חח כמה חדשים!!!

pusher

New member
../images/Emo12.gif חח כמה חדשים!!!

אני לא העזתי לקחת מסנ'ים ואיסיקיויים
חשבתי שקצת נכיר קודם שם: גיל: תחביבים: מוסיקה אהובה אחרת: כמה זמן כבר אנחנו אוהבים סינרגיה?: יש לכם ת'דיסקים?: אתם צמים?

סינטטית

New member
טוב אז בשביל ההיכרות..

אני גם אענה שם: אור גיל: 17 תחביבים: יש הרבה מוסיקה אהובה אחרת: אני אוהבת רוק... כמה זמן כבר אנחנו אוהבים סינרגיה?: 3 שנים
יש לכם ת'דיסקים?: בוודאי!!! אתם צמים? לא יודעת עוד

אאאניייי

שם: יעל גיל: עוד חודש וחצי 19 תחביבים: מוזיקה, הופעות , לנגן, סרטים, חברים... מוסיקה אהובה אחרת: הכל חוץ ממיזרחית...(אין לי כח לפרט חח) כמה זמן כבר אנחנו אוהבים סינרגיה?: 3 שנים יש לכם ת'דיסקים?: ברור!! אתם צמים? כן

../images/Emo9.gif

שם: נורית גיל: 15 תחביבים: לשמוע מוזיקה, לשיר, לכתוב שירים, להפיל את נוי לבריכה ולהיכנס למצב כפית משווע מההבעת חרדה שלה. מוזיקה אהובה אחרת: ממ אוונסנס, אביב גפן, נינט טייב, קלי קלרקסון, סלין דיון, בית הבובות, עברי לידר.. כמה זמן אתם אוהבים סינרגיה? ממ אילו היה לי שביב כוח הייתי נכנסת לפורום מאיה ובודקת מתי שלומץ פרסמה הודעה על הסינגל "מרגיש אחר". אילו..אילו..אילו.. יש לכם ת'דיסקים? את השני במחשב
(רציתי לבדוק אם הוא טוב!) אתם צמים? כן

מכושפת15

New member
עונה

שם: מילנה גיל: 15 תחביבים: לרקוד, לכתוב, לקרוא, מוזיקה, ים
מוסיקה אהובה אחרת: ואוו חח יש הרבה, ישראלי: בית הבובות, אביב, עברי, דיןדין, עידן רייכל, היהודים, קרן פלס כל השאר בחתימה
סימפל פלאן, גרין דיי, RHCP, אוונסנס, אירוסמית', פול אאוט בוי וזה מה שאני זוכרת בנתיים
כמה זמן כבר אנחנו אוהבים סינרגיה? הרבה חח ורק עכשיו נזכרתי להצטרף לפורום
יש לכם ת'דיסקים? אני קונה בסוכות
אתם צמים? בטח

עונה ../images/Emo13.gif

שם: לילך גיל: 15 תחביבים: מוזיקה, לבלות, לידון, ים ובריכה מוסיקה אהובה אחרת: נינט טייב, אביב גפן, היהודים, עברי לידר, בית הבובות.... לא עולה לי עוד כמה זמן כבר אנחנו אוהבים את סינרגיה?: מהפעם הראשונה ששמעתי את "צועקים על אהבה", אבל בפורום רק ביומים האחרונים... יש לכם תדיסקים?: כןןןןןןןן אתם צמים: כמה שנחזיק מעמד

odaya8

New member
גם אני!

שם:אודיה גיל:17 תחביבים:מוזיקה מוסיקה אהובה אחרת:רוק (ניקלבאק בון ג'ובי ) כמה זמן כבר אנחנו אוהבים סינרגיה?:שנתיים וחצי בערך יש לכם ת'דיסקים?:אכן אתם צמים?בטח אגב אני חדשה פה:) (אני בעיקר בפורום בהיידפאק בכינוי odaya_s )

ברוכה הבאה לכל החדשים ../images/Emo9.gif

אני לא עומדת בקצב! שם: רון גיל: 15 וחצי תחביבים: אממ לאדעת מוסיקה אהובה אחרת: פאנק רוק, ישראלי בעיקר כמה זמן כבר אנחנו אוהבים סינרגיה?: אהבתי דיי הרבה זמן אבל הופעות ממש וכל זה בערך חצי שנה..קצת פחות אולי יש לכם ת'דיסקים?: וודאי! אתם צמים? לא

מירית13

New member
אני:]]

שם:מירית גיל:14 תחביבים:לשמוע מוזיקה,להיות במחשב,לשחותP: מוסיקה אהובה אחרת:ממ...לא יודעתP: כמה זמן כבר אנחנו אוהבים סינרגיה?:מתחילת השנה!:] יש לכם ת'דיסקים?:כןןןןןןןןןןןןןןןןןן אני קניתי אתמול את הדיסק מרגיש אחר!!:] [מושלם!] אתם צמים?אכן כן.אני אנסה עוד פעם:] חחחח..

חדשה :)

שם: הדר גיל: עוד מעט 17 תחביבים: גיטרה מוסיקה אהובה אחרת: John Mayer, Eric Clapton... כמה זמן כבר אנחנו אוהבים סינרגיה?: שנתיים
יש לכם ת'דיסקים?: כמובן
אתם צמים?: השנה לא. ד"א - יש לכם העדפות מבין הדיסקים? אני אישית יותר התחברתי לראשון...

סינטטית

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

ואני אוהבת יותר את השני אבל גם הראשון ממש טוב

sapirosh92

New member
אני

שם:ספיר גיל:14 תחביבים:לשמוע מוזיקה,מחשב,טלויזיה מוסיקה אהובה אחרת:יש מלאא שאני אוהבת.. כמעט מכל הסוגים... כמה זמן כבר אנחנו אוהבים סינרגיה?:פווולללל זמן יש לכם ת'דיסקים?:לא אבל אני יקנה אתם צמים?לא..

אריאלה15

New member
עונה :)

שם: אריאלה גיל: 15 וחצי תחביבים: לא יודעת
מוסיקה אהובה אחרת: כעיקרון רוק , אבל שומעת הכל , חוץ ממזרחית ודיכאון :S כמה זמן כבר אנחנו אוהבים סינרגיה?: מאז ששמעתי את לחבק אותך וצועקים על אהבה שזה בערך מלפני שנתיים אם אני לא טועה יש לכם ת'דיסקים?: כן
כמובן ! אתם צמים? כן :\

גחגחגח

שם: טימי... גיל: 15 תחביבים: לא יודע, כל מה שנער ממוצע אוהב לעשות, גם אני... מוסיקה אהובה אחרת: רוק ישראלי, רוק לועזי. כמה זמן כבר אנחנו אוהבים סינרגיה?: מאז ששמעתי עליהם, בערך לפני 4 שנים. יש לכם ת'דיסקים?: ברור!!!!! אתם צמים? אני חושב שכן....

מ א י י ק

New member
עונה../images/Emo108.gif../images/Emo19.gif

שם: מיכאל גיל: 14 תחביבים: מחשב ו-
מוסיקה אהובה אחרת: רוק
כמה זמן כבר אנחנו אוהבים סינרגיה?: דיי הרבה =] יש לכם ת'דיסקים?: כן אתם צמים? כן

שלומיתת

New member
אהאD:

שם:שלומית גיל:15 וחצי תחביבים:אממ..מוזיקה,לנגן על הגיטרה ולישוןXD מוסיקה אהובה אחרת:רוק ורוק כבד בעיקר כמה זמן כבר אנחנו אוהבים סינרגיה?:אנחנו?XDאממ..אני מאמיננה שבסביבות השנה יש לכם ת'דיסקים?:=|*מתביישתבעצמי* לא..אבל יהיה לי את מרגיש אחר השבוע אתם צמים?כע

vered151

New member
עונההה:

שם: ורד גיל: 16 תחביבים: סוסים..תנועת נוער...הופעות מסיבות וכיוצא בזה..חח מוסיקה אהובה אחרת: רוק ישראלי בכלל...עברי לידר (השולט!!!) בפרט! כמה זמן כבר אנחנו אוהבים סינרגיה?: מממ...מאז "חום יולי אוגוסט" יש לכם ת'דיסקים?: מתכננת לקנות בקרוב =] אתם צמים? כןןןןן

GR££N woMAN©

New member
יא'בלה כמה חדשיםםםם

שם: ענבר גיל: 16 ו.. תחביבים: המון מוסיקה אהובה אחרת: אין משהו מסויים כמה זמן כבר אנחנו אוהבים סינרגיה?: מ.. אז שייצא "צועקים על אהבה" [הסינגל, לא הדיסק!] יש לכם ת'דיסקים?: אתמול קניתי ת'שני
, קיצר כן
אתם צמים? בין ביס לביס

למעלה