יום שבת!:|

gilmorefreak

New member
../images/Emo12.gifאז..את שומעת, ישראלי?

בלה, כאילו...איזה מוזיקה את אוהבת?

GinGerit

New member
שומעת כל...

כל מה שנחמד... מה שבא... אבל לא מזרחית או דיכאון, זה מכניס אותי לדיכאון

אירה שם יפה !

נעים מאוד אני תומר.. כמה שאלות : מתי לדעתך תתחנתי גיל מסויים? האם לדעתך נייר טואלט לילי רך? נס קפה או קפה? תכונה שאת שונאת? תכונה שאת אוהבת? צבע? מה זה אהבה בשבילך? מאמינה באלוהים? ישו? מוחמד? עגל? פרה? ביטוי אהוב? מילה שאת אומרת בכל משםט? רשת פלאפון ? אורנג'? פלפון? סלקום? מה הדבר הארחון שאכלת להיום? קעקוע ? פירסינג?

gilmorefreak

New member
מחר אולי, אני עולה לישון../images/Emo122.gif

חוצמזה שאין לי רעיונות..המוח חסום מדחיסת יתר של תרגילים במתמטיקה... [כן, בטח, בקושי התכוננתי
]

GinGerit

New member
חחח אתה גורם לי להגיש טוב :)

מתי לדעתך תתחנתי גיל מסויים? אמ...משהו כמו 25-26 לא לפני האם לדעתך נייר טואלט לילי רך? כן! זה עם הכלבים :) נס קפה או קפה? קפה! תכונה שאת שונאת? אוי שאלה מגעילה.. תכונה שאת אוהבת? כנ"ל צבע? ירוק מה זה אהבה בשבילך? למרות גילי המופלג לא הייתי מאוהבת... מאמינה באלוהים? ישו? מוחמד? עגל? פרה? לא..לא...לא...אולי כבשה (אבז זאת כבר בדיחה פרטית) ביטוי אהוב? נאפ! (חחח גם בדיחה פרטית) מילה שאת אומרת בכל משםט? אמ... רשת פלאפון ? אורנג'? פלפון? סלקום? אורנג'!~ מה הדבר הארחון שאכלת להיום? אשכולית קעקוע ? אני נגד פירסינג? רק באוזניים :)

gilmorefreak

New member
גילך המופלג../images/Emo122.gif...

לא נסחפנו... אני במאי 18, שנה מתחת...
[וגם לא הייתי מאוהבת..
|לאקשורה|]

עוד קצת שאלות ממש מוזרות ! הזהרתי

אוקיי באיזה משחת שניים את משתמשת ? מרגלית צנעני בעד\נגד? מאכל אהוב? רורי או לורלי? לדעתך מתמטיקה מיותרת? גיא פינס שולט או לא ? מה חומרני בשבילך? מפזר חום או מזגן בחורף? יש לך מנורת לילה? ספר אחרון שקראת? ספר שאת ממליצה? קראת פעם שקספיר ? אם כן מה ? כמה יחידות יש לך ? כשאת ישנה מה מרדים אותך ? את מניחה תראש ונרדמת או שאת עושה משהו אחר כמו לשמוע שירים לספר לעצמך משהו בראש לראות טלווזיה ולישון ? פרטי נמקי והסבירי. טקילה או אבסולוט ? המאגר לבנתיים נגמר ..

GinGerit

New member
הנה...

באיזה משחת שניים את משתמשת ? קולגייט מרגלית צנעני בעד\נגד? אין לי מושג מי זאת...סורי מאכל אהוב? תירס חם רורי או לורלי? דפינטלי לורליי! לדעתך מתמטיקה מיותרת? חחח עכשיו שסיימתי עם מתמטיקה אני אגיד ש....כן! גיא פינס שולט או לא ? שולט למרות שיש לי יס ואני לא רואה כבר שנים מה חומרני בשבילך? שאלה קשה... מפזר חום או מזגן בחורף? מזגן יש לך מנורת לילה? כן ספר אחרון שקראת? הבשורה לפי פרנצ'סקה דאן, מומלץ ספר שאת ממליצה? אות קין של רם אורן קראת פעם שקספיר ? אם כן מה ? אמ...לא כמה יחידות יש לך ? 34! כשאת ישנה מה מרדים אותך ? את מניחה תראש ונרדמת או שאת עושה משהו אחר כמו לשמוע שירים לספר לעצמך משהו בראש לראות טלווזיה ולישון ? פרטי נמקי והסבירי. לוקח לי שעות להרדם, אם זה אחרי יציאה אני חוזרת בבוקר כשהציפורים מצייצות ומתה לי בכיף עד הצהרים למחרת, אם זה סתם אחרי יום לימודים לוקח לי זמן...אני חושבת, ומנסה להרגע. טקילה או אבסולוט ? לא שותה וודקא, טקילות שולטות!

lorelai luke

New member
טיפטיפונת (...) באיחור ../images/Emo9.gif

בת כמה את? בת כמה את נראת? בת כמה את רוצה להיות? כמה אחים/אחיות? מה השמות? באיזה גילאים הם? צבע אהוב? מאכל בצבע האהוב? מאכל אהוב? מאכל שעושה לך בחילה? את אוכלת בשר וחלב ביחד? כמה פעמים (בממוצע) ביום את פותחת את המקרר? סדרה אהובה? שחקן אהוב מהסדרה האהובה? שקחן שנוא מהסדרה האהובה? שחקנית אהובה מהסדרה האהובה? שחקנית שנואה מהסדרה האהובה? סדרה שנואה? סרט אהוב? כמה פעמים ראית אותו? מה המספר הגדול ביותר של פעמים שראית סרט/פרק בסדרה? מה אותו סרט/פרק? שחקנית אהובה בכלל? בת כמה היא? שחקן אהוב בכלל? בן כמה הוא? בן כמה הוא נראה? בן כמה היית רוצה שהוא יהיה? זמרת אהובה? שיר אהוב שלה? כמה אלבומים היא הוציאה בינתיים? מה האלבום האהוב עלייך מבינהם? זמר אהוב? שיר אהוב שלו? כמה אלבומים הוא הוציא בינתיים? מה האלבום האהוב עלייך מבינהם? צבע שיער שלך? צבע שיער של אמא? של אבא? צבע עיניים שלך? צבע עיניים שהיית רוצה שיהיה לך? צמחונית? למה? פעם אחרונה שהלכת לקולנוע? מה ראית? קנית פופקורן? עם מי הלכת? כחול או אדום? היית צובעת את הקירות בורוד זוהר? עם מי את רוצה שלורליי תהיה? עם מי רורי? אמילי, רורי או לורליי? פריס או מיס קים? היית יוצאת עם מישהו גדול ממך ב-20 שנה? מורה שנואה? מורה שנוא? מורה אהוב? מורה אהובה? יש לך חיות מחמד? כמה? איזה? כמה נעליים יש לך כרגע בארון? כמה מכנסיים? כמה חולצות? גרביים? כואבת לך הבטן לעיתים קרובות? שברת/נקעת רגל/יד? כמה פעמים? זה כאב? קר לך? חם לך? שיא בבאולינג? פעם אחרונה שדיברת בטלפון? כמה זמן? עם מי? על מה? כמה דעות ישנת בלילה האחרון? מחשב בחדר? טלויזיה בחדר? שיא אחרון ששמעת? דבר אחרון שאכלת? נמאס לך? באסה... אני באמצע שיעור מחשבים ומשעמם לי את אוכלת ציפורניים? היית צובעת את הציפורניים שלך בצהוב/ורוד/כחול/כתום זוהר? מה את לובשת כרגע? יש לך משקפיים? היה לך/יש לך פלטה/ריבועים? מה את הכי אוהבת בגוף שלך? הכי שונאת? מה הכי מושך אותך בגברים? את מנויה לעיתון? טוב חייבת ללכת המורה פה...

GinGerit

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo126.gifאוווו

אני עכשיו במכללה מחכה שיאספו אותי לעבודה ויש זמן פנוי, אז יאללה! בת כמה את? 19
בת כמה את נראת? תלוי את מי תשאלי, לפני שבוע אמרו שאני נראית בת 16 אבל הרוב אומרים ש 20+
בת כמה את רוצה להיות? 18
כמה אחים/אחיות? אחות אחת
מה השמות? אלכס
באיזה גילאים הם? 15 וחצי צבע אהוב? כתום! מאכל בצבע האהוב? גזר! מאכל אהוב? תירס מאכל שעושה לך בחילה? חלב (אמ...זה יותר משקה אבל זה הדבר היחיד שחשבתי עליו את אוכלת בשר וחלב ביחד? כן
כמה פעמים (בממוצע) ביום את פותחת את המקרר? יותר מידי
סדרה אהובה? גילמור! |מאושר| שחקן אהוב מהסדרה האהובה? כריס
קירק |מאושר| שקחן שנוא מהסדרה האהובה? שנוא...שאלה קשה. שחקנית אהובה מהסדרה האהובה? לורליי!
שחקנית שנואה מהסדרה האהובה? נו לא יודעת...ג'יספי נראה לי סדרה שנואה? כל הטלנובלות האלה... סרט אהוב? אמ...נניח לא רק בלונדינית
כמה פעמים ראית אותו? מליונים! מה המספר הגדול ביותר של פעמים שראית סרט/פרק בסדרה? חחחח לא יודעת מה אותו סרט/פרק? נו לא יודעת שחקנית אהובה בכלל? ג'וליה רוברטס בת כמה היא? אמ...לא יודעת...שלושים ומשהו? שחקן אהוב בכלל? אין לי מושג בן כמה הוא? 15 (חחח) בן כמה הוא נראה? 200 בן כמה היית רוצה שהוא יהיה? 24 זמרת אהובה? רוני סופרסטאר (NOT) סתם כיף להתשתולל בשירים שלה שיר אהוב שלה? ממממ כמה אלבומים היא הוציאה בינתיים? אחד נראה לי מה האלבום האהוב עלייך מבינהם? הרביעי זמר אהוב? נו לא יודעת שיר אהוב שלו? ארץ...ארץ...ארץ... כמה אלבומים הוא הוציא בינתיים? 49 מה האלבום האהוב עלייך מבינהם? הראשון צבע שיער שלך? חום נוטה לג'ינג'י, פעם היה ג'ינג'י יותר, עם השנים נהיה חום
צבע שיער של אמא? הצבוע?
של אבא? חום מלבין צבע עיניים שלך? ירוק
צבע עיניים שהיית רוצה שיהיה לך? מה שיש לי טוב לי צמחונית? ממש לא
למה? כי אני אוהבת חזה עוף
פעם אחרונה שהלכת לקולנוע? אמ...נקסט... מה ראית? לא זוכרת...בבית ראיתי על פי חוקי המשיכה
קנית פופקורן? לא, אמא קנתה לבית והכנתי במיקרוגל |
עם מי הלכת? לא הלכתי, הם באו אליי כחול או אדום? ירוק היית צובעת את הקירות בורוד זוהר? לא!
עם מי את רוצה שלורליי תהיה? כריס
עם מי רורי? לוגן, או פריס
אמילי, רורי או לורליי? לורליי פריס או מיס קים? חחחח פריס היית יוצאת עם מישהו גדול ממך ב-20 שנה? איכס לא! מורה שנוא? מהתיכון או מהמכללה? מהמכללה - מורה לאלקטרוניקה, שימעון זיסק
מורה אהובה? המורה לספרות מהתיכון (הימים הטובים) יש לך חיות מחמד? לצערי הרב לא כמה? 0 איזה? דמיוניים כמה נעליים יש לך כרגע בארון? אני לא בבית אז לא יכולה לספור כמה מכנסיים? כנ"ל כמה חולצות? בע גרביים? 100 כואבת לך הבטן לעיתים קרובות? למע האמת כן שברת/נקעת רגל/יד? לא
כמה פעמים? 1000 זה כאב? לא ממש קר לך? לא חם חם לך? כן שיא בבאולינג? לא משחקת פעם אחרונה שדיברת בטלפון? לפני כשעה כמה זמן? כמה דקות עם מי? אחותי על מה? שתוריד לי סאמרלנד
כמה דעות ישנת בלילה האחרון? 8 מחשב בחדר? יש טלויזיה בחדר? אין שיא אחרון ששמעת? אין לי זמן לזה
דבר אחרון שאכלת? סנגביץ' של אמא
נמאס לך? לא ממש אבל עומד להגמר לי הזמן באסה... אני באמצע שיעור מחשבים ומשעמם לי
את אוכלת ציפורניים? זה לא בריא
היית צובעת את הציפורניים שלך בצהוב/ורוד/כחול/כתום זוהר? חחח בטח! מה את לובשת כרגע? מכנס שחור וחוצה ירוקה יש לך משקפיים? כן היה לך/יש לך פלטה/ריבועים? לא מה את הכי אוהבת בגוף שלך? את החזה
הכי שונאת? את השומנים
מה הכי מושך אותך בגברים? אמ... את מנויה לעיתון? הייתי שש שנים, אבא שמר שאני מבוגרת מידי ולא האריך- קמצן! טוב חייבת ללכת המורה פה... גם אני עוד 10 דקות אוספים אותי, תודה שהעברת לי את הזמן

gilmorefreak

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

יש שם ספוילר לעונה חמישית.. אה, כן..אבל אמרת שיש לך רק אח אבל אז שדיברת עם אחותך...?

למעלה