Blue Aura

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo184.gif

אף אחד לא פותח לי אז אני אפתח לעצמי!
מאחורי העיניים הכחולות(
) האלו
אני הפעם
שאלו חופשי

a charmed girl

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

שם: גיל: עיר: מה את רוצה להיות שתהי גדולה? למה? להקה אהובה: זמר/ת אהוב/ה חוץ מקלי
פוטושופ או פיינטשופ? עברית או אנגלית? שחור או לבן? חורף או קיץ? כלב או חתול? שוקו או נס? מים או קולה? פיצה או המבורגר? אבטיח או מלון?
או
וחייבת משהו על מכושפות: דרו פולר או בריאן קראוס או ג'וליאן מקמהון? All Hell Breaks Loose(3.22) או It's A Bad, Bad, Bad, Bad World(6.22-3) פרו או פייג'? אממ...זהו תהני..

Blue Aura

New member
עונה../images/Emo70.gif../images/Emo119.gif../images/Emo184.gif

שם:הילה גיל:15 וחצי עיר:לא עיר,קיבוץ אבל באזור טבריה
מה את רוצה להיות שתהי גדולה?וטרינרית או משהו עם חיות. למה?כי אני מתה על חיות. להקה אהובה:Reliant K
זמר/ת אהוב/ה חוץ מקלי:אין לי ממש,אני אוהבת בעיקר להקות-בנים
-רוקרים
פוטושופ או פיינטשופ?פוטושופ
עברית או אנגלית?אנגלית. שחור או לבן?שחור. חורף או קיץ?חורף. כלב או חתול?כלב. שוקו או נס?נס. מים או קולה?קולה*מכורה* פיצה או המבורגר?פיצה אבטיח או מלון?גם וגם
או
-
וחייבת משהו על מכושפות: דרו פולר או בריאן קראוס או ג'וליאן מקמהון?ג'וליאן ללא ספק
6.21-22 או 3.22-It's A Bad, Bad, Bad, Bad World פרו או פייג'?פרו!

pretty woman 1

New member
בא לי לענות גם.. חיחיחי משעמם!

שם:לינור
עיר:בדרום מה את רוצה להיות שתהי גדולה?קוסמטיקאית ומעצבת למה?כי אני אוהבת איפור ובגדים וכל השטויות האלה... להקה אהובה:גיים בויז זמר/ת אהוב/ה חוץ מקלי:הילארי דאף,אבריל לאבין,נינייט פוטושופ או פיינטשופ?אהה? עברית או אנגלית?אנגלית! שחור או לבן?שחור חורף או קיץ?חורף כלב או חתול?כלב
שוקו או נס?שוקו
מים או קולה?קולה חחחח פיצה או המבורגר?פיצה אבטיח או מלון?אבטיח או וחייבת משהו על מכושפות: דרו פולר או בריאן קראוס או ג'וליאן מקמהון?אההה All Hell Breaks Loose(3.22) או It's A Bad, Bad, Bad, Bad World(6.22-3) פרו או פייג'

