../images/Emo12.gifמה קורה פה?
תינוקי בן שמונה שבועות. ניזון בהנקה מלאה. בהמלצת יועצת הנקה, החל מגיל שלושה שבועות מקבל ארוחה אחת בלילה בבקבוק (אבא מאכיל, כדי שאמא תוכל לישון קצת
). ביומיים האחרונים אני בקושי מצליחה לשאוב. אחרי שהגעתי לכמויות יפות של 100-125 CC בכל שאיבה, אני לא מצליחה לשאוב יותר מ30-40. אחרי דקות ספורות החלב כאילו "נעלם" - ופשוט לא יוצא יותר. במקביל, גם זמני ההאכלה התארכו, ובניגוד למצב הרגיל, אני לא מתעוררת עם גודש בשדיים, והשד הימני, הדולף תמיד - דולף הרבה פחות. נראה שהמצב גרוע במיוחד בערב - שאז הקטן פשוט לא יכול להפרד מהציצי. הוא גם מתעורר בלילה כל שעתיים, אחרי שכבר הגיע למרווחים של שלוש וחצי-ארבע שעות. נתונים נוספים, שאולי קשורים ואולי לא: קפיצת גדילה היתה לפני כשבועיים, ואני שותה מספיק. החיתולים מתמלאים בשתן במהירות, אפילו יותר מהרגיל. כמו כן, לפני ארבעה ימים חמותי בקרה אצלנו ובזמן שהיתה כאן הרגישה רע מאוד (שלשולים והקאות). אתמול בלילה היו שלוש יציאות ירקרקות וריריות עם ריח שונה מהרגיל (אבל לא ממש מסריח). האחרונה היתה לפני 13 שעות. אין לו חום והוא ערני כרגיל. שאלותי הן: בערב הוא ממש מתרגז בזמן האכילה, זורק את הראש אחורה ובוכה. יכול להיות שפשוט אין לי מספיק חלב והוא נאלץ להתאמץ יותר כדי להגיע לכמות שהוא זקוק לה? האם יש קשר לירידה המשמעותית בכמות החלב שאני מצליחה להפיק בשאיבה? אם המצב ממשיך, כיצד אוכל להגדיל את הכמות בחזרה? תודה, וסליחה על האורך
תינוקי בן שמונה שבועות. ניזון בהנקה מלאה. בהמלצת יועצת הנקה, החל מגיל שלושה שבועות מקבל ארוחה אחת בלילה בבקבוק (אבא מאכיל, כדי שאמא תוכל לישון קצת