נטע! וכולם!

netaK

New member
../images/Emo99.gif

אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה פשוט אההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

netaK

New member
../images/Emo23.gif

פאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאב אההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

netaK

New member
../images/Emo23.gif

אהההההההההההה!!!!!!!!!! הפההההההההההההההההההההההההה

netaK

New member
../images/Emo99.gif

אני חייבת להפסיק...אני מתחרפנת פה אההההההההההההההההה

netaK

New member
../images/Emo23.gif

המ שהוא מתוקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק

netaK

New member
טוב זהו....

נראה לי מכסת הנשימות שלי להיות נגמרה. אני אפסיק לשים תמונות ו...אנסה להתרכז בנשימות אההה. אההההה. אההההההההההההה.

netaK

New member
FABRIZIO FILIPPOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

טוב זהו, אני הולכת למבחן.... אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה פאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב

netaK

New member
98 במגןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

פאאאאאאאאאאאאאאאאאאאב אהההההההההההההההההההההה פאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאב פאאאאאאאאאאאב

netaK

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

כמה שהוא מתוק

ayaliar

Well-known member
טוב הנה הסבר לטובת אלו שלא יודעים

מה לעזאזל הולך כאן. לפני כמה שבועות, נכנסתי לאתר של ההצגה החדשה של פאב, "This is Our Youth" בגלל שנטע שאלה אותי משהו על משהו שם אז כתבתי להם שיספרו לי קצת על ההצגה קיבלתי תשובה נלהבת מדברת אחת שאמרה שהיא העבירה את האימייל שלי לפאב ושהוא בטח יענה לי בקרוב. ואחרי מעט זמן קיבלתי את האימייל ששמתי פה בראש ההודעה.

netaK

New member
הייתי צריכה אז להזכיר את פאב....

אני שלחתי אימייל בלי שום הזכרה לפאב...עכשיו שלחתי כמובן עוד אחת

justagirl182

New member
אההההההההההההה

בהחלט
איך תוכלו ללכלך עליו עכשיו, הא? הוא מושלם! איזה בן אדם טוב, יו! יאאאאאאאא איזה יופי!

ayaliar

Well-known member
אבל למה להכניס שליליות

לשרשור כ"כ חיובי? מתי בפעם האחרונה מישהו "לכלך" על פאב פה? יש הבדל בין אית'ן לפאב וחשבתי שכולם מבינים את זה

netaK

New member
כן כן חיובי חיובי ../images/Emo45.gif

נראה לי זה ההתרגשות מדברת ממנה...חחחח.... לי לקח 10 דקות להתעשת

למעלה