Beautiful SouI

New member
../images/Emo27.gif../images/Emo184.gif

האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך: אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? רווקה? גיל שהיית רוצה להיות: מצבך החברתי: גובה: צבע עיניים: אוהב את צבע העיניים שלך? אוהב את השיער שלך? ואת הצבע שלו? צבע אהוב? ימני/ שמאלי / אמבידקסטרוס [משתמש בשתי הידיים בצורה שווה]: חיות מחמד: מה העבודה שלך? יש פירסינג? קעקועים? אובססיות? איזה שפות אתה דובר? ציטוט מועדף / מוטו: האם אתה חי את הרגע? יש לך סודות? אתה שונא את עצמך? האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? יש לך הרגלים רעים? איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו? מה הפחד הגדול ביותר שלך? אתה יודע לשיר? האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות קול? האם אתה מתבודד? מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? יש לך יומן / ז'ורנל? מה החולשה הכי גדולה שלך? מה החוזק הכי גדול שלך? אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? אתה חושב שאתה חזק מבחינה רגשית? יש משהו שאתה מתחרט שעשית / לא עשית? אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? פחות אוהב? אתה חושב שאתה נראה טוב? יש לך ביטחון עצמי? אתה: מעשן? על סמים? קורא עיתון? מתפלל? הולך לבית כנסת? מדבר עם זרים? יוצא לטיול בגשם? בתול? מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? נוהג? אוהב את הקול שלך? האם אי פעם: פגעת בעצמך? אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? שחית בעירום? היה לך מקרה חירום רפואי? עברת ניתוח? ברחת מהבית? חטפת מכות? החטפת מכות למישהו? התחילו איתך? היית על במה? ישנת מחוץ לבית? חשבת על התאבדות? נשארת ער כל הלילה? לא אכלת יום שלם? דיברת בטלפון כל הלילה? ישנת כל היום? הרגת מישהו? חשבת שאתה משתגע? נישקת מישהו מאותו מין? בגדו בך? היה לך חלום שהתגשם? עברת על החוק? הרגת חיה בטעות? הרגת חיה בכוונה? פגשת מישהו מפורסם? סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? גנבת משהו? היית ברדיו / טלוויזיה? הייתה לך התמוטטות עצבים? קפצת בנג'י? היה לך חלום שחזר כמה פעמים? האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? בקסם? באלוהים? בשטן? בסנטה קלאוס? בפיות? במזל? באהבה ממבט ראשון? במכשפות? האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? בדת מאורגנת? אתה חושב שלאלוהים יש מין? לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? יש לך חברים הומואים / לסביות? מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? מי החבר שאתה מכיר הכי הרבה זמן? הכי מעט זמן? הכי מצחיק? הכי מוזר? הכי חכם? שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? הכי נחמד? הזמר הכי טוב? עם מי אתה מדבר הכי הרבה און - ליין? עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? מי מקשיב לבעיות שלך? האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? האם אתה סומך על אחרים בקלות? בבית של מי היית אחרון? האם החברים שלך מכירים אותך? האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב? מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? שצחקת