מוזר לי.. אני חושבת שהתאהבתי באישה.
א ארטימיס New member 18/4/05 #5 תודה.. אני חושבת. היא לא סגורה על עצמה.. היא רוצה אותי.. אני יודעת את זה. אבל היא גרה רחוק והיא כל הזמן מזכירה לי את זה שהיא ניפגעה בעבר והמון.. לא יודעת מה לעשות.
תודה.. אני חושבת. היא לא סגורה על עצמה.. היא רוצה אותי.. אני יודעת את זה. אבל היא גרה רחוק והיא כל הזמן מזכירה לי את זה שהיא ניפגעה בעבר והמון.. לא יודעת מה לעשות.
ב בילבולונט New member 18/4/05 #7 תגידי לה את האמת והיא תחליט אם לקחת איתך סיכון - כי אולי את מבלבלת בין אהבה חברית לאהבה רומנטית, ואולי היא תפגע שוב. או להעלם מחייך כי אין לה כוחות נפש להימורים עכשיו.
תגידי לה את האמת והיא תחליט אם לקחת איתך סיכון - כי אולי את מבלבלת בין אהבה חברית לאהבה רומנטית, ואולי היא תפגע שוב. או להעלם מחייך כי אין לה כוחות נפש להימורים עכשיו.
פ פרפרים לבנים1 New member 18/4/05 #6 ארטימיס, מאמי,אם את רווקה למה את מחכה? לכי על זה! ולי קרה פעמיים בחיי שהתאהבתי בנשים.
א ארטימיס New member 18/4/05 #8 ללכת על זה? באמת? ) אבל זה מוזר לי.. כל הזמן רציתי רק בחורים :/ ופתאום עכשיו.. בחצי שנה האחרונה אני לא חושבים על בחורים בכלללללללללל!! רק נשים :/ זה מפחיד קצת.
ללכת על זה? באמת? ) אבל זה מוזר לי.. כל הזמן רציתי רק בחורים :/ ופתאום עכשיו.. בחצי שנה האחרונה אני לא חושבים על בחורים בכלללללללללל!! רק נשים :/ זה מפחיד קצת.
ס סיון 1 23 New member 18/4/05 #12 לכי על זה!! כולם יודעים... שנשים יודעות לעשות רק טוב לנשים אחרות. זה ממש לא צריך להפחיד אותך... ואלי יותר להרגיע אותך...
לכי על זה!! כולם יודעים... שנשים יודעות לעשות רק טוב לנשים אחרות. זה ממש לא צריך להפחיד אותך... ואלי יותר להרגיע אותך...
א ארטימיס New member 19/4/05 #13 ../images/Emo10.gif אמרתי לה... לא הלך :/ היא לא מעוניינת בגלל המרחק אוף תמיד אני נדפקת..