שאלון

• פותח הנושא baril
  • פורסם בתאריך

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifשאלון

לקוח מקומונת שאלונים לכל מקלדת 1. שם: 2. גיל: 3. מזל: 4. סגנון מוסיקה מועדף: 5. זמר מועדף: 6. זמרת מועדפת: 7. להקה מועדפת: 8. שיר מועדף: 9. מתנגן כרגע ברקע: 10. עברי או לועזי? 11. יש לך דיסקמן\MP3\מערכת? 12. איך קוראים לסולן של משינה? 13. כוכב נולד-כן או לא? 14. מנגן? על מה? 15. חרשן, משקיען, נורמלי או מזניח? 16. איך הציונים? 17. והמורים? 18. עושה שעורי בית? 19. כיתה: 20. איך אתה מגיע לבצפר וחוזר ממנו? 21. אוהב ללמוד? 22. חוגים: 23. מבריזן? 24. משקיע בלבוש? 25. בגדים רחבים או צמודים? 26. קונה בגדים? אם לא, מאיפה יש לך? 27. בעד נודיסטים? 28. מסתכל על הלבוש של אחרים? 29. אתה מסוג האנשים שבשיא החום הולכים עם סוודר\בשיא הקור הולכים עם חולצה קצרה? 30. אהב לקנות בגדים? 31. דעתך על מותגים בשתי מילים: 32. מכנסיים נמוכים או גבוהים? 33. משקפיים\עדשות: 34. קום, לך שלושה צעדים אחורה, שניים ימינה ותסתכל על הרצפה. מה יש שם? 35. מה יש במגרה הכי קרובה אליך? 36. העיתון הכי קרוב אליך נמצא ב..: 37. קום, תסתובב, קפוץ שלוש פעמים ימינה ופעמיים באלכסון. מה אתה רואה? 38. מי האדם הקרוב אליך ביותר? 39. מה יש מחוץ לדלת של הבית? 40. מה יש בתוך הקופסה הרחוקה ממך ביותר (בתוך הבית)? 41. לחץ פעמיים על מתג החשמל הקרוב אליך ביותר. מה קרה? 42. חבק את האדם הקרוב אליך ביותר. האם הוא עדיין חי? 43. תן חיוך, הכל לטובה. : 44. בריכה או ים? 45. שחור או לבן? 46. כדורגל או כדורסל? 47. נעליים או כפכפים? 48. חתולים או כלבים? 49. משקפיים או עדשות? 50. חורף או קיץ? 51. סתיו או אביב? 52. משינה או שייגעצ? 52. vh1 או MTV? 53. מסנג'ר או אייסיקיו? 54. תמונות או ציורים? 55. מחשב או טלויזיה? 56. יסודי או חטיבה? 57. ספר או סרט? 58. פינק פלויד או קווין? 59. על כן דבר או על לא דבר? 60. סרטי אימה או קומדיה? 61. כמה שעות ביום אתה על המחשב, בערך? 62. מדבר עם אנשים? 63. פוגש אנשים מהאינטרנט? 64. ציין מה מהדברים הבאים יש לך: מצלמת אינרנט, סורק, מדפסת, מכונת צילום, מירקופון, צורב, מסך דק, פקס: 65. מוריד דברים? מה? 66. לומד דברים מהאינרנט? מה? 67. פגשת פעם מישהו מסוכן באינרנט, כזה שעצרו אותו וזה? 68. בכמה פורומים אתה? 69. קונה דברים באינטרנט? מוכר? 70. עובד על אנשים בצ'אטים? 71. מה הוא סוג הספורט המועדף עליך? 72. רואה בטלויזיה, עושה, גם וגם או כלום? 73. טיפוס ספורטיבי? 74. דעתך על כדורגל בשתי מילים: 75. שעורי ספורט זה..: 76. איך היה נראה העולם בלי ספורט? 77. איך שרירי הבטן שלך? 78. ושרירי השכל? 79. דעתך על הספורטאים עם השרירים מפה ועד הודעה חדשה: 80. אוהב ספורט? 81. שונן איי\יאוי-כן או לא? 82. קורא פאנפיקים? 83. מיהו הסופר של סלמון הספק? 84. משתמש באייקונים? 84. איזה סרט זכה באוסקר? 85. דעתך על חמוסים בשתי מילים: 86. נכון המומינים שולט, בעיקר סנופקין? 87. מהי היבשת הכי גדולה? 88. רואה אנימות\קורא מנגות? 89. נכון אני משעממת? 90. אז.. מה קורה איתך בזמן האחרון? 91. מה השעה עכשיו? 92. למה אתה עונה על השאלון הזה? 93. מה הצבע האהוב עליך? 94. "רוח גדולה, אולי רק את יכולה, להחזיר הכל להתחלה..": 95. נכון שלא שמת לב שיש את מספר 52 פעמיים? 96. אוהב לשחק תופסת? 97. אתה גבוה? 98. נראה לך שמישהו יקרא את זה? 99. אתה במצב רוח טוב? 100. איך היה?

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifעונה ><"

1. שם: אריאל 2. גיל: 13 וחצי 3. מזל: תאומים 4. סגנון מוסיקה מועדף: פאנק רוק 5. זמר מועדף: אביב גפן 6. זמרת מועדפת: אבריל לאבין 7. להקה מועדפת: מקפליי,סימפל פלאן, ביטלס 8. שיר מועדף:כרגע hypnotised של מקפליי. מחר זה ישתנה XD 9. מתנגן כרגע ברקע:MCR-Cancer 10. עברי או לועזי?גם וגם 11. יש לך דיסקמן\MP3\מערכת?אייפוד D: 12. איך קוראים לסולן של משינה?יובל בנאי 13. כוכב נולד-כן או לא?כן. האודישנים קורעים 14. מנגן? על מה?כן, על גיטרה 15. חרשן, משקיען, נורמלי או מזניח?נורמלי 16. איך הציונים?סבבה 17. והמורים?חרא 18. עושה שעורי בית?כן 19. כיתה:ח' 20. איך אתה מגיע לבצפר וחוזר ממנו?מגיעה בד"כ עם אמא וחוזרת באוטובוס 21. אוהב ללמוד?לא 22. חוגים: כדורסל 23. מבריזן?לא 24. משקיע בלבוש?כן 25. בגדים רחבים או צמודים?רחבים אבל לא יותר מדי 26. קונה בגדים? אם לא, מאיפה יש לך?כן ברור שאני קונה מה אני יתפור אותם 27. בעד נודיסטים?לא אכפת לי מהם 28. מסתכל על הלבוש של אחרים?לפעמים 29. אתה מסוג האנשים שבשיא החום הולכים עם סוודר\בשיא הקור הולכים עם חולצה קצרה?לא 30. אהב לקנות בגדים?כן 31. דעתך על מותגים בשתי מילים:נמנעת 32. מכנסיים נמוכים או גבוהים?נמוכים אבל לא שרואים ת'חריץ של התחת 33. משקפיים\עדשות:עדשות 34. קום, לך שלושה צעדים אחורה, שניים ימינה ותסתכל על הרצפה. מה יש שם?שטיח
35. מה יש במגרה הכי קרובה אליך?מחברות 36. העיתון הכי קרוב אליך נמצא ב..:בשירותים XD 37. קום, תסתובב, קפוץ שלוש פעמים ימינה ופעמיים באלכסון. מה אתה רואה?מיטה 38. מי האדם הקרוב אליך ביותר?אבא 39. מה יש מחוץ לדלת של הבית?חדר מדרגות [?!]OO" 40. מה יש בתוך הקופסה הרחוקה ממך ביותר (בתוך הבית)? נעליים 41. לחץ פעמיים על מתג החשמל הקרוב אליך ביותר. מה קרה?האור נדלק ונכבה 42. חבק את האדם הקרוב אליך ביותר. האם הוא עדיין חי?חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כן D: 43. תן חיוך, הכל לטובה. : ברור שהכל לטובה 44. בריכה או ים? בריכה 45. שחור או לבן? שחור
46. כדורגל או כדורסל? כדורסל 33> 47. נעליים או כפכפים? נעליים 48. חתולים או כלבים? כלבים 49. משקפיים או עדשות?עדשות 50. חורף או קיץ? חורף 51. סתיו או אביב? סתיו 52. משינה או שייגעצ? שייגעצ 52. vh1 או MTV? אמטיוי 53. מסנג'ר או אייסיקיו? מסנ 54. תמונות או ציורים? תמונות 55. מחשב או טלויזיה? נקסט :X 56. יסודי או חטיבה? חטיבה 57. ספר או סרט? ספר *_* 58. פינק פלויד או קווין? קווין 59. על כן דבר או על לא דבר? על לא דבר XD 60. סרטי אימה או קומדיה? קומדיה 61. כמה שעות ביום אתה על המחשב, בערך? אממ לאיודעת, 5 פלוס מינוס, לא ברצף 62. מדבר עם אנשים? כן 63. פוגש אנשים מהאינטרנט? כן 64. ציין מה מהדברים הבאים יש לך: מצלמת אינרנט, סורק, מדפסת, מכונת צילום, מירקופון, צורב, מסך דק, פקס: המ מצלמת אינטרנט,מדפסת,מיקרופון,צורב,מסך דק 65. מוריד דברים? מה? כן, שירים 66. לומד דברים מהאינרנט? מה? לא 67. פגשת פעם מישהו מסוכן באינרנט, כזה שעצרו אותו וזה? לא 68. בכמה פורומים אתה? 4 69. קונה דברים באינטרנט? מוכר? לא 70. עובד על אנשים בצ'אטים? לא 71. מה הוא סוג הספורט המועדף עליך? כדורסל 72. רואה בטלויזיה, עושה, גם וגם או כלום? גם וגם 73. טיפוס ספורטיבי? כן 74. דעתך על כדורגל בשתי מילים: סבבה של משחק D: 75. שעורי ספורט זה..: כיף:] 76. איך היה נראה העולם בלי ספורט? כולם היו שמנמנים 77. איך שרירי הבטן שלך? טובים 78. ושרירי השכל? חחחחחחח 79. דעתך על הספורטאים עם השרירים מפה ועד הודעה חדשה: זה נורא מכוער 80. אוהב ספורט? כן 81. שונן איי\יאוי-כן או לא? אה? 82. קורא פאנפיקים? כן 83. מיהו הסופר של סלמון הספק? לאיודעת 84. משתמש באייקונים? כן 84. איזה סרט זכה באוסקר?שר הטבעות 85. דעתך על חמוסים בשתי מילים: חמודים ביותר 86. נכון המומינים שולט, בעיקר סנופקין? כן
87. מהי היבשת הכי גדולה? אסיה 88. רואה אנימות\קורא מנגות? לא 89. נכון אני משעממת? לא XD 90. אז.. מה קורה איתך בזמן האחרון? סבבה 91. מה השעה עכשיו? 17:37 92. למה אתה עונה על השאלון הזה? כי משעמם לי 93. מה הצבע האהוב עליך?שחור 94. "רוח גדולה, אולי רק את יכולה, להחזיר הכל להתחלה..": אולי 95. נכון שלא שמת לב שיש את מספר 52 פעמיים?לא 96. אוהב לשחק תופסת?אהבתי D: 97. אתה גבוה?בערך 98. נראה לך שמישהו יקרא את זה?לא 99. אתה במצב רוח טוב?כן 100. איך היה?סבבה

hilonet14

New member
עונה :))

1. שם: הילה 2. גיל: 14.5 3. מזל: בתולה 4. סגנון מוסיקה מועדף: פופ ורוק קליל 5. זמר מועדף: רובי וויליאמס
6. זמרת מועדפת: שיהיה איימי לי בינתיים 7. להקה מועדפת: אוונסנס 8. שיר מועדף: ANGELS
9. מתנגן כרגע ברקע: כלום XD 10. עברי או לועזי? לועזי 11. יש לך דיסקמן\MP3\מערכת?כן 12. איך קוראים לסולן של משינה? לא שומעת משינה 13. כוכב נולד-כן או לא? כן 14. מנגן? על מה?לא 15. חרשן, משקיען, נורמלי או מזניח? נורמאלי 16. איך הציונים? סבבה 17. והמורים? נחמדים 18. עושה שעורי בית? לא 19. כיתה:ט' 20. איך אתה מגיע לבצפר וחוזר ממנו? ברגל 21. אוהב ללמוד?לא 22. חוגים: לא 23. מבריזן?לפעמים 24. משקיע בלבוש? כן 25. בגדים רחבים או צמודים? צמודים.. חוץ ממכנסיים צמודים בעע 26. קונה בגדים? אם לא, מאיפה יש לך? ברור שכן 27. בעד נודיסטים?שזה.. 28. מסתכל על הלבוש של אחרים?כן 29. אתה מסוג האנשים שבשיא החום הולכים עם סוודר\בשיא הקור הולכים עם חולצה קצרה? לפעמים חחח 30. אהב לקנות בגדים? מאוד 31. דעתך על מותגים בשתי מילים: סתם שטויות 32. מכנסיים נמוכים או גבוהים?נמוכים 33. משקפיים\עדשות: עדשות.. למרות שאני לא צריכה 34. קום, לך שלושה צעדים אחורה, שניים ימינה ותסתכל על הרצפה. מה יש שם? מעיל XXXXXDDDDDDD 35. מה יש במגרה הכי קרובה אליך?ספרים 36. העיתון הכי קרוב אליך נמצא ב..:על הרצפה 37. קום, תסתובב, קפוץ שלוש פעמים ימינה ופעמיים באלכסון. מה אתה רואה? את המיטה שלי 38. מי האדם הקרוב אליך ביותר? נראה לי אבא 39. מה יש מחוץ לדלת של הבית?גינה.... 40. מה יש בתוך הקופסה הרחוקה ממך ביותר (בתוך הבית)? סרטים 41. לחץ פעמיים על מתג החשמל הקרוב אליך ביותר. מה קרה?האור נדלק ונכבה?!?! 42. חבק את האדם הקרוב אליך ביותר. האם הוא עדיין חי?חחח אין לי כוח 43. תן חיוך, הכל לטובה. : חחחחחחח 44. בריכה או ים? בריכה 45. שחור או לבן? שחור 46. כדורגל או כדורסל? כדורגל 47. נעליים או כפכפים? כפכפים 48. חתולים או כלבים? גם וגם 49. משקפיים או עדשות?היה כבר עדשות 50. חורף או קיץ? קיץ 51. סתיו או אביב? אביב 52. משינה או שייגעצ? מה?.............. 52. vh1 או MTV? MTV
53. מסנג'ר או אייסיקיו? איסיקיו 54. תמונות או ציורים? גם וגם 55. מחשב או טלויזיה? מחשב 56. יסודי או חטיבה? תיכון XD 57. ספר או סרט? גם וגם 58. פינק פלויד או קווין? פינק פלויד 59. על כן דבר או על לא דבר? על לא דבר 60. סרטי אימה או קומדיה? גם וגם 61. כמה שעות ביום אתה על המחשב, בערך? הרבה 62. מדבר עם אנשים? כן 63. פוגש אנשים מהאינטרנט? לא 64. ציין מה מהדברים הבאים יש לך: מצלמת אינרנט
, סורק
, מדפסת
, מכונת צילום
, מירקופון
, צורב
, מסך דק
, פקס
: 65. מוריד דברים? מה? שירים 66. לומד דברים מהאינרנט? מה? הכל מניי 67. פגשת פעם מישהו מסוכן באינרנט, כזה שעצרו אותו וזה? לא 68. בכמה פורומים אתה? 2 69. קונה דברים באינטרנט? מוכר? לא 70. עובד על אנשים בצ'אטים? לא 71. מה הוא סוג הספורט המועדף עליך? אירובי 72. רואה בטלויזיה, עושה, גם וגם או כלום? מה? 73. טיפוס ספורטיבי? בערך 74. דעתך על כדורגל בשתי מילים: סתם משחק 75. שעורי ספורט זה..: פסדר 76. איך היה נראה העולם בלי ספורט? עצלן 77. איך שרירי הבטן שלך? נחמדים 78. ושרירי השכל? סבבה 79. דעתך על הספורטאים עם השרירים מפה ועד הודעה חדשה: בלעכס 80. אוהב ספורט? פסדר 81. שונן איי\יאוי-כן או לא? סליחה? 82. קורא פאנפיקים? לא 83. מיהו הסופר של סלמון הספק? לא יודעת 84. משתמש באייקונים? לפעמם 84. איזה סרט זכה באוסקר? לא יודעת 85. דעתך על חמוסים בשתי מילים: סבבה חח 86. נכון המומינים שולט, בעיקר סנופקין? לאאא מומין שולט!! הוא חתיך 3> 87. מהי היבשת הכי גדולה? לא יודעת 88. רואה אנימות\קורא מנגות? לא 89. נכון אני משעממת? לא 90. אז.. מה קורה איתך בזמן האחרון? כלום 91. מה השעה עכשיו? 17:48 92. למה אתה עונה על השאלון הזה? כי בא לי 93. מה הצבע האהוב עליך? הכל 94. "רוח גדולה, אולי רק את יכולה, להחזיר הכל להתחלה..": מה?..... 95. נכון שלא שמת לב שיש את מספר 52 פעמיים? נכון XD 96. אוהב לשחק תופסת?אהבתי פעם 97. אתה גבוה? לא 98. נראה לך שמישהו יקרא את זה? לא 99. אתה במצב רוח טוב? כן 100. איך היה? אחלה