עלין? שהלכת איתו לקניות? ששבר את הלב שלך? שאכזב אותך? שגרם לך לבכות? ששימח אותך? שראית איתו סרט? שדיברת איתו בטלפון? מה אתה לובש כרגע? באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? איזה ספר אתה קורא? תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? האם אתה שומע מוזיקה כרגע? מה מצב הרוח שלך כרגע? מה אתה מרגיש כשאנשים מדברים על עצמם בגוף שלישי? ומה הם המילים הכי יפות שאי פעם אמרו לך? אם הייתה לכם הזדמנות לשנות משהו שקרה בעבר, מה הייתם משנים, ולמה? שחור- סתם צבע או דרך חיים? כיתה: מצליח בביצפר: מזל: מידת נעליים: גובה: צבע שיער: צבעת פעם את השיער: באיזה צבע: פירסינג: קעקועים: מספר מזל: מאמין באלוהים: בשטן: בשלום: יש לך גשר: יש לך משקפיים/עדשות מגע: מה תרצה להיות כשתהיי גדולה: אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם: אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית: האם אתה חושב שאתה חוצפן: מה דעתך על רכבת: מאמין באהבה ממבט ראשון: אהבה בין הומואים ולסביות: הבנאדם הכי חתיך: הכי מוזר: הכי נשמה: חיה אהובה: תכונה טובה שלך: תכונה רעה: קור או חום: לישון או לקום: קרמבו וניל או שוקו: שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהבת: הדברים האחרונים שעשית: סרט מושכר שראית: סרט בקולנוע: שיר ששמעת: השיר שנתקע לך בראש: דיסק שקנית: הדיסק ששמעת: איזה דיסק?! האיש שהתקשרת אליו: האיש שהתקשר אלייך: מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר: מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון: את מי היית לוקח איתך לאי בודד: אם הית חיה, איזו חיה את היית בוחרת להיות, ולמה: תחביבים: איזו שפות אתה מדבר: אתה בן אדם של לילה או של יום: רגיש לדיגדוגים: מה הדבר הכי חשוב לך? ממה אתה הכי פוחד: הפנטזיה שלך: על מה אתה חושב בדרך כלל שאתה הולך לישון: המקום האהוב על חופשה: טעם גלידה אהוב: ממתק אהוב: חטיף אהוב: שיעור: חג: צבע: שם לבת: שם לבן: תוכנית אהובה בטלויזיה: דיסק אהוב: משו שלא יכולת ליחיות בילעדיו: מגזין: מכונית: סרט לועזי אהוב ולמה? סרט ישראלי אהוב ולמה? מילה אהובה: קבוצת ספורט אהובה: חודש אהוב: שחקנית אהובה: שחקן אהוב: אתר אהוב: תחנת רדיו: חדר בבית: ההופעה הכי טובה שראיתי: תוספת לפיצה: ארץ: עיר: אגם: ים: ריח: רעש: אוניברסיטה: בעד ונגד להרוג אנשים: עישון אצל בני עשרה: ב-24 שעות אחרונות הייתה לך שיחה רצינית: חיבקת מישהו: בכית: צחקת: גרמת למישהו לצחוק: קנית משהו: הסתפרת: הרגשת טיפש: דיברת עם מישהו שאתה אוהב: התגעגעת למישהו: האם איי פעם?.... עישנת: שתית אלכוהול: עישנת מריחואנה: שיחקת מונופול: נישקת מישו : התגעגעת למישהו: בכית בסרט: חשבת שאת הולכת למות: נכשלת במקצוע: רצית להיות המין השני: התחרטת על דברים שעשית: עשית אמבטית קצף: הייתה לך תאונת דרכים: רכבת על פיל: נשארת ער כל הלילה: פחדת מהחושך: שיקרת: עברת על החוק ונתפסת: נידפקתתם?: האם אתה חושב שאתה .... מצחיק: חברותי: אהוב: דואג: חמוד: כחול או אדום: תפוח או בננה: תפוז או קלמנטינה: קולה או מים: סתיו או אביב: חורף או קיץ: רעש אחרון ששמעת: ג'ינס או שרוול: סנדל או נעל: טלויזיה או מחשב: הראל סקעת או מויאל: כוכב נולד 1 או 2: פרוייקט וואי 1 או 2? שעה עכשיו:

