האלבום החדש!

0mroosh

New member
../images/Emo12.gif האלבום החדש!

יופי, עכשיו כשמשכתי את תשומת לבכם, והיות ושישיץ לא עשתה שרשור התפקדות (אם לא הייתי רואה אותה היום ומתמוסס, הייתי נוקשה יותר,
) זה ילך ככה: שם: גיל: מיקום: שורה משיר של ציפי שביט: חודש נפלא, מי יתן ורונה תחליט להופיע פתאום במקום שהוא לא סוריה.
.

darling2

New member
הכי לפעמים חלומות מתגשמים../images/Emo192.gif

שם: דר גיל: 17 מיקום: מושב שורה משיר של ציפי שביט: "אמא מבטיחה וסבתא מקיימת ככה זה בדרך כלל.." כי ככה זה בדרך כלל..
|דובדבנים| עומר

tipeshet

New member
הופ.

שם: עומר. גיל: 17 מקום: באיזור כזה
שורה משיר של ציפי שביט: "עצוב לי וגם קר לי לשבת סתם נשבר לי החלטתי ללכת לג'מבו לבדי" P:

bזוהר

New member
../images/Emo13.gif

(עומר איזה מגעיל הרגת אותי עם הכותרת!) שם:זוהר גיל:15 מיקום:רמת גן שורה משיר של ציפי שביט: אלוהים, נא עשה שאהיה חמודה, ושעפר (שכטר) יבחין! ושעפר (שכטר) ידע!

לעזאזל עם הכותרת עומר

דורון 20 מזכרת בתיה ראשי נוגע בחגורה של המורה לא מקובל... תחילת יולי.. ועדיין אין תאריכים.. היא רוצה להוציא אלבום.. פפףף צריך להופיע לקראתו.. לא?

bזוהר

New member
יוו איזה כיף שהעלת את זה!

בואו נתהה כולם ביחד מה קורה עם רונה ולמה אין תאריכים ליולי!!:) יוו אוקיי! היא הרי אמורה להוציא את הדיסק ממש בקרוב, ובעיקרון יותר הגיוני שמופיעים לפני שמוציאים דיסק ולא שעושים הפסקה נכון? אבל! אתם חושבים שאולי היא עושה הפסקה לפני זה? נגיד בגלל ההקלטות? זה הגיוני? לפי מה שאני יודעת כשהיא הקליטה את לנשום היא הופיעה תוך כדי... אה, וחוצמזה, היא מופיעה באוגוסט ב18 שזה מעלה עוד שאלה-אתם חושבים שאולי היא מתכוונת להוציא את הדיסק עכשיו ביולי, או בתחילת אוגוסט, וההופעה ב18 זה כבר כאילו של הסיבוב הבא של הדיסק השני?? יאללה דורון תענה!!:) אני מתרגשת!

bזוהר

New member
אוי אבל זה התפקדות פה

אז בואו נפתח על זה שירשור!!!!!:)

לא חשבתי על זה..

האמת שאני מניח שזה מה שקורה.. אהה... דיסק שני בתחילת אוגוסט.. זוהר.. אני מקווה שאת לא נביאת שקר - פעם היו סוקלים.. סתם - זה בהחלט נשמע הגיוני..

bזוהר

New member
נמצא פיתרון לתהייה

באדיבות הפורום של מרתף 10, וגם בגלל שאני גרופית! אז ההופעה ב18.8 במרתף היא עדיין חלק מהסיבוב של "לנשום בספירה לאחור".. אני מהמרת שהיא תוציא אותו בספטמבר-אוקטובר ככה, לקראת החגים:) או שאני סתם נסחפת והיא תוציא אותו בינואר ככה! טוב די העיקר שלא באוגוסט!!:)

bזוהר

New member
שבטוח תוציא את הדיסק?

היא אמרה באפריל בהופעה במרתף שהוא אמור לצאת ממש בקרוב ובאירוח בתפוז שהם עוד חודשיים ככה נכנסים להקלטות.. (לא באוגוסט כי פחדתי שהיא תוציא אותו ושהמופע השקה והכל יהיה כשאני לא יהיה כאן, כי יש לי כלמיני תוכניות לאוגוסט)

ברור שתוציא...

בהופעה בזאפה (לא האחרונה) .. עוד לפני שנים.. היה דבר מצחיק שלפני "עיניים זרות", היא אמרה שבקרוב היא מוציאה את השני.. והיא שוקלת אם לשים את השיר בדיסק. ואחרי השיר מישהו מהקהל צעק משהו כמו "תשימי תשימי זה שיר טוב".. והיא אמרה משהו בסגנון "אחרי שאמרת את זה אני בטוח אשים.." או משהו כזה

אנא ממך אל תשתגעי

להשתגע בימינו זה כמו ללכת עם הזרם סתם סתם.. זה בסדר להשתגע זה מצויין

למעלה