הפתעתם אותי..

Shy Guy

New member
../images/Emo124.gifתחרות "הארנק הכי..."../images/Emo70.gif../images/Emo100.gif

תחרות "הארנק הכי... מבולגן" מסתיימת בשעה 10:00 בבוקר (16/11), כך שיש לכם עוד מספר שעות לנצל ולהשתתף בתחרות של שבוע שעבר. לאחר 10:00 תוכלו להשתתף בתחרות החדשה של השבוע – "הארנק הכי... מיוחד". הזוכים יוכרזו בסוף התחרות, לאחר כל ארבעת השבועות. ו..רק מזכיר מספר דברים שכתבתי לפני כן: החל מה-02/11, החלה לה תחרות "הארנק הכי.." בשיתוף אתר Wallet.co.il ותערך עד סוף חודש נובמבר (30/11, שעה 12:00) במשך 4 שבועות. שישה גולשים אשר ייבחרו ע"י הנהלת הפורומים ייזכו בארנקי עור ואיזולירבנד (כן, מסתבר שיש לאיזולירבנד מספר שימושים
) של חברת "Dutci" בשווי של כ-150 ש"ח - מתנת אתר Wallet.co.il. בשבועיים הראשונים לתחרות יוענקו שני ארנקים לשני גולשים בכל שבוע ובשבועיים הנותרים יוענק ארנק אחד בשבוע לגולש. בכל יום ראשון יפתח נושא חדש כאשר ברוב השבועות (מלבד השבוע הרביעי) תצטרכו להעלות תמונה של ארנקכם האישי לפי הנושא באותו שבוע. שבוע #1 – 02/11-08/11: "הארנק הכי... מרופט". שבוע #2 – 09/11-15/11: "הארנק הכי... מבולגן". שבוע #3 – 16/11-22/11: "הארנק הכי... מיוחד". שבוע #4 – 23/11-30/11: "הסיבה הכי מקורית למה לכם מגיע אחד הארנקים". שלוש הערות חשובות:
על מנת למנוע מאנשים לפרסם תמונת ארנק אשר לא שייך להם, כל משתתף שמפרסם תמונה של ארנקו, יש להוסיף לצד הארנק (באותה תמונה, כמובן) פתק/דף קטן בו יהיה כתוב "הארנק הכי..."
במקביל להעלת התמונה/סיבה, עליכם לשלוח מסר לשם המשתמש "תפוז אנשים מודיע" עם פרטיכם המלאים למשלוח דואר (שם מלא וכתובת).
המשתתפים בתחרות חייבים להיות משתמשים רשומים בתפוז עד לתאריך 30/10/08. התקנון המלא: http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=1357035 בהצלחה לכולם..
רמי. :)

Shy Guy

New member
../images/Emo41.gifשבוע #3 – הארנק הכי... מיוחד.

לאחר שבועיים בהם הצגתם את הארנק הכי מרופט והארנק הכי מבולגן שלכם, אנו עוברים לארנק הכי... מיוחד. אני מניח שלחלקכם יש ארנק מיוחד בו אתם משתמשים באופן קבוע, אז למה שלא תקבלו בזכותו ארנק נוסף ותוכלו לגוון קצת?
מבין כל הארנקים המיוחדים אשר ישורשרו להודעה זו, אחד מכם יזכה בארנק מתנת אתר Wallet.co.il.

gfxisrael

New member
הארנק הכי...

את הארנק הזה קניתי ברומא לפני שנתיים 20 יורו!) ברחוב, ואני משתמש בו מאז. מה מיוחד בו אתם שואלים? נו, הוא הארנק היחיד שמשתתף בתחרות של השבוע הזה , זה גם משהו לא?

Shy Guy

New member
חח.. זה גם משהו. ../images/Emo3.gif

נראה אם עד 10:00 בבוקר, כשתסתיים התחרות של שבוע שעבר, מישהו יתחרה נגדך. במידה ולא, אבדוק מול הנהלת הפורומים מה הדיעה שלהם לגבי כך.

zozale

New member
עכשיו תורי :) צד 1

הנה שלי.. צד 1 הארנק של rip curl... כשתראו תבינו למה הוא.... מיוחד. חחחח אני לא משתמש בו כמו שאפשר לראות... אבל בכל זאת העלתי :)

zozale

New member
דייי לא נכוןןןןןן :(:(:(:(

אוף פשוט שכחתי שיש לי את הארנק הזה... אין שום סיכוי שהארנק ייכנס לתחרות?

gfxisrael

New member
אז אין לי סיכוי לזכות?

זה לא הוגן, רק בגלל שהייתי היחיד... זה גם לא רשום בתקנון. אבל אין אז תודיע ואני אשתתף בתחרות של השבוע עם הסיבה הזאת, שהיא ללא ספק המקורית ביותר :)

Shy Guy

New member
לא כתבתי שאין לך סיכוי..

כתבתי שאברר מול הנהלת הפורומים לגבי כך. :) אתה מוזמן לנסות להשתתף גם בתחרות הזו.

Shy Guy

New member
../images/Emo12.gif הפתעתם אותי..

אחרי שבועיים שהתחרות רצה לה והייתם יחסית פעילים, השבוע הזה לא היה אפילו אדם אחד שהעלה תמונה של הארנק שלו וניסה להתחרות קצת.. אז רק מזכיר לכולכם - תחרות הארנק הכי מיוחד מסתיימת מחר, יום ראשון, בשעה 10:00 בבוקר (ו..אז תפתח תחרות חדשה אשר תסגור את התחרות הזו בשיתוף Wallet.co.il) יש לכם קצת יותר מ-24 שעות להעלות תמונות של ארנקכם.
תחשבו על זה, אין כלל משתתפים כרגע, מה שרק מגביר את הסיכוי שלכם לזכות..! :)

למעלה