עונה../images/Emo70.gif../images/Emo47.gif
האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו?לא. אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך:לא יודעת
אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה?אף אחד,אני אוהבת את השם שלי
האם השם שלך משובש לעיתים קרובות?כן! כותבים אותו בלי ה-י' בעיקר המורות
אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך?ברור שלא! הוא מיוחד
רווקה?אה-הא
גיל שהיית רוצה להיות:שום גיל,אני גודלת כמתוכנן מצבך החברתי:מסתובבת בעיקר עם כמה חברות,לא מקובלת או משהו כזה. גובה:אין לי מושג
פעם שעברה שבדקתי הייתי מטר 60
צבע עיניים:כחולות אפורות. אוהב את צבע העיניים שלך?אה-הא
אוהב את השיער שלך?יש ימים ויש ימים. ואת הצבע שלו?כן! מאוד,אני מיוחדת,יש לי שיער שטני
צבע אהוב?כחול,אדום ימני/ שמאלי / אמבידקסטרוס [משתמש בשתי הידיים בצורה שווה]:ימנית וגאה!
(בלי להעליב אבל תמיד חשבתי שיד שמאל היא מרושעת
חיות מחמד:כלב,אבל כבר אין לי
מה העבודה שלך?אין לי,אני מפונקת
יש פירסינג?לא. קעקועים?לא. אובססיות?קלו'ש ומכושפות!
איזה שפות אתה דובר?עברית,אנגלית וחצי ספרדית. ציטוט מועדף / מוטו:חתימה,משפט אחרון! האם אתה חי את הרגע?לפעמים. יש לך סודות?לא ממש
אתה שונא את עצמך?לפעמים. האם אתה אוהב את הכתב יד שלך?לפעמים
יש לך הרגלים רעים?אה-הא,אני שותה מבקבוק אחרי שאני אוכלת במבה
איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים?שיש לי עיניים יפות. אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו?הילה והקוקסינלים. מה הפחד הגדול ביותר שלך?חניקה או טביעה. אתה יודע לשיר?חחח לא ממש. האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות קול?ממש לא. האם אתה מתבודד?לפעמים. מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים?קודם כל מה הרגע נותן לך ואז כל הדברים הבסיסים,בי"ס,קלי,מכושפות... אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך?לא נראה לי
יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך?שאני לא מתכוונת אבל בסוף יוצא לי חרא. יש לך יומן / ז'ורנל?לא. מה החולשה הכי גדולה שלך?לנסטלי(נסטלה). מה החוזק הכי גדול שלך?שלא איכפת לי מה אנשים חושבים עליי. אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה?את הגוף שלי
אתה חושב שאתה חזק מבחינה רגשית?לא ממש
,אבל אני מתקדמת. יש משהו שאתה מתחרט שעשית / לא עשית?על הרבה דברים. אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו?כן,ככל הנראה. מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים?שיעור על מין
מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך?את הכפות רגליים שלי,הן נראות קטנות אבל הן מידה 40-41. פחות אוהב?הכול. אתה חושב שאתה נראה טוב?ממש לא! יש לך ביטחון עצמי?לפעמים,פה ושם. אתה:לא איכפת לי מה אנשים חושבים עליי. מעשן?
על סמים?בלאכס! קורא עיתון?רק מעריב לנוער וראש1. מתפלל?לפעמים,שהמצב ממש קשה. הולך לבית כנסת?לא. מדבר עם זרים?לא. יוצא לטיול בגשם?חחח,לא. בתול?לא שאלה לדיון. מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם?לא,מישהו לא מוצא חן בעיניי אני לא מדברת איתו. נוהג?עוד לא
אוהב את הקול שלך? האם אי פעם: פגעת בעצמך?לא. אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא?אה-הא. שחית בעירום?חחח,לא. היה לך מקרה חירום רפואי?לא. עברת ניתוח?לא.
ברחת מהבית?לא,אבל חשבתי על זה. חטפת מכות?לא ממש. החטפת מכות למישהו?אה-הא
התחילו איתך?לא
היית על במה?פעם אחת אבל אני לא ממש זוכרת. ישנת מחוץ לבית?אה-הא,אבל אני תמיד בוכה. חשבת על התאבדות?לפעמים. נשארת ער כל הלילה?אה-הא
לא אכלת יום שלם?אה-הא
,במצב שלי זה לא כזה גרוע
דיברת בטלפון כל הלילה?לא. ישנת כל היום?לא. הרגת מישהו?
לא
חשבת שאתה משתגע?אה-הא. נישקת מישהו מאותו מין?איכ! לא! בגדו בך?לא. היה לך חלום שהתגשם?אה-הא,חלמתי שאני שוכחת משהו בבית למשהו ויום אחרי זה שכחתי אותו
עברת על החוק?אה-הא
הרגת חיה בטעות?כן
הרגת חיה בכוונה?לא! פגשת מישהו מפורסם?אה-הא. סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?לא. גנבת משהו?אה-הא. היית ברדיו / טלוויזיה?לא. הייתה לך התמוטטות עצבים?לא. קפצת בנג'י?לא. היה לך חלום שחזר כמה פעמים?כן,אחרי הסרט "דרקון אדום"*משקשק* האם אתה מאמין: באסטרולוגיה?לא(אבל בכל זאת קוראת) בקסם?אה-הא!
באלוהים?לפעמים. בשטן?לא. בסנטה קלאוס?לא. בפיות?אה-הא
במזל?לא ממש. באהבה ממבט ראשון?לא. במכשפות?אה-הא