דגמי 2003

../images/Emo12.gif דגמי 2003 ../images/Emo35.gif

שלום לרעי המומחים בתחום המכוניות (אני יותר בענייני אופנועים ומטוסים...)! שאלה לי אליכם. בקרוב (מאי) נגמר לי הליסינג של המאזדה הכסופה (כן, אני בהיי-טק, אני בדרך, לא מכה ולא נעליים). האופציות די מצומצמות - 307, מגאן סדאן או מאזדה 323. 307 קטנה, ודי התכווננתי לכיוון המגאן (למרות שאין לה משענת ליד ימין, עד כמה שזה נשמע טפשי) - אך אני יודע כי בקרוב דגמי 2003 יפרצו למדינתנו הקטנה. מישהו יודע מתי, והאם מאזדה הולכים להחליף את ה-323 שלהם? ומה לגבי רנו? כל שביב אינפורמציה יתקבל בברכה, תודה, דורון.

SENDA

New member
רישמית החל ממאי בפועל ...

כל חברה והשיקולים שלה. לפי חוקי מדינת ישראל רכב שנת 2003 יכול לעלות על כבישי הארץ החל ממאי של שנת 2002. טיוטה לדוגמא מוכרת את היאריסT שאמורה לעלות לכביש החל ממאי. חברות אחרות מביאות את הרכבים מאוחר יותר מסיבות שונות כמו מכירת מלאי הרכבים הנמצאים בארץ או מועדי היציאה של הדגמים בחו"ל. פזו לדוגמא הצהירו שה 206 2003 יגיע רק ביולי

be_roo

New member
ה-307 אינה קטנה כלל וכלל

לא לעומת המאזדה ולא לעומת המגאן. אולי מבנה ההאצ´בק הטעה אותך, זה אחד הרכבים המרווחים ביותר.

הבגז´ קטן...

אכן, מבפנים היא מרווחת כמו כל מכונית קומפקט, אך הבגז´ שלה קטן בהרבה (341 לעומת כ-510 ליטר במגאן)...

רן 56

New member
ראיתי במו עניי את הבגז´ של ה307.

הוא מספק ביותר, ויש לי גם לנטאיכס של חברה. אין מה לדבר 307 מכל הבחינות.

בגז´ מספק? וקוריוז לגבי מזדה!

עגלה לתינוק + ציוד זה המדד (כרגע, אצלי...). אני מסכים לגבי ההגדרה "לנטאיכס", רק בגלל שאני כבר 6 שנים עם מאזדה, אך אין לי כל מילה רעה לומר עליה! משרתת אותי נאמנה, נוחה ומרווחת. רק שאחרי שש שנים (3 עם הלנטיס) חשבתי לגוון קצת. אבל החלופות שיש לי לא ממש מלהיבות! לא מזמן קראתי בעיתון כי מזדה משנה את הדגם ב-2003 (בכתבה שעסקה בשינוי מחירי קבוצות הרכב הממשמש ובא), אך לא מצאתי לזה זכר אח"כ. וקוריוז קטן: בביקור ביפן לא מזמן, כמעט ביקרנו במפעל מאזדה בהירושימה, אך הם לא הסכימו לצרף אותנו לסיור המאורגן כיוון שהוא התנהל ביפנית, והם חששו שלא נהנה מהסיור כי איננו דוברים יפנית! וחוץ מזה, ביפנית מאזדה בכלל מבטאים מצודה (Matsuda)... דורון.

גרמי

New member
משענת יד ימין בפג´ו 307....

המשענת של יד ימין בפג´ו 307 היא נקודת החולשה הקריטית ביותר שמצאתי באוטו הזה בנסיעת התרשמות של חצי שעה (בעיית הגיר האוטומטי נפתרת ע"י נסיעה במוד ספורט - דלק על חשבון החברה, לא?). המשענת רופסת ורועדת, ועשויה מחומרים שרחוקים מהסטנדרט בשאר האוטו. עובדה שמצאתי את הנתון הזה ראוי לציון כשכתבתי את ההתרשמות שלי בפורום ב YNET. ה 307 עוברת בקלות את מבחן הבגאז´ שלך. העגלה שלי (מהגדולות) נכנסה גם לבגאז´ של אלפא 147 (אם כי לא היה מקום להרבה נספחים...), והמרווח של ה 307 גדול בהרבה מה 147. מעבר לכך, ה 307 שמה בכיס הקטן את הלנטיס מכל ההיבטים ברי המדידה (חוץ מנפח תא המטען) ועוד יותר בהיבטים שאינם ברי מדידה. אני הייתי נותן הרבה כדי שהחברה שלי תציע לי 307 בתמורה ל 3000 ש"ח ברוטו שלי. עצה שלי - קח את העגלה לחדר התצוגה של לובינסקי, יחד עם שמיכה גדולה, תיק עם חיתולים ובקבוקים, שקית צעצועים ועוד כמה חתיכות ג´אנק, ותעביר אותו את מבחן העגלה. חבל לוותר על מכונית מצויינת עקב חשש חסר בסיס.

לגרמי, Shlomisa ו-Ezer

תודה על התגובות - אם קודם פסלתי את ה-307 מראש, עכשיו אלך לבדוק אותה יותר לעומק (מישהו כאן כבר קיבל כזאת, אני אנסה לשאול אותה לסיבוב לפחות). הדגם שמקבלים כאן הוא ה-XR - להבנתי הפשוט ביותר. יש משהו שצריך לדעת לגבי דגם זה?

Ezer 307XSi

New member
לי יש XSi (גם בליסינג), כך שאני לא

מכיר את ה-XR כלכך טוב. יש שתיים כאלו אצלנו בחברה שגם נלקחו בליסינג (ג´רמי - 3000 ש"ח בשבילך). נהגתי על אחת מהן כ-15 דקות. המלצה - קח נסיעת מבחן בסוכנות פיז´ו ותתרשם ממקור ראשון. ב ה צ ל ח ה בכל אופן.

shlomisa

New member
אתה טועה

למגאן סדאן (4 דלתות) תא מטען נפרד שאכן גדול משמעותית מזה של ה 307, למגאן הקומפקטית תא מטען גדול ב 8 ליטרים מזה של ה 307.(340, 348)

shlomisa

New member
המגאן סדאן משפחתית

ה 307 קומפקטית. בלי שום קשר, אתה באמת צריך את כל תא המטען העצום הזה או שזה יהיה סתם סרח עודף ?

Ezer 307XSi

New member
ה-307 אפילו גדולה מידי...

אם תתן יותר פרטים על הדרישות שלך נוכל ליעץ יותר

למעלה