כתבה על ניק...

Miss Kitty

New member
../images/Emo3.gif

שיעזבו כבר את פריס בשקט
וניק צריך ללמוד לשלוט בעצמו עם השתיה. שיזכור מה קרה לאיי ג'יי פור גוד סייק!

sivanick

New member
אבל זה אשכרה נכון../images/Emo4.gif

רואים שהמצב שלו לא טוב.. אבל לא רק בגללה, גם המשפחה שלו דפוקה בראש.
והכל מצטבר לו ביחד..מסכן שילי

LOVEאמיר

New member
../images/Emo2.gifועוד משו שהיה כתוב על ניק ב-MSN

ואני מצטטת: האקס של פאריס הילטון מסתבך מכירים את ניק קרטר מה"באקסטריט בויז"? אם לא משם, אז בטח יצא לכם לשמוע על הבחור הסורר מסיפורי האלף לילה ולילה עם פאריס הילטון. קרטר וההילטונית עשו אחד לשניה נעים איזו תקופה, עד שעבר לה יותר מאשר לו, כך מתברר. עכשיו האקס שבור הלב הסתבך קשות עם המשטרה לאחר שנתפס נוהג במצב של שכרות. בתחילת החודש שוטרים הבחינו בנהג מזגזג על הכביש בחוף האנגטינגטון שבארצות הברית. המכונית נתבקשה לעמוד בצד, ומתוכה בצבץ נהג שנראה כאילו עבר עליו מכבש. מאחר שהזמר לא הצליח ללכת בקו ישר וגם לא לעמוד על רגל אחת שתי שניות רצוף, הוא נעצר לכמה שעות טובות. בקרוב יחכה לו שופט חמור סבר על הדוכן, בניגוד להילטונית המצחקקת שלא תחכה לו בשום מקום לעולם. "הוא עדיין לא התגבר עליה", מגלה חבר טוב ל"נשיונל אינקוויירר". "זה מוטט אותו! הוא התחנן בפניה שיחזרו להיות יחד, אבל היא רצתה להיות חופשייה". מסכן, אני מה זה מרחמת עליו
איזו כלבה פאריסססססססססססססססססססססססססססססססס

bhadar

New member
מה פריס קשורה?!../images/Emo4.gifרדו ממנה!

אז מזכירים תמיד שהוא יצא עם פאריס, אבל ככה זה בעולם הבידור וכל הצהובונים. זה אצל כולם ככה, הם היו זוג סלבריטים,מן הסתם יזכירו שהוא היה האקס שלה ובלה בלה... זה אצל כולם ככה,זה לא שפאריס פשעה במשו. תאמינו לי שגם היא לא צריכה את כל השיט הזה שכותבים עליה ועל ניק. אז מה כלבה מה?! למה? בגלל שהיא מפורסמת והיא יצאה עם ניק? וואי תהרגי אותה.....כלבה מה אני יגיד לך.... חוצמזה, מה היא אשמה שהחבר שלה לשעבר לא יודע לשלוט על עצמו?
שהוא משתכר ונוהג?
הם כבר לא ביחד!!!! דיי להאשים אותה בכל שטות שניק עושה/עשה.

Na†aliE

New member
אבל דקה היא גם יצא

ע אהרון?!?!? כי עם כן אז היא פדופילת....חחח סתם אבל ברצינות היא סתם זונה עם ניק בלי ניק היא זונה.. אבל מסכן הוא קעקע את השם שלה על כף היד כאילו זה מעשה ממש לא חכם....

Miss Kitty

New member
טוב, די עם הקללות.

ביקשתי כבר פעם אחת להפסיק עם כאלה דברים. לא נראה לי שהיא יצאה איתו. זה נראה לי סתם בולשיט. הקעקוע כבר לא משנה.
הוא שינה אותו למשהו אחר..

Miss Kitty

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif!!

עזבו כבר את פאריס בשקט! זאת לא אשמתה!
זה הוא דפוק (ותסלחו לי מעריצות ניק) ושהוא לא יודע לשלוט בעצמו וברגשות שלו. אז הם יצאו! והוא אהב אותה, והיא אהבה אותו. אבל היא לא אשמה בכל הדברים המטומטים שהוא עושה!
וזהו
ומספיק עם הערות בסגנון "פאריס כלבה" או זונה או דברים כאלה. להזכירכם, אסור לקלל. זה בחוקי הפורום.

elinor carter

New member
אני פשוט שונאת את פריס!!

ותסלחו לי אבל היא כן אשמה והיא התחננה שהוא יחזור אליה ולא להפך אז תעשו לי טובה פריס סתם כלבה!! ואני תומכת בניק שלי בכל מה שהוא יעשה!!

למעלה