Blue Aura

New member
עונה../images/Emo70.gif../images/Emo47.gif

האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו?לא. אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך:לא יודעת
אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה?אף אחד,אני אוהבת את השם שלי
האם השם שלך משובש לעיתים קרובות?כן! כותבים אותו בלי ה-י' בעיקר המורות
אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך?ברור שלא! הוא מיוחד
רווקה?אה-הא
גיל שהיית רוצה להיות:שום גיל,אני גודלת כמתוכנן מצבך החברתי:מסתובבת בעיקר עם כמה חברות,לא מקובלת או משהו כזה. גובה:אין לי מושג
פעם שעברה שבדקתי הייתי מטר 60
צבע עיניים:כחולות אפורות. אוהב את צבע העיניים שלך?אה-הא
אוהב את השיער שלך?יש ימים ויש ימים. ואת הצבע שלו?כן! מאוד,אני מיוחדת,יש לי שיער שטני
צבע אהוב?כחול,אדום ימני/ שמאלי / אמבידקסטרוס [משתמש בשתי הידיים בצורה שווה]:ימנית וגאה!
(בלי להעליב אבל תמיד חשבתי שיד שמאל היא מרושעת
חיות מחמד:כלב,אבל כבר אין לי
מה העבודה שלך?אין לי,אני מפונקת
יש פירסינג?לא. קעקועים?לא. אובססיות?קלו'ש ומכושפות!
איזה שפות אתה דובר?עברית,אנגלית וחצי ספרדית. ציטוט מועדף / מוטו:חתימה,משפט אחרון! האם אתה חי את הרגע?לפעמים. יש לך סודות?לא ממש
אתה שונא את עצמך?לפעמים. האם אתה אוהב את הכתב יד שלך?לפעמים
יש לך הרגלים רעים?אה-הא,אני שותה מבקבוק אחרי שאני אוכלת במבה
איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים?שיש לי עיניים יפות. אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו?הילה והקוקסינלים. מה הפחד הגדול ביותר שלך?חניקה או טביעה. אתה יודע לשיר?חחח לא ממש. האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות קול?ממש לא. האם אתה מתבודד?לפעמים. מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים?קודם כל מה הרגע נותן לך ואז כל הדברים הבסיסים,בי"ס,קלי,מכושפות... אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך?לא נראה לי
יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך?שאני לא מתכוונת אבל בסוף יוצא לי חרא. יש לך יומן / ז'ורנל?לא. מה החולשה הכי גדולה שלך?לנסטלי(נסטלה). מה החוזק הכי גדול שלך?שלא איכפת לי מה אנשים חושבים עליי. אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה?את הגוף שלי
אתה חושב שאתה חזק מבחינה רגשית?לא ממש
,אבל אני מתקדמת. יש משהו שאתה מתחרט שעשית / לא עשית?על הרבה דברים. אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו?כן,ככל הנראה. מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים?שיעור על מין
מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך?את הכפות רגליים שלי,הן נראות קטנות אבל הן מידה 40-41. פחות אוהב?הכול. אתה חושב שאתה נראה טוב?ממש לא! יש לך ביטחון עצמי?לפעמים,פה ושם. אתה:לא איכפת לי מה אנשים חושבים עליי. מעשן?
על סמים?בלאכס! קורא עיתון?רק מעריב לנוער וראש1. מתפלל?לפעמים,שהמצב ממש קשה. הולך לבית כנסת?לא. מדבר עם זרים?לא. יוצא לטיול בגשם?חחח,לא. בתול?לא שאלה לדיון. מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם?לא,מישהו לא מוצא חן בעיניי אני לא מדברת איתו. נוהג?עוד לא
אוהב את הקול שלך? האם אי פעם: פגעת בעצמך?לא. אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא?אה-הא. שחית בעירום?חחח,לא. היה לך מקרה חירום רפואי?לא. עברת ניתוח?לא.
ברחת מהבית?לא,אבל חשבתי על זה. חטפת מכות?לא ממש. החטפת מכות למישהו?אה-הא
התחילו איתך?לא
היית על במה?פעם אחת אבל אני לא ממש זוכרת. ישנת מחוץ לבית?אה-הא,אבל אני תמיד בוכה. חשבת על התאבדות?לפעמים. נשארת ער כל הלילה?אה-הא
לא אכלת יום שלם?אה-הא
,במצב שלי זה לא כזה גרוע
דיברת בטלפון כל הלילה?לא. ישנת כל היום?לא. הרגת מישהו?
לא
חשבת שאתה משתגע?אה-הא. נישקת מישהו מאותו מין?איכ! לא! בגדו בך?לא. היה לך חלום שהתגשם?אה-הא,חלמתי שאני שוכחת משהו בבית למשהו ויום אחרי זה שכחתי אותו
עברת על החוק?אה-הא
הרגת חיה בטעות?כן
הרגת חיה בכוונה?לא! פגשת מישהו מפורסם?אה-הא. סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?לא. גנבת משהו?אה-הא. היית ברדיו / טלוויזיה?לא. הייתה לך התמוטטות עצבים?לא. קפצת בנג'י?לא. היה לך חלום שחזר כמה פעמים?כן,אחרי הסרט "דרקון אדום"*משקשק* האם אתה מאמין: באסטרולוגיה?לא(אבל בכל זאת קוראת) בקסם?אה-הא!
באלוהים?לפעמים. בשטן?לא. בסנטה קלאוס?לא. בפיות?אה-הא
במזל?לא ממש. באהבה ממבט ראשון?לא. במכשפות?אה-הא

Blue Aura

New member
המשך../images/Emo178.gif

האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל?אם יוצא לי. באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום?כן. בדת מאורגנת?לא. אתה חושב שלאלוהים יש מין?חחח,מה? לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים?גלגול נשמות. יש לך חברים הומואים / לסביות?כן. מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך?ידיד שלי. מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך?לא לאכול נקניקיות!!! מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך?
מי החבר שאתה מכיר הכי הרבה זמן?ידיד שלי. הכי מעט זמן?ידידה של חברה שלי. הכי מצחיק?ג'ואי מחברים! הכי מוזר?מייקל ג'קסון
הכי חכם?זה שהמציא את המחשב. שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו?אמא שלי. הכי נחמד?אליסה מילאנו! הזמר הכי טוב? עם מי אתה מדבר הכי הרבה און - ליין?לא יודעת... עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?ידיד שלי. מי מקשיב לבעיות שלך?ידיד שלי. האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך?לא ממש! אני מתעצנת שלא! האם אתה סומך על אחרים בקלות?ממש לא. בבית של מי היית אחרון?ידיד שלי
האם החברים שלך מכירים אותך?כן. האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות?ממש לא. האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה?כן,למה לא? אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב?ממש לא! מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג?לא נדסקס של זה פה! שצחקת עליו?ידיד שלי. שהלכת איתו לקניות?אמא,הרגע חזרנו מקניות. ששבר את הלב שלך?אף אחד. שאכזב אותך?חברה שלי. שגרם לך לבכות?חברה שלי. ששימח אותך?ידיד שלי. שראית איתו סרט?חברה שלי. שדיברת איתו בטלפון?ידיד שלי. מה אתה לובש כרגע?סווצ'ר וג'ינס. באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע?הברכיים שלי. איזה ספר אתה קורא?"הבשורה" של ג'ניס האלוול. תאר איך אתה מרגיש כרגע ב-5 מילים:אין לי כוח לכלום ואפחד! האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע?לא. האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע?לא. האם אתה שומע מוזיקה כרגע?לא. מה מצב הרוח שלך כרגע?סביר.ישנוני. מה אתה מרגיש כשאנשים מדברים על עצמם בגוף שלישי?דבילים לגמרי! ומה הם המילים הכי יפות שאי פעם אמרו לך?"איזה יפה את". אם הייתה לכם הזדמנות לשנות משהו שקרה בעבר, מה הייתם משנים, ולמה?בטעות הרגתי חתול מסכן!
שחור- סתם צבע או דרך חיים?סתם צבע. כיתה:י' מצליח בביצפר:כן. מזל:דלי
מידת נעליים:40-41 גובה:מטר ומשהו... צבע שיער:שטני. צבעת פעם את השיער:עשיתי פסים זה נחשב? באיזה צבע:^^ פירסינג:לא. קעקועים:לא. מספר מזל: 2 מאמין באלוהים:לפעמים. בשטן: לא. בשלום: כן. יש לך גשר:לא. יש לך משקפיים/עדשות מגע:לא. מה תרצה להיות כשתהיי גדולה:וטרינרית או עובדת על חיות. אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם:בתחת. אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית: אפחד. האם אתה חושב שאתה חוצפן: חחח מאוד. מה דעתך על רכבת: סבבה. מאמין באהבה ממבט ראשון:לא. אהבה בין הומואים ולסביות: כן. הבנאדם הכי חתיך: ג'וליאן מקמהון
הכי מוזר: מייקל ג'קסון. הכי נשמה: דדוש'!!! חיה אהובה: כלב. תכונה טובה שלך: שאיכפת לי מאנשים שאני לא ממש מכירה. תכונה רעה: שאני רעה לפעמים לאנשים מסכנים. קור או חום: קור. לישון או לקום: לישון. קרמבו וניל או שוקו: וניל
שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהבת:The reason של רליינט קיי
הדברים האחרונים שעשית: סרט מושכר שראית:לא משכירה. סרט בקולנוע:מלחמת העולמות. שיר ששמעת:משהו ברדיו. השיר שנתקע לך בראש: ברייק! דיסק שקנית:קלו'ש! הדיסק ששמעת: איזה דיסק?!קלי,ברייק. האיש שהתקשרת אליו:אחותי. האיש שהתקשר אלייך:אחותי. מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר:חוזרת לישון. מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון:מנקה את הרגליים. את מי היית לוקח איתך לאי בודד:את ידיד שלי. אם הית חיה, איזו חיה את היית בוחרת להיות, ולמה:כלב,כי אני רוצה לדעת אם הם באמת רואים שחורלבן. תחביבים:לישון,מחשב,טלויזיה,ספרים... איזו שפות אתה מדבר: כתבתי למעלה
אתה בן אדם של לילה או של יום: יום. רגיש לדיגדוגים:כן. מה הדבר הכי חשוב לך?המשפחה! ממה אתה הכי פוחד:שמישהו יענה אותי. הפנטזיה שלך:להיות עם כוחות קסם. על מה אתה חושב בדרך כלל שאתה הולך לישון:מכושפות,קלי,חיים,אמא,אחות,משפחה... המקום האהוב על חופשה: הוואי. טעם גלידה אהוב: וניל עם עוגיות
ממתק אהוב: אגוזי! חטיף אהוב:דוריטוס אדום
שיעור:כלבנות מעשי. חג:חנוכה! צבע:כחול. שם לבת:דניאל. שם לבן: יובל. תוכנית אהובה בטלויזיה:מכושפות,אבודים,חברים-ג'ואי... דיסק אהוב: קלו'ש! משו שלא יכולת ליחיות בילעדיו:טלויזיה! מגזין:17! מכונית:
סרט לועזי אהוב ולמה?יש הרבה
סרט ישראלי אהוב ולמה?לא אוהבת ישראלי
מילה אהובה: אוי! קבוצת ספורט אהובה:
חודש אהוב: פברואר! שחקנית אהובה: הולי מארי קומבס
שחקן אהוב: ג'וליאן מקמהון! אתר אהוב:אין לי ממש... תחנת רדיו: רדיו שנוגע בי. חדר בבית: שלי. ההופעה הכי טובה שראיתי:הייתי רק באחת והיא של המורדים אז אין לי ממש למה להשוות. תוספת לפיצה:טונה! ארץ:מיאמי. עיר: סןפרנסיסקו. אגם: כינרת
ים: סוכר(מלח). ריח:של בישול של אמא
רעש:של הנעליים הולכות שיש אבנים... אוניברסיטה:בר אילן. בעד ונגד להרוג אנשים:לא! עישון אצל בני עשרה:ממש לא! ב-24 שעות אחרונות הייתה לך שיחה רצינית:לא. חיבקת מישהו:כן. בכית:לא. צחקת:הרבה. גרמת למישהו לצחוק:כן. קנית משהו:כן. הסתפרת:לא. הרגשת טיפש:לא. דיברת עם מישהו שאתה אוהב:כן. התגעגעת למישהו:כן. האם איי פעם?.... עישנת:כן. שתית אלכוהול:לא. עישנת מריחואנה:לא. שיחקת מונופול:כן. נישקת מישו:לא;-[ התגעגעת למישהו:כן. בכית בסרט:כן. חשבת שאת הולכת למות:לא. נכשלת במקצוע:כמעט בספורט
רצית להיות המין השני:לא. התחרטת על דברים שעשית:כן. עשית אמבטית קצף:לא. הייתה לך תאונת דרכים:לא
רכבת על פיל:לא. נשארת ער כל הלילה:לא. פחדת מהחושך:כן. שיקרת:לא. עברת על החוק ונתפסת:לא. נידפקתתם?:לא?! האם אתה חושב שאתה .... מצחיק:כן. חברותי:כן. אהוב:כן. דואג:לפעמים. חמוד:אם אתם חושבים... כחול או אדום:כחול תפוח או בננה:בננה! תפוז או קלמנטינה:קלמנטינה. קולה או מים:קולה! סתיו או אביב:סתיו. חורף או קיץ:חורף. רעש אחרון ששמעת:את ההודעה של דר! ג'ינס או שרוול:שרוול. סנדל או נעל:סנדל. טלויזיה או מחשב:גם וגם. הראל סקעת או מויאל:לא זה ולא זה. כוכב נולד 1 או 2:ראיתי רק את הסוף של 1 אז... פרוייקט וואי 1 או 2?פרוייקט X! שעה עכשיו:22:38

