המפגש!!

../images/Emo119.gif../images/Emo48.gif../images/Emo113.gifהמפגש!!

אני אחראית הסיכומים, כמו שכולכם קרוב לודאי יודעים. אז לכן, אני כמובן גם אחראית לסכם את המפגש. אבל לא הייתי במפגש. לכן הסיכום יהיה כזה: כל אחד יספר דברים מסויימים אשר ידועים לו, יוסיף תמונות אפילו, וככה יהיה לנו סיכום אחד גדול שנוצר על ידי ומפיריה איוונס, ושוב- כל הקרדיט יילך אליה. יאללה, תתחילו!

inbal287

New member
אין ממש מה לסכם...

פגשתי את ענבל
, נועה
, עידן
, שי
, שני
, ענבר
... וזהו, היה נחמד לראות אותם, היה חבל שלא היה מפגש... ואממ בלע
.

../images/Emo119.gif../images/Emo48.gif../images/Emo113.gifהכי סליחה בעולם

מי זו ענבר?
וכן.. מה אמרתי לך בבוקר? לא לבוא בטענות *קשוחה*

inbal287

New member
|מכות|../images/Emo46.gif

*מכחישה את מה שאמרת לי בבוקר* ענבר [made in love], היא כתבה פה כמה הודעות אבל היא בעיקר בבלו.

../images/Emo119.gif../images/Emo48.gif../images/Emo113.gifבהודעה זו שמעלי

כרגע ממש, כתבת בדיוק את מה שאמרתי בבוקר לא להתכחש! לא להתכחש! לא להתכחש! להתחבר לאייסי! לא להתכחש!

crazy cottage

New member
לא מצאתי אתכם ../images/Emo7.gif../images/Emo163.gif

אני ממש התאכזבתי מהיום הזה :/ אבל לא נורא...נראה אתכם פעם הבאה
ושאלה לא קשורה.. יש מצב סגרו את לאונרדו או משהו?

MisteryNick

New member
../images/Emo125.gif

לא, אם את מתכוונת לאונרדו בראשון אז הוא פשוט לא עובד יום שני
וסורי שלא באתי=\

../images/Emo119.gif../images/Emo48.gif../images/Emo113.gifרצוי מאוד שאני

לא אוסיף את דעותיי שלי. אבל הו וול שמיחה שמישהו כן יכל להגיע למפגש. וחבל שלא יצא לי להגיע, ורציתי. באמת שרציתי להגיע. ואני יודעת שעוד אנשים רצו כאן להגיע ולא יכלו. קורה. מפגש הבא- פסח [מתי שכבר יש מצות, כי אני אהיה בחופש...
]

Rose131

New member
אני הייתי בעזריאלי...../images/Emo29.gif

פגשתי אחת עם החולצה של razorblade romance ואחת עם חולצה רק של הארטאגראם ובטח עוד כמה שאני לא זוכרת. ממ.. אני זוכרת ש.. ענבר? לבשה את ההארטאגראם... והיא ואני איבדנו אותכם ואז היא נשארה איתי קצת עד שהיא הלכה.. ואת השאר באמת קצת איבדתי
לאנורא. היה כיף בכל מקרה...

../images/Emo119.gifיין|../images/Emo113.gifמתוקה ../images/Emo24.gif

סוף סוף מישהו רושם באמת "קורות הנאה אודות המפגש". זה מאוד מעודד. באמת
רק... תזכירי לי, כי אני הכי שכחנית בעולם כרגע, מה השם שלך? חחח
אני ממש ממש מצטערת

Elpar

New member
חחחחח

אמנם לא באתי למפגש של HIM (כנראה שלא היה גם כמו שהבנתי XD) אבל גם לא הייתי במפגש אחר חחח חוויותיי ומסעותיי המופלאים: באתי במטרה להגיע למפגש לינקין פארק, באו כמה אנשים ואז כל אחד הלך פשוט לאן שבא לו (בעיקר כי היה מפגש ישרא גם והלכו לפגוש אנשים...), אני הלכתי עם 4 בנות חמודות
חחח ואז נשארתי עם 2 והלכנו לדיזינגוף סנטר, והיה כיף, ואז נסעתי חזרה באוטובוס לעזריאלי בשביל לפגוש את ענבל וגיליתי שהיא יותר חמודה במציאות מאשר במסנג'ר וממש נחמדה ואני מת עליה. אממ אחר כך אבא שלי היה בדרך הביתה מירושלים ועבר בת"א אז הוא בא לאסוף אותי... במפגש הבא (בפסח אולי?) יכול להיות שאני אבוא לפגוש עוד כמה אנשים כאן :) ניפגש בשמחות

../images/Emo210.gifכוסית!

אני מתגעגעת לילד בן ה-7....יש לו מלא יתרונות
. |מחשבת עד איפה הוא מגיע לי|וואו, הוא באמת לא צריך להתכופף בשביל לרדת לי! :-O אני חייבת למצוא אותו!

Elpar

New member
../images/Emo2.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זאת שיחה שלא אמורה לצאת מכותלי המסנג'ר!!! ולמי את קוראת כוסית למעלה?

../images/Emo210.gifXDDDD

אתה כוסית
. וזאת שיחה מאוד חשובה, לכן החלטתי לפרסם אותה חחחחחחחחחחחחחח

Elpar

New member
:S

מספיק ערבנו את שי בזה XD לא צריך עוד אנשים! אני לא כוסית
אני לא שום דבר אחר שתגידי, כי אני יודע מה תגידי... (גם לא סרסור בניגוד למה שאת חושבת!!!) חוץ מזה עדיין עדיף מיומנות על פני ילד בן פאקינג 7! או שיודעת מה, נסי ותבדקתי

חח אני הייתי עם החולצת רייזורבלייד,

וענבלית
הייתה עם חולצת הארטגרם. חבל שאיבדנו אתכם...

למעלה