אריק ברמן מעשן?!

כי ראיתי עכשיו שידור חוזר של טקס

עמ"י(כן.. אני יודעת
) והיה שם כאילו מערכון.. ואריק ישב שם והייתה לו סיגריה ביד... אם הוא מעשן זה כל כך מוריד מערכו....

1shiran1

New member
אהה ..

חח גמני שאלתי את זה שראיתי את זה .. ויש ש.ח?
ממממ ואם הוא מעשן, אני לא חושבת שזה צריך להוריד מערך של זמר .. כמובן שזה לא טוב ובלה בלה אני גם נגד זה .. אבל לא יודעת כל אחד עושה מה שטוב לא =// בכל מקרה נראלי שזה היה רק לצורך המערכון, אני בכל אופן לא ראיתי אותו אף פעם מעשן ..

לא יודעת אם יש ש.ח

חיכיתי שיתחיל המירוץ למליון
ואני לא מדברת על ערך של זמר-זה לא פוגע ביכולות שירה(טוב, בעצם כן) או בכתיבה.... אבל אנשים מעשנים... לא יודעת. מסובך לי להסביר
ובכל מקרה- מעשן או לא הוא מדהים
אני חייבת הופעה שלו...

אני חייבת....

אבל אני גרה בצפון.. ואין לי זמן
ועוד לא הוצאתי ת.ז ככה שלא יתנו לי להיכנס לכל מיני פאבים למינים(אני משערת שאם זה בפאב אז צריך ת.ז שלפחות אתה מעל 16- לא?)

1shiran1

New member
ממממ אני מאמינה שגם יהיו בקרוב

הופעות בצפון שתוכלי ללכת אליהם
ואמממ פאבים? בצפון? אינלי מושג .. אפשר לברר שמתקשרים להזמין כרטיסים .. (:)

יתנו לך

אל תדאגי יתנו לך להיכנס לפאבים, גם אני בת 16 ולא הוצאתי ת.ז. אבל מכניסים אותי.. בנות לרב לא בודקים.. לבנים כן.. וכן אריק מעשן.. בהופעה בצוללת בהתחלה הוא עישן...

../images/Emo45.gifאין לי מושג אם הוא מעשן

או לא.. אני אישית לא ראיתי אותו אף פעם מעשן.. אבל גם אם כן אלה החיים שלו וזכותו לעשות מה שבאלו.. וזה בטח שלא צריך להוריד מהערך שלו.. וכמו ששירן אמרה לדעתנו זה היה לצורך המערכון..

eve88

New member
אריק לא מעשן...

הסיגריה במערכון .....בשביל הקטע.

Miss Menta

New member
סורי, אבל.. ../images/Emo109.gif

זכותו המלאה לעשן, אני נגד עישון וכל זה. אבל הוא רוצה, זה בחירה שלו.. הוא בנאדם בוגר. XD ולדעתי זה לא מוריד מערכו כזמר, אולי כבנאדם.. למרות שהוא נראה לי אחלה בנאדם D:

1shiran1

New member
הוא אחלה בנאדם (:)

ועצם זה שבנאדם עושה משהו אני לא חושבת שזה צריך להוריד מערכו .. ואני מדברת על כל בנאדם חח (((:)

למעלה