זמרת חדשה??

hadasrulez

New member
../images/Emo12.gif זמרת חדשה??

ממ.. מישו מכיר זמרת בשם Angel Faith? בכל מקרה היא זמרת חדשה, בהופעה ובתנועות שלה היא דיי מזכירה את בריטני בתחילת דרכה (בקרייזי), חיצונית היא מזכירה את שקירה. שירי פופ נחמדים+
הדיסק שלה BELIEVE IN ANGELS...BELIEVE IN ME יוצא לחנויות ב10 באוגוסט והסינגל הראשון שלה מתוכו כבר יצא לרדיו ב10 ביוני, השיר דיי ממכר.. נראה שהיא הולכת להצליח, אולי לא פה אבל עדיין.. בכל מקרה הנה קישור להופעה שלה עם הסינגל הראשון ועוד שיר מהדיסק החדש
שרשרו לכאן תגובות, אם אתם חושבים שהיא תצליח, איך השיר וידה ידה

hadasrulez

New member
אגב הסינגל שלה זה השיר ה-1

שהיא שרה.. השיר השני דיי מוזר.. אבל נהיה בסדר בפזמון

T h e Rose

New member
היא סבירה ביותר ../images/Emo13.gif

נראה כמה רחוק היא תלך... ואגב מאיפה היא

ערן1987

New member
סקסית בטירוף

הרבה יותר מכל הזמרות שיש כיום.. וואי,איזו סקסית! אני רציני.. אני חושב שאני מאוהב
השיר עצמו נחמד מאוד.. מעניין איך הולך לה בארה"ב

dilan angel

New member
אחלה דווקא../images/Emo110.gif

היא באמת מזכירה את בריטני בתקופה של קרייזי אבל אל תשכחו שבריטני יש רק אחת השירים שלה חמודים כאלה,גם קליטים אבל לאדעת תחשבו על זה שכבר על כמה זמרות בלונדיניות מוכשרות שמענו? ואף אחת מהן לא הצליחה כמו שצריך כי תמיד יש את הטופ שאלה הן בריטני וכרסטינה ככה שאני מקווה שהיא תצליח וכן,היא סקסייתתת וערןןןןןןןןן!!! מזה מאוהבבב?!?!? אתה נשוי שכחת?!

hadasrulez

New member
אוקי קצת פרטים..

היא בת 16 (נולדה בתאריך 8.1.88), מלוס אנג'לס והיא חתומה בג'ייב רקורדס ממ היא יכולה להצליח, אולי לא בבום כמו שקורה עכשיו הרבה אבל לאט לאט.. כישרון ויופי יש..וגם שירים קליטים.. well נחכה ונראה
הנה עוד 2 שירים מהדיסק החדש.. שירים יותר יפים מהקודמים לדעתי :) אם תשימו לב יש ממש בקטן לחצן פליי.. בעיקרון צריך קוייקטיים כדי לשמוע אבל למי שאין ולא רוצה להתקין יכול פשוט ללחוץ על "לא" או "X" (ששואלים אם אתה רוצה להתקין)ואז ללחוץ פליי וזה יתנגן

R I O T girl

New member
בלוק ובקול היא אחלה

אבל אני לא מתה על השירים... חוץ מאחד אולי חח

למעלה