לא תאמינו!!!!!!

YaaraForest

New member
לא תאמינו!!

הייתי היום בספר והסתפרתי... :) ואזז ראיתי את בטי מהחומוסושי!!!!!!!!!! אני הייתי בשוקקקק!!! הלכתי לכל המסיבות שלה ושל שאאאארית!!!! D:

g a l4

New member
אתם לא מאמינים מה שמעתי!!!

שרית חביה(מהחומוסושי) עושה גם חתונות והיא עושה את החתונה של דנה בלום וכפיר אונגר. אתם קולטים???היא אוהבת את כפיר ועכשיו היא עושה לא את החתונה! שרית את בטח רוצה להרוס להם את החתונה אבל לא כדאי לך יהיו שם מלא צלמים ואם תהרסי את החתונה יותר לא יקחו אותך! אז בהצלחה לשרית

ואייי לא תאמינו!!!!

יש להקה חדשה לערוץ שוס ממש טובה....שמעתי שהמנהל הביא אותה אוו משהו....אדיר!!!

יאוווווווווווווווו../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

קראתם באתר של תפוז מה שאמרו על נפתלי אונגר המפיק???
אמאל'ה זה לא יכול להיות!!!! נראה לי שאמרו את זה רק בשביל הבאזז

קראתם עיתונים?!!?!

גם בתפוז היה כתוב!!!!!!!!!! נפתלי(כבר התבלבלתי לגמרי!!) באמת יש לו פיצול אישיות!!כמה שצחקנו על זה-זה נכון!!!! הוא כלא את ניצה במרתף!! הוא רצח את עיליי ההוא שהיה חבר של עלמה הוא רצח את בעלה של מירי מורן!הנרי!!!!!! והוא רצח את פקיד השומה ממס ההכנסה אחרי שגרשון ומירי שיחררו את ניצה מהמרתף הוא ברח!!!!!! תשמרו על עצמכם!הוא מסוכן לציבור

לההההההההההה../images/Emo2.gif../images/Emo152.gif

אל תגידו לי שזה נכון
נפתלי באמת רוצח ??:| :| :|

GaLi LoVe Uri

New member
אתם לא יודעים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

החלטתי לבקר באולפנים של 'פירות אסורים' כמובן שהלכתי לאיבוד במבוך שנקרא "קומת המנהלים" יש שם 5000 חדרים
ופתאום ראיתי איזה בריון גורר בכוח מהחדר של קייזרמן צעירה והיא קראה "איחו דה פוטה" שזה בן זונה לקייזרמן
היא ממש צרחה שם
וגם אודי חמודי היה שם
חיכיתי שהוא ייצא מהחדר של בני כדי לשאול אותו מה קרה... אבל פתאום בא איזה שוטר משוגע ואמר לי שהבניין נחשב זירת פשע ושהרוצח הפסיכופת עלול לחזור לכאן...
אז הלכתי הביתה...לא בא לי לגמור כמו ליפניק או עיליי

קראתי../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif../images/Emo175.gif

אני בשוק
...מה עוד יקרא שם על הסט
? זה לא נראה לי הגייוני....זה יותר מידי מפחיד
...גם לדעתי עשו את זה רק בשביל הבאאאאאז

או שעושים את זה בשביל באז?../images/Emo12.gif../images/Emo152.gif

בעולם המופרע הזה של קייזרמן,אין לדעת

ספיר4321

New member
ננפתלי באמת רוצח!!../images/Emo12.gif

כן כן זאת האמת אני ראיתי אותו רוצח את עילי!!

ספיר4321

New member
נפתלי ראה אותי..

הוא כמעט נתן לי לאכול ת'סנוויץ טונה אבל אז אני הצלחתי לברוח פוייייי איזה מזללל עד להיום הוא רודף אותי

יש מצב../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif../images/Emo175.gif

או שאולי הכל לבאזזז
...לדעתי כן
אם לא אז לא היו מדברים על זה כל כך הרבה

באמת../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

הבנאדם פסיכופט!!!!!!! יא-אללה!

למעלה