שאלון!^^

Galadriel 3000

New member
וייי אני עונה!!! (מזמן לא היה שאלון

) 1.שם: מיכל 2.גיל: בערך 15.5 3.מין (וחסר למי שיכתוב לי פה חזק או כל 5 שעות כמו שעון ): אני בת, כאילו כזה. 4.צבע עיניים: חום 5.צבע שיער: חום 6.גובה: 162.5 ס"מ 7.מצבך הארוני: מצבי המה? 8.פירסינגים: אפילו באוזניים אין חורים... 9.קעקועים: אין בכלל.. 10.משקפיים: יש... שלושת רבעי. מאז כתה ה'. 11.אייסיקיו או מסנג'ר, ציין מספר או כתובת אם נפשך חושקת בכך: יש איסיקיו, אבל אנ'לא זוכרת את המספר (למרות שנפשי מאוד חושקת בלשים אותו פה) 12.שפות שאתה מדבר/לומד: מדברת אנגלית ועברים, לומדת צרפתית (לא מדברת ולא מבינה) 13.תכונות טובות שלך: הממ... אני נורא כנה
14.תכונות רעות שלך: אני עצלנית ואנטי- סוציאלית. ומתחברת נורא לא בקלות לאנשים. לא סומכת עליהם... 15.אמרו לך פעם שאתה דומה ל: סבתא שלי מצד אבא... (כשהיא היתה בגילי כמובן) וקצת יותר מדויק: הא??? לא הבנתי. 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מכבה את השעון המעורר 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? שמה דבר נגד חצ'קונים או קוראת ספר. 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? הממ... לא ממש זוכרת על מה חשבתי. 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? לא זוכרת... בטח אמא. 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? ללכת לראות סרט או להפגש עם איזו חברה. 6.מה מפחיד אותך? ערפדים, אנשי זאב, נשים סגולות מתות. משהו שאשכרה אני עלולה לפגוש? אממ דבור. 7.מה מרתק אותך? סרט/ ספר מרתק. 8.מה מעציב אותך?שאנשים מתים
9.מה משמח אותך? שאנשים חיים
חח סתם... אממ יש מלא דברים... אבל אני מניחה שזה הדברים הרגילים... שתייה/אכילה: 1.מה המזון האהוב עליך? המזון? טוב שלא... מה אני, כלב? טוב אז יש הרבה מזונות שאני אוהבת, כמו ספגטי, תפו"א עם גבינה (תנסו פעם
) ופיצה... 2.מה הארוחה החלומית שלך? הממ... לא חשבתי על זה כל כך... אבל היא מורכבת ברובה מפחמימות
3.מה אתה שותה במהלך היום? קולה 4.מה אתה שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב)? אההה.... אנ'לא שותה כל כך. אנ'לא חוקית, אתם מבינים... 5.קפה או תה: קפה. (אבל גם תה טוב) 6.סוכר או סוכרזית: סוכר. 7.מלח או פלפל: מלח!!!! אני מכורה למלח!!! 8.פלאפל או שווארמה: פלאפל... 9.פיתה או לאפה: פיתה... 10.סמי או סוסו: ווס? 11.אחמד או סלים: הא? 12.מועדון או בית קפה: בית קפה 13.פאב או דאנס בר: הא? 14.תאטרון או ז'אן דארק? מה הקשר? 15.גלילאו גלילאי או קופרניקוס: מה למען השם זה קשור לאוכל??? אתה: 1.מה המוטו שלך בחיים? לא מזמן המצאתי אחד- צריך לשאוף לטוב ביותר, אבל לצפות לגרוע ביותר. 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? בלע... לוידת. 3.מעשה נועז שעשית? שאלתי את המורה שלי לשל"ח אם הוא הומו 4.מעשה טפשי שעשית? אותו דבר... 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: וואי זו פעם ראשונה שאני מתוודה על כך באינטרנט... אבל כבר אמרתי שאני נורא כנה, אז אני חייבת לומר שאני עושה כדורים מקשקשים (ולכן אני לא יכולה להפטר מהם, כי אני מגרדת אותם כל הזמן) 6.האם היית בחו"ל, ואיפה? הייתי באנגליה, כמה מאיי יון, ונציה וניו זילנד. 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? באנגליה. 8.מה יש לך מתחת למיטה? כלום, אבל לפעמים הנעליים הולכות לשם בכוחות עצמן או שהשמיכה נופלת לשם 9.מה רומנטי בעיניך? שקיעה... אנאערף... 10.אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? עבר עבר, או רק העבר שלי? אממ נגיד שימי הביניים (חרבות וסוסים זה מגניב. אולי אני אזכה להיות איזה מלכה או משהו) 11.אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? אין לי מושג... 12.איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? כתיבה שהיא אשכרה טובה... 1.מה היא המילה האהובה עליך? קונספירציה.. 2.מה היא המילה השנואה עליך? שעורי בית/ פיזיקה 3.מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? הא? תגידו בחינה, אני אגיד מה. 4.מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) אותך? אממ סמארק שמרוח על הלוקר/ על המעקה. 5.מה היא הקללה האהובה עליך? שרמוטה/ פוסטמה/ זונה 6.איזה קול/רעש אתה אוהב? יא פוסטמים! זה שאלות מהסטודיו למשחק! (אני אוהבת את הרעש של הרוח שהיא נושבת בחוץ...) 7.איזה קול/רעש אתה שונא? את ה"חרייייק!" הזה שמתקבל כשמישהו רושם בטוש על לוח בצורה מסוימת, או כשמישהו שורט משהו עם משהו. 8.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? מה אכפת לי? העיקר שאני אגיע לגן עדן... 9.גלידה – בכוס או בוופל? וופל 10. שוקו או וניל?וניל 11. חוף או הרים? הרים 12. לישון או לקום? לישון 13. שקיעה או זריחה? וולאק... לוידעת... 14. לילה או יום? לילה 15. בזבזן או חסכן? בזבזן 16. קור או חום? קור 17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות? מרגשות 18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? מלאה 19. ברגע זה ממש – אם מי היית רוצה להיות ואיפה? הממ רק עם עצמי בחדר שמואר בכחול וצבוע ירוק. כלומר- החדר שלי. 20. למי אתה מתגעגע? אה נגיד שאח שלי... 21. את מי היית לוקח לאי בודד? אה הממ... גרר... 22.מה לא האמנת שתעשה בעבר ועשית? אעשה בייביסיטר... דברים אהובים עלייך: 1.צבע: סגול 2.בעל חיים: זאב שלג 3.ספר (רק אחד! אין לנו כוח לניתוחים עמוקים) שר הטבעות 4.סרט: שרה"ט 5.שחקן: (אחד?
שתיים!) ג'וני ואורלנדו 6.שחקנית: אה אנאערף... מכפת לי? 7.דיסק: בלע 8.שיר: בלע 9.מקום בילוי: הקניון 10.פורום אהוב: אה לא יודעת (אין זמן לחשוב) 11.עונה: חורף 12.מקום להעביר בו חופשה: חו"ל 13.רכב: מזדה 6 אובקורס. בצבע ירוק כהה, עדיף 14.מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה:
אמא! 15.ציטוט מסרט/ספר/סדרה: אררג... עוד אמצא את עצמי לומד שבחיה של גבירה נאווה תחת ליטופי האהבים של קרדום גמדים" שני הצריחים, תרגום לוטם, עמוד לוזוכרת 16.עיתון: מעריב? 17.סדרה: הממלכה מתי בפעם האחרונה: וואי... ארוך! 1.חייכת? היום. 2.זכית לחיוך? בטח גם היום... 3.הענקת מחמאה? תמיד זה היום... 4.קיבלת מחמאה? היום! על השילוב המדהים של ורוד ושחור... 5.עשית משהו טפשי? לא זוכרת 6.פינקת מישהו? יאכסה... 7.פינקת את עצמך? היום אכלתי שוקולד... 8.צחקת? היום! 9.גרמת למישהו לצחוק? אולי היום גם... 10.התחרטת על משהו שאמרת?
11.בכית? כשא. קישון מת
12.הסתפרת? לפני חצי שנה בערך האם אי פעם 1.הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו? לא... 2.פחדת מהחושך? כן 3.עשית משהו מסוכן? מה? לא 4.בכית בסרט? כן! 5.אמרת "אני אוהב אותך"? אולי 6.שיקרת כשאמרת את מה שכתוב בשאלה 6? שאלה חמש יו מין... ואולי... לא זוכרת לאחרונה 1.האדם האחרון שראית: אבא 2.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: שירה 3.האדם האחרון שהתקשר אליך: אממ... לא זוכרת 4.האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך" אנאערף... 5.האדם האחרון שישן במיטה שלך: טריקסי... אבל היא לא אדם בעצם... ולסיכום: 1.מה האירוע הבא בלו"ז שלך? מחר מבחן בביולוגיה 2.צביקה הדר או צביקה פיק? :/ 3.הראל מויאל או הראל סקעת? :/ 4.האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל? אולי... בטח אלה שקוראות שאלונים 5.האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך? שאתם מאמים! 6.האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע? כן. וגם גרמתי לאבא שלי לכעוס לשווא 7.האם צחקת בשעה שקראת את המבוא לשעשועון הכרות זה? איזה שעשועון הכרות בשכל? מה דעתך על השאלון: שהוא בסדר אבל לוקח המווון זמן מה תעשה לכותב השאלון האמיתי: א.תסקול אותו באבנים ב.תנשק אותו ג.תתן לו חיבוק חם ד.תגיד לו תודה ותברח כמו מסכן שנס על חייו ה.ב' וג' ואז א' ו.ב וג' ז.מממ, תחשבו לבד .

SnoocK

New member
אוווווווו גמני רוצה גמני רוצה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

1.שם:
אור. ולפעמים גם חיים
אל תנסו להבין...
2.גיל:13 וחצי 3.מין (וחסר למי שיכתוב לי פה חזק או כל 5 שעות כמו שעון ):נקבה
4.צבע עיניים:כחול. וגם ירוק. קצת. 5.צבע שיער: חום 6.גובה: אין.
7.מצבך הארוני: אממ.... מצבי ה... מה
8.פירסינגים: נופ 9.קעקועים: נופ 10.משקפיים: יאפ
11.אייסיקיו או מסנג'ר, ציין מספר או כתובת אם נפשך חושקת בכך: אסק. #239948229 ותרגישו חופשי
באמת...
*אור נואשת במקצת* 12.שפות שאתה מדבר/לומד:מדברת-אנגלית ועברית. לומדת- ערבית.... ואמא שלי מלמדת אותי קצת צרפתית.
13.תכונות טובות שלך: תגידו אתן..... 14.תכונות רעות שלך: כנ"ל... 15.אמרו לך פעם שאתה דומה ל:אוגר
וקצת יותר מדויק: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר?מכבה את השעון המעורר
של הפלאפון
2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה?מדליקה את השעון
של הפלאפון
3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? אממ..... אמממ........ אממ.... וזה הכל בערך. 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? חברה שלילי- ישנתי אצלה... 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? לישוןןןן. ולראות
ולהיות במחשב. ולישון. 6.מה מפחיד אותך? נחשים, גבהים, לאב מישו שאני אוהבת. 7.מה מרתק אותך? הממ........ השאלון הזה
חח... אממ.... מרתק אותי.... בעיות של חברות שלילי. אני יודעת, זה נשמע עצוב, אבל אממ ככה זה..... וברור שעוד דברים אבל אני לא יכולה לחשוב על משו כרגע.... 8.מה מעציב אותך?הממ... לראות אנשים שלא יכולים לעזור לעצמם- כאילו שיש להם פיגורים או מחלות או דברים כאלה... או שהם ממש זקנים.. . 9.מה משמח אותך? לשמוע TC
כל יום, כל היום..
... ולאכול שוקולד. ושוקולד. ושוקולד, ושוקולד, ושוקולד ושוקולד. שתייה/אכילה: 1.מה המזון האהוב עליך?שוקולדדדדדדדדדדדדדדד (במקרה שמישו עדיין לאהבין...
) אה וקרמבו.. (מוקדש לדורית...
) 2.מה הארוחה החלומית שלך? שוקולד וקפה....... ותפו"א בשמנת.... ו... ו... 3.מה אתה שותה במהלך היום? קפה. הרבה קפה. ומים. 4.מה אתה שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב)? אהממ. אני לא נראית לכם קטינה או משו נכון
.. 5.קפה או תה: קפהההההההההההההההה 6.סוכר או סוכרזית: סוכררררררררררר 7.מלח או פלפל: מלח 8.פלאפל או שווארמה: לא ולא.... אבל אם אתן מתעקשות- פלאפל. 9.פיתה או לאפה: נמנמנמ פיתה...
10.סמי או סוסו: שו
11.אחמד או סלים:שו
12.מועדון או בית קפה: בית קפה. 13.פאב או דאנס בר: נמנמנמ. לודעת. 14.תאטרון או ז'אן דארק: תיאטרון...
...
שו ז'אן דארק
... 15.גלילאו גלילאי או קופרניקוס:
אתה: 1.מה המוטו שלך בחיים? I said more butter bitch
הא הא הא... 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? אממ.... טסה לחו"ל, ותורמת... נראה לי ל..... אממ.... נפגעות תקיפה מינית. כן. 3.מעשה נועז שעשית? אני
נועז
אתם צוחקים עליי... 4.מעשה טפשי שעשית? אני
טיפשי
חחח לא סתם... אממ כמעט פלטתי משו שממש לא רציתי שאפאחד ידע
... אה, ולפני כמה ימים קפצתי על ספסל אבל החטאתי אותו ונתקעתי בקיר. 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: אוווווווווו יש הרבההההה..... סוד אפל-- זאת הייתי אני ששרצחתי את ג'ניפר סקאיי
מואהאההא...... חח לא בתם אל תשימו לזה
.... אממ סטייה
.. יש לי נטייה לחלב..
חח לא סתם..... אוו הרגלים משעשעים- לשכנע אותי ואת שאר העולם שאני בלונדינית צבועה, להגיד דברים שלא קשורים לכלום, להגיד דברים שלא קשורים לכלום ולהיות בשוק מכמה שאני מוזרה, להפחיד ילדים (רצוי קטנים
חח לא סתם לא באמת...) ו... אממ.... להיות מוזרה מאוד בכללי. 6.האם היית בחו"ל, ואיפה? כן כן כן
הייתי בלונדון, פריס, קובה וכרתים. ייאיי טו מי..
7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? לונדון. 8.מה יש לך מתחת למיטה? עוד מיטה....... זה מיטה נפתחת. 9.מה רומנטי בעיניך? להביא לחברה שלך סלסלה מלאה בעלי ורדים בבוקר של הכריסמס וטבעת בפנוכו ולהציע לה נישואין
*אור מושפעת מאלכס* עזבו אל תתיחסו... 10.אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? לגן נראה לי... כי הכל היה הרבה יותר פשוט. 11.אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? חברה שלילי שעברה לגור בנהריה ולפני זה היינו חברות ממש טובות ועכשיו אנחנו לא מדברות ולא בקשר בכלל... 12.איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? אמממ....... אה.... לודעת זה קשה.... 1.מה היא המילה האהובה עליך? בלאדי הל
ושיהיה במבטא בריטי...
(אוקע עכשיו אני מושפעת מהארי פוטר..
) 2.מה היא המילה השנואה עליך? לייק, דה
(נכון שזה 2 מילים אבל לונורא..) וגם כושי כי זה לויפה. 3.מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? אלכס באנד
. 4.מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) אותך? הממ.. 5.מה היא הקללה האהובה עליך? ביץ', אה וגם- שלא יהיה לך פופיק
חיחיחיח... 6.איזה קול/רעש אתה אוהב? את הקול של אלכס באנד, דאנקן ג'יימס, בון ג'ובי ואדם לווין ואני אמשיך פעם אחרת כי אני טסה לבייביסיטר!! בע ביי....

SnoocK

New member
אוקע, אני ממשיכה.........

7.איזה קול/רעש אתה שונא? נמממ.... חריקות...... כאזה אממ כמו של גיר על הלוח... וסכין ומזלג אם אתם משפשפים אותם... ו... אממ כל הדברים שנשמעים ככה.... 8.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? המ.... לודעת... 9.גלידה – בכוס או בוופל? וופל
10. שוקו או וניל? הממ.......... נראה לי שוקו 11. חוף או הרים? הרים 12. לישון או לקום? לישוןןןןןןןן 13. שקיעה או זריחה? שקיעה נראה לי 14. לילה או יום? הממ........... קשה... לודעת... 15. בזבזן או חסכן? בינלבין. 16. קור או חום? קורררררררר 17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות? אממ מרגשות 18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? חצי מלאה 19. ברגע זה ממש – אם מי היית רוצה להיות ואיפה? לבד במחשב כמו שאני.... הממ או עם אלכס באנד
(על ההמשך תחשבו אתן
) 20. למי אתה מתגעגע? לקרובים שלילי. 21. את מי היית לוקח לאי בודד? אממ............ רק מישו אחד
לא יכולה לבחור. 22.מה לא האמנת שתעשה בעבר ועשית? סנפלינג.....
דברים אהובים עלייך: 1.צבע: אמממ כולם 2.בעל חיים: חתול..
3.ספר (רק אחד! אין לנו כוח לניתוחים עמוקים) גן החצות של טום 4.סרט: הממממ שודדי הקאריביים, אושן 11.... יש עוד מלא 5.שחקן: אורלנדו וג'נסן אקלס 6.שחקנית: אליסה מילאנו, ג'ניפר גארנר וג'סיקה אלבה. 7.דיסק: THE CALLING- TWO 8.שיר: נראה לי ש-SOMEBODY OUT THERE של THE CALLING אבל בעקרון יש מלאא... 9.מקום בילוי: במיטה...
.. 10.פורום אהוב: זה
זהות בדויה, בנות גילמור, דה קולינג. אה לבחור
.... לודעת כולם
11.עונה: חורףףףףף 12.מקום להעביר בו חופשה: לונדוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן 13.רכב: פרארי
(חיחיחיחחיחי לא ממש אני פשוט כל כךךךךךךךך מושפעת...
) 14.מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה: מממ... 15.ציטוט מסרט/ספר/סדרה: "check this out, drann's got herself a plasms screen TV..." ג'נסן אקלס/אלק, מלאך שחור
16.עיתון: ראש 1 17.סדרה: אוו יש מלא.... זהות בדויה, מלאך שחור, בנות גילמור, מכושפות, סאמרלנד... THE O.C, ONE TREE HILL, סמולוויל. מתי בפעם האחרונה: 1.חייכת? לפני... חצי שעה
.. 2.זכית לחיוך? כנ"ל...
3.הענקת מחמאה? הממ.... לוסוכרת לפני רבע שעה בערך. 4.קיבלת מחמאה? נראה לי שכנ"ל. 5.עשית משהו טפשי? היום בבוקר...
6.פינקת מישהו? היום 7.פינקת את עצמך? נראה לי שכנ"ל 8.צחקת? חצי שעה
.. 9.גרמת למישהו לצחוק? כנ"ל 10.התחרטת על משהו שאמרת? אתמול נראה לי.... 11.בכית? לפני כמה ימים. 12.הסתפרת? אוווווווווווווווווו שנה שעברה. האם אי פעם 1.הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו? לא 2.פחדת מהחושך? כן 3.עשית משהו מסוכן? מה? סנפלינג נחשב...
4.בכית בסרט? כן 5.אמרת "אני אוהב אותך"? כן.... 6.שיקרת כשאמרת את מה שכתוב בשאלה 6? לא.... כאילו אבל זה לחברות ומשפחה וכאלה
(נו אז אני מתחכמת אז מההה
.. לאחרונה 1.האדם האחרון שראית: אבא 2.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: חברה שלי... אני עכשיו מדברת איתה... 3.האדם האחרון שהתקשר אליך: אותה חברה. 4.האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך" לודעת..... חברה שלילי 5.האדם האחרון שישן במיטה שלך: אני ולסיכום: 1.מה האירוע הבא בלו"ז שלך? לסוע לק"ש..... אולי 2.צביקה הדר או צביקה פיק? הדר 3.הראל מויאל או הראל סקעת? נמנמנמ סקעת..
4.האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל? לא
5.האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך? תודעעעעעעעעעעעעעעעע
6.האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע? נמ..... לודעת. 7.האם צחקת בשעה שקראת את המבוא לשעשועון הכרות זה? כן די.... רגע באיזה מבוא מדובר...
.. מה דעתך על השאלון: מה תעשה לכותב השאלון האמיתי: א.תסקול אותו באבנים ב.תנשק אותו ג.תתן לו חיבוק חם ד.תגיד לו תודה ותברח כמו מסכן שנס על חייו ה.ב' וג' ואז א' ו.ב וג' ז.מממ, תחשבו לבד .

קצת ארוך?! ../images/Emo6.gif../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

1.שם: שחר. 2.גיל: עוד 27 ימים- 15!
3.מין (וחסר למי שיכתוב לי פה חזק או כל 5 שעות כמו שעון ): כל 5 שעות. סתאאאאאאם 4.צבע עיניים: ירוק 5.צבע שיער: שתני נוטה לחום
6.גובה: משו כמו 1.58 7.מצבך הארוני: מה?!?! 8.פירסינגים: נופ 9.קעקועים: נופפפ 10.משקפיים: נופ 11.אייסיקיו או מסנג'ר, ציין מספר או כתובת אם נפשך חושקת בכך: [email protected] 12.שפות שאתה מדבר/לומד: מדברת: עברית, אנגלית, ספרדית. לומדת: אנגלית וערבית. 13.תכונות טובות שלך: אחראית, חכמה (
), ישירה 14.תכונות רעות שלך: פרפקציוניסטית, נוטה לפתח ציפיות, מתייאשת במהירות 15.אמרו לך פעם שאתה דומה ל: סשה גרישקוב.
וקצת יותר מדויק: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מקטרת שמוקדם עדיין 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? מצחצחת שיניים?!
3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? שיש לי היום 4 שעות עם אביבה..
4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? אחי 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? בהמון רביצה! 6.מה מפחיד אותך? סבל של משפחה 7.מה מרתק אותך? חלומות 8.מה מעציב אותך? הכל 9.מה משמח אותך? אהבה ((חבל שאין כרגע)) שתייה/אכילה: 1.מה המזון האהוב עליך? נמ..תירס 2.מה הארוחה החלומית שלך? אנא ערף 3.מה אתה שותה במהלך היום? המון קולה 4.מה אתה שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב)? נו אלכוהול פור מי
אבל אם כבר אז בירה לבנה.. 5.קפה או תה: קפה 6.סוכר או סוכרזית: סוכר 7.מלח או פלפל: מלח 8.פלאפל או שווארמה: פלאפל 9.פיתה או לאפה: פיתה 10.סמי או סוסו: ? 11.אחמד או סלים: ? 12.מועדון או בית קפה: בי קפה 13.פאב או דאנס בר: פאב 14.תאטרון או ז'אן דארק? מה? 15.גלילאו גלילאי או קופרניקוס: מה זה השאלות המופלצות האלה? אתה: 1.מה המוטו שלך בחיים? חייכו, מחר יהיה יותר גרוע. 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? וואו.. קשה מדי 3.מעשה נועז שעשית? ממ.. 4.מעשה טפשי שעשית? טו מאץ' 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: להשחית שולחנות בבצפר?! 6.האם היית בחו"ל, ואיפה? אממ כן.. הייתי בארה"ב, אנגליה, הולנד, איטליה, קנדה ויוון. 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? אממ.. אני חושבת ארה"ב או אנגליה 8.מה יש לך מתחת למיטה? מפלצת 9.מה רומנטי בעיניך? חיבוקים בחורף 10.אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? לשומקום 11.אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? סבתא שלי 12.איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? ממ.. אולי לשיר יותר יפה

בתקווה שזה ישלח,המשך../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

1.מה היא המילה האהובה עליך? פאף 2.מה היא המילה השנואה עליך? סווטשירט 3.מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? מוזיקה 4.מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) אותך? 5.מה היא הקללה האהובה עליך? ממ... כוסיוג'ין?! 6.איזה קול/רעש אתה אוהב? מוזיקה. 7.איזה קול/רעש אתה שונא? של המורה שלי להיסטוריה 8.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? "אהלן! חיכינו לך. אורלנדו, ג'וני, בראד ואקסל מחכים לך בחדר השני משמאל. האב פאן!"
9.גלידה – בכוס או בוופל? וואפל 10. שוקו או וניל? שוקו 11. חוף או הרים? חוף 12. לישון או לקום? לישוןןןןןןן 13. שקיעה או זריחה? זריחה 14. לילה או יום? לילה 15. בזבזן או חסכן? בזבזניתתת 16. קור או חום? קור 17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות? גם וגם 18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? ריקה 19. ברגע זה ממש – אם מי היית רוצה להיות ואיפה? בהופעה של גאנס אנד רוזס 20. למי אתה מתגעגע? 21. את מי היית לוקח לאי בודד? את ג'וני אורלנדו בראד ואקסל.. ח-ג-י-ג-ה 22.מה לא האמנת שתעשה בעבר ועשית? ממ.. דברים אהובים עלייך: 1.צבע: בורדו 2.בעל חיים: כלב 3.ספר (רק אחד! אין לנו כוח לניתוחים עמוקים) הארי פוטר, אופקורס 4.סרט: מממממממטריקס
5.שחקן: אורלנדו, אופקורס. וג'וני דה קינג 6.שחקנית: קייט ווינסלט, דרו ברימור, קארי אן מוס 7.דיסק: Guns N Roses- Live era 87-93 8.שיר: Guns n Roses- November rain 9.מקום בילוי: וויט' מיי פריינדס 10.פורום אהוב: פה 11.עונה: חורף 12.מקום להעביר בו חופשה: לונדון 13.רכב: -- 14.מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה: המחנכת שלי! 15.ציטוט מסרט/ספר/סדרה: וואי אני זוכרת את כל מטריקס בע"פ... "Sooner or later you will learn that there is a diffrence between walking in the path and knowing the path." 16.עיתון: אנא ערף 17.סדרה: חברים, ורוניקה מארס, חלום אמריקאי האם אי פעם 1.הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו? לא! 2.פחדת מהחושך? כן ברור 3.עשית משהו מסוכן? מה? לא זוכרת 4.בכית בסרט? ברור 5.אמרת "אני אוהב אותך"? כן 6.שיקרת כשאמרת את מה שכתוב בשאלה 6? גובה כאילו? לאחרונה 1.האדם האחרון שראית: אחי 2.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: חברה הכי טובה 3.האדם האחרון שהתקשר אליך: הנ"ל 4.האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך"" הנ"ל 5.האדם האחרון שישן במיטה שלך: ממ... נראה לי אחותי ולסיכום: 1.מה האירוע הבא בלו"ז שלך? לישון 2.צביקה הדר או צביקה פיק? הדר 3.הראל מויאל או הראל סקעת? סקעת 4.האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל? ברור שלא. ואם מישו קרא הכל, שיגיד חציל מטוגן! 5.האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך? תודה שטסתם שחר טל. 6.האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע? בהחלט 7.האם צחקת בשעה שקראת את המבוא לשעשועון הכרות זה? לא

תיקון../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

בציטוט זה Relaize לא Learn איך יכולתי לזלזל כך בדבריו של מורפיוס...

המורה שלי להיסטוריה../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

היא הדבר הכי טיפשי ומפגר שיש בעולם הזה. יותר מרוני סופרסטאר

Galadriel 3000

New member
4 שעות הסטוריה? :-O

אוי וויי... טוב פשוט לי יש מורה פרטית למתמטיקה שגם לה קוראים אביבה, וגם היא דיי מטומטמת (בקושי מבינה מה אני אומרת ואני בקושי מבינה מה היא אומרת. פשוט נפלא...)

לא לא, זה גם אזרחות../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

שכחתי לציין שהיא גם המורה לאזרחות... אז זה שעתיים היסטוריה, שעתיים אזרחות. וואו! איזה כיף!

Piece of Wood

New member
עניתי על זה כבר...../images/Emo125.gif../images/Emo130.gif

אבל אני חסרת חיים.. 1.שם:
שי 2.גיל:
17 3.מין (וחסר למי שיכתוב לי פה חזק או כל 5 שעות כמו שעון ):
כל 5 דקות כמו שעון :X 4.צבע עיניים:
חום כהה 5.צבע שיער:
חום כהה 6.גובה:
1.60 [%$^#%#$^@#$%@#$] 7.מצבך הארוני:
מצבי הארוני פשוט מצוין!! WTF?!??! 8.פירסינגים:
אין 9.קעקועים:
עוד 9 חודשים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.משקפיים:
אין 11.אייסיקיו או מסנג'ר, ציין מספר או כתובת אם נפשך חושקת בכך
משימה קשה מידי.... מי שרוצה שישלח מסר 12.שפות שאתה מדבר/לומד:
אנגלית, עברית... אני לא יודעת ערבית!!! 13.תכונות טובות שלך:
אין 14.תכונות רעות שלך:
יש יותר מידי 15.אמרו לך פעם שאתה דומה ל:
זה בטח קרה פעם... לוזוכרת וקצת יותר מדויק: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר?
חושבת ברצינות על התאבדות 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה?
רואה אלי מקביל 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר?
לכו שתי שאלות אחורה... 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר?
אבא? 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך?
לישון והרבה 6.מה מפחיד אותך?
עכבישים 7.מה מרתק אותך?
מרתק?! שומדבר לא מרתק אותי. 8.מה מעציב אותך?
אין לי כוח לענות על זה 9.מה משמח אותך?
כנ"ל שתייה/אכילה: 1.מה המזון האהוב עליך?
יותר מידי 2.מה הארוחה החלומית שלך?
כנ"ל 3.מה אתה שותה במהלך היום?
קולה, ואם אין ברירה - מים 4.מה אתה שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב)?
אין משהו אהוב במיוחד... 5.קפה או תה:
שוקולטה 6.סוכר או סוכרזית:
סוכר 7.מלח או פלפל:
שניהם! 8.פלאפל או שווארמה:
איכ 9.פיתה או לאפה:
איכ 10.סמי או סוסו:
איכככככככככככ 11.אחמד או סלים:
איככככככככככככככככככככככ 12.מועדון או בית קפה:
בית קפה 13.פאב או דאנס בר:
אפ'חד! 14.תאטרון או ז'אן דארק
כנ"ל 15.גלילאו גלילאי או קופרניקוס:
!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אתה: 1.מה המוטו שלך בחיים?
חייכו, מחר יהיה גרוע יותר 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה?
נוסעת לניו זילנד/אנגליה/הולנד לכל החיים, אה... וקונה לי סוס 3.מעשה נועז שעשית?
לא זכור לי... 4.מעשה טפשי שעשית?
היו מלא 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך:
אתם לא רוצים לדעת 6.האם היית בחו"ל, ואיפה?
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!%^$%^#$^
אבל!!!!!!!!!!!!!! השנה! ביולי או אוגוסט אני נוסעת ללונדדדדדדוןןןן
|מתלהבת|, ואחר כך לפולין :/ 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת?
אנגליה/הולנד/ניו זילנד 8.מה יש לך מתחת למיטה?
פוסטרים בכמויות 9.מה רומנטי בעיניך?
ורדים שחורים? 10.אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה?
לא הייתי 11.אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה?
תנו לי לחשוב על זה 12.איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך?
לנגן על משו..או... לשיר... לוידעת, משו שקשור במוזיקה... 1.מה היא המילה האהובה עליך?
יש לי רשימה של איזה 300 2.מה היא המילה השנואה עליך?
לא נראה לי שקיימת 3.מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית?
עאאא 4.מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) אותך?
הא?? 5.מה היא הקללה האהובה עליך?
סעעעעעעעעעעעעעעעעעמק XD 6.איזה קול/רעש אתה אוהב?
פרסות של סוסים 7.איזה קול/רעש אתה שונא?
תזכורת בפלאפון?, ברז מטפטף... הממ... 8.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן?
צאו מהסרט שאתם חיים בו 9.גלידה – בכוס או בוופל?
של מקדונלד'ס - וופל, כל דבר אחר - בכוס 10. שוקו או וניל?
שוקו 11. חוף או הרים?
חוף 12. לישון או לקום?
לישווווווווווווווון 13. שקיעה או זריחה?
שקיעה 14. לילה או יום?
לילה 15. בזבזן או חסכן?
גם וגם 16. קור או חום?
חום 17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות?
מעצבנות אותי 18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה?
ריקה! 19. ברגע זה ממש – אם מי היית רוצה להיות ואיפה?
*חסוי* 20. למי אתה מתגעגע?
לקוקי שלי
21. את מי היית לוקח לאי בודד?
את גיל 22.מה לא האמנת שתעשה בעבר ועשית?
פפפפפ... מתוסבך, קשור לגיל איכשהו

Piece of Wood

New member
../images/Emo125.gif../images/Emo130.gif

דברים אהובים עלייך: 1.צבע:
כתום 2.בעל חיים:
סוס 3.ספר (רק אחד! אין לנו כוח לניתוחים עמוקים):
קפצו לי, שרה"ט והיומנים של ג'ורג'יה [כלומר ה-ת-נ-"-ך!!!!!] 4.סרט:
שר הטבעות 5.שחקן:
אלייז'ה ווד, ג'וני דפ, ויגו מורטנסן וכ'ו וכ'ו 6.שחקנית:
רייס ווית'רספון, כריסטינה ריצ'י, קייט ווינסלט, נטלי פורטמן... 7.דיסק:
החדש של גרין דיי, וזה של אוונסנס 8.שיר:
מה זה השאלה הזאת? יש מליונים! 9.מקום בילוי:
בית!!!! כן כן כן 10.פורום אהוב:
אליהו, ה"פ הסרטים, ר"צ, שרה"ט הסרטים, זה... 11.עונה:
קיייייייייייייייייייייייייייייץ *מתגעגעת* 12.מקום להעביר בו חופשה:
ניו זילנדדדדדד 13.רכב:
לוידעת 14.מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה:
עאאא...חסוי 15.ציטוט מסרט/ספר/סדרה:
"One ring to rule them all One ring to find them One ring to bring them all and in darkness bind them" *סותמת* 16.עיתון:
אין 17.סדרה:
בנות מקלאוד, בנות גילמור, כולם אוהבים את ריימונד, אלי מקביל, כן מותק, שיקאגו הופ XDDDDDDDDDDDDD מתי בפעם האחרונה: 1.חייכת?
היום 2.זכית לחיוך?
היום 3.הענקת מחמאה?
לוזוכרת 4.קיבלת מחמאה?
כנ"ל 5.עשית משהו טפשי?
כל הזמן 6.פינקת מישהו?
לוזוכרת 7.פינקת את עצמך?
כנ"ל 8.צחקת?
היום 9.גרמת למישהו לצחוק?
היום 10.התחרטת על משהו שאמרת?
אתמול 11.בכית?
לפני שבוע 12.הסתפרת?
לפני איזה מליון שנה האם אי פעם 1.הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו?
לא 2.פחדת מהחושך?
כן
3.עשית משהו מסוכן? מה?
לוידעת 4.בכית בסרט?
כן 5.אמרת "אני אוהב אותך"?
כן 6.שיקרת כשאמרת את מה שכתוב בשאלה 6?
זאת שאלה 6 XD לאחרונה 1.האדם האחרון שראית: רואה עכשיו... אבאמא, אחותי 2.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון:
אבא 3.האדם האחרון שהתקשר אליך:
כנ"ל 4.האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך"
חסוי 5.האדם האחרון שישן במיטה שלך:
אני
ולסיכום: 1.מה האירוע הבא בלו"ז שלך?
טיול שנתי, בואו נתאבד 2.צביקה הדר או צביקה פיק?
אפ'חד! 3.הראל מויאל או הראל סקעת?
איכככככככככככככככככככככככ *נסקלת* 4.האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל?
סביר להניח שלא...?
5.האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך?
אם קיים מישהו כזה... אני סוגדת לו.... 6.האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע?
לא... אני חסרת חיים משועממת גם ככה... 7.האם צחקת בשעה שקראת את המבוא לשעשועון הכרות זה?
לא מה דעתך על השאלון: נחמד, ארוך מידי, שאלות טחונות מידי מה תעשה לכותב השאלון האמיתי: א.תסקול אותו באבנים ב.תנשק אותו ג.תתן לו חיבוק חם ד.תגיד לו תודה ותברח כמו מסכן שנס על חייו ה.ב' וג' ואז א' ו.ב וג' ז.מממ, תחשבו לבד

למעלה