יו

ק-ס-ו-מ-ה

New member
חבלזית?

תמי # חבלזית מזמזית........ בואנה בנות........אנחנו פה לבד אה? מי אמר שאי אפשר בלעדיהם? מי?

נשית~37

New member
אז בנות....?

שנעשה מסיבת פיג´מות? אני כבר עם מסיכה על השיער מסיכה על הפנים קרם לכפות הרגליים (שלא תגלו לשחר כמה זה עלה חחחחחח)

נשית~37

New member
מזמן....../images/Emo8.gif

את מזכירה לי את הבת שלי עם כותונת ארוכה של בת הים

טאקילה~*

New member
תמי למסיבת פג´מות אני באה...

עם ביריות אדומות,,זה יותר נח. כותונת זה תלבושת נענע פטרוזיליה חחחחחח

טאקילה~*

New member
נשית כבר תיכננתי...

עם משוש להציב את הפיסלונים סביב הבריכה הרדודה שלנו חחחחחחחחחחחחחחחח חוצמיזה חכי קודם אלבש תשימלה עם הנצנצים,,אני מביאה גם פח נפט... אם אני לא זוכה אני שורפת תמועדון...חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

טאקילה~*

New member
אם המועדון יקר לך באמת...

ואם את חוששת מהקריזה שלי כי אני מותק באה בטוח עם ג´ריקן מלא נפט.. תסירי מועמדות ואל תשימי לי מקלות בגלגלים,,,למה השיגעון שלי זה.. סכנה לציבור...חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח את יודעת מי באמת הפלרטטנית כאן...משכבר הימים...חחחחחחחחחחחחחחחחחח

נשית~37

New member
YYY מזל שיש לי ביטוח חחחחחח

אני יסיר אם תגידי לי למה "מלפפון"....

טאקילה~*

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

קודם כל אותי לא סוחטים חחחחחחחחח אני בלתי ניתנת לסחיטה חחחחחחחחחחחחח תסירי וזהו...אם לא מועמדות תסירי תבגדים.. אנחנו עוברים לפורום סקס...חחחחחחחחחחחחח

טאקילה~*

New member
תמי חחחחחחחחחח

אני לפעמים אוהבת בבית טריקו מאעפן .. אזבעלי אומר לי שאני לבושה כמו מוכרת נענע ופטרוזיליה.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אז קניתי ביריות חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה