מה???????!!!!

מירב M18

New member
../images/Emo12.gifמה???????!!!!

יש פורום לעיר הקטנה והמקסימה שלנו??
ועוד בתפוז! פשששש
...אהלן!! גם אני תושבת בית שמש

מירב M18

New member
ברוכים הנמצאים../images/Emo9.gif

לכל מי ששאל אני בת 14 וחצי לומדת בפירסט... על מה אתם מדברים פה...

spake

New member
ששללווםם

מה קורה מירב.......כן להפתעתך בניגוד לדעת ראש העיר שלנו הוקם הפורום

MS6

New member
WTF?!?

בניגוד לדעת ראש העיר? מאיפה הבאת את זה?

MS6

New member
חח לא הבנתי אותך מקודם...

תראה אני כבר לא יודע מתי צוחקים או לא במקרים האלה. עוד מעט יתחילו להאשים את ראש העיר בסכסוך עם הפלסטינים וברעב בקמבודיה.

spake

New member
תשמעי....

לפי איך שהוא מפתח את העיר שלנו ניראה לי שהוא היה מתנגד להקמת הפורום.... אבל כמובן זו רק דעתי יש כאלו שאומרים שאם היה נודע לו שיש פורום הוא היה שולח שוטרים לבית של המנהלים שלו........

MS6

New member
חבל חשבתי שצחקת...

עכשיו אתה סתם כותב שטויות (בלי להעליב)... מה האינטרס שלו לסגור פורום לא מזיק בכלל? מה כדי להרוס לאנשים דברים? בחייך!

charmillion

New member
זה לא ממש נגד הפורום

פשוט זה יותר מדי מתקדם בשביל עיר שאין לה מספיק כסף לכל האותיות ב "עיריית בית שמש"!!!

shiroosh999

New member
חחחחח... :)

יש בזה משו. בעצם יש בזה הרבה. אפילו לשלט של העיריה אין להם כסף. אבל שימו לב. לסידורי תנועה במרכז שהורידו שני שלישי מהאוכולוסייה שבילהת שם. בטח שיש. כנ"ל לגבי גני שעשועים, אין כסף לגני שעשעועים ושיפוץ בניינים ושכונות עוני. אבל הופה. עוד כיכ רנוספה. הפלא ופלא!

MS6

New member
סליחה שאני מאכזב אותך..

אבל לשיפוץ שכונות דווקא יש וגם לגני שעשועים. לא מזמן בנו גן שעשועים איפה שעמד בעבר גן העץ. וחוץ מזה השיפוץ העצבני שעשו ברחוב המעפילים אני חושב.. נו הרחוב ההוא ליד השוק.

charmillion

New member
../images/Emo6.gifאוי חבל, עכשיו אני צריך

למצוא משהו אחר להגיד כשאני רוצה להראות את המצב העלוב של בית שמש. אולי אני אתייחס לה שאין פחי זבל ברחובות ובגלל זה הרחובות מלוכלכים, או אולי על מאחורי ברנקו וייס, בית הספר המוביל ומאחוריו איזור ממש אבל ממש מלוכלך. חשבתי גם על מספר המגרשים הנמוך שיש וגם אלה שיש לא במצב טוב או שייכים לבית ספר. איזה כיף... אני יכול לבחור איזה מפגע שאני רוצה...

MS6

New member
ברור שהעיר רחוקה מלהיות מושלמת..

אחרי הכל זו עיירת פיתוח עם אחוז גבוה של טפילים (חרדים) אבל יחסית לעובדות אנחנו במצב לא רע.

למעלה