אדם ינחה את MTV לטינו!!!!!!!!!!!
N NoWords New member 23/8/04 #3 אם זה לטינו - אז זה ישודר בMTV Latin America ואנחנו בMTV Europe כך שאין לנו מצב לראות את זה חוץ מהאינטרנט (אבל היי, גם משהו) והוא בטח יהיה מעולה, סקסי שכמותו.
אם זה לטינו - אז זה ישודר בMTV Latin America ואנחנו בMTV Europe כך שאין לנו מצב לראות את זה חוץ מהאינטרנט (אבל היי, גם משהו) והוא בטח יהיה מעולה, סקסי שכמותו.
D dilan angel New member 24/8/04 #4 יש מצב שישדרו את זה אצלנו../images/Emo110.gif אבל אני לא בטוחה ב100% כי אני זוכרת ששדרו אצלנו כל מיני טקסים כמו אם טי וי אסיה ועוד אחד ששכחתי איך קוראים לו... הלוואי שכן..
יש מצב שישדרו את זה אצלנו../images/Emo110.gif אבל אני לא בטוחה ב100% כי אני זוכרת ששדרו אצלנו כל מיני טקסים כמו אם טי וי אסיה ועוד אחד ששכחתי איך קוראים לו... הלוואי שכן..
C CiNdErElLa3887 New member 24/8/04 #5 נכון גם אני זוכרת...גם שידרו את הטקס של אמטיו לטינו פעם..אז יש מצב שזה ישודר אצלנו.
K KerenWelling New member 24/8/04 #6 טעות גדולה בידך!!!!!!!!!!!! כל שנה משדרים בMTV יורופ את הפרסים של MTV לטינו!!!! כל שנה!!! הם שמים את זה בדר"כ בסופשסוע של הטקסי פרסים...יחד עם טקס הפרסים האמריקאי והאירופאי..
טעות גדולה בידך!!!!!!!!!!!! כל שנה משדרים בMTV יורופ את הפרסים של MTV לטינו!!!! כל שנה!!! הם שמים את זה בדר"כ בסופשסוע של הטקסי פרסים...יחד עם טקס הפרסים האמריקאי והאירופאי..
M Michal Bloom New member 25/8/04 #8 ../images/Emo141.gifכן,כבר שמעתי על זה ואין לי ספק שזה יבוא לאמטיוי האירופאי כמעט כל שנה הם שמים את הטקסים האלה ... אדם |
../images/Emo141.gifכן,כבר שמעתי על זה ואין לי ספק שזה יבוא לאמטיוי האירופאי כמעט כל שנה הם שמים את הטקסים האלה ... אדם |