!!1../images/Emo219.gif

1. שם: לוטן 2. גיל: 11.5 3. מזל: שור 4. סגנון מוסיקה מועדף: רוק,מטאל ופאנק 5. זמר מועדף: -- 6. זמרת מועדפת: -- 7. להקה מועדפת: אמסיאר 8. שיר מועדף:בד"כ הלנה וארלי סאנסטס 9. מתנגן כרגע ברקע:טו דה אנד 10. עברי או לועזי?לועזי 11. יש לך דיסקמן\MP3\מערכת?כןכןכן 12. איך קוראים לסולן של משינה?לא יודעת ולא אכפת לי 13. כוכב נולד-כן או לא?לא 14. מנגן? על מה?גיטרה בעיקר 15. חרשן, משקיען, נורמלי או מזניח?מזניחה 16. איך הציונים?רובם סבירים 17. והמורים?מזדיינים 18. עושה שעורי בית?לא 19. כיתה:ו' 20. איך אתה מגיע לבצפר וחוזר ממנו?ברגל 21. אוהב ללמוד?לא 22. חוגים: -- 23. מבריזן?לא 24. משקיע בלבוש?לא 25. בגדים רחבים או צמודים?רחבים 26. קונה בגדים? אם לא, מאיפה יש לך?כן ומכל מיני 27. בעד נודיסטים?די נגד. לא בא לי לראות פתאום נגיד בחוף אנשים ערומים 28. מסתכל על הלבוש של אחרים?כן 29. אתה מסוג האנשים שבשיא החום הולכים עם סוודר\בשיא הקור הולכים עם חולצה קצרה?ממש לא 30. אהב לקנות בגדים?בד"כ לא. רק כשאני ממש זקוקה לבגדים חדשים 31. דעתך על מותגים בשתי מילים:לא יכולה לומר ב2 מילים :|. מותגים זה נחמד והכל,אבל חיקוים זה גם זול וגם נראה כמו המותג 32. מכנסיים נמוכים או גבוהים?נורמלים 33. משקפיים\עדשות:משקפיים 34. קום, לך שלושה צעדים אחורה, שניים ימינה ותסתכל על הרצפה. מה יש שם?עדיין רצפה 35. מה יש במגרה הכי קרובה אליך?קלסרים,ספרים,חוברות,מחברות וכאלה 36. העיתון הכי קרוב אליך נמצא ב..:סלון 37. קום, תסתובב, קפוץ שלוש פעמים ימינה ופעמיים באלכסון. מה אתה רואה?נראה לכם שאני אעשה את זה? 38. מי האדם הקרוב אליך ביותר?מאיזו בחינה? P: 39. מה יש מחוץ לדלת של הבית?שטיחון 40. מה יש בתוך הקופסה הרחוקה ממך ביותר (בתוך הבית)?כלום 41. לחץ פעמיים על מתג החשמל הקרוב אליך ביותר. מה קרה?האור נפתח ונסגר 42. חבק את האדם הקרוב אליך ביותר. האם הוא עדיין חי?שונאת לחבק :|. 43. תן חיוך, הכל לטובה. :כן,בטח 44. בריכה או ים? שום דבר 45. שחור או לבן? שניהם 46. כדורגל או כדורסל? כדורסל 47. נעליים או כפכפים? שניהם 48. חתולים או כלבים? חתולים 49. משקפיים או עדשות?היה כבר-משקפיים 50. חורף או קיץ? חורף 51. סתיו או אביב? סתיו 52. משינה או שייגעצ? אף אחד 52. vh1 או MTV?אמטיוי 53. מסנג'ר או אייסיקיו? איסיקיו 54. תמונות או ציורים? שניהם 55. מחשב או טלויזיה? שניהם 56. יסודי או חטיבה? חטיבה 57. ספר או סרט? סרט 58. פינק פלויד או קווין? פינק פלויד 59. על כן דבר או על לא דבר? על כן דבר 60. סרטי אימה או קומדיה? שניהם 61. כמה שעות ביום אתה על המחשב, בערך? שעה וחצי/שעתיים 62. מדבר עם אנשים? מסתבר 63. פוגש אנשים מהאינטרנט? כמעט ולא 64. ציין מה מהדברים הבאים יש לך: מצלמת אינרנט, סורק, מדפסת, מכונת צילום, מירקופון, צורב, מסך דק, פקס: 65. מוריד דברים? מה? מצלמת אינטרנט מתה,מדפסת,מיקרופון שבור,צורב 66. לומד דברים מהאינרנט? מה? לא ממש. האמ. לשרשר? P: 67. פגשת פעם מישהו מסוכן באינרנט, כזה שעצרו אותו וזה? לא 68. בכמה פורומים אתה? 3 69. קונה דברים באינטרנט? מוכר? לאלא 70. עובד על אנשים בצ'אטים? לא 71. מה הוא סוג הספורט המועדף עליך? כדורסל 72. רואה בטלויזיה, עושה, גם וגם או כלום? הא? 73. טיפוס ספורטיבי? לא ממש 74. דעתך על כדורגל בשתי מילים: מגה קקי 75. שעורי ספורט זה..: כיףD: [לא עושים כלום] 76. איך היה נראה העולם בלי ספורט? טוב 77. איך שרירי הבטן שלך? מוחלפים בשומנים 78. ושרירי השכל? בטמטום 79. דעתך על הספורטאים עם השרירים מפה ועד הודעה חדשה: איכ 80. אוהב ספורט? לא ממש 81. שונן איי\יאוי-כן או לא? P: 82. קורא פאנפיקים? כן!!1 D:: 83. מיהו הסופר של סלמון הספק? לא יודעת 84. משתמש באייקונים? כן 84. איזה סרט זכה באוסקר? למי אכפת 85. דעתך על חמוסים בשתי מילים: המ חומוס? 86. נכון המומינים שולט, בעיקר סנופקין? לא 87. מהי היבשת הכי גדולה? אסיה? 88. רואה אנימות\קורא מנגות? לא 89. נכון אני משעממת? כן 90. אז.. מה קורה איתך בזמן האחרון? מתה 91. מה השעה עכשיו? 18:21 92. למה אתה עונה על השאלון הזה? לא יודעת 93. מה הצבע האהוב עליך?ש"א 94. "רוח גדולה, אולי רק את יכולה, להחזיר הכל להתחלה..": חס וחלילה 95. נכון שלא שמת לב שיש את מספר 52 פעמיים?לא 96. אוהב לשחק תופסת?לא 97. אתה גבוה?כן 98. נראה לך שמישהו יקרא את זה?לא 99. אתה במצב רוח טוב?בערך 100. איך היה?חופר

