חדשה

Sweet Fantasy

New member
../images/Emo12.gif חדשה

עד שהגעתי לפה הייתי בטוחה שאני מציירת יפה מאוד במחשב..
ואז ראיתי תעבודות שלכם, גאד אתם מדהימים! הנה משהו שציירתי בפלאש :\ אל תצחקו עליי חח

מיכאל ג

New member
ציור שלך או רק צביעה?

הציור באמת באמת טוב, לא היה מזיק לראות אותו גדול יותר. הצביעה די סטנדרטית ואין מה להגיד עליה. הייתי בודק את העניין של היד שמחזיקה את החרב - לרוב מחזיקים חרב בניצב שלה ולא בלהב!

avocumber

New member
יש הבדל במבטים שלהן...

אצלך נראה שהיא ממש מסתכלת על משהו. על החרב, למשל. ויש לה מבט פחות נוקב. אולי זה קשור גם לגבה. רגע, אבל זו רק דעתי הלא- מקצועית. ולא כאילו שאני הייתי עושה את זה יותר טוב או משו. אני מהחוצפנים האלה. טוב, לא אשמתי שביקשת תגובות... ובלי קשר לזה... יפה! אהבתי... אה, כן, ואצלך היא גם נראית יותר צעירה. יכול להיות שיש יותר מידיי נקודות בתגובה שלי, אבל כבר כתבתי אותן ואין לי כוח להחליט אילו נקודות למחוק.

Sweet Fantasy

New member
:)

לא תיכננתי שזה יראה בדיוק בדיוק אותו הדבר אישית אהבתי יותר תפנים איך שהם יצאו בציור שלי מאשר במקורי. בכל מקרה התגובה שלך בסדר גמור, ותודה

avocumber

New member
הניסוח שלי באמת לא טוב.

כן, מן הסתם אם היית רוצה שזה ייצא בדיוק היית עושה העתק- הדבק. זה מה שאני עושה, לפחות. אבל למרות מה שכנראה מתשתמע מדבריי, לא ניסיתי להגיד שהגירסה שלך פחות טובה. גם כאן, כמו במקרים אחרים, הדברים הקטנים עושים את ההבדל.

למעלה