איגי מהבלוק יש אנשים שלא יודעים לכתוב כותרות. חבל. דווקא כתבה חביבה.
H hilali1 New member 3/3/06 #1 ../images/Emo12.gif איגי מהבלוק ../images/Emo35.gif יש אנשים שלא יודעים לכתוב כותרות. חבל. דווקא כתבה חביבה.
../images/Emo12.gif איגי מהבלוק ../images/Emo35.gif יש אנשים שלא יודעים לכתוב כותרות. חבל. דווקא כתבה חביבה.
A A t z a New member 4/3/06 #2 וואי כתבה מגניבה../images/Emo9.gif../images/Emo80.gif היא כזאת חמודית והפעם שאלו שאלות דווקא בסדר ולא מאוסות... היא מצחיקה תוה הילה!
וואי כתבה מגניבה../images/Emo9.gif../images/Emo80.gif היא כזאת חמודית והפעם שאלו שאלות דווקא בסדר ולא מאוסות... היא מצחיקה תוה הילה!
ה המשינאית New member 4/3/06 #4 חחחחח קראתי../images/Emo9.gif../images/Emo205.gif דנע את יודעת מה הכתבה הזאת הזכירה לי? את התוכנית שלנו על שיר הנגב ומקדונלדס
חחחחח קראתי../images/Emo9.gif../images/Emo205.gif דנע את יודעת מה הכתבה הזאת הזכירה לי? את התוכנית שלנו על שיר הנגב ומקדונלדס
A A t z a New member 4/3/06 #5 חחחחחחחחחחחחח ששש../images/Emo6.gif../images/Emo80.gif אני עדיין מקווה שרק אני ואת קראנו את מה שכתבנו אז בימי הקומונה תוכניות שוות היו לנו אנחנו עוד נממש אותן
חחחחחחחחחחחחח ששש../images/Emo6.gif../images/Emo80.gif אני עדיין מקווה שרק אני ואת קראנו את מה שכתבנו אז בימי הקומונה תוכניות שוות היו לנו אנחנו עוד נממש אותן
נ נעה ברשקוביץ New member 4/3/06 #6 ../images/Emo85.gifתודה רבה ושאלה- איפה אפשר להשיג את הדיסק של איגי?
נ נעה ברשקוביץ New member 4/3/06 #9 תתודה!!!!!!!!../images/Emo85.gif זה נהדר בשבילי, כי יש לי קרובת משפחה שעובדת שם בדיוק אני בטלפון איתה עוד היום יהיה לי את הדיסקקקקקקק
תתודה!!!!!!!!../images/Emo85.gif זה נהדר בשבילי, כי יש לי קרובת משפחה שעובדת שם בדיוק אני בטלפון איתה עוד היום יהיה לי את הדיסקקקקקקק
A A t z a New member 4/3/06 #10 ../images/Emo24.gifמזל טוף תתחדשי../images/Emo9.gif../images/Emo80.gif