דנטל

New member
אני בעבודה

1. שם: דנה 2. גיל: כמעט 34 3. מזל: טלה 4. סגנון מוסיקה מועדף: היפ הופ 5. זמר מועדף: סאבלימינל 6. זמרת מועדפת: סיון 7. להקה מועדפת: פנתרה 8. שיר מועדף: האדריכלים 9. מתנגן כרגע ברקע: Ice box 10. עברי או לועזי? לועזי 11. יש לך דיסקמן\MP3\מערכת? מערכת ואמפי 12. איך קוראים לסולן של משינה? יובל בנאי 13. כוכב נולד-כן או לא? לא 14. מנגן? על מה? פעם ניגנתי 15. חרשן, משקיען, נורמלי או מזניח? מזניח 16. איך הציונים? לא משהו 17. והמורים? חלקם מגניבים 18. עושה שעורי בית? לא 19. כיתה: כ"ז 20. איך אתה מגיע לבצפר וחוזר ממנו? אוטובוס 21. אוהב ללמוד? לא 22. חוגים: לא 23. מבריזן? לא 24. משקיע בלבוש? לא 25. בגדים רחבים או צמודים? רחבים 26. קונה בגדים? אם לא, מאיפה יש לך? קונה וגם מקבלת מתנות 27. בעד נודיסטים? לא 28. מסתכל על הלבוש של אחרים? לא 29. אתה מסוג האנשים שבשיא החום הולכים עם סוודר\בשיא הקור הולכים עם חולצה קצרה? לא 30. אהב לקנות בגדים? לפעמים 31. דעתך על מותגים בשתי מילים: טמטום ופראייריות 32. מכנסיים נמוכים או גבוהים? גבוהים 33. משקפיים\עדשות: למי שצריך לכל הזמן אז עדשות 34. קום, לך שלושה צעדים אחורה, שניים ימינה ותסתכל על הרצפה. מה יש שם? בטח יש שם גינה, כי אין לאן ללכת ימינה 35. מה יש במגרה הכי קרובה אליך? דפים של המשרד 36. העיתון הכי קרוב אליך נמצא ב..: בטח יש בחדר של הבוס 37. קום, תסתובב, קפוץ שלוש פעמים ימינה ופעמיים באלכסון. מה אתה רואה? אלכסון לאן? 38. מי האדם הקרוב אליך ביותר? כרגע אף אחד, אני פה לבד 39. מה יש מחוץ לדלת של הבית? חדר מדרגות 40. מה יש בתוך הקופסה הרחוקה ממך ביותר (בתוך הבית)? משהו של אח שלי 41. לחץ פעמיים על מתג החשמל הקרוב אליך ביותר. מה קרה? נכבה ונדלק האור 42. חבק את האדם הקרוב אליך ביותר. האם הוא עדיין חי? אין פה אף אחד קרוב 43. תן חיוך, הכל לטובה: אבל יש לי קצת בחילה 44. בריכה או ים? בריכה 45. שחור או לבן? שחור 46. כדורגל או כדורסל? כדורסל 47. נעליים או כפכפים? נעליים 48. חתולים או כלבים? חתולים 49. משקפיים או עדשות? זה כבר היה 50. חורף או קיץ? קיץ 51. סתיו או אביב? אביב 52. משינה או שייגעצ? משינה 52. vh1 או MTV? אמטיוי 53. מסנג'ר או אייסיקיו? לא זה ולא זה 54. תמונות או ציורים? תמונות 55. מחשב או טלויזיה? מחשב 56. יסודי או חטיבה? יסודי 57. ספר או סרט? סרט 58. פינק פלויד או קווין? קווין 59. על כן דבר או על לא דבר? על כן דבר 60. סרטי אימה או קומדיה? קומדיה 61. כמה שעות ביום אתה על המחשב, בערך? 10 62. מדבר עם אנשים? גם 63. פוגש אנשים מהאינטרנט? גם 64. ציין מה מהדברים הבאים יש לך: מצלמת אינטרנט, סורק, מדפסת (לא מחוברת), צורב 65. מוריד דברים? מה? רמיקסים של דיג'יי-ים חובבנים 66. לומד דברים מהאינרנט? מה? ידע כללי 67. פגשת פעם מישהו מסוכן באינרנט, כזה שעצרו אותו וזה? לא שידוע לי 68. בכמה פורומים אתה? 4 69. קונה דברים באינטרנט? מוכר? כן וכן 70. עובד על אנשים בצ'אטים? לא 71. מה הוא סוג הספורט המועדף עליך? סקס 72. רואה בטלויזיה, עושה, גם וגם או כלום? עושה 73. טיפוס ספורטיבי? לא 74. דעתך על כדורגל בשתי מילים: שעמום המחץ 75. שעורי ספורט זה..: מעפן 76. איך היה נראה העולם בלי ספורט? יותר שמן 77. איך שרירי הבטן שלך? רופסים 78. ושרירי השכל? אין שם שרירים, לדעתי 79. דעתך על הספורטאים עם השרירים מפה ועד הודעה חדשה: מכוערים 80. אוהב ספורט? לא 81. שונן איי\יאוי-כן או לא? מה? מי? מו? 82. קורא פאנפיקים? לא 83. מיהו הסופר של סלמון הספק? לא יודעת 84. משתמש באייקונים? קצת 84. איזה סרט זכה באוסקר? כל מיני סרטים 85. דעתך על חמוסים בשתי מילים: איזה מאמי! 86. נכון המומינים שולט, בעיקר סנופקין? לא 87. מהי היבשת הכי גדולה? אסיה 88. רואה אנימות\קורא מנגות? לא 89. נכון אני משעממת? רק בשאלות שכבר עניתי עליהן מליון פעם 90. אז.. מה קורה איתך בזמן האחרון? הכל טוף 91. מה השעה עכשיו? 18:27 92. למה אתה עונה על השאלון הזה? כי בא לי 93. מה הצבע האהוב עליך? אדום 94. "רוח גדולה, אולי רק את יכולה, להחזיר הכל להתחלה..": לא מכירה 95. נכון שלא שמת לב שיש את מספר 52 פעמיים? נכון 96. אוהב לשחק תופסת? לא 97. אתה גבוה? כן 98. נראה לך שמישהו יקרא את זה? לא 99. אתה במצב רוח טוב? כן 100. איך היה? סביר

../images/Emo42.gifעונה

1. שם: שי 2. גיל: 15 3. מזל: קשת 4. סגנון מוסיקה מועדף: רוק 5. זמר מועדף: יש הרבה 6. זמרת מועדפת: אבריל לאבין 7. להקה מועדפת: גאנז', בון ג'ובי, אוונסנס ויש עוד 8. שיר מועדף: יש מלא 9. מתנגן כרגע ברקע: כלום 10. עברי או לועזי? לועזי 11. יש לך דיסקמן\MP3\מערכת? מערכת 12. איך קוראים לסולן של משינה? אין לי מושג 13. כוכב נולד-כן או לא? לא איכסס 14. מנגן? על מה? כן, על בס 15. חרשן, משקיען, נורמלי או מזניח? נורמלי 16. איך הציונים? סבבה 17. והמורים? בעע 18. עושה שעורי בית? רוב הזמן 19. כיתה: ט' 20. איך אתה מגיע לבצפר וחוזר ממנו? לפעמים ברגל לפעמים במונית 21. אוהב ללמוד? לא 22. חוגים: יוגה
23. מבריזן? לא 24. משקיע בלבוש? לא באובססיה 25. בגדים רחבים או צמודים? רחבים 26. קונה בגדים? אם לא, מאיפה יש לך? ברור שכן 27. בעד נודיסטים? שיהיה להם בכיף 28. מסתכל על הלבוש של אחרים? לא 29. אתה מסוג האנשים שבשיא החום הולכים עם סוודר\בשיא הקור הולכים עם חולצה קצרה? לפעמים 30. אהב לקנות בגדים? לא 31. דעתך על מותגים בשתי מילים: עלוב ודבילי 32. מכנסיים נמוכים או גבוהים? נורמלים 33. משקפיים\עדשות: אין 34. קום, לך שלושה צעדים אחורה, שניים ימינה ותסתכל על הרצפה. מה יש שם? ריצפה 35. מה יש במגרה הכי קרובה אליך?סתם כל מיני קבלים ובלגן 36. העיתון הכי קרוב אליך נמצא ב..: סלון 37. קום, תסתובב, קפוץ שלוש פעמים ימינה ופעמיים באלכסון. מה אתה רואה? מיטה 38. מי האדם הקרוב אליך ביותר? אמא 39. מה יש מחוץ לדלת של הבית? גינה 40. מה יש בתוך הקופסה הרחוקה ממך ביותר (בתוך הבית)? לא יודעת 41. לחץ פעמיים על מתג החשמל הקרוב אליך ביותר. מה קרה? האור נכבה 42. חבק את האדם הקרוב אליך ביותר. האם הוא עדיין חי? חחח כן 43. תן חיוך, הכל לטובה. : טוב
44. בריכה או ים? ים 3> 45. שחור או לבן? שחור 46. כדורגל או כדורסל? כדורגל 47. נעליים או כפכפים? נעליים 48. חתולים או כלבים? חתולים 49. משקפיים או עדשות? עדשות 50. חורף או קיץ? חורף 51. סתיו או אביב? סתיו 52. משינה או שייגעצ? לא זה ולא זה 52. vh1 או MTV ?MTV 53. מסנג'ר או אייסיקיו? אייסיקיו 54. תמונות או ציורים? ציורים 55. מחשב או טלויזיה? מחשב 56. יסודי או חטיבה? חטיבה 57. ספר או סרט? תלוי איזה 58. פינק פלויד או קווין? פינק פלויד 59. על כן דבר או על לא דבר? על לא דבר 60. סרטי אימה או קומדיה? אימה 61. כמה שעות ביום אתה על המחשב, בערך? אוו מלא! 62. מדבר עם אנשים? כן 63. פוגש אנשים מהאינטרנט? לא 64. ציין מה מהדברים הבאים יש לך: מצלמת אינרנט, סורק, מדפסת, מכונת צילום, מירקופון, צורב, מסך דק, פקס: מצלמת אינטרנט, מדפסת, מיקרופון, צורב 65. מוריד דברים? מה? לא ממש, אם כבר שירים 66. לומד דברים מהאינרנט? מה? לא 67. פגשת פעם מישהו מסוכן באינרנט, כזה שעצרו אותו וזה? לא 68. בכמה פורומים אתה? 2 69. קונה דברים באינטרנט? מוכר? לא 70. עובד על אנשים בצ'אטים? לא 71. מה הוא סוג הספורט המועדף עליך? כדורגל 72. רואה בטלויזיה, עושה, גם וגם או כלום? מה? 73. טיפוס ספורטיבי? לא 74. דעתך על כדורגל בשתי מילים: זה סבבה 75. שעורי ספורט זה..: משעמם 76. איך היה נראה העולם בלי ספורט? אנשים שמנים 77. איך שרירי הבטן שלך? רפויים מאוד 78. ושרירי השכל? גם 79. דעתך על הספורטאים עם השרירים מפה ועד הודעה חדשה: נחמד 80. אוהב ספורט? בסדר 81. שונן איי\יאוי-כן או לא? אה? 82. קורא פאנפיקים? לא 83. מיהו הסופר של סלמון הספק? ?? 84. משתמש באייקונים? כן 84. איזה סרט זכה באוסקר? באיזה שנה? 85. דעתך על חמוסים בשתי מילים: אני רוצה!!
86. נכון המומינים שולט, בעיקר סנופקין? נכון!! 87. מהי היבשת הכי גדולה? אסיה 88. רואה אנימות\קורא מנגות? לא 89. נכון אני משעממת? כנראה 90. אז.. מה קורה איתך בזמן האחרון? הכל טוב 91. מה השעה עכשיו? 19:3 92. למה אתה עונה על השאלון הזה? כי אני אוהבת לענות על שאלונים 93. מה הצבע האהוב עליך? שחור, אדום וכחול 94. "רוח גדולה, אולי רק את יכולה, להחזיר הכל להתחלה..": יופי 95. נכון שלא שמת לב שיש את מספר 52 פעמיים? נכון XD 96. אוהב לשחק תופסת? כן
97. אתה גבוה? נורמלית 98. נראה לך שמישהו יקרא את זה? אולי 99. אתה במצב רוח טוב? כן 100. איך היה? נחמד!

לאיור

New member
עונה :)

1. שם: ליאור 2. גיל: 15 וקצת 3. מזל: גדי 4. סגנון מוסיקה מועדף: רוק 5. זמר מועדף: 6. זמרת מועדפת: 7. להקה מועדפת: שייגעצ, RHCP 8. שיר מועדף: יש יותר מידיי 9. מתנגן כרגע ברקע: עוגות גבינה של ביט 69 הרגע נגמר.. 10. עברי או לועזי? אממ.. שניהם 11. יש לך דיסקמן\MP3\מערכת? כן כן כן 12. איך קוראים לסולן של משינה? יובל בנאי 13. כוכב נולד-כן או לא? לאאאאאא לאאאאאאאא לאאאאאאאאא 14. מנגן? על מה? גיטרה 15. חרשן, משקיען, נורמלי או מזניח? נורמלי 16. איך הציונים? אחלה 17. והמורים? רובם לא אחלה 18. עושה שעורי בית? לפעמים 19. כיתה: ט' 20. איך אתה מגיע לבצפר וחוזר ממנו? הסעה (אוטובוס) 21. אוהב ללמוד? לא 22. חוגים: גיטרה? 23. מבריזן? לפעמים 24. משקיע בלבוש? לפעמים 25. בגדים רחבים או צמודים? תלוי 26. קונה בגדים? אם לא, מאיפה יש לך? חח קונה בגדים.. 27. בעד נודיסטים?... 28. מסתכל על הלבוש של אחרים? לפעמים 29. אתה מסוג האנשים שבשיא החום הולכים עם סוודר\בשיא הקור הולכים עם חולצה קצרה? לא חח.. 30. אהב לקנות בגדים? מאווד.. 31. דעתך על מותגים בשתי מילים: אחלה .... 32. מכנסיים נמוכים או גבוהים?נמוכים.. אבל לא יותר מידיי 33. משקפיים\עדשות: אין לי ושלא יהיה :) 34. קום, לך שלושה צעדים אחורה, שניים ימינה ותסתכל על הרצפה. מה יש שם? אני לא יכולה שניים ימינה יש ערמות ספרים חח =] 35. מה יש במגרה הכי קרובה אליך? היא לא ממש קרובה אבל כל מיני סטיקרים ושטויות כאלה 36. העיתון הכי קרוב אליך נמצא ב..:דואר.. סתם פה לידיי על הכסא 37. קום, תסתובב, קפוץ שלוש פעמים ימינה ופעמיים באלכסון. מה אתה רואה?בונאה מה זה כל המשחקים האלה? חח טלווזיה 38. מי האדם הקרוב אליך ביותר? אני לבד בבית אז אני משערת שהשכנים שלי 39. מה יש מחוץ לדלת של הבית? עציץ 40. מה יש בתוך הקופסה הרחוקה ממך ביותר (בתוך הבית)?כל מיני דברים שאני צריכה לתת לבני דודים 41. לחץ פעמיים על מתג החשמל הקרוב אליך ביותר. מה קרה? האור נכבה ונדלק 42. חבק את האדם הקרוב אליך ביותר. האם הוא עדיין חי? אין לי כרגע אדם אבל הייתי רוצה לחבק את .... 43. תן חיוך, הכל לטובה. : הכל בווולשיט... !! סתם.. 44. בריכה או ים? ים 45. שחור או לבן? שניהם ואם אפשר במשובץ 46. כדורגל או כדורסל? אני יותר אוהבת לשחק כדורסל[כי בכדורגל אני גרועה] אבל בכללי כדורגל 47. נעליים או כפכפים? תלוי לאיפה 48. חתולים או כלבים? כלבים 49. משקפיים או עדשות? עדשות 50. חורף או קיץ? חורף 51. סתיו או אביב? סתיו, ניראה לי 52. משינה או שייגעצ? שייגעצ =]]] 52. vh1 או MTV? לא משנה 53. מסנג'ר או אייסיקיו? מסן 54. תמונות או ציורים? שניהם 55. מחשב או טלויזיה? מחשב 56. יסודי או חטיבה? חטיבה 57. ספר או סרט? תלוי 58. פינק פלויד או קווין? פינק פלויד 59. על כן דבר או על לא דבר? על לא דבר 60. סרטי אימה או קומדיה? קומדיה 61. כמה שעות ביום אתה על המחשב, בערך? שעתיים וחצי... 62. מדבר עם אנשים? כן 63. פוגש אנשים מהאינטרנט? כן 64. ציין מה מהדברים הבאים יש לך: מצלמת אינרנט, סורק, מדפסת, מכונת צילום, מירקופון, צורב, מסך דק, פקס: הכל חוץ ממכונת צילום ומסך דק 65. מוריד דברים? מה? משחקים וכל מיני שטויות 66. לומד דברים מהאינרנט? מה? אמ.. לא 67. פגשת פעם מישהו מסוכן באינרנט, כזה שעצרו אותו וזה? לאא 68. בכמה פורומים אתה? 4 69. קונה דברים באינטרנט? מוכר? אמ.. קונה ללפעמים 70. עובד על אנשים בצ'אטים? לא 71. מה הוא סוג הספורט המועדף עליך? שום ספורט לא מועדף עליי 72. רואה בטלויזיה, עושה, גם וגם או כלום? גם וגם 73. טיפוס ספורטיבי? בערך 74. דעתך על כדורגל בשתי מילים: אחלה פלוס 75. שעורי ספורט זה..: סביר 76. איך היה נראה העולם בלי ספורט? שמן יותר? מאיפה אני יודעת 77. איך שרירי הבטן שלך? אחלה 78. ושרירי השכל? גם אחלה 79. דעתך על הספורטאים עם השרירים מפה ועד הודעה חדשה: מפחיד ומיותר 80. אוהב ספורט? לא משהו 81. שונן איי\יאוי-כן או לא? מה? 82. קורא פאנפיקים? ... 83. מיהו הסופר של סלמון הספק? בתור מה אתם שואלים אותי? 84. משתמש באייקונים? כן
84. איזה סרט זכה באוסקר? טיטאניק 85. דעתך על חמוסים בשתי מילים: מסריחים, מאוווד 86. נכון המומינים שולט, בעיקר סנופקין? 87. מהי היבשת הכי גדולה? לא יודעת.. ניראה לי אסיה לא בטוחה... 88. רואה אנימות\קורא מנגות? ..... 89. נכון אני משעממת? לא 90. אז.. מה קורה איתך בזמן האחרון? אני מאוהבת וזה לא אפשרי 91. מה השעה עכשיו? 19:30 92. למה אתה עונה על השאלון הזה? כי אין לי משהו אחר לעשות 93. מה הצבע האהוב עליך? שחור אפור אדום וחום 94. "רוח גדולה, אולי רק את יכולה, להחזיר הכל להתחלה..": לה לה לה 95. נכון שלא שמת לב שיש את מספר 52 פעמיים? חