כבר לא מבינה כלוום ... באמת שאפילו אותי שאני מעריצה קבועה ומסורה שעוקבת אחריו.. אפילו אני כבר הצלחתי להתבלבל .. בתחלה אמרו שהייתה לו חברה שקראו לה שני( לפני כוכב..).. ואחר כך הוא "היה" עם עדי כהן(ישנו יחד לילה לפני הגמר וכ'ו) אחר כך היה לו קטע עם אגם(שגם הוא לא היה ברור) ועכשיו עדי?! מה שאני לא מבינה זה מה הראלי משיג עם כל הרמזים והדברים הלא ברורים שהוא אומר?? שמעתי אותו כבר כמה פעמים אומר שהוא מאוד קנאי לחיים הפרטיים שלו ואני מבינה את זה .. אבל אני לא מבינה למה הוא נותן רמזים מבלבלים ולא ברורים כמו שהוא אמר באיזה מקום "שכל אחד יחשוב מה שהוא רוצה" "לפני שאני ואגם ידענו מה אנחנו אנשים חיתנו אותנו" ומתנשק לו עם עדי צרפתית ולא יודעת מה.. אני יודעת שכתבים ממציאים דברים וכו' אבל הפעם אני נוטה טיפה להאמין בעקבות התמונות ותגובתה של שירה חן!! בטח יש לי עוד מה להגיד אבל זה לא עולה לי עכשיו לראש..

ayaliar

Well-known member
חחחח איזה ענקים הם../images/Emo6.gif

קשה לטעות, הלשון שלו לא בדיוק במצב נשיקה על הלחי
אבל זה די ברור שזה סתם. הם חברים מאד טובים וסתם משתעשעים להם כיף לה אבל היא מלכה, מגיע לה

Danielushhhh

New member
../images/Emo4.gifאויש נו, עיפתי

איך הגעתם לזה שזה צרפתית? נו באמת אפעלו MSN הרכלנים האלה לא כתבו שומדבר על נשיקה

t0mi

New member
הראלוש שליייייייי

כולן מצרפתות אותווו גם אגם גם עדי, טוב, נו, מה אתם רוצים? הוא מקום ראשון במבוקשים

למעלה