nobody1212
New member
עונה
שם: אמיל 2. גיל: 15 3. מזל: גדי 4. סגנון מוסיקה מועדף: רוק 5. זמר מועדף: יש הרבה ... 6. זמרת מועדפת: ממ...לא יודע...משירים ישראלים דנה עדיני 7. להקה מועדפת: mcr..guns n roses..rhcp..bon jovi..יש מלא.. 8. שיר מועדף:famous last words 9. מתנגן כרגע ברקע:כלום 10. עברי או לועזי?לועזי 11. יש לך דיסקמן\MP3\מערכת?דיסקמן ומערכת 12. איך קוראים לסולן של משינה?לא יודע...קובי אולי..חחח.. 13. כוכב נולד-כן או לא?לא.. 14. מנגן? על מה?גיטרה חשמלית 15. חרשן, משקיען, נורמלי או מזניח?נורמלי אבל קצת עצלן.. 16. איך הציונים?בסדר.. 17. והמורים?הם מורים כאלה..מעצבנים קצת..חח.. 18. עושה שעורי בית?כן.. 19. כיתה:ט' 20. איך אתה מגיע לבצפר וחוזר ממנו?בעיקר ברגל 21. אוהב ללמוד?זה בסדר אכשו 22. חוגים: פעם היו לי אבל עכשיו אין 23. מבריזן?לא.. 24. משקיע בלבוש?לא ממש.. 25. בגדים רחבים או צמודים?בעיקר רחבים.. 26. קונה בגדים? אם לא, מאיפה יש לך?קונה.. 27. בעד נודיסטים?הם לא עשו משו רע או משו...לא? 28. מסתכל על הלבוש של אחרים?חח...אני מסתכל אבל לא שופט אף אחד או משו.. 29. אתה מסוג האנשים שבשיא החום הולכים עם סוודר\בשיא הקור הולכים עם חולצה קצרה?לפעמים..חח.. 30. אהב לקנות בגדים?לא ממש..חח.. 31. דעתך על מותגים בשתי מילים:דבר דפוק כזה...אופס...זה 3... 32. מכנסיים נמוכים או גבוהים?חח..מכנסיים רגילים.. 33. משקפיים\עדשות:אין לי.. 34. קום, לך שלושה צעדים אחורה, שניים ימינה ותסתכל על הרצפה. מה יש שם?המיטה שלי...חחח.. 35. מה יש במגרה הכי קרובה אליך?דיסקים.. 36. העיתון הכי קרוב אליך נמצא ב..:מטבח נראה לי..חח.. 37. קום, תסתובב, קפוץ שלוש פעמים ימינה ופעמיים באלכסון. מה אתה רואה?לא יודע...אני רואה כפול..חחח 38. מי האדם הקרוב אליך ביותר?משפחה כנראה ...חח.. 39. מה יש מחוץ לדלת של הבית?דלתות...מעלית...מדרגות.. 40. מה יש בתוך הקופסה הרחוקה ממך ביותר (בתוך הבית)?ממ...אוכל כנראה..חח. 41. לחץ פעמיים על מתג החשמל הקרוב אליך ביותר. מה קרה?אין אור... 42. חבק את האדם הקרוב אליך ביותר. האם הוא עדיין חי?אין אצלי אף אחד..חח.. 43. תן חיוך, הכל לטובה. :
44. בריכה או ים? ים.. 45. שחור או לבן? ממ..שחור.. 46. כדורגל או כדורסל? כדורגל.. 47. נעליים או כפכפים?נעליים 48. חתולים או כלבים? שניהם חמודים מאוד! 49. משקפיים או עדשות?לא משנה לי 50. חורף או קיץ?שניהם 51. סתיו או אביב? שניהם...חחח 52. משינה או שייגעצ? חחחח...שייגעצ..אני לא מוכר עם שניהם 52. vh1 או MTV?אני שומע את שניהם אבל בעיקר vh1 53. מסנג'ר או אייסיקיו? איי סי.. 54. תמונות או ציורים?ציורים..אני אוהב.. 55. מחשב או טלויזיה? מחשב.. 56. יסודי או חטיבה? חטיבה.. 57. ספר או סרט? כנראה סרט... 58. פינק פלויד או קווין?שניהם ממש טובים... 59. על כן דבר או על לא דבר? על לא דבר ..חח.. 60. סרטי אימה או קומדיה?אימה !!..חח.. 61. כמה שעות ביום אתה על המחשב, בערך?די הרבה.. 62. מדבר עם אנשים? כן 63. פוגש אנשים מהאינטרנט? לא 64. ציין מה מהדברים הבאים יש לך: מצלמת אינרנט, סורק, מדפסת, מכונת צילום, מירקופון, צורב, מסך דק, פקס: סורק מדפסת מקרופון צורב מסך דק . 65. מוריד דברים? מה?כן...שירים משחקים וסרטים 66. לומד דברים מהאינרנט? מה? לא...אבל אני משתמש במחשב לגיטרה שלי.. 67. פגשת פעם מישהו מסוכן באינרנט, כזה שעצרו אותו וזה? לא..חחח.. 68. בכמה פורומים אתה? ממ..יש די הרבה אבל אני תמיד שוכח תשם משתמש וססמא..חחח.. 69. קונה דברים באינטרנט? מוכר? לא 70. עובד על אנשים בצ'אטים? לא 71. מה הוא סוג הספורט המועדף עליך? כדורגל 72. רואה בטלויזיה, עושה, גם וגם או כלום? 73. טיפוס ספורטיבי?קצת 74. דעתך על כדורגל בשתי מילים:משחק טוב.. 75. שעורי ספורט זה..:קצת משעמם כזה..חח 76. איך היה נראה העולם בלי ספורט?כולם היו מלאים כאלה...שמנים מאוד..אני למשל מרים משקולות..חחחח.. 77. איך שרירי הבטן שלך?לא יודע..חח.. 78. ושרירי השכל? קצת לא עובדים..חח...סתם.. 79. דעתך על הספורטאים עם השרירים מפה ועד הודעה חדשה:הם ממש חזקים...חח...יכולים לקרוע אותי 80. אוהב ספורט? כן 81. שונן איי\יאוי-כן או לא? מה?..חח. 82. קורא פאנפיקים? לא יודע מה זה.. 83. מיהו הסופר של סלמון הספק?לא יודע 84. משתמש באייקונים? 84. איזה סרט זכה באוסקר?יש הרבה 85. דעתך על חמוסים בשתי מילים: הם חמודים!!!...בא לי .. 86. נכון המומינים שולט, בעיקר סנופקין?לא ראיתי ממש.. 87. מהי היבשת הכי גדולה?יבשת גדולה כזו...רחבה...שמנה כזו... 88. רואה אנימות\קורא מנגות?לא...פעם ראיתי 89. נכון אני משעממת?כן!!...חח...סתם.. 90. אז.. מה קורה איתך בזמן האחרון?לא יודע..חח.. 91. מה השעה עכשיו?ממ...4 וחצי 92. למה אתה עונה על השאלון הזה? כי זה כיף כזה 93. מה הצבע האהוב עליך?אין משו אהוב אהוב...בעיקר כחול סגול אדום שחור.. 94. "רוח גדולה, אולי רק את יכולה, להחזיר הכל להתחלה..": אחלה משפט..חח.. 95. נכון שלא שמת לב שיש את מספר 52 פעמיים?לא..חחחחח.. 96. אוהב לשחק תופסת?זה משחק שולט..חח. 97. אתה גבוה?ממ...אולי קצת 98. נראה לך שמישהו יקרא את זה?כנראה 99. אתה במצב רוח טוב?כן 100. איך היה?סבבה
שם: אמיל 2. גיל: 15 3. מזל: גדי 4. סגנון מוסיקה מועדף: רוק 5. זמר מועדף: יש הרבה ... 6. זמרת מועדפת: ממ...לא יודע...משירים ישראלים דנה עדיני 7. להקה מועדפת: mcr..guns n roses..rhcp..bon jovi..יש מלא.. 8. שיר מועדף:famous last words 9. מתנגן כרגע ברקע:כלום 10. עברי או לועזי?לועזי 11. יש לך דיסקמן\MP3\מערכת?דיסקמן ומערכת 12. איך קוראים לסולן של משינה?לא יודע...קובי אולי..חחח.. 13. כוכב נולד-כן או לא?לא.. 14. מנגן? על מה?גיטרה חשמלית 15. חרשן, משקיען, נורמלי או מזניח?נורמלי אבל קצת עצלן.. 16. איך הציונים?בסדר.. 17. והמורים?הם מורים כאלה..מעצבנים קצת..חח.. 18. עושה שעורי בית?כן.. 19. כיתה:ט' 20. איך אתה מגיע לבצפר וחוזר ממנו?בעיקר ברגל 21. אוהב ללמוד?זה בסדר אכשו 22. חוגים: פעם היו לי אבל עכשיו אין 23. מבריזן?לא.. 24. משקיע בלבוש?לא ממש.. 25. בגדים רחבים או צמודים?בעיקר רחבים.. 26. קונה בגדים? אם לא, מאיפה יש לך?קונה.. 27. בעד נודיסטים?הם לא עשו משו רע או משו...לא? 28. מסתכל על הלבוש של אחרים?חח...אני מסתכל אבל לא שופט אף אחד או משו.. 29. אתה מסוג האנשים שבשיא החום הולכים עם סוודר\בשיא הקור הולכים עם חולצה קצרה?לפעמים..חח.. 30. אהב לקנות בגדים?לא ממש..חח.. 31. דעתך על מותגים בשתי מילים:דבר דפוק כזה...אופס...זה 3... 32. מכנסיים נמוכים או גבוהים?חח..מכנסיים רגילים.. 33. משקפיים\עדשות:אין לי.. 34. קום, לך שלושה צעדים אחורה, שניים ימינה ותסתכל על הרצפה. מה יש שם?המיטה שלי...חחח.. 35. מה יש במגרה הכי קרובה אליך?דיסקים.. 36. העיתון הכי קרוב אליך נמצא ב..:מטבח נראה לי..חח.. 37. קום, תסתובב, קפוץ שלוש פעמים ימינה ופעמיים באלכסון. מה אתה רואה?לא יודע...אני רואה כפול..חחח 38. מי האדם הקרוב אליך ביותר?משפחה כנראה ...חח.. 39. מה יש מחוץ לדלת של הבית?דלתות...מעלית...מדרגות.. 40. מה יש בתוך הקופסה הרחוקה ממך ביותר (בתוך הבית)?ממ...אוכל כנראה..חח. 41. לחץ פעמיים על מתג החשמל הקרוב אליך ביותר. מה קרה?אין אור... 42. חבק את האדם הקרוב אליך ביותר. האם הוא עדיין חי?אין אצלי אף אחד..חח.. 43. תן חיוך, הכל לטובה. :