pretty woman 1

New member
עונההה

שעה:22:22 האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו?לא... אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך:ליאור אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה?סיגל האם השם שלך משובש לעיתים קרובות?כן כולם מתבלבלים אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך?ממש לא!! רווקה?כן גיל שהיית רוצה להיות:22 מצבך החברתי:טוב מאוד... גובה:1.56 צבע עיניים:שחור אוהב את צבע העיניים שלך?אממ לא מתלוננת אוהב את השיער שלך? לא ממש ואת הצבע שלו?גם לא צבע אהוב?אדום לבן ושחור ימני/ שמאלי / אמבידקסטרוס [משתמש בשתי הידיים בצורה שווה]:ימנית חיות מחמד:כלב שלי פאפייי
מה העבודה שלך?ללמוד יש פירסינג?לא
קעקועים?לא
אובססיות?רן דנקר,ושרון איזה שפות אתה דובר?אנגלית,ספרדית עברית(כמובן חחח)והודית ציטוט מועדף / מוטו:"תן חיוך הכל לטובה"
האם אתה חי את הרגע?מידי פעם יש לך סודות?המון
אתה שונא את עצמך?לפעמים כן... האם אתה אוהב את הכתב יד שלך?אממ כן כולם אומרים שהוא יפה... יש לך הרגלים רעים?אממ כן לשתות הרבה הרבה קולה איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים?חייכנית אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו?"הסרט הכי מפיחד שהיה אי פעם" חחחחחח סתם לא יודעת החיים שלי לא כאלה מעניינים! מה הפחד הגדול ביותר שלך?להישאר לבד אתה יודע לשיר?לא ממש האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות קול?לא
האם אתה מתבודד?לעיתים רחוקות כשאני בדיקי של החיים! מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים?לימודים ואהבה
אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך?אממ כן נראה לי... חחח יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך?לפעמים אני שונאת את עצמי מאוד יש לך יומן / ז'ורנל?יומן יש מה החולשה הכי גדולה שלך?רן דנקר ושרוןןן מה החוזק הכי גדול שלך?חברות הכי טובות שלי אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה?את העצבים שלי אתה חושב שאתה חזק מבחינה רגשית?לא
יש משהו שאתה מתחרט שעשית / לא עשית?מתחרטת על משהו שעשיתיי מאוד אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו?לא כל כך מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים?מתמטיקה
חחחחח סתם אמממ אין לי משוג מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך?את הפנים שלי... פחות אוהב?את הידיים אתה חושב שאתה נראה טוב?ככה אומרים בלי להתגאות רוצים תמונה? חחחחח יש לך ביטחון עצמי?מידי פעם אתה: מעשן?לא
על סמים?לא
קורא עיתון?כן
מתפלל?כן כל בוקר
הולך לבית כנסת?לא מדבר עם זרים?כן אבל ממרחק חחח צחוקים יוצא לטיול בגשם?לא
בתול?כן
מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם?לפעמיםם נוהג?לא אוףףף אוהב את הקול שלך?לא ממש האם אי פעם: פגעת בעצמך?כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא?לא שחית בעירום?לא
היה לך מקרה חירום רפואי?לא מזל בלי עין הרע
עברת ניתוח?לא
ברחת מהבית?ניסיתי חיחיחי חטפת מכות?לא
החטפת מכות למישהו?עדיין לא התחילו איתך?כןןן היית על במה?כן ישנת מחוץ לבית?אצל חברות חחחח לא בחוץ חשבת על התאבדות?המון פעמיים נשארת ער כל הלילה?כן מלא פעמיים לא אכלת יום שלם?יום כיפור
חחחח כן דיברת בטלפון כל הלילה?כן ישנת כל היום?כן הרגת מישהו?לא
חשבת שאתה משתגע?כן חחחח נישקת מישהו מאותו מין?לא בגדו בך?כן היה לך חלום שהתגשם?כן עברת על החוק?לא הרגת חיה בטעות?נמלה
הרגת חיה בכוונה?נמלה
פגשת מישהו מפורסם?כן המון סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?לא גנבת משהו?לא היית ברדיו / טלוויזיה?לא הייתה לך התמוטטות עצבים?כן קפצת בנג'י?לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים?כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה?כן
בקסם?כן באלוהים?ברוררר
בשטן?כן בסנטה קלאוס?לא בפיות?כן במזל?כן באהבה ממבט ראשון?כן במכשפות?אמממ
האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל?לא יצא לי לראות עדיין דבר כזה... באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום?כן בדת מאורגנת? אתה חושב שלאלוהים יש מין?לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים?לגן עדן יש לך חברים הומואים / לסביות?כן מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך?חברה טובה שלי ...שלוש מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך?תן חיך הכל לטובה מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך?אמממ מי החבר שאתה מכיר הכי הרבה זמן?לירז הכי מעט זמן?שירז הכי מצחיק?תהילה הכי מוזר?נטלי הכי חכם?הדר שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו?יוסי הכי נחמד?נופית.... חחחחחחחחחחחחח כאילו אתם מכירים את כולם! הזמר הכי טוב?רן הראל סקעת, ושרוןןן עם מי אתה מדבר הכי הרבה און - ליין?שירז עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?נופית מי מקשיב לבעיות שלך?לירז האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך?לא ממש האם אתה סומך על אחרים בקלות?כן בבית של מי היית אחרון?של... שירז האם החברים שלך מכירים אותך?כן הרוב האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות?לפעמים האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה?לא אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב?כן מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג?המורה שלי ואני עדין רוצה שצחקת עלין?רועייי שהלכת איתו לקניות?שירז ששבר את הלב שלך?יתיר שאכזב אותך?אלחי שגרם לך לבכות?עידן ששימח אותך?עידן שראית איתו סרט?עינב שדיברת איתו בטלפון?עינב מה אתה לובש כרגע?טרילינג באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע?אני כותבת אז במקלדת... איזה ספר אתה קורא?לא אוהבת ספרים תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים:נחמד זה 4... האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע?עינב האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע?לא האם אתה שומע מוזיקה כרגע?כן מה מצב הרוח שלך כרגע?נחמד מה אתה מרגיש כשאנשים מדברים על עצמם בגוף שלישי?מעצבן ומה הם המילים הכי יפות שאי פעם אמרו לך?אני אוהב אותך אם הייתה לכם הזדמנות לשנות משהו שקרה בעבר, מה הייתם משנים, ולמה?את האהבה האחרונה שלי כי סבלתי בה המון שחור- סתם צבע או דרך חיים?סתם צבע לבגדים כיתה: י' מצליח בביצפר:דייי מזל: קשת מידת נעליים: 38 גובה: 1.56 צבע שיער: שחור צבעת פעם את השיער: ניסתי חינה אבל לא הצליח באיזה צבע: חום פירסינג: לא קעקועים: לא מספר מזל: 5 מאמין באלוהים:כן בשטן: לא בשלום: כן יש לך גשר: לא יש לך משקפיים/עדשות מגע:לא
מה תרצה להיות כשתהיי גדולה:מאפרת מעצבת אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם: בגב אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית:אמממ האם אתה חושב שאתה חוצפן: מידי פעם מה דעתך על רכבת: גאון! מאמין באהבה ממבט ראשון: כן אהבה בין הומואים ולסביות: לא הבנאדם הכי חתיך: רן ושרון הכי מוזר: נטלי חחחח הכי נשמה:עידן שרון ורן חיה אהובה: כלב פאפי שלי תכונה טובה שלך: לא בישניית תכונה רעה: עצבנית קור או חום: חום לישון או לקום:לישון ברוררר קרמבו וניל או שוקו: שונאת קרמבו שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהבת: אהבה קטנה הדברים האחרונים שעשית: סרט מושכר שראית:בקול גדול סרט בקולנוע:אממממ שיר ששמעת: אור אלון דה לוקו השיר שנתקע לך בראש:אור אלון דה לוקו דיסק שקנית:אמממ הדיסק ששמעת: איזה דיסק?!אמממ האיש שהתקשרת אליו:עינב האיש שהתקשר אלייך:רועי מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר: מצחצחת שיניים מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון:מכוונת תשעון מעור את מי היית לוקח איתך לאי בודד:עידן עידן ועידן

Blue Aura

New member
אתם לא צריכים לענות../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif

שלחו הודעה למנהלים שאתם רוצים להשתתף במשחק ויגיע תורכם! עכשיו אני

למעלה