יו נעלם שרשור שדווקא עניתי על השאלה שנשאלה בו. למה?
מ משבר אמון New member 16/12/04 #1 ../images/Emo12.gif יו נעלם שרשור שדווקא עניתי על השאלה שנשאלה בו. למה?
א אני גשרים לכל מיליך New member 16/12/04 #2 הוותיקים יוכלו לספר לך שלפעמים באה כאן אחת שיודעת להעלים עניינים בלתי רצויים זאת העבודה שלה. לא הרשמית, אבל התכלסית. בוא נגיד שאם לא תסתבכי איתה יותר מדי, מצבך בסדר. אני לא בטוח שתראי אותי בזמן הקרוב אחרי שחשפתי את הסוד. תמסרי ד"ש לכל המשפח....
הוותיקים יוכלו לספר לך שלפעמים באה כאן אחת שיודעת להעלים עניינים בלתי רצויים זאת העבודה שלה. לא הרשמית, אבל התכלסית. בוא נגיד שאם לא תסתבכי איתה יותר מדי, מצבך בסדר. אני לא בטוח שתראי אותי בזמן הקרוב אחרי שחשפתי את הסוד. תמסרי ד"ש לכל המשפח....
S shellyland New member 16/12/04 #5 בדקתי במחוקים, אין שם אף הודעה שלך. יכול להיות שהגבת להודעה אחרי שנמחקה, ולכן התגובה שלך לא נקלטה במערכת.
בדקתי במחוקים, אין שם אף הודעה שלך. יכול להיות שהגבת להודעה אחרי שנמחקה, ולכן התגובה שלך לא נקלטה במערכת.
ה האגס 1 New member 16/12/04 #7 ולעומת זאת ../images/Emo12.gif שאלה הודעה אחרת שנכתבה כאן, מופיעה פעמיים. פעם עם שרשור שלם של תגובות, ופעם לבד.
ולעומת זאת ../images/Emo12.gif שאלה הודעה אחרת שנכתבה כאן, מופיעה פעמיים. פעם עם שרשור שלם של תגובות, ופעם לבד.