חויות עם אחות אפילפטית

Nayeli

New member
../images/Emo12.gifחויות עם אחות אפילפטית

כשהייתי בת 7 (as the story goes) ישבנו hashy (אז בת...16?), בת דודה שלנו מור ואני בסלון ביתנו הקט, וצפינו בטלויזיה. יותר נכון אני ומור (הבת דודה) ראינו טלויזיה, האשי דיברה בטלפון עם חברה. מה שאני זוכרת זה שהיה רעש מהטלויזיה, האשי חטפה קריזה מהרעש, פתאום נפל הטלפון והאשי התחילה לפרפר... אני חושבת שזו הפעם הראשונה שממש "נתקלתי" באפילפסיה שלה. אני זוכרת שאני ובת דודה שלי ממש נבהלנו, אבל לפי מה שאמרו לי מסתבר שהרמתי את הטלפון, אמרתי לחברה של האשי ש"יש לה התקף עכשיו" ניתקתי את הטלפון והלכתי לסבתא שלי בבית ליד ואמרתי לה שתתקשר לאבא ואמא כי האשי חטפה התקף.......

hashy

New member
../images/Emo25.gif |U4| - זה היה אחד ההתקפים

החזקים בחיי (קיבלתי כמה ברצף - התעוררתי ונפלתי שוה ) ואחותי המדהימה, שלא לציין שהבת דודה שלך לא דיברה איתי אחרי זה 3 חודשים מרב פחד והייתה מאובנת וצמודה לקיר, את למעשה היצלת את חיי.... [וזה היה שווה לארח אותך ואת החבר שלך כשלא יצאתם מהחדר...] אוהבת אותך נ.ל.

qt1

New member
איך בגיל 7 היא ידעה שזה התקף?

ילדה נבונה! יש לך רשת תמיכה פנטסטית
, הלוואי עלי... מה יהיה עם האייקונים שלך hashy ? זה עם הפרח עושה בעיות בימים האחרונים , תנסי לכתוב באותיות קטנות , הנה אני אנסה נראה מה יוצא 1.| 2.4u 3.|
עברתי לעברית ,הצליח?

hashy

New member
היא גדלה לתוך זה

איבחנו לי את האפילפסיה כשהיא הייתה בת 3 ומא היו לי כמה וכמה התקפים אז נראה לי שהיא פשוט ידעה מה לעשות... וחוץ מזה, היא באמת נבונה ומדהימה ורוצה לעסוק בוטרינריה והיא אפילו הייתה עוזרת לוטרינר השכונתי בניתוחים כשהיא הייתה רק בת 12!!! אז נו, את יודעת זה במישפחה
LOL

Nayeli

New member
דיי נו

בסוף אני באמת אסמיק.......
אגב באיקונים - תפסיקי לנסות להקליד אותם ופשוט תלחצי על "סמיילים וסימנים לתוכן", מה לעשות זה לא MSN MESSENGER

hashy

New member
אינאל אחותך, נראה לך שלא ניסיתי

ללחוץ? לא עובד אצלי הפארש...

Nayeli

New member
תראי....

עם האינטיליגנציה של המשפחה שלנו זה עוד יכול להיות......

למעלה