אני חושב שגם הוא רצח זבוב שהוא היה בשירותים , חלאה הבנאדם הזה
מ מאיוש לאב מלאני New member 16/8/05 #36 חח ציטוט מושלם ../images/Emo3.gif נפתלי: אתה יודע שהוא לא עשה צבא? קייזרמן: מההה... נפתלי: וגם שמעתי שהוא העתיק במבחנים קייזרמן: מההההההההההההההההההה?!?!!?
חח ציטוט מושלם ../images/Emo3.gif נפתלי: אתה יודע שהוא לא עשה צבא? קייזרמן: מההה... נפתלי: וגם שמעתי שהוא העתיק במבחנים קייזרמן: מההההההההההההההההההה?!?!!?
נ נ ו נ י י י י New member 17/8/05 #52 לאלאלאלא!! קייזרמן-שמעתי שהוא היה עריק מהצבא נפתלי-כן כן ושמעתי שהוא העתיק בבחינות קייזרמן-האאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא! ?!
לאלאלאלא!! קייזרמן-שמעתי שהוא היה עריק מהצבא נפתלי-כן כן ושמעתי שהוא העתיק בבחינות קייזרמן-האאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא! ?!
מ מאיוש לאב מלאני New member 16/8/05 #41 אבל זה נכון! נשבעת ../images/Emo3.gif אני מכירה אישית את כפיר... שאלתי אותו והוא אמר לי. *כוסון*
מ מעייונה 2 New member 15/8/05 #18 *אונגר../images/Emo3.gif../images/Emo12.gif../images/Emo175.gif וכן שמעתי....ראיתי בחדשות מתי שדנה יצאה מהתחבושות ..אז אמרו שיש להקה חדשה ..אמרים שהיא טובה..
*אונגר../images/Emo3.gif../images/Emo12.gif../images/Emo175.gif וכן שמעתי....ראיתי בחדשות מתי שדנה יצאה מהתחבושות ..אז אמרו שיש להקה חדשה ..אמרים שהיא טובה..
מ מעייונה 2 New member 17/8/05 #54 כן../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo12.gif../images/Emo175.gif חתיך
מ מעייונה 2 New member 15/8/05 #19 באמת?../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif../images/Emo175.gif מסכנה שרית ...אבל לא נראה לי שהיא תהרוס
באמת?../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif../images/Emo175.gif מסכנה שרית ...אבל לא נראה לי שהיא תהרוס
M Mini Monster New member 15/8/05 #21 הייתי באחת מהמסיבות שלה, היא הרימה מסיבה מגניבהההההההה!!!! כל הכבוד לה!!!
א א ל ו נ ו ש י ת New member 15/8/05 #27 מאיפה אתם יודעים את זה? תפסיקו להכניס ת'אף לעניינים שלא שלכם..
ח חולת אפרת New member 15/8/05 #33 לא לא היא תעשה את זה אחלה היא מיתיעצת עם אבי אני יודעת כי אני מכירה הותה אישית אה ושמעתם אבי יצא מהכלא איזה מגניב זה נכון
לא לא היא תעשה את זה אחלה היא מיתיעצת עם אבי אני יודעת כי אני מכירה הותה אישית אה ושמעתם אבי יצא מהכלא איזה מגניב זה נכון