NeXt ReBeLdE

וואי סורי אין לי מושג בכלל כי אין

לי פוטושופ אבל אם אני יחפש חתימה שלהם מוכנה?? זה בסדר?

סיכום יומי+מה הולך להיות מחר../images/Emo142.gif

טוב אז ככה... היום היה שיתוף פעולה אדיק נורא אהבתי מה שהלך כאן 119 הודעות ביום לא הולך ברגל... היה נורא נחמד הרבה השתתפו... לא אהבתי שהיו כאלה שנתנו להם משימות והם לא השתתפו..להבא אני ידאג לשלוח מסרים! מחר יהיה כאן באותו שרשור סיבוב 2 של השבוע! נראה איך ילך מחר! אולי לראשונה נעשה שרשור של 300 תגובות? בע"ה! טוב הכי הרבה אני חושבת השתתפה לילך! אז לילך כל הכבוד
המשיכי ככה
כל יום אני יכין סיכום בערך בשעה 2 ויגיד מי כנראה השתתף הכי הרבה!! והיום זוהי לילך! טוב מקווה שמחר יהיה מרץ חדש,כוח חדש, משימות חדשות ואנשים חדשים! ומקווה שהמנהלים יתנו חלק בזה
טוב אז בסה"כ הכל היום הכל היה מעולה! נחכה למחר!

shir08

New member
אבל סוניה...כנסי שניה

את לא צודקת לדעתי שאת אומרת:"לא אהבתי שהיו כאלה שנתנו להם משימות והם לא השתתפו" כי את שלחת לי משימה ואני לא הייתי:( זאת לא אשמתי...לא הייתי בפורום. אם את מתכוונת לכאלה שהיו בפורום אבל לא השתתפו זה כבר משהו אחר,תשכחי ממה שאמרתי! אבל אני לא הייתי באותו זמן בפורום אז לא יכולתי לענות,סורי!

סיבוב 2-יום שני/23.8../images/Emo119.gif

אוקיי אתמול היה אחלה יום והיום יום חדש! אני מתחילה עם משימה וכמו אתמול נעביר את זה הלאה! אם יש שלא מבינים למה לא לפתוח הודעה חדשה חבר'ה זה זמנית פעילות שבועים עד שהפורום יתחילו לעשות שרשורים גדולים ואז אולי נפתח לעיתים יותר קרובות! כל יום הפעילות תסתיים בשעה 12! ועוד משהו גבשוש מנהל הפורום לא משתתף! למי שלא יודע איך משחקים! מישהו נותן לכם משימה..לכם ולעוד 2 אנשים! הראשון שיבצע את המשימה יוכל לבקש גם הוא משימה מעוד 3 אנשים נוספים! המשימה שלי היא אל: תותי/החדש שבפורום-אורי51/ N A D U המשימה היא: עליכם לגזור את: הפה של דולסה,האף של פונצ'ו,העניים של אנהי,והמצח והשיער של כריסטופר ולחבר את זה לפי סדר הפנים! בהצלחה

TuTyBoP15

New member
מצטערת שלא יצא יפה פשוט...

הייתה לי תמונה אחת של אנהי על המחשב והיא עם הראש עקום אז יצא בעעע לא נורא נכון

TuTyBoP15

New member
אני מבקשת מ..

סוניה/יובל/אורי-החדש בפורום (אני לא יודעת מי עוד נמצא בפורום בבקשה מי שנמצא שיסמן פה) אני מבקשת מהם רקע למחשב של כ_ _ _ _ו_ _ ו_ _ ה _ בהצלחה

TuTyBoP15

New member
כן../images/Emo70.gif כל הכבוד../images/Emo70.gif

מאיפה הגופן הזה שכתבת איתו אמור
הוא מאוד יפה..

המשימה שלי היא אל!!!../images/Emo142.gif

אורי/דיקלה/תותי המשימה היא להשיג לי תמונה,כתבה,סירטון לא משנה מה של אנהי, אבל לא אנהי עצמה! אלא ציור שלה!

TuTyBoP15

New member
מצאתי אחרי חיפושים רבים

ומייאשים...איזה באסה שאין פה אף אחד..

נכון...../images/Emo142.gif

ממש חבל!!! דיקלה בפורום! CHRICTEAMO כאן יובל כאן... למה אפ'חד לא עונה?

שימו ../images/Emo23.gif-אם מישו נותן לי משימה

אז שיכתוב גם מחוץ לשרשור המקופל הזה כי אחרי זה אני לא רואה..אני לא תמיד נכנסת אז מי שנותן לי משימה שיעשה נ"ש קטן באיזה שרשור ושיכתוב לי שיש לי משימה טוב?

TuTyBoP15

New member
המשימה שלי אליכם../images/Emo70.gif

המשימה היא ל..
יובלוש / דיקלה / כריסטאמו(תכתבי ת'שם שלך פה בבקשה) המשימה שלכם היא להביא לי את סרטון ה _ _ י _ ה ה-1 של _יי_ _ ו_ _ _ _ _ _ זה ממש לא קשה לפענח..זה הכי קל בעולם חחחח בהצלחה

למעלה