שאלון

• פותח הנושא baril
  • פורסם בתאריך

nobody1212

New member
עונה

שם: אמיל 2. גיל: 15 3. מזל: גדי 4. סגנון מוסיקה מועדף: רוק 5. זמר מועדף: יש הרבה ... 6. זמרת מועדפת: ממ...לא יודע...משירים ישראלים דנה עדיני 7. להקה מועדפת: mcr..guns n roses..rhcp..bon jovi..יש מלא.. 8. שיר מועדף:famous last words 9. מתנגן כרגע ברקע:כלום 10. עברי או לועזי?לועזי 11. יש לך דיסקמן\MP3\מערכת?דיסקמן ומערכת 12. איך קוראים לסולן של משינה?לא יודע...קובי אולי..חחח.. 13. כוכב נולד-כן או לא?לא.. 14. מנגן? על מה?גיטרה חשמלית 15. חרשן, משקיען, נורמלי או מזניח?נורמלי אבל קצת עצלן.. 16. איך הציונים?בסדר.. 17. והמורים?הם מורים כאלה..מעצבנים קצת..חח.. 18. עושה שעורי בית?כן.. 19. כיתה:ט' 20. איך אתה מגיע לבצפר וחוזר ממנו?בעיקר ברגל 21. אוהב ללמוד?זה בסדר אכשו 22. חוגים: פעם היו לי אבל עכשיו אין 23. מבריזן?לא.. 24. משקיע בלבוש?לא ממש.. 25. בגדים רחבים או צמודים?בעיקר רחבים.. 26. קונה בגדים? אם לא, מאיפה יש לך?קונה.. 27. בעד נודיסטים?הם לא עשו משו רע או משו...לא? 28. מסתכל על הלבוש של אחרים?חח...אני מסתכל אבל לא שופט אף אחד או משו.. 29. אתה מסוג האנשים שבשיא החום הולכים עם סוודר\בשיא הקור הולכים עם חולצה קצרה?לפעמים..חח.. 30. אהב לקנות בגדים?לא ממש..חח.. 31. דעתך על מותגים בשתי מילים:דבר דפוק כזה...אופס...זה 3... 32. מכנסיים נמוכים או גבוהים?חח..מכנסיים רגילים.. 33. משקפיים\עדשות:אין לי.. 34. קום, לך שלושה צעדים אחורה, שניים ימינה ותסתכל על הרצפה. מה יש שם?המיטה שלי...חחח.. 35. מה יש במגרה הכי קרובה אליך?דיסקים.. 36. העיתון הכי קרוב אליך נמצא ב..:מטבח נראה לי..חח.. 37. קום, תסתובב, קפוץ שלוש פעמים ימינה ופעמיים באלכסון. מה אתה רואה?לא יודע...אני רואה כפול..חחח 38. מי האדם הקרוב אליך ביותר?משפחה כנראה ...חח.. 39. מה יש מחוץ לדלת של הבית?דלתות...מעלית...מדרגות.. 40. מה יש בתוך הקופסה הרחוקה ממך ביותר (בתוך הבית)?ממ...אוכל כנראה..חח. 41. לחץ פעמיים על מתג החשמל הקרוב אליך ביותר. מה קרה?אין אור... 42. חבק את האדם הקרוב אליך ביותר. האם הוא עדיין חי?אין אצלי אף אחד..חח.. 43. תן חיוך, הכל לטובה. :
44. בריכה או ים? ים.. 45. שחור או לבן? ממ..שחור.. 46. כדורגל או כדורסל? כדורגל.. 47. נעליים או כפכפים?נעליים 48. חתולים או כלבים? שניהם חמודים מאוד! 49. משקפיים או עדשות?לא משנה לי 50. חורף או קיץ?שניהם 51. סתיו או אביב? שניהם...חחח 52. משינה או שייגעצ? חחחח...שייגעצ..אני לא מוכר עם שניהם 52. vh1 או MTV?אני שומע את שניהם אבל בעיקר vh1 53. מסנג'ר או אייסיקיו? איי סי.. 54. תמונות או ציורים?ציורים..אני אוהב.. 55. מחשב או טלויזיה? מחשב.. 56. יסודי או חטיבה? חטיבה.. 57. ספר או סרט? כנראה סרט... 58. פינק פלויד או קווין?שניהם ממש טובים... 59. על כן דבר או על לא דבר? על לא דבר ..חח.. 60. סרטי אימה או קומדיה?אימה !!..חח.. 61. כמה שעות ביום אתה על המחשב, בערך?די הרבה.. 62. מדבר עם אנשים? כן 63. פוגש אנשים מהאינטרנט? לא 64. ציין מה מהדברים הבאים יש לך: מצלמת אינרנט, סורק, מדפסת, מכונת צילום, מירקופון, צורב, מסך דק, פקס: סורק מדפסת מקרופון צורב מסך דק . 65. מוריד דברים? מה?כן...שירים משחקים וסרטים 66. לומד דברים מהאינרנט? מה? לא...אבל אני משתמש במחשב לגיטרה שלי.. 67. פגשת פעם מישהו מסוכן באינרנט, כזה שעצרו אותו וזה? לא..חחח.. 68. בכמה פורומים אתה? ממ..יש די הרבה אבל אני תמיד שוכח תשם משתמש וססמא..חחח.. 69. קונה דברים באינטרנט? מוכר? לא 70. עובד על אנשים בצ'אטים? לא 71. מה הוא סוג הספורט המועדף עליך? כדורגל 72. רואה בטלויזיה, עושה, גם וגם או כלום? 73. טיפוס ספורטיבי?קצת 74. דעתך על כדורגל בשתי מילים:משחק טוב.. 75. שעורי ספורט זה..:קצת משעמם כזה..חח 76. איך היה נראה העולם בלי ספורט?כולם היו מלאים כאלה...שמנים מאוד..אני למשל מרים משקולות..חחחח.. 77. איך שרירי הבטן שלך?לא יודע..חח.. 78. ושרירי השכל? קצת לא עובדים..חח...סתם.. 79. דעתך על הספורטאים עם השרירים מפה ועד הודעה חדשה:הם ממש חזקים...חח...יכולים לקרוע אותי 80. אוהב ספורט? כן 81. שונן איי\יאוי-כן או לא? מה?..חח. 82. קורא פאנפיקים? לא יודע מה זה.. 83. מיהו הסופר של סלמון הספק?לא יודע 84. משתמש באייקונים? 84. איזה סרט זכה באוסקר?יש הרבה 85. דעתך על חמוסים בשתי מילים: הם חמודים!!!...בא לי .. 86. נכון המומינים שולט, בעיקר סנופקין?לא ראיתי ממש.. 87. מהי היבשת הכי גדולה?יבשת גדולה כזו...רחבה...שמנה כזו... 88. רואה אנימות\קורא מנגות?לא...פעם ראיתי 89. נכון אני משעממת?כן!!...חח...סתם.. 90. אז.. מה קורה איתך בזמן האחרון?לא יודע..חח.. 91. מה השעה עכשיו?ממ...4 וחצי 92. למה אתה עונה על השאלון הזה? כי זה כיף כזה 93. מה הצבע האהוב עליך?אין משו אהוב אהוב...בעיקר כחול סגול אדום שחור.. 94. "רוח גדולה, אולי רק את יכולה, להחזיר הכל להתחלה..": אחלה משפט..חח.. 95. נכון שלא שמת לב שיש את מספר 52 פעמיים?לא..חחחחח.. 96. אוהב לשחק תופסת?זה משחק שולט..חח. 97. אתה גבוה?ממ...אולי קצת 98. נראה לך שמישהו יקרא את זה?כנראה 99. אתה במצב רוח טוב?כן 100. איך היה?סבבה

נועם 4

New member
עונה ../images/Emo214.gif

1. שם: נועם 2. גיל: 13 3. מזל: דגים 4. סגנון מוסיקה מועדף: היפ הופ ומזרחי 5. זמר מועדף: סנופ דוגי דוג 6. זמרת מועדפת: אין 7. להקה מועדפת: אין 8. שיר מועדף: כל מיני 9. מתנגן כרגע ברקע: כלום 10. עברי או לועזי? לועזי 11. יש לך דיסקמן\MP3\מערכת? אמפי ומערכת 12. איך קוראים לסולן של משינה? לא יודעת 13. כוכב נולד-כן או לא? לא 14. מנגן? על מה? לא 15. חרשן, משקיען, נורמלי או מזניח? נורמלית 16. איך הציונים? טובים 17. והמורים? מעצבנים 18. עושה שעורי בית? לפעמים 19. כיתה: ז' 20. איך אתה מגיע לבצפר וחוזר ממנו? ברגל 21. אוהב ללמוד? לא 22. חוגים: היפ הופ, בלט, התעמלות אומנותית 23. מבריזן? לפעמים 24. משקיע בלבוש? כן 25. בגדים רחבים או צמודים? צמודים 26. קונה בגדים? אם לא, מאיפה יש לך? כן 27. בעד נודיסטים? לא 28. מסתכל על הלבוש של אחרים? כן 29. אתה מסוג האנשים שבשיא החום הולכים עם סוודר\בשיא הקור הולכים עם חולצה קצרה? לא 30. אהב לקנות בגדים? כן 31. דעתך על מותגים בשתי מילים: לא יודעת 32. מכנסיים נמוכים או גבוהים? נמוכים 33. משקפיים\עדשות: עדשות 34. קום, לך שלושה צעדים אחורה, שניים ימינה ותסתכל על הרצפה. מה יש שם? רצפה 35. מה יש במגרה הכי קרובה אליך? כלי כתיבה 36. העיתון הכי קרוב אליך נמצא ב..: סלון 37. קום, תסתובב, קפוץ שלוש פעמים ימינה ופעמיים באלכסון. מה אתה רואה? ארון 38. מי האדם הקרוב אליך ביותר? אמא 39. מה יש מחוץ לדלת של הבית? חצר 40. מה יש בתוך הקופסה הרחוקה ממך ביותר (בתוך הבית)? לא יודעת 41. לחץ פעמיים על מתג החשמל הקרוב אליך ביותר. מה קרה? האור נדלק ונכבה 42. חבק את האדם הקרוב אליך ביותר. האם הוא עדיין חי? כן 43. תן חיוך, הכל לטובה. :נכון! 44. בריכה או ים? ים 45. שחור או לבן? לבן 46. כדורגל או כדורסל? כדורגל 47. נעליים או כפכפים? כפכפים 48. חתולים או כלבים? כלבים 49. משקפיים או עדשות? עדשות 50. חורף או קיץ? חורף 51. סתיו או אביב? אביב 52. משינה או שייגעצ? אף אחד מהם 52. vh1 או MTV? אמ טי וי 53. מסנג'ר או אייסיקיו? אייסי 54. תמונות או ציורים? תמונות 55. מחשב או טלויזיה? מחשב 56. יסודי או חטיבה? חטיבה 57. ספר או סרט? סרט 58. פינק פלויד או קווין? אף אחד מהם 59. על כן דבר או על לא דבר? על לא דבר 60. סרטי אימה או קומדיה? קומדיה 61. כמה שעות ביום אתה על המחשב, בערך? 5 בערך 62. מדבר עם אנשים? כן 63. פוגש אנשים מהאינטרנט? לא 64. ציין מה מהדברים הבאים יש לך: מצלמת אינרנט, סורק, מדפסת, מכונת צילום, מירקופון, צורב, מסך דק, פקס: סורק, מדפסת, מכונת צילום, מיקרופון, צורב, מסך דק 65. מוריד דברים? מה? שירים 66. לומד דברים מהאינרנט? מה? לפעמים.. 67. פגשת פעם מישהו מסוכן באינרנט, כזה שעצרו אותו וזה? לא 68. בכמה פורומים אתה? 3 69. קונה דברים באינטרנט? מוכר? לא 70. עובד על אנשים בצ'אטים? לפעמים 71. מה הוא סוג הספורט המועדף עליך? ריקוד, אתלטיקה, התעמלות אומנותית 72. רואה בטלויזיה, עושה, גם וגם או כלום? מה?! 73. טיפוס ספורטיבי? כן 74. דעתך על כדורגל בשתי מילים: כיף!!! 75. שעורי ספורט זה..: כיף 76. איך היה נראה העולם בלי ספורט? אין עולם בלי ספורט 77. איך שרירי הבטן שלך? טובים 78. ושרירי השכל? טובים 79. דעתך על הספורטאים עם השרירים מפה ועד הודעה חדשה: ואווווו 80. אוהב ספורט? כן 81. שונן איי\יאוי-כן או לא? אולי 82. קורא פאנפיקים? לא 83. מיהו הסופר של סלמון הספק? לא יודעת 84. משתמש באייקונים? כן
84. איזה סרט זכה באוסקר? לא יודעת 85. דעתך על חמוסים בשתי מילים: חמודים 86. נכון המומינים שולט, בעיקר סנופקין? לא 87. מהי היבשת הכי גדולה? אסיה 88. רואה אנימות\קורא מנגות? לא 89. נכון אני משעממת? כן 90. אז.. מה קורה איתך בזמן האחרון? כלום 91. מה השעה עכשיו? 18:20 92. למה אתה עונה על השאלון הזה? סתם 93. מה הצבע האהוב עליך? לבן, חום, אדום, שחור, צהוב בננה וורוד 94. "רוח גדולה, אולי רק את יכולה, להחזיר הכל להתחלה..": טוב 95. נכון שלא שמת לב שיש את מספר 52 פעמיים? נכון 96. אוהב לשחק תופסת? לא 97. אתה גבוה? קצת 98. נראה לך שמישהו יקרא את זה? לא 99. אתה במצב רוח טוב? כן 100. איך היה? בסדר חג שמח וכשר!
|
| |
|

:):):):):):)

. שם: מירב 2. גיל: 14 3. מזל:דלי 4. סגנון מוסיקה מועדף: רוק 5. זמר מועדף: אביב גפן 6. זמרת מועדפת: אין ממש 7. להקה מועדפת: שייגעצ ומוניקה סקס 8. שיר מועדף:יש מלא 9. מתנגן כרגע ברקע:אף אחד 10. עברי או לועזי?גם וגם 11. יש לך דיסקמן\MP3\מערכת?אמפי4 ומערכת 12. איך קוראים לסולן של משינה?לא ידועת 13. כוכב נולד-כן או לא?לא 14. מנגן? על מה?לא 15. חרשן, משקיען, נורמלי או מזניח?נורמלית 16. איך הציונים?עא 17. והמורים?עאעא 18. עושה שעורי בית?לרוב 19. כיתה:ח 20. איך אתה מגיע לבצפר וחוזר ממנו?אוטובוס או שמסיעים אותי 21. אוהב ללמוד?לא 22. חוגים: אין 23. מבריזן?לא 24. משקיע בלבוש?ליפעמים 25. בגדים רחבים או צמודים?גם וגם 26. קונה בגדים? אם לא, מאיפה יש לך?קונה :| 27. בעד נודיסטים?בכיף 28. מסתכל על הלבוש של אחרים?אם הוא מוזר 29. אתה מסוג האנשים שבשיא החום הולכים עם סוודר\בשיא הקור הולכים עם חולצה קצרה?לא 30. אהב לקנות בגדים?תלוי 31. דעתך על מותגים בשתי מילים:שטויות במיץ 32. מכנסיים נמוכים או גבוהים?נמוכים 33. משקפיים\עדשות:עדשות 34. קום, לך שלושה צעדים אחורה, שניים ימינה ותסתכל על הרצפה. מה יש שם?אם אלך אחורה אתקע בקיר D: 35. מה יש במגרה הכי קרובה אליך?כלי כתיבה 36. העיתון הכי קרוב אליך נמצא ב..:שולחן 37. קום, תסתובב, קפוץ שלוש פעמים ימינה ופעמיים באלכסון. מה אתה רואה?טלוויזיה 38. מי האדם הקרוב אליך ביותר?אח שלי 39. מה יש מחוץ לדלת של הבית?צמחים 40. מה יש בתוך הקופסה הרחוקה ממך ביותר (בתוך הבית)?אוף לא יודעת 41. לחץ פעמיים על מתג החשמל הקרוב אליך ביותר. מה קרה?ניכבה האור 42. חבק את האדם הקרוב אליך ביותר. האם הוא עדיין חי?:\ 43. תן חיוך, הכל לטובה. :טוב 44. בריכה או ים? ים 45. שחור או לבן? לבן 46. כדורגל או כדורסל?כדורסל 47. נעליים או כפכפים? נעליים 48. חתולים או כלבים? כלבים 49. משקפיים או עדשות?עדשות 50. חורף או קיץ? חורף 51. סתיו או אביב? אביב 52. משינה או שייגעצ? שייגעצע2!$#@$%?#@ 52. vh1 או MTV?אמטיוי 53. מסנג'ר או אייסיקיו? מסנ 54. תמונות או ציורים? תמונות 55. מחשב או טלויזיה? מחשב 56. יסודי או חטיבה? יסודי 57. ספר או סרט? סרט 58. פינק פלויד או קווין? קווין 59. על כן דבר או על לא דבר?מה? 60. סרטי אימה או קומדיה? קומדיה 61. כמה שעות ביום אתה על המחשב, בערך? 3 62. מדבר עם אנשים? כן 63. פוגש אנשים מהאינטרנט? לא 64. ציין מה מהדברים הבאים יש לך: מצלמת אינרנט, סורק, מדפסת, מכונת צילום, מירקופון, צורב, מסך דק, פקס: מדפסת, מיקרופון, צורב, מסך דק, פקס. 65. מוריד דברים? מה? שירים 66. לומד דברים מהאינרנט? מה?לא 67. פגשת פעם מישהו מסוכן באינרנט, כזה שעצרו אותו וזה? לא 68. בכמה פורומים אתה? 3 69. קונה דברים באינטרנט? מוכר? כן 70. עובד על אנשים בצ'אטים? לא 71. מה הוא סוג הספורט המועדף עליך? לא ידועת 72. רואה בטלויזיה, עושה, גם וגם או כלום? מה? 73. טיפוס ספורטיבי? מה? 74. דעתך על כדורגל בשתי מילים: כושר טוב 75. שעורי ספורט זה..: יעל אפסי 76. איך היה נראה העולם בלי ספורט? שמן 77. איך שרירי הבטן שלך? לא משהו 78. ושרירי השכל? גם 79. דעתך על הספורטאים עם השרירים מפה ועד הודעה חדשה: איכס 80. אוהב ספורט? לא 81. שונן איי\יאוי-כן או לא? מה!? 82. קורא פאנפיקים? מזה? 83. מיהו הסופר של סלמון הספק? לא ידועת 84. משתמש באייקונים? כן 84. איזה סרט זכה באוסקר?לא זוכרת ניראה לי המלכה 85. דעתך על חמוסים בשתי מילים: פעם רציתי 86. נכון המומינים שולט, בעיקר סנופקין? כן 87. מהי היבשת הכי גדולה? ג'י התקלת אותי 88. רואה אנימות\קורא מנגות? לא 89. נכון אני משעממת? די... 90. אז.. מה קורה איתך בזמן האחרון? אני בסדר 91. מה השעה עכשיו? 19:13 92. למה אתה עונה על השאלון הזה? כי משעמם 93. מה הצבע האהוב עליך?לבן תלכת ירוק בהיר 94. "רוח גדולה, אולי רק את יכולה, להחזיר הכל להתחלה..": 95. נכון שלא שמת לב שיש את מספר 52 פעמיים?לא 96. אוהב לשחק תופסת?אהבתי 97. אתה גבוה?יחסית 98. נראה לך שמישהו יקרא את זה?לא 99. אתה במצב רוח טוב?כן 100. איך היה?נחמד :)

Runt

New member
ייאי-נס

1. שם: צ'רלי 2. גיל: 17 עוד פחות מחודש 3. מזל: שור 4. סגנון מוסיקה מועדף: אלטרנטיב-אינדי-שיט 5. זמר מועדף: פטריק וולף 6. זמרת מועדפת: המ, כריסטינה? לא יודעת, לא ממש בקטע של זמרות 7. להקה מועדפת: מיוז וגרין דיי 8. שיר מועדף: אין דבר כזה! 9. מתנגן כרגע ברקע: כלום ): 10. עברי או לועזי? לועזי 11. יש לך דיסקמן\MP3\מערכת? דיסקמן ומערכת, אמפי שבור 12. איך קוראים לסולן של משינה? לא יודעת 13. כוכב נולד-כן או לא? לא 14. מנגן? על מה? גיטרה, כמו כולם 15. חרשן, משקיען, נורמלי או מזניח? נורמלי 16. איך הציונים? בסדר, טפו טפו טפו
17. והמורים? חרא כאלה 18. עושה שעורי בית? לפעמים 19. כיתה: יא' 20. איך אתה מגיע לבצפר וחוזר ממנו? ברגל 21. אוהב ללמוד? לא 22. חוגים: גיטרה, פעם רקדתי 23. מבריזן? לפעמים 24. משקיע בלבוש? לא 25. בגדים רחבים או צמודים? לא צמודים מידי 26. קונה בגדים? אם לא, מאיפה יש לך? קונה, כמובן 27. בעד נודיסטים? לא 28. מסתכל על הלבוש של אחרים? רק אם הוא מיוחד או משהו, לא תמיד 29. אתה מסוג האנשים שבשיא החום הולכים עם סוודר\בשיא הקור הולכים עם חולצה קצרה? החורף נטיתי לכיוון של חולצות קצרות יותר מהרגיל 30. אהב לקנות בגדים? לא ממש 31. דעתך על מותגים בשתי מילים: בזבוז כסף 32. מכנסיים נמוכים או גבוהים? רגילים 33. משקפיים\עדשות: משקפיים 34. קום, לך שלושה צעדים אחורה, שניים ימינה ותסתכל על הרצפה. מה יש שם? את המיטה שלי 35. מה יש במגרה הכי קרובה אליך? גרביים 36. העיתון הכי קרוב אליך נמצא ב..: חדר השני 37. קום, תסתובב, קפוץ שלוש פעמים ימינה ופעמיים באלכסון. מה אתה רואה? קיר [ולא באמת עשיתי את זה] 38. מי האדם הקרוב אליך ביותר? מבחינה פיזית כרגע? אבא 39. מה יש מחוץ לדלת של הבית? מסדרון 40. מה יש בתוך הקופסה הרחוקה ממך ביותר (בתוך הבית)? זבל חח 41. לחץ פעמיים על מתג החשמל הקרוב אליך ביותר. מה קרה? האור נכבה ונדלק? 42. חבק את האדם הקרוב אליך ביותר. האם הוא עדיין חי? כן 43. תן חיוך, הכל לטובה.
44. בריכה או ים? ים, בשביל האוירה 45. שחור או לבן? שחור 46. כדורגל או כדורסל? כדורסל 47. נעליים או כפכפים? נעליים 48. חתולים או כלבים? כלבים 49. משקפיים או עדשות? כבר נשאל 50. חורף או קיץ? חורף 51. סתיו או אביב? אביב 52. משינה או שייגעצ? אף אחד 52. vh1 או MTV? ויאייצ'1 53. מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר 54. תמונות או ציורים? ציורים 55. מחשב או טלויזיה? מחשב 56. יסודי או חטיבה? יסודי 57. ספר או סרט? תלוי במצב רוח 58. פינק פלויד או קווין? קווין 59. על כן דבר או על לא דבר? על לא דבר 60. סרטי אימה או קומדיה? קומדיה 61. כמה שעות ביום אתה על המחשב, בערך? ה-ר-ב-ה 62. מדבר עם אנשים? יאפ 63. פוגש אנשים מהאינטרנט? יאפ 64. ציין מה מהדברים הבאים יש לך: מצלמת אינטרנט, מירקופון, צורב, מסך דק 65. מוריד דברים? מה? מוזיקה וכל השאר 66. לומד דברים מהאינרנט? מה? כל מיני, יחי ויקיפדיה 67. פגשת פעם מישהו מסוכן באינרנט, כזה שעצרו אותו וזה? לא 68. בכמה פורומים אתה? לא הרבה 69. קונה דברים באינטרנט? מוכר? קונה לפעמים דיסקים 70. עובד על אנשים בצ'אטים? עברתי את השלב הזה לפני שנים 71. מה הוא סוג הספורט המועדף עליך? שינה 72. רואה בטלויזיה, עושה, גם וגם או כלום? הא?! 73. טיפוס ספורטיבי? לא ממש 74. דעתך על כדורגל בשתי מילים: שיהיה בכיף 75. שעורי ספורט זה..: חרא 76. איך היה נראה העולם בלי ספורט? שמן יותר 77. איך שרירי הבטן שלך? בסדר גמור, תודה 78. ושרירי השכל? גם, תודה 79. דעתך על הספורטאים עם השרירים מפה ועד הודעה חדשה: לא ממש מושך 80. אוהב ספורט? לא הכי 81. שונן איי\יאוי-כן או לא? הא?! 82. קורא פאנפיקים? פעם, מזמן 83. מיהו הסופר של סלמון הספק? לא יודעת 84. משתמש באייקונים? כן 84. איזה סרט זכה באוסקר? הרבה 85. דעתך על חמוסים בשתי מילים: חמודים מאוד 86. נכון המומינים שולט, בעיקר סנופקין? יאפ 87. מהי היבשת הכי גדולה? אסיה 88. רואה אנימות\קורא מנגות? חס וחס 89. נכון אני משעממת? לא ממש 90. אז.. מה קורה איתך בזמן האחרון? כלום ): 91. מה השעה עכשיו? 02:29 92. למה אתה עונה על השאלון הזה? כי משעמם לי 93. מה הצבע האהוב עליך? כחול 94. "רוח גדולה, אולי רק את יכולה, להחזיר הכל להתחלה..": בבקשה? 95. נכון שלא שמת לב שיש את מספר 52 פעמיים? לא 96. אוהב לשחק תופסת? לא 97. אתה גבוה? לא 98. נראה לך שמישהו יקרא את זה? לא 99. אתה במצב רוח טוב? כן 100. איך היה? נחמד, תודה

1Shir

New member
היי

1. שם: שיר 2. גיל: 24 3. מזל: תאומים 4. סגנון מוסיקה מועדף: פופ/רוק 5. זמר מועדף: מקסימיליאן הקר 6. זמרת מועדפת: לין מרלין 7. להקה מועדפת: הקראנבריז 8. שיר מועדף: בורן טו מייק יו הפי/בריטני ספירס 9. מתנגן כרגע ברקע: סיילנס של סאות' 10. עברי או לועזי? לועזי 11. יש לך דיסקמן\MP3\מערכת? כן 12. איך קוראים לסולן של משינה? יובל בנאי 13. כוכב נולד-כן או לא? כן 14. מנגן? על מה? כלום 15. חרשן, משקיען, נורמלי או מזניח? נורמלי 16. איך הציונים? בסדר 17. והמורים? אחלה 18. עושה שעורי בית? כן 19. כיתה: סיימתי 20. איך אתה מגיע לבצפר וחוזר ממנו? ברגל 21. אוהב ללמוד? כן 22. חוגים: הדחקתי 23. מבריזן? לא 24. משקיע בלבוש? לא 25. בגדים רחבים או צמודים? צמוד 26. קונה בגדים? אם לא, מאיפה יש לך? כן 27. בעד נודיסטים? לא 28. מסתכל על הלבוש של אחרים? לא 29. אתה מסוג האנשים שבשיא החום הולכים עם סוודר\בשיא הקור הולכים עם חולצה קצרה? לא 30. אהב לקנות בגדים? לא 31. דעתך על מותגים בשתי מילים: בול-שיט 32. מכנסיים נמוכים או גבוהים? אמצע 33. משקפיים\עדשות: לא 34. קום, לך שלושה צעדים אחורה, שניים ימינה ותסתכל על הרצפה. מה יש שם? רצפה! 35. מה יש במגרה הכי קרובה אליך? סכו"ם 36. העיתון הכי קרוב אליך נמצא ב..: שולחן 37. קום, תסתובב, קפוץ שלוש פעמים ימינה ופעמיים באלכסון. מה אתה רואה? מטבח 38. מי האדם הקרוב אליך ביותר? אמא וחברים 39. מה יש מחוץ לדלת של הבית? חדר מדרגות 40. מה יש בתוך הקופסה הרחוקה ממך ביותר (בתוך הבית)? תכשיטים 41. לחץ פעמיים על מתג החשמל הקרוב אליך ביותר. מה קרה? חזר לקדמותו 42. חבק את האדם הקרוב אליך ביותר. האם הוא עדיין חי? לא עשיתי את זה! 43. תן חיוך, הכל לטובה: נניח 44. בריכה או ים? ים 45. שחור או לבן? לבן 46. כדורגל או כדורסל? סל 47. נעליים או כפכפים? תלוי במזג אוויר 48. חתולים או כלבים? חתולים 49. משקפיים או עדשות? לא זה ולא זה 50. חורף או קיץ? קיץ 51. סתיו או אביב? אביב 52. משינה או שייגעצ? משינה 52. vh1 או MTV? אםטיוי 53. מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר 54. תמונות או ציורים? תמונות 55. מחשב או טלויזיה? טלויזיה 56. יסודי או חטיבה? חטיבה 57. ספר או סרט? ספר 58. פינק פלויד או קווין? קווין 59. על כן דבר או על לא דבר? לא דבר 60. סרטי אימה או קומדיה? קומדיה 61. כמה שעות ביום אתה על המחשב, בערך? אחת 62. מדבר עם אנשים? כן 63. פוגש אנשים מהאינטרנט? כן 64. ציין מה מהדברים הבאים יש לך: מצלמת אינטרנט, סורק, מדפסת, מכונת צילום, מיקרופון, צורב, מסך דק, פקס: יש מצלמה אבל אני לא משתמשת בה, כנ"ל מיקרופו, יש צורב ויש מסך דקן 65. מוריד דברים? מה? שירים. המון. 66. לומד דברים מהאינטרנט? מה? על מוזיקה שלא הכרתי 67. פגשת פעם מישהו מסוכן באינטרנט, כזה שעצרו אותו וזה? לא נראה לי 68. בכמה פורומים אתה? 3-4 69. קונה דברים באינטרנט? מוכר? לא 70. עובד על אנשים בצ'אטים? חס וחלילה 71. מה הוא סוג הספורט המועדף עליך? כדורסל 72. רואה בטלויזיה, עושה, גם וגם או כלום? לעיתים רחוקות 73. טיפוס ספורטיבי? לא ממש 74. דעתך על כדורגל בשתי מילים: משעמם בהחלט 75. שעורי ספורט זה..: לא קשור 76. איך היה נראה העולם בלי ספורט? בסדר 77. איך שרירי הבטן שלך? לא קיימים 78. ושרירי השכל? יותר קיימים 79. דעתך על הספורטאים עם השרירים מפה ועד הודעה חדשה: שיהנו 80. אוהב ספורט? לא ממש 81. שונן איי\יאוי-כן או לא? מה זה? 82. קורא פאנפיקים? כן 83. מיהו הסופר של סלמון הספק? לא מכירה 84. משתמש באייקונים? כן 84. איזה סרט זכה באוסקר? השתולים, חיים של אחרים - את שניהם ראיתי 85. דעתך על חמוסים בשתי מילים: חמוד ומוזר 86. נכון המומינים שולט, בעיקר סנופקין? סנופקין זה החמוס של בנדוד שלי! 87. מהי היבשת הכי גדולה? ? 88. רואה אנימות\קורא מנגות? לא 89. נכון אני משעממת? קצת 90. אז.. מה קורה איתך בזמן האחרון? סבבה 91. מה השעה עכשיו? כמעט חמש 92. למה אתה עונה על השאלון הזה? נראה מקורי 93. מה הצבע האהוב עליך? ורוד 94. "רוח גדולה, אולי רק את יכולה, להחזיר הכל להתחלה..": איזה שיר זה? 95. נכון שלא שמת לב שיש את מספר 52 פעמיים? אכן 96. אוהב לשחק תופסת? לא 97. אתה גבוה? ממוצע 98. נראה לך שמישהו יקרא את זה? לא 99. אתה במצב רוח טוב? סביר פלוס 100. איך היה? נחמד

שאלון נחמד :)

1. שם: רתם 2. גיל: 15 3. מזל: דלי 4. סגנון מוסיקה מועדף: רוק ישראלי 5. זמר מועדף: אביתר בנאי 6. זמרת מועדפת: רונה קינן 7. להקה מועדפת: כנסיית השכל, ד"ר קספר 8. שיר מועדף: כל מיני.. 9. מתנגן כרגע ברקע: נאמר כבר הכל- החברים של נטאשה 10. עברי או לועזי? עברי 11. יש לך דיסקמן\MP3\מערכת? אממ דיסקמן, MP4, ומערכת... 12. איך קוראים לסולן של משינה? יובל בנאי 13. כוכב נולד-כן או לא? מאד לא 14. מנגן? על מה? כל מיני, גיטרה, קלידים, תופים... 15. חרשן, משקיען, נורמלי או מזניח? נורמלית 16. איך הציונים? אין אצלנו ציונים 17. והמורים? איך הם? נהדרים 18. עושה שעורי בית? תלוי במקצוע 19. כיתה: ט' 20. איך אתה מגיע לבצפר וחוזר ממנו? ברגל, זה ממש ליד הבית 21. אוהב ללמוד? כן 22. חוגים: קראטה ותנועת נוער 23. מבריזן? לא 24. משקיע בלבוש? תלוי במצב רוח 25. בגדים רחבים או צמודים? באמצע 26. קונה בגדים? אם לא, מאיפה יש לך? כן, אבל קצת.. הרבה יש לי מאחותי הגדולה :] 27. בעד נודיסטים? כל עוד הם לא מסתובבים ככה ברחובות, מה אכפת לי 28. מסתכל על הלבוש של אחרים? כן 29. אתה מסוג האנשים שבשיא החום הולכים עם סוודר\בשיא הקור הולכים עם חולצה קצרה? ממש לא 30. אהב לקנות בגדים? כן, תלוי בחנות 31. דעתך על מותגים בשתי מילים: שטויות במיץ 32. מכנסיים נמוכים או גבוהים? נמוכים 33. משקפיים\עדשות: אין לי 34. קום, לך שלושה צעדים אחורה, שניים ימינה ותסתכל על הרצפה. מה יש שם? קיר.. 35. מה יש במגרה הכי קרובה אליך? דפים, עטים, כל מיני כאלה 36. העיתון הכי קרוב אליך נמצא ב..: בסלון בטח 37. קום, תסתובב, קפוץ שלוש פעמים ימינה ופעמיים באלכסון. מה אתה רואה? החדר של אחותי 38. מי האדם הקרוב אליך ביותר? אחותי 39. מה יש מחוץ לדלת של הבית?מדרגות, חצר, שביל.. 40. מה יש בתוך הקופסה הרחוקה ממך ביותר (בתוך הבית)? יאללה אין לי כח 41. לחץ פעמיים על מתג החשמל הקרוב אליך ביותר. מה קרה? נכבה ונדלק 42. חבק את האדם הקרוב אליך ביותר. האם הוא עדיין חי? אין לי כח 43. תן חיוך, הכל לטובה. :
44. בריכה או ים? ים 45. שחור או לבן? לבן 46. כדורגל או כדורסל? כדורסל 47. נעליים או כפכפים? כפכפים 48. חתולים או כלבים? כלבים 49. משקפיים או עדשות? משקפיים 50. חורף או קיץ? קיץץץץץ 51. סתיו או אביב? אביב 52. משינה או שייגעצ? משינה 52. vh1 או VH1 MTV? 53. מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר 54. תמונות או ציורים? ציורים 55. מחשב או טלויזיה? מחשב 56. יסודי או חטיבה? חטיבה 57. ספר או סרט? ספר 58. פינק פלויד או קווין? קווין 59. על כן דבר או על לא דבר? על לא דבר 60. סרטי אימה או קומדיה? קומדיה 61. כמה שעות ביום אתה על המחשב, בערך? 2-3 62. מדבר עם אנשים? כן 63. פוגש אנשים מהאינטרנט? יצא לי פעם אחת 64. ציין מה מהדברים הבאים יש לך: מצלמת אינרנט, סורק, מדפסת, מכונת צילום, מירקופון, צורב, מסך דק, פקס: מסך ד במחשב השני, מדפסת, מקרופון, וצורב 65. מוריד דברים? מה? כן 66. לומד דברים מהאינרנט? מה? לפעמים אני קוראת מאמרים 67. פגשת פעם מישהו מסוכן באינרנט, כזה שעצרו אותו וזה? לא 68. בכמה פורומים אתה? 3 נראהלי 69. קונה דברים באינטרנט? מוכר? קנינו כמה דברים 70. עובד על אנשים בצ'אטים? לא 71. מה הוא סוג הספורט המועדף עליך? קראטה 72. רואה בטלויזיה, עושה, גם וגם או כלום? עושה 73. טיפוס ספורטיבי? מה עם זה? 74. דעתך על כדורגל בשתי מילים: שיהיה.. 75. שעורי ספורט זה..: לא קיים :] 76. איך היה נראה העולם בלי ספורט? שמן 77. איך שרירי הבטן שלך? בסדר.. 78. ושרירי השכל? אחלה 79. דעתך על הספורטאים עם השרירים מפה ועד הודעה חדשה: איכסה 80. אוהב ספורט? כן 81. שונן איי\יאוי-כן או לא? מה?! 82. קורא פאנפיקים? לא 83. מיהו הסופר של סלמון הספק? דאלגאס אדאמס, לא? אבל הוא לא כתב את זה, כשהוא מת חיברו מלא קטעים שהוא כתב והוציאו לאור... 84. משתמש באייקונים? כן 84. איזה סרט זכה באוסקר? .... 85. דעתך על חמוסים בשתי מילים: טוב 86. נכון המומינים שולט, בעיקר סנופקין? דווקא בעיקר מאי 87. מהי היבשת הכי גדולה? אסיה?.. 88. רואה אנימות\קורא מנגות? לא 89. נכון אני משעממת? לא.. 90. אז.. מה קורה איתך בזמן האחרון? הכל נהדר, תודה 91. מה השעה עכשיו? 12:31 92. למה אתה עונה על השאלון הזה? כי מתחשק לי 93. מה הצבע האהוב עליך? כחול וסגול 94. "רוח גדולה, אולי רק את יכולה, להחזיר הכל להתחלה..": "פורשים ידיים כי רוצים לעוף רחוק..." 95. נכון שלא שמת לב שיש את מספר 52 פעמיים? נכון 96. אוהב לשחק תופסת? כן 97. אתה גבוה? לא 98. נראה לך שמישהו יקרא את זה? אולי... 99. אתה במצב רוח טוב? כן 100. איך היה? נחמד, באמת :)

עונה../images/Emo39.gif

1. שם: מורן 2. גיל: 19 וחצי 3. מזל: קשת 4. סגנון מוסיקה מועדף: פופ ישראלי 5. זמר מועדף: הראל סקעת 6. זמרת מועדפת: נינט טייב 7. להקה מועדפת: אין 8. שיר מועדף: יש לי שירים חולפים.. אבל "כל הציפורים" של הראלי 9. מתנגן כרגע ברקע: כרגע לא מתגן שום דבר 10. עברי או לועזי? עברי 11. יש לך דיסקמן\MP3\מערכת? גם, גם, וגם 12. איך קוראים לסולן של משינה? יובל בנאי אם אני לא טועה.. 13. כוכב נולד-כן או לא? כן ולא 14. מנגן? על מה? לא 15. חרשן, משקיען, נורמלי או מזניח? נורמלי 16. איך הציונים? על הפנים 17. והמורים? כנ"ל 18. עושה שעורי בית? סיימתי בצפר 19. כיתה: 20. איך אתה מגיע לבצפר וחוזר ממנו? 21. אוהב ללמוד? לא 22. חוגים: 23. מבריזן? הייתי.. 24. משקיע בלבוש? לא 25. בגדים רחבים או צמודים? צמודים 26. קונה בגדים? אם לא, מאיפה יש לך? קונה מדי פעם 27. בעד נודיסטים? 28. מסתכל על הלבוש של אחרים? של 29. אתה מסוג האנשים שבשיא החום הולכים עם סוודר\בשיא הקור הולכים עם חולצה קצרה? לא 30. אהב לקנות בגדים? כן 31. דעתך על מותגים בשתי מילים: 32. מכנסיים נמוכים או גבוהים? נמוכים 33. משקפיים\עדשות: גם וגם 34. קום, לך שלושה צעדים אחורה, שניים ימינה ותסתכל על הרצפה. מה יש שם? פוף ורוד של אחותי 35. מה יש במגרה הכי קרובה אליך? נעלים 36. העיתון הכי קרוב אליך נמצא ב..: 37. קום, תסתובב, קפוץ שלוש פעמים ימינה ופעמיים באלכסון. מה אתה רואה? כלום 38. מי האדם הקרוב אליך ביותר? אף אחד 39. מה יש מחוץ לדלת של הבית? 40. מה יש בתוך הקופסה הרחוקה ממך ביותר (בתוך הבית)? 41. לחץ פעמיים על מתג החשמל הקרוב אליך ביותר. מה קרה? 42. חבק את האדם הקרוב אליך ביותר. האם הוא עדיין חי? 43. תן חיוך, הכל לטובה. : 44. בריכה או ים? בריכה 45. שחור או לבן? לבן 46. כדורגל או כדורסל? כדורסל 47. נעליים או כפכפים? נעליים 48. חתולים או כלבים? חתולים 49. משקפיים או עדשות? עדשות 50. חורף או קיץ? קיץ 51. סתיו או אביב? אביב 52. משינה או שייגעצ? משינה 52. vh1 או MTV? MTV 53. מסנג'ר או אייסיקיו? אייסיקיו 54. תמונות או ציורים? תמונות 55. מחשב או טלויזיה? מחשב 56. יסודי או חטיבה? יסודי 57. ספר או סרט? סרט 58. פינק פלויד או קווין? פינק פלויד 59. על כן דבר או על לא דבר? על לא דבר 60. סרטי אימה או קומדיה? קומדיה 61. כמה שעות ביום אתה על המחשב, בערך? 5 שעות 62. מדבר עם אנשים? כן 63. פוגש אנשים מהאינטרנט? לא 64. ציין מה מהדברים הבאים יש לך: מצלמת אינרנט, סורק, מדפסת, מכונת צילום, מירקופון, צורב, מסך דק, פקס: מדפסת סורק ופקס - במכשיר אחד, מסך דק, צורב שהתקלקל ומצלמה שלא עובדת. 65. מוריד דברים? מה? כן, שירים וקליפים. 66. לומד דברים מהאינרנט? מה? לא 67. פגשת פעם מישהו מסוכן באינרנט, כזה שעצרו אותו וזה? לא 68. בכמה פורומים אתה? 1 69. קונה דברים באינטרנט? מוכר? לא 70. עובד על אנשים בצ'אטים? פעם, עכשיו לא נכנסת לאיטרנט 71. מה הוא סוג הספורט המועדף עליך? 72. רואה בטלויזיה, עושה, גם וגם או כלום? 73. טיפוס ספורטיבי? לא 74. דעתך על כדורגל בשתי מילים: משעמם רצח 75. שעורי ספורט זה..: ביזבוז זמן 76. איך היה נראה העולם בלי ספורט? 77. איך שרירי הבטן שלך? חח.. מחפשת אותם.. 78. ושרירי השכל? הלכו לעולמם 79. דעתך על הספורטאים עם השרירים מפה ועד הודעה חדשה: הרבה שרירים זה איכס.. 80. אוהב ספורט? לא 81. שונן איי\יאוי-כן או לא? מה? 82. קורא פאנפיקים? לא 83. מיהו הסופר של סלמון הספק? 84. משתמש באייקונים? לא 84. איזה סרט זכה באוסקר? 85. דעתך על חמוסים בשתי מילים: 86. נכון המומינים שולט, בעיקר סנופקין? 87. מהי היבשת הכי גדולה? אמריקה?? 88. רואה אנימות\קורא מנגות? פעם ראיתי אנימות וקראתי מנגות, עכשיו קצת פחות. 89. נכון אני משעממת? לא 90. אז.. מה קורה איתך בזמן האחרון? סתם.. סובלת בצבא 91. מה השעה עכשיו? 14:00 92. למה אתה עונה על השאלון הזה? כי מצ'עמם לי 93. מה הצבע האהוב עליך? ורוד 94. "רוח גדולה, אולי רק את יכולה, להחזיר הכל להתחלה..": 95. נכון שלא שמת לב שיש את מספר 52 פעמיים? לא 96. אוהב לשחק תופסת? לא 97. אתה גבוה? לא 98. נראה לך שמישהו יקרא את זה? לא 99. אתה במצב רוח טוב? כן 100. איך היה? נחמד..

לאו14

New member
עונהה:]]]../images/Emo141.gif

1. שם: ליאוריי 2. גיל: 15 3. מזל:דגים 4. סגנון מוסיקה מועדף:מזרחית בעיקר,פופ,היפ הופ וכל זה.. 5. זמר מועדף: הראל סקעת 6. זמרת מועדפת: אמ...אין ממש..אבל קרן פלס ושירי מימון מדהימות!! 7. להקה מועדפת: אני אוהבת מאוד את סינרגיה!! 8. שיר מועדף:"שמע ישראל"של שרית חדד..זה פשוט שיר מרגש ונוגע בטירוףף 9. מתנגן כרגע ברקע:אנ'לא שומעת עכשיו..כי כולם ישנים..אנ'לא רוצה להפריע 10. עברי או לועזי?עברייי שליטהה 11. יש לך דיסקמן\MP3\מערכת?כן..אמפי ומערכת 12. איך קוראים לסולן של משינה?יובל בנאי
13. כוכב נולד-כן או לא?כןןןןןן אבל רק 1 ו-2..כל השאר לא היו משו... 14. מנגן? על מה?לא.. 15. חרשן, משקיען, נורמלי או מזניח?נורמלי נראה לי 16. איך הציונים?סבירים 17. והמורים?מפגריםם!!רובם!! 18. עושה שעורי בית?האמת....=/=/=////לא ממש.. 19. כיתה:ט' 20. איך אתה מגיע לבצפר וחוזר ממנו?אוטובוס ואוטובוס 21. אוהב ללמוד?לא ממש.. 22. חוגים: כבר אין... 23. מבריזן?השנה בכלל לאא!!הברזתי פעמים בלחץ!!אני ממש משתדלת 24. משקיע בלבוש?כן בדר"כ 25. בגדים רחבים או צמודים?אממ...תלוייי 26. קונה בגדים? אם לא, מאיפה יש לך?חח אני קונה
27. בעד נודיסטים?שאנשים יעשו מה שהם רוצים אבל לא לידי.. 28. מסתכל על הלבוש של אחרים?כן 29. אתה מסוג האנשים שבשיא החום הולכים עם סוודר\בשיא הקור הולכים עם חולצה קצרה?ממששש לאא!! 30. אהב לקנות בגדים?מאודדד 31. דעתך על מותגים בשתי מילים:סבבה לגמרי 32. מכנסיים נמוכים או גבוהים?נמוכים 33. משקפיים\עדשות:אין לי אזז... 34. קום, לך שלושה צעדים אחורה, שניים ימינה ותסתכל על הרצפה. מה יש שם?מרצפה 35. מה יש במגרה הכי קרובה אליך?מחברות ישנות 36. העיתון הכי קרוב אליך נמצא ב..:שולחן לידי 37. קום, תסתובב, קפוץ שלוש פעמים ימינה ופעמיים באלכסון. מה אתה רואה?מיטה 38. מי האדם הקרוב אליך ביותר?אממ..יש הרבה 39. מה יש מחוץ לדלת של הבית?מדרגות 40. מה יש בתוך הקופסה הרחוקה ממך ביותר (בתוך הבית)?לא יודעת.. 41. לחץ פעמיים על מתג החשמל הקרוב אליך ביותר. מה קרה?אנ'לא יעשה את זה אבל אני משערת שהאור נדלק ונכבה 42. חבק את האדם הקרוב אליך ביותר. האם הוא עדיין חי?אין לידי אף אחד עכשיו 43. תן חיוך, הכל לטובה. :צודק
44. בריכה או ים? יםםםםםםםם
45. שחור או לבן? לבן 46. כדורגל או כדורסל?כדורגלללללללללללללללללללללללללללללללל מכבייי חיפההה תמידד איתךך 47. נעליים או כפכפים? נעליים 48. חתולים או כלבים?
49. משקפיים או עדשות?אממ..עדשות.. 50. חורף או קיץ? קיץץץץץץ
51. סתיו או אביב? אביב!! 52. משינה או שייגעצ? שניהם אחלה להקות... 52. vh1 או MTV?MTV 53. מסנג'ר או אייסיקיו?אייסי 54. תמונות או ציורים? אממ... 55. מחשב או טלויזיה? מחשב 56. יסודי או חטיבה? חטיבה 57. ספר או סרט? סרט 58. פינק פלויד או קווין?אממ.... 59. על כן דבר או על לא דבר? על לא דבר 60. סרטי אימה או קומדיה? אימה עם קומדיה ביחד..אפשר??? 61. כמה שעות ביום אתה על המחשב, בערך? אממ..שעתיים ככה..בחופש קצת יותר 62. מדבר עם אנשים? עכשיו??או בכללי?? 63. פוגש אנשים מהאינטרנט? בדר"כ לא... 64. ציין מה מהדברים הבאים יש לך: מצלמת אינרנט-יש, סורק-יש[לא עובד], מדפסת-יש, מכונת צילום-יש, מירקופון-יש, צורב-יש, מסך דק-אין, פקס-יש: 65. מוריד דברים? מה? שירים..סרטים.. 66. לומד דברים מהאינרנט? מה? אממ..דברים... 67. פגשת פעם מישהו מסוכן באינרנט, כזה שעצרו אותו וזה?לא נראה לי.. 68. בכמה פורומים אתה? 1 בלי זה 69. קונה דברים באינטרנט? מוכר? אממ..ההורים שלי קונים ומוכרים.. 70. עובד על אנשים בצ'אטים? כבר לא..פעם כן.. 71. מה הוא סוג הספורט המועדף עליך? שינה..חח סתם..כדורגללל 72. רואה בטלויזיה, עושה, גם וגם או כלום? מה כדורגל כאילו??בדר"כ רואה 73. טיפוס ספורטיבי? לא ממש.. 74. דעתך על כדורגל בשתי מילים:אחלההה דברררררר
75. שעורי ספורט זה..: פסדר.. 76. איך היה נראה העולם בלי ספורט?צפוף מרוב שומן... 77. איך שרירי הבטן שלך? לא משו..חחח 78. ושרירי השכל? גם... 79. דעתך על הספורטאים עם השרירים מפה ועד הודעה חדשה:לאאא יפההה 80. אוהב ספורט? אממ..תלוי 81. שונן איי\יאוי-כן או לא? שו?? 82. קורא פאנפיקים? מה?? 83. מיהו הסופר של סלמון הספק?אממ...=// 84. משתמש באייקונים? כן
84. איזה סרט זכה באוסקר? טיטאניקק
85. דעתך על חמוסים בשתי מילים: מתוקיםםם לאללההה 86. נכון המומינים שולט, בעיקר סנופקין? סנופקין סתם מסומם!!הגרוק הכיי חמודהה 87. מהי היבשת הכי גדולה? אסיה:] 88. רואה אנימות\קורא מנגות? לא 89. נכון אני משעממת? אממ...כן 90. אז.. מה קורה איתך בזמן האחרון?ב"ה הכל פסדר 91. מה השעה עכשיו? 15:39 92. למה אתה עונה על השאלון הזה? כי ממש משעמם לי... 93. מה הצבע האהוב עליך?כחול ותכלת 94. "רוח גדולה, אולי רק את יכולה, להחזיר הכל להתחלה..":וואלה... 95. נכון שלא שמת לב שיש את מספר 52 פעמיים?וואלה??לאא 96. אוהב לשחק תופסת?חח אממ... 97. אתה גבוה?לא ממש 98. נראה לך שמישהו יקרא את זה?לא.. 99. אתה במצב רוח טוב?מאודד 100. איך היה?סבבה

אהמ ><. אחותי תפסה לי את המקלחת ../images/Emo4.gif

1. שם: איך שבא לכם
2. גיל: 16 3. מזל: גדי 4. סגנון מוסיקה מועדף: רוק קלאסי 5. זמר מועדף: עברי
6. זמרת מועדפת: אבריל, אם כבר כי.. אני לא בקטע של זמרות 7. להקה מועדפת: משינה 8. שיר מועדף: יש יותר מדיי
. נלך על ממ כל השירים של עברי ואביב בערך 9. מתנגן כרגע ברקע: עברי- כמה שאני אוהב 10. עברי או לועזי? עברי [לידר] חע. סתם נו.. חח עבריעברי
11. יש לך דיסקמן\MP3\מערכת? מערכת 12. איך קוראים לסולן של משינה? יובל בנאי, אם אני לא מתבלבלת.. 13. כוכב נולד-כן או לא? לא איכפת לי 14. מנגן? על מה? לא 15. חרשן, משקיען, נורמלי או מזניח? נורמלית 16. איך הציונים? ירדו נמוך מאוד :/ 17. והמורים? חראות 18. עושה שעורי בית? לעיתים [רחוקות] 19. כיתה: י 20. איך אתה מגיע לבצפר וחוזר ממנו? ברגל 21. אוהב ללמוד? לא 22. חוגים: למי יש כח וזמן 23. מבריזן? לא 24. משקיע בלבוש? לא 25. בגדים רחבים או צמודים? רחבים! ללא ספק. 26. קונה בגדים? אם לא, מאיפה יש לך? חח קונה נו 27. בעד נודיסטים? לא 28. מסתכל על הלבוש של אחרים? תלוי 29. אתה מסוג האנשים שבשיא החום הולכים עם סוודר\בשיא הקור הולכים עם חולצה קצרה? לא >< 30. אהב לקנות בגדים? לא 31. דעתך על מותגים בשתי מילים: רק למושפעים. [פעם היה איכפת לי, היום ממש לא] 32. מכנסיים נמוכים או גבוהים? נמוכים בדר"כ 33. משקפיים\עדשות: לא 34. קום, לך שלושה צעדים אחורה, שניים ימינה ותסתכל על הרצפה. מה יש שם? אין לי כח לזוז 35. מה יש במגרה הכי קרובה אליך? מצלמה, אלבום, משקפי שמש.. 36. העיתון הכי קרוב אליך נמצא ב..: קומה למטה :L 37. קום, תסתובב, קפוץ שלוש פעמים ימינה ופעמיים באלכסון. מה אתה רואה? wtf 38. מי האדם הקרוב אליך ביותר? המשפחה
39. מה יש מחוץ לדלת של הבית? מדרגות אולי? 40. מה יש בתוך הקופסה הרחוקה ממך ביותר (בתוך הבית)? לכו תדעו 41. לחץ פעמיים על מתג החשמל הקרוב אליך ביותר. מה קרה? חחחח 42. חבק את האדם הקרוב אליך ביותר. האם הוא עדיין חי? נו באמת
43. תן חיוך, הכל לטובה. :
44. בריכה או ים? שומדבר. 45. שחור או לבן? שחור 46. כדורגל או כדורסל? כדורסל 47. נעליים או כפכפים? כפכפים 48. חתולים או כלבים? חתולים 49. משקפיים או עדשות? תלוי 50. חורף או קיץ? חורף!!1 ללא שום ספק!!! תחזור
51. סתיו או אביב? סתיו 52. משינה או שייגעצ? קשה, בעצם לא כ"כ- משינה
52. vh1 או MTV? ברור ש- vh1 53. מסנג'ר או אייסיקיו? כלום 54. תמונות או ציורים? תמונות 55. מחשב או טלויזיה? טלוויזיה 56. יסודי או חטיבה? חטיבה 57. ספר או סרט? ספר 58. פינק פלויד או קווין? לא יודעת 59. על כן דבר או על לא דבר? על כן דבר 60. סרטי אימה או קומדיה? כלום 61. כמה שעות ביום אתה על המחשב, בערך? תלוי 62. מדבר עם אנשים? כן 63. פוגש אנשים מהאינטרנט? כן 64. ציין מה מהדברים הבאים יש לך: מצלמת אינרנט, סורק, מדפסת, מכונת צילום, מירקופון, צורב, מסך דק, פקס: מדפסת רק חח 65. מוריד דברים? מה? כן, שירים 66. לומד דברים מהאינרנט? מה? לפעמים.. מבלוגים וכאלו 67. פגשת פעם מישהו מסוכן באינרנט, כזה שעצרו אותו וזה? לא. אמא'לה 68. בכמה פורומים אתה? 2 [פה- לפעמים ובעברי- תמיד] 69. קונה דברים באינטרנט? מוכר? לא 70. עובד על אנשים בצ'אטים? כן
71. מה הוא סוג הספורט המועדף עליך? לישון? 72. רואה בטלויזיה, עושה, גם וגם או כלום? סליחה? לא הבנתי את השאלה פשוט 73. טיפוס ספורטיבי? הכי ל-א 74. דעתך על כדורגל בשתי מילים: משחק דבילי 75. שעורי ספורט זה..: חרא 76. איך היה נראה העולם בלי ספורט? מעולה!!1 77. איך שרירי הבטן שלך? אין לי שרירי בטן חח 78. ושרירי השכל? הו. שאלה טובה. 79. דעתך על הספורטאים עם השרירים מפה ועד הודעה חדשה: גועל נפש 80. אוהב ספורט? לא 81. שונן איי\יאוי-כן או לא? סליחה?? 82. קורא פאנפיקים? ... 83. מיהו הסופר של סלמון הספק? =/ 84. משתמש באייקונים? כן 84. איזה סרט זכה באוסקר? לא יודעת 85. דעתך על חמוסים בשתי מילים: חמודים ביותר
86. נכון המומינים שולט, בעיקר סנופקין? הוייייי כן!!1
87. מהי היבשת הכי גדולה? זה לא התחום שלי, סורי
88. רואה אנימות\קורא מנגות? לא 89. נכון אני משעממת? לא 90. אז.. מה קורה איתך בזמן האחרון? שאלה קשה 91. מה השעה עכשיו? 16:19 92. למה אתה עונה על השאלון הזה? כי משעמם לי ואני רוצה שאחותי העמה תצא מהמקלחת כבר!!!!111 93. מה הצבע האהוב עליך? שחור 94. "רוח גדולה, אולי רק את יכולה, להחזיר הכל להתחלה..": אולי 95. נכון שלא שמת לב שיש את מספר 52 פעמיים? לא 96. אוהב לשחק תופסת? לא 97. אתה גבוה? לא כ"כ 98. נראה לך שמישהו יקרא את זה? לא 99. אתה במצב רוח טוב? לא 100. איך היה? סבבה

KitiKiti

New member
עונה:p

1. שם: קסושה 2. גיל: 16 3. מזל:דלי 4. סגנון מוסיקה מועדף:ראפ טראנסים רוק קל ופופ 5. זמר מועדף:- 6. זמרת מועדפת:- 7. להקה מועדפת:סינרגיה 8. שיר מועדף:Nicklback-Photograph 9. מתנגן כרגע ברקע: 10. עברי או לועזי?Avril Lavinge - girlfriend 11. יש לך דיסקמן\MP3\מערכת?MP3 12. איך קוראים לסולן של משינה?מאיפה לי 13. כוכב נולד-כן או לא?לא רואה את זה,אבל כן כנראה,זה נחמד 14. מנגן? על מה?על העצבים של ההוריםXD(כן כן,זה חרוש ברמות..) 15. חרשן, משקיען, נורמלי או מזניח?נורמלי 16. איך הציונים?ממוצעים(75 ממוצע בתעודנ,79 בדף הציונים:p) 17. והמורים?מה איתם?מעפנים כרגיל... 18. עושה שעורי בית?רוב הזמן 19. כיתה:ט'2 20. איך אתה מגיע לבצפר וחוזר ממנו?רכבת 21. אוהב ללמוד?לא:/ 22. חוגים: ריקודים סלונים 23. מבריזן?לפעמים 24. משקיע בלבוש?כע 25. בגדים רחבים או צמודים?אוהבת גם זה וגם זה.[אבל לא רחב מדי] 26. קונה בגדים? אם לא, מאיפה יש לך?קונה,לעע,מאיפה עוד יהיו לי?! 27. בעד נודיסטים?לא,איכס 28. מסתכל על הלבוש של אחרים?לפעמים 29. אתה מסוג האנשים שבשיא החום הולכים עם סוודר\בשיא הקור הולכים עם חולצה קצרה?לא,חח איזה פריקים 30. אהב לקנות בגדים?כעעע 31. דעתך על מותגים בשתי מילים:מה זה משנה מותגים או לא?מותגים זה לאלה שמנסים להראות ש"יו תראו,קניתי משהו יקר" 32. מכנסיים נמוכים או גבוהים?נמוכים 33. משקפיים\עדשות:עדשות 34. קום, לך שלושה צעדים אחורה, שניים ימינה ותסתכל על הרצפה. מה יש שם?אםם..ריצפה:S 35. מה יש במגרה הכי קרובה אליך?כריות 36. העיתון הכי קרוב אליך נמצא ב..:חדר ליד 37. קום, תסתובב, קפוץ שלוש פעמים ימינה ופעמיים באלכסון. מה אתה רואה?את עצמי נופלת.[יש מיטה שם] 38. מי האדם הקרוב אליך ביותר?אםםם...לא יודעת,לנה כנראה[חברה הכי טובה] 39. מה יש מחוץ לדלת של הבית?אםם...מדרגות? 40. מה יש בתוך הקופסה הרחוקה ממך ביותר (בתוך הבית)?חח מה אני גם אלך ואחפש עכשיו תקופסה הרחוקה ממני ביותר,כן?NOT 41. לחץ פעמיים על מתג החשמל הקרוב אליך ביותר. מה קרה?האור נכבה ונדלק:/ 42. חבק את האדם הקרוב אליך ביותר. האם הוא עדיין חי?לא,הוא מת.[נו,מה נראה לכם?] 43. תן חיוך, הכל לטובה-=) 44. בריכה או ים?בריכה 45. שחור או לבן? שחור 46. כדורגל או כדורסל?כדורגל 47. נעליים או כפכפים?נעליים 48. חתולים או כלבים?כלבים 49. משקפיים או עדשות?עדשות 50. חורף או קיץ?קיץ 51. סתיו או אביב?אביב 52. משינה או שייגעצ?שייגעצ 52. vh1 או MTV?MTV 53. מסנג'ר או אייסיקיו?מסן 54. תמונות או ציורים?תמונות 55. מחשב או טלויזיה?אםם לא יודעת.. 56. יסודי או חטיבה?חטיבה=) 57. ספר או סרט?סרט 58. פינק פלויד או קווין?קווין 59. על כן דבר או על לא דבר?תלוי על מה 60. סרטי אימה או קומדיה?קומדיה 61. כמה שעות ביום אתה על המחשב, בערך?3 בערך[כי חופש] 62. מדבר עם אנשים?עכשיו?כן 63. פוגש אנשים מהאינטרנט?אםם..לרוב לא 64. ציין מה מהדברים הבאים יש לך: מצלמת אינרנט, סורק, מדפסת, מכונת צילום, מירקופון, צורב, מסך דק, פקס: מדפסת וצורב 65. מוריד דברים? מה?כן,סרטים,מוזיקה,הורדתי מדחק ואין לי מושג איך להתקין אותו חח... 66. לומד דברים מהאינרנט? מה? 67. פגשת פעם מישהו מסוכן באינרנט, כזה שעצרו אותו וזה?לא 68. בכמה פורומים אתה?3 69. קונה דברים באינטרנט? מוכר?קניתי MP3 70. עובד על אנשים בצ'אטים?לא 71. מה הוא סוג הספורט המועדף עליך?ריצה 72. רואה בטלויזיה, עושה, גם וגם או כלום?מההה?!!? 73. טיפוס ספורטיבי?לא 74. דעתך על כדורגל בשתי מילים:אין דעה 75. שעורי ספורט זה..: מעפן 76. איך היה נראה העולם בלי ספורט?עולם מלא שמנים 77. איך שרירי הבטן שלך?לא קיימים 78. ושרירי השכל?די מפותחים 79. דעתך על הספורטאים עם השרירים מפה ועד הודעה חדשה:כוסונים
אבל שרירים בהגזמה זה לא יפה! 80. אוהב ספורט?לא 81. שונן איי\יאוי-כן או לא?WTF?! 82. קורא פאנפיקים?מה זה? 83. מיהו הסופר של סלמון הספק?מה??? 84. משתמש באייקונים?כן:) 84. איזה סרט זכה באוסקר?הטייס 85. דעתך על חמוסים בשתי מילים:מאיפה לי? 86. נכון המומינים שולט, בעיקר סנופקין?לא 87. מהי היבשת הכי גדולה?לא יודעת,מה זה טריויה?! 88. רואה אנימות\קורא מנגות?לא 89. נכון אני משעממת?כן 90. אז.. מה קורה איתך בזמן האחרון?חח הכל סבבה איך את? 91. מה השעה עכשיו?5:08 92. למה אתה עונה על השאלון הזה?כי משעמם לי 93. מה הצבע האהוב עליך?סגול בהיר 94. "רוח גדולה, אולי רק את יכולה, להחזיר הכל להתחלה..":? 95. נכון שלא שמת לב שיש את מספר 52 פעמיים?לא 96. אוהב לשחק תופסת?אםםם..לא יודעת,מזמן לא שיחקתי חח,כמה שנים טובות 97. אתה גבוה?לא 98. נראה לך שמישהו יקרא את זה?לא 99. אתה במצב רוח טוב?יחסית 100. איך היה?סבבה

t0mi

New member
עונהה

. שם: תותי 2. גיל: 16 וחצי 3. מזל: בתולה (בלי בדיחות, שמעתי כבר את כולן) 4. סגנון מוסיקה מועדף: הכל, בעיקר רוק 5. זמר מועדף: אממ...אין מישהו מסוים 6. זמרת מועדפת: cascada 7. להקה מועדפת: greenday, aerosmith 8. שיר מועדף: i don't wanna close my eyes 9. מתנגן כרגע ברקע: i'll believe it 10. עברי או לועזי? לועזי 11. יש לך דיסקמן\MP3\מערכת? הכל 12. איך קוראים לסולן של משינה? לויודעת :S 13. כוכב נולד-כן או לא? לאא חלאסס טחנו את זה מכל הכיוונים. 14. מנגן? על מה? כלום 15. חרשן, משקיען, נורמלי או מזניח? נורמלי-מזניח 16. איך הציונים? לפעמים ככה ולעמים ככה 17. והמורים? סבבה 18. עושה שעורי בית: לא 19. כיתה: י"א 20. איך אתה מגיע לבצפר וחוזר ממנו? ברגל 21. אוהב ללמוד? לאא 22. חוגים: מה אני בכתה ד'? 23. מבריזן? קצת :p 24. משקיע בלבוש? לפעמים 25. בגדים רחבים או צמודים? גם וגם 26. קונה בגדים? אם לא, מאיפה יש לך? קונה ואמא קונה 27. בעד נודיסטים? חחח שיהיה להם בכיף 28. מסתכל על הלבוש של אחרים? לא ממש 29. אתה מסוג האנשים שבשיא החום הולכים עם סוודר\בשיא הקור הולכים עם חולצה קצרה? חחחח כןןן 30. אהב לקנות בגדים? מאד 31. דעתך על מותגים בשתי מילים: קשקוש בלבוש (תרתיי משמע) 32. מכנסיים נמוכים או גבוהים? נמוכים 33. משקפיים\עדשות: עדשותתת (מתגעגעת) 34. קום, לך שלושה צעדים אחורה, שניים ימינה ותסתכל על הרצפה. מה יש שם? שטיח 35. מה יש במגרה הכי קרובה אליך? הרבה דברים 36. העיתון הכי קרוב אליך נמצא ב..: בסלון 37. קום, תסתובב, קפוץ שלוש פעמים ימינה ופעמיים באלכסון. מה אתה רואה? לא היה לי כוח 38. מי האדם הקרוב אליך ביותר? החברה הכי טובה שלי 39. מה יש מחוץ לדלת של הבית? מדרגות? מעלית? 40. מה יש בתוך הקופסה הרחוקה ממך ביותר (בתוך הבית)? מאיפה לי? 41. לחץ פעמיים על מתג החשמל הקרוב אליך ביותר. מה קרה? נכבה המחשב 42. חבק את האדם הקרוב אליך ביותר. האם הוא עדיין חי? לאא 43. תן חיוך, הכל לטובה. : לא היום 44. בריכה או ים? ים 45. שחור או לבן? שחור 46. כדורגל או כדורסל? כדורסל 47. נעליים או כפכפים? כפכפים 48. חתולים או כלבים? כלבים (גם וגם האמת) 49. משקפיים או עדשות? עניתי, עדשות 50. חורף או קיץ? קיץ 51. סתיו או אביב? סתיו
52. משינה או שייגעצ? שייגעצ!! 52. vh1 או MTV? MTV 53. מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר! 54. תמונות או ציורים? תמונות 55. מחשב או טלויזיה? מחשב 56. יסודי או חטיבה? חטיבה 57. ספר או סרט? סרט 58. פינק פלויד או קווין? קווין 59. על כן דבר או על לא דבר? על כן דבר 60. סרטי אימה או קומדיה? קומדיה 61. כמה שעות ביום אתה על המחשב, בערך? ממש תלוי 62. מדבר עם אנשים? משום מה... 63. פוגש אנשים מהאינטרנט? מישהי אחת 64. ציין מה מהדברים הבאים יש לך: מצלמת אינרנט, סורק, מדפסת, מכונת צילום, מירקופון, צורב, מסך דק, פקס: מדפסת, צורב, מסך דק 65. מוריד דברים? מה? שירים 66. לומד דברים מהאינרנט? מה? לא 67. פגשת פעם מישהו מסוכן באינרנט, כזה שעצרו אותו וזה? חח לא 68. בכמה פורומים אתה? אף אחד 69. קונה דברים באינטרנט? מוכר? לא, אבל אבא קונה מכשירי חשמל 70. עובד על אנשים בצ'אטים? פעם עשיתי את זה. זה נחמד 71. מה הוא סוג הספורט המועדף עליך? שחייה 72. רואה בטלויזיה, עושה, גם וגם או כלום? הכל 73. טיפוס ספורטיבי? לא ממש 74. דעתך על כדורגל בשתי מילים: לא משהו 75. שעורי ספורט זה..: חרא 76. איך היה נראה העולם בלי ספורט? יותר טוב 77. איך שרירי הבטן שלך? ככה ככה 78. ושרירי השכל? זקוקים להנשמה 79. דעתך על הספורטאים עם השרירים מפה ועד הודעה חדשה: לא יפה 80. אוהב ספורט? לא 81. שונן איי\יאוי-כן או לא? מה? 82. קורא פאנפיקים? מה? 83. מיהו הסופר של סלמון הספק? לא יודעת 84. משתמש באייקונים? ברור
84. איזה סרט זכה באוסקר? מאיפה לי? 85. דעתך על חמוסים בשתי מילים: חמודים חמודים 86. נכון המומינים שולט, בעיקר סנופקין? כןןן אבל ארתור יותר 87. מהי היבשת הכי גדולה? אסיה 88. רואה אנימות\קורא מנגות? ממש לא 89. נכון אני משעממת? לא =] 90. אז.. מה קורה איתך בזמן האחרון? הרבה...הרבה מאד.. 91. מה השעה עכשיו? 00:03 92. למה אתה עונה על השאלון הזה? שיעמום, איזו עוד סיבה? 93. מה הצבע האהוב עליך? כחול 94. "רוח גדולה, אולי רק את יכולה, להחזיר הכל להתחלה..": אולי 95. נכון שלא שמת לב שיש את מספר 52 פעמיים? נכון 96. אוהב לשחק תופסת? כן 97. אתה גבוה? כן, די 98. נראה לך שמישהו יקרא את זה? למה שמישהו יעשה את זה לעצמו? 99. אתה במצב רוח טוב? הייתי. מאד. אבל עשכיו לא 100. איך היה? וורי נייס

D o o S h a

New member
../images/Emo189.gif אנייי

1. שם: עדי :] 2. גיל: 14 3. מזל: אריה 4. סגנון מוסיקה מועדף: כמעט הכל חוץ ממזרחי 5. זמר מועדף: ג'סטין טימברלייק
6. זמרת מועדפת: כלמיני 7. להקה מועדפת: גם יש כמה... למשללל MCR 8. שיר מועדף: ממש משתנה... 9. מתנגן כרגע ברקע: לאידעת ת'שם... בMTV HITS 10. עברי או לועזי? באנגלית [במקרה] 11. יש לך דיסקמן\MP3\מערכת? אייפוד
12. איך קוראים לסולן של משינה? לאיודעת
13. כוכב נולד-כן או לא? כבר נמאס לאללה 14. מנגן? על מה? לא 15. חרשן, משקיען, נורמלי או מזניח? נורמלית.. 16. איך הציונים? אני מרוצה =] 17. והמורים? חלק טובים 18. עושה שעורי בית? תלוי 19. כיתה: ט' 20. איך אתה מגיע לבצפר וחוזר ממנו? אוטו בבוקר, ואוטובוס בצהריים 21. אוהב ללמוד? לא.. מי כן? =\ 22. חוגים: רוקדת ג'אז, מודרני, וקלאסי 23. מבריזן? לא ממש 24. משקיע בלבוש? בדר"כ 25. בגדים רחבים או צמודים? צמודים, אבל לא חונקים
26. קונה בגדים? אם לא, מאיפה יש לך? כע... 27. בעד נודיסטים? שיעשו מה בראש שלהם
28. מסתכל על הלבוש של אחרים? כן 29. אתה מסוג האנשים שבשיא החום הולכים עם סוודר\בשיא הקור הולכים עם חולצה קצרה? ממש לא 30. אהב לקנות בגדים? כן 31. דעתך על מותגים בשתי מילים: לא יודעת. 32. מכנסיים נמוכים או גבוהים? נמוכים 33. משקפיים\עדשות: עדשות 34. קום, לך שלושה צעדים אחורה, שניים ימינה ותסתכל על הרצפה. מה יש שם? אינלי כוח. אבל לפי מה שאני רואה מפה- כלום 35. מה יש במגרה הכי קרובה אליך? ממ.. נראלי דפי פוליו וסרגל וכאלה 36. העיתון הכי קרוב אליך נמצא ב..: חדר ליד 37. קום, תסתובב, קפוץ שלוש פעמים ימינה ופעמיים באלכסון. מה אתה רואה? עוד יותר אינלי כוח
38. מי האדם הקרוב אליך ביותר? אחותי 39. מה יש מחוץ לדלת של הבית? שטיח קטן?! 40. מה יש בתוך הקופסה הרחוקה ממך ביותר (בתוך הבית)? לא יודעת 41. לחץ פעמיים על מתג החשמל הקרוב אליך ביותר. מה קרה? האור ייכבה ויידלק 42. חבק את האדם הקרוב אליך ביותר. האם הוא עדיין חי? 43. תן חיוך, הכל לטובה. :
44. בריכה או ים? שניהם 45. שחור או לבן? לבן 46. כדורגל או כדורסל? כדורסל 47. נעליים או כפכפים? נעליים 48. חתולים או כלבים? חתולים 49. משקפיים או עדשות? עדשות =\ 50. חורף או קיץ? חורף. שיניתי את דעתי
51. סתיו או אביב? אביב 52. משינה או שייגעצ? שייגעצ 52. vh1 או MTV? ברור MTV 53. מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר 54. תמונות או ציורים? תמונות 55. מחשב או טלויזיה? שניהם 56. יסודי או חטיבה? כללכך יסודיי.. אוף =\ 57. ספר או סרט? תלוי 58. פינק פלויד או קווין? אף אחת 59. על כן דבר או על לא דבר? מממ.. על לא דבר 60. סרטי אימה או קומדיה? קומדיה 61. כמה שעות ביום אתה על המחשב, בערך? לא יותר מדי 62. מדבר עם אנשים? כן 63. פוגש אנשים מהאינטרנט? פגשתי פעם, כן 64. ציין מה מהדברים הבאים יש לך: מצלמת אינרנט, סורק, מדפסת, מכונת צילום, מירקופון, צורב, מסך דק, פקס: חוץ ממצלמ אינטרנט ז"ל יש לי הכל.יש כזה מכשיר משולב של פקס, מדפסת, סורק, מכונת צילום... 65. מוריד דברים? מה? פעם שירים 66. לומד דברים מהאינרנט? מה? לאידעת 67. פגשת פעם מישהו מסוכן באינרנט, כזה שעצרו אותו וזה? לא פגשתי אחד כזה אבל הייתי בפורום שהוא היה בו.. 68. בכמה פורומים אתה? רק לאמזמן חזרתי לתפוז אז בנתיים רק כאן 69. קונה דברים באינטרנט? מוכר? לא 70. עובד על אנשים בצ'אטים? לפעמים
71. מה הוא סוג הספורט המועדף עליך? ריקוד 72. רואה בטלויזיה, עושה, גם וגם או כלום? גם וגם 73. טיפוס ספורטיבי? לא. עצלנית =\ 74. דעתך על כדורגל בשתי מילים: ס-בבה. 75. שעורי ספורט זה..: קקי 76. איך היה נראה העולם בלי ספורט? שמן 77. איך שרירי הבטן שלך? חזקים 78. ושרירי השכל? חח מקוה שגם 79. דעתך על הספורטאים עם השרירים מפה ועד הודעה חדשה: כשזה מוגזם זה מכוער. 80. אוהב ספורט? לא ממש 81. שונן איי\יאוי-כן או לא? ? 82. קורא פאנפיקים? קראתי 83. מיהו הסופר של סלמון הספק?
84. משתמש באייקונים?
84. איזה סרט זכה באוסקר? לא יודעת 85. דעתך על חמוסים בשתי מילים: אינלי דעה
86. נכון המומינים שולט, בעיקר סנופקין? כע 87. מהי היבשת הכי גדולה? נו מזה השאלת האלה
88. רואה אנימות\קורא מנגות? לא 89. נכון אני משעממת? קצת 90. אז.. מה קורה איתך בזמן האחרון? דווקא תקופה די טובה עכשיו =] 91. מה השעה עכשיו? 16:11 92. למה אתה עונה על השאלון הזה? כי משעמם לי 93. מה הצבע האהוב עליך? אין משו מועדף.. הכל 94. "רוח גדולה, אולי רק את יכולה, להחזיר הכל להתחלה..": 95. נכון שלא שמת לב שיש את מספר 52 פעמיים? נכון 96. אוהב לשחק תופסת? לא חח 97. אתה גבוה? כן 98. נראה לך שמישהו יקרא את זה? יכול להיות 99. אתה במצב רוח טוב? כן 100. איך היה? נחמדדד =]

../images/Emo141.gif../images/Emo141.gif

1. שם: נומי 2. גיל: 22 3. מזל:קשת 4. סגנון מוסיקה מועדף: רוק וישראלי 5. זמר מועדף: רובי וויליאמס 6. זמרת מועדפת: אלאניס מוריסט 7. להקה מועדפת: אוואנסנס 8. שיר מועדף: ממ כל מיני 9. מתנגן כרגע ברקע: robbie williams-south of the border 10. עברי או לועזי? גם וגם 11. יש לך דיסקמן\MP3\מערכת? יש מהכל
12. איך קוראים לסולן של משינה? יובל
? 13. כוכב נולד-כן או לא? לא משנה לי 14. מנגן? על מה? לא ממש 15. חרשן, משקיען, נורמלי או מזניח? משונה
ממ לומדת עצמאית בעיקר חח 16. איך הציונים? בזמנו היו בסדר 17. והמורים? המורה שלי עכשיו בסדר 18. עושה שעורי בית? ממ אף פעם לא הייתי במיוחד בן אדם של שיעורי בית 19. כיתה: סיימתי 20. איך אתה מגיע לבצפר וחוזר ממנו? אוטובוס 21. אוהב ללמוד? מה שאני לומדת עכשיו כן 22. חוגים: ממ אין חוג, לומדת כתיבה יוצרת 23. מבריזן? בזמנו
24. משקיע בלבוש? לא במיוחד 25. בגדים רחבים או צמודים? גם וגם 26. קונה בגדים? אם לא, מאיפה יש לך? כן, כשצריך 27. בעד נודיסטים?
לא ענייני. העיקר שימצאו את המקום לזה ולא ישוטטו מתנפנפים להם ברחבי העיר. 28. מסתכל על הלבוש של אחרים? אני מניחה שכן 29. אתה מסוג האנשים שבשיא החום הולכים עם סוודר\בשיא הקור הולכים עם חולצה קצרה? לא 30. אהב לקנות בגדים? לפעמים 31. דעתך על מותגים בשתי מילים: לא משנהלי
32. מכנסיים נמוכים או גבוהים? באמצע 33. משקפיים\עדשות: מה שנוח לך 34. קום, לך שלושה צעדים אחורה, שניים ימינה ותסתכל על הרצפה. מה יש שם?עשיתי זאת בדמיוני
והכלב שלי שם
35. מה יש במגרה הכי קרובה אליך?יש שתיים באחת יש כל מיני שטויות ובשנייה ניירות
36. העיתון הכי קרוב אליך נמצא ב..:אני לא רואה עיתון בסביבה, אולי בסלון או אצל ההורים 37. קום, תסתובב, קפוץ שלוש פעמים ימינה ופעמיים באלכסון. מה אתה רואה?אה את המעיל שלי? 38. מי האדם הקרוב אליך ביותר? אמא שלי 39. מה יש מחוץ לדלת של הבית? של הבית? שכנים מבולגנים
40. מה יש בתוך הקופסה הרחוקה ממך ביותר (בתוך הבית)? יש לי קופסת מזכרות שכזאת... תמונות, ברכות וכאלה 41. לחץ פעמיים על מתג החשמל הקרוב אליך ביותר. מה קרה?נדךקה מנורת השולחן שלי
42. חבק את האדם הקרוב אליך ביותר. האם הוא עדיין חי? אני לא אפריע לאמא עיכשיו, היא אוכל
אבל היא תשרוד חיבוק חח 43. תן חיוך, הכל לטובה. : הרגע חייכתי, בערך
44. בריכה או ים? ממ מה שמתחשק, העיקר שהים לא מזוהם
45. שחור או לבן? לא זה ולא זה 46. כדורגל או כדורסל? כדורסל 47. נעליים או כפכפים? מה שמתאים באותו רגע 48. חתולים או כלבים? כלבים 49. משקפיים או עדשות? כבר שאלתם... 50. חורף או קיץ? סתיו ואביב 51. סתיו או אביב? הא, שאלה קשה... אולי אביב? 52. משינה או שייגעצ? לא משנה לי 52. vh1 או MTV? וי אייץ', נכון לעכשיו
53. מסנג'ר או אייסיקיו? מסנ 54. תמונות או ציורים? גם וגם 55. מחשב או טלויזיה? מחשב 56. יסודי או חטיבה? אה... אפחד מהם
57. ספר או סרט? הא, קשה... שניהם 58. פינק פלויד או קווין? קווין
59. על כן דבר או על לא דבר? *מגלגלת עיניים* 60. סרטי אימה או קומדיה? קומדיה 61. כמה שעות ביום אתה על המחשב, בערך? לא יודעת 62. מדבר עם אנשים? כן, פה ושם 63. פוגש אנשים מהאינטרנט? מסויימים 64. ציין מה מהדברים הבאים יש לך: מצלמת אינרנט, סורק, מדפסת, מכונת צילום, מירקופון, צורב, מסך דק, פקס: מה זה, בדיקת מלאי?
65. מוריד דברים? מה? לא ממש 66. לומד דברים מהאינרנט? מה? ממ אין משהו ספציפי, כל פעם מחפשת דברים מסויימים ולומדת דרך החיפוש 67. פגשת פעם מישהו מסוכן באינרנט, כזה שעצרו אותו וזה?אני לא חושבת 68. בכמה פורומים אתה? לא הרבה 69. קונה דברים באינטרנט? מוכר? לא 70. עובד על אנשים בצ'אטים? לא ח
71. מה הוא סוג הספורט המועדף עליך? תאורטית... שחיה וכדורסל 72. רואה בטלויזיה, עושה, גם וגם או כלום? בנוגע לספורט? מה יצא לי לעשות יותר 73. טיפוס ספורטיבי? לא במיוחד 74. דעתך על כדורגל בשתי מילים: לא ענייני 75. שעורי ספורט זה..: לא משהו שהשתתפתי בו הרבה 76. איך היה נראה העולם בלי ספורט? ממ לא בריא 77. איך שרירי הבטן שלך? בטניים 78. ושרירי השכל? מאומנים כשניתן חח
79. דעתך על הספורטאים עם השרירים מפה ועד הודעה חדשה: אני לא בקטע של שרירי ומנופח
80. אוהב ספורט? פחות או יותר 81. שונן איי\יאוי-כן או לא? o_O 82. קורא פאנפיקים? כבר לא 83. מיהו הסופר של סלמון הספק?
84. משתמש באייקונים? כן 84. איזה סרט זכה באוסקר? עכשיו או אי פעם?
לא זכה הקינג אוף סקוטלנד הזה השנה במשהו? 85. דעתך על חמוסים בשתי מילים: חמודים ונשכנים
86. נכון המומינים שולט, בעיקר סנופקין? ברור 87. מהי היבשת הכי גדולה? נגמרו לכם השאלות? 88. רואה אנימות\קורא מנגות? לא 89. נכון אני משעממת? לא משעממת , פשוט... משונה 90. אז.. מה קורה איתך בזמן האחרון? אני חושבת שמיצינו 91. מה השעה עכשיו? 19:58 92. למה אתה עונה על השאלון הזה? להעסיק את עצמי קצת
בשביל הכיף... 93. מה הצבע האהוב עליך? כחול וחבורתו 94. "רוח גדולה, אולי רק את יכולה, להחזיר הכל להתחלה..": 95. נכון שלא שמת לב שיש את מספר 52 פעמיים? שיהיה 96. אוהב לשחק תופסת? לא במיוחד 97. אתה גבוה? בינונית 98. נראה לך שמישהו יקרא את זה? אולי... ואולי לא... לא כזה משנה
99. אתה במצב רוח טוב? סביר 100. איך היה? חביב

=) עונה..

1. שם: יוליה 2. גיל: 14 3. מזל: שור 4. סגנון מוסיקה מועדף: פופ 5. זמר מועדף: AKON 6. זמרת מועדפת: ג'ניפר לופז וביונסה 7. להקה מועדפת: אוונסנס 8. שיר מועדף: יש הרבה..:) 9. מתנגן כרגע ברקע: כרגע?! לא.. 10. עברי או לועזי? לועזי 11. יש לך דיסקמן\MP3\מערכת? MP3 =] 12. איך קוראים לסולן של משינה? לא יודעת.. 13. כוכב נולד-כן או לא? כןן=] 14. מנגן? על מה? על גיטרה אני יודעת..=] 15. חרשן, משקיען, נורמלי או מזניח? נורמלי! 16. איך הציונים? בינוני כזה... 17. והמורים? מעצבנים! 18. עושה שעורי בית? בדרך כלל כן... 19. כיתה: ח' 20. איך אתה מגיע לבצפר וחוזר ממנו? ברגל.. 21. אוהב ללמוד? לאא!!!!!!!!!!! 22. חוגים: אני לא הולכת לחוגים! 23. מבריזן? ליפעמים.. 24. משקיע בלבוש? ליפעמים.. =] 25. בגדים רחבים או צמודים? אממ רחבים.. גם צמודים זה יפה=] 26. קונה בגדים? אם לא, מאיפה יש לך? קונה! ==] 27. בעד נודיסטים? לא... 28. מסתכל על הלבוש של אחרים? קצתתת... 29. אתה מסוג האנשים שבשיא החום הולכים עם סוודר\בשיא הקור הולכים עם חולצה קצרה? ממש לא!! 30. אהב לקנות בגדים? לא ממש 31. דעתך על מותגים בשתי מילים: בזבוז כסף! 32. מכנסיים נמוכים או גבוהים? נמוכים 33. משקפיים\עדשות: משקפיים 34. קום, לך שלושה צעדים אחורה, שניים ימינה ותסתכל על הרצפה. מה יש שם? יש שם ריצפה! 35. מה יש במגרה הכי קרובה אליך? דיסקים! 36. העיתון הכי קרוב אליך נמצא ב..: על המיטה.. 37. קום, תסתובב, קפוץ שלוש פעמים ימינה ופעמיים באלכסון. מה אתה רואה? את הדלת של החדר שליי 38. מי האדם הקרוב אליך ביותר? עכשיו?! אני לבד בחדר... 39. מה יש מחוץ לדלת של הבית? שטיח קטן.. 40. מה יש בתוך הקופסה הרחוקה ממך ביותר (בתוך הבית)? נעלי בובה שקניתי לא מזמן!! :) :) 41. לחץ פעמיים על מתג החשמל הקרוב אליך ביותר. מה קרה? ניכבה האור :( 42. חבק את האדם הקרוב אליך ביותר. האם הוא עדיין חי? חח אין אף אחד לידי עכשיו! 43. תן חיוך, הכל לטובה. : :) =] =) 44. בריכה או ים? בריכה 45. שחור או לבן? שחור 46. כדורגל או כדורסל? שומדבר! 47. נעליים או כפכפים? כפכפים 48. חתולים או כלבים? כלבים=] 49. משקפיים או עדשות? משקפיים 50. חורף או קיץ? קיץץץ 51. סתיו או אביב? אביב -->>היומולדת שלייייייי 52. משינה או שייגעצ? משינה..מי אלה?! 52. vh1 או MTV? מ.ט.וי =] 53. מסנג'ר או אייסיקיו? גם ןגם :) 54. תמונות או ציורים? תמונות.. 55. מחשב או טלויזיה? מחשבבבב=] 56. יסודי או חטיבה? יסודיי הכי כיף=] 57. ספר או סרט? סרט 58. פינק פלויד או קווין? לא זה ולא זה.. 59. על כן דבר או על לא דבר? על לא דבר... 60. סרטי אימה או קומדיה? אימה!! 61. כמה שעות ביום אתה על המחשב, בערך? שעה וחצי ככה..=] 62. מדבר עם אנשים? דה! 63. פוגש אנשים מהאינטרנט? לא... 64. ציין מה מהדברים הבאים יש לך: מצלמת אינרנט, סורק, מדפסת, מכונת צילום, מירקופון, צורב, מסך דק, פקס: מצלמת אינטרנט , מדפסת , מיקרופון ומסך דק =] 65. מוריד דברים? מה? שירים ותמונות..=] ותוכנות... 66. לומד דברים מהאינרנט? מה? כל מיני.. 67. פגשת פעם מישהו מסוכן באינרנט, כזה שעצרו אותו וזה? לא! 68. בכמה פורומים אתה? בערך שתיים או שלוש.. 69. קונה דברים באינטרנט? מוכר? לא! 70. עובד על אנשים בצ'אטים? חח כשמשעמם ליי=] 71. מה הוא סוג הספורט המועדף עליך? טניס ושחייה=] 72. רואה בטלויזיה, עושה, גם וגם או כלום? לא הבנתי...אבל כן! רואה בטלוויזיה.. 73. טיפוס ספורטיבי? כןן=] 74. דעתך על כדורגל בשתי מילים: בזבוז זמן!!!!!!!! 75. שעורי ספורט זה..: משעמם! 76. איך היה נראה העולם בלי ספורט? כולם היו יושבים וטוחנים פיצות! 77. איך שרירי הבטן שלך? סבבה=] 78. ושרירי השכל? בנתיים סבבה=] 79. דעתך על הספורטאים עם השרירים מפה ועד הודעה חדשה: פשש..כוסונים! 80. אוהב ספורט? לא..קצת...כן..לא יודעת :) 81. שונן איי\יאוי-כן או לא? מה זה?! 82. קורא פאנפיקים? לא.. 83. מיהו הסופר של סלמון הספק? לא יודעת! 84. משתמש באייקונים? ליפעמים..בעצם כן! 84. איזה סרט זכה באוסקר? אממ ואיי שכחתי...אבל אני יודעת! 85. דעתך על חמוסים בשתי מילים: אין דעה! 86. נכון המומינים שולט, בעיקר סנופקין? לא.. 87. מהי היבשת הכי גדולה? אפריקה? לא..אמריקה!!! =] 88. רואה אנימות\קורא מנגות? פעם ב... שנתיים! 89. נכון אני משעממת? כן קצת=] 90. אז.. מה קורה איתך בזמן האחרון? סבבה...אבל משעמם..:) 91. מה השעה עכשיו? 8 וחצי בערב! 92. למה אתה עונה על השאלון הזה? כי אני חולה על שאלונים=] 93. מה הצבע האהוב עליך? כתום ושחור 94. "רוח גדולה, אולי רק את יכולה, להחזיר הכל להתחלה..": וואלה?! 95. נכון שלא שמת לב שיש את מספר 52 פעמיים? וואלה?! באמת לא שמתי לב למיספרים..חח..=] 96. אוהב לשחק תופסת? לא ממש.. 97. אתה גבוה? בערך... 98. נראה לך שמישהו יקרא את זה? חח כן אבל לא עד הסוף... 99. אתה במצב רוח טוב? כןן :) 100. איך היה? נחמדד =)

למעלה