אני תברחי מהשרשור הזה
G g a l4 New member 18/7/05 #36 ../images/Emo12.gif*רני../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif
G g a l4 New member 18/7/05 #42 מי זה עופר שכטר....? אני מכירה עפר שכטר וגם אותו לא ממש,הוא לא קשור לפה עפר שכטר פורום אקזיט/ט"ב(הטלנובלה המתחרה)
מי זה עופר שכטר....? אני מכירה עפר שכטר וגם אותו לא ממש,הוא לא קשור לפה עפר שכטר פורום אקזיט/ט"ב(הטלנובלה המתחרה)
נ נעה של ה י ם New member 18/7/05 #44 עפר שכטר זה ההוא מאקזיט, לא? כל הזמן אומרים שהוא דומה לכפיר, אבל אני ממש לא רואה את זה. כפיר שווה בטירוף, ועפר... הוא בסדר, לא משהו.
עפר שכטר זה ההוא מאקזיט, לא? כל הזמן אומרים שהוא דומה לכפיר, אבל אני ממש לא רואה את זה. כפיר שווה בטירוף, ועפר... הוא בסדר, לא משהו.
J j e n n y lopez New member 18/7/05 #48 למה ../images/Emo35.gifלדעתי עפר יותר חתיך..../images/Emo115.gif כיאלו כפיר חמוד אבל לא יותר עפר חתייייך הם לא דומים בגרווווווש
למה ../images/Emo35.gifלדעתי עפר יותר חתיך..../images/Emo115.gif כיאלו כפיר חמוד אבל לא יותר עפר חתייייך הם לא דומים בגרווווווש
G g a l4 New member 18/7/05 #49 כן אבל..... אני לא בטוחה שכפיר יותר חתיך הם דומים אבל...לא מאוד לא כמו שעושים אותם וחושבים שכפיר זה עפר/עפר זה כפיר,זה כבר הגזמה...
כן אבל..... אני לא בטוחה שכפיר יותר חתיך הם דומים אבל...לא מאוד לא כמו שעושים אותם וחושבים שכפיר זה עפר/עפר זה כפיר,זה כבר הגזמה...
« «° מסטולה°» New member 18/7/05 #47 שמעתי עליו..../images/Emo6.gif חח צודקת!! רוצים את עפר תעשה-לי-ילד שכטר לכו לפורום EXIT או טלנובלה בע"מ
שמעתי עליו..../images/Emo6.gif חח צודקת!! רוצים את עפר תעשה-לי-ילד שכטר לכו לפורום EXIT או טלנובלה בע"מ
S SofyTofy New member 18/7/05 #51 אמא איזה שרשור... טליה עופי../images/Emo103.gif מפה מהר! נמאס לנו לשמוע עלייך בכלל!
« «° מסטולה°» New member 18/7/05 #68 למה את לא אדומה../images/Emo35.gif ../images/Emo12.gif כל הפרטים בכרטיס האישי נכונים..
« «° מסטולה°» New member 18/7/05 #72 זו משתמשת אחרת..../images/Emo35.gif ../images/Emo12.gif או שהיא לא קשורה לכפיר אז לא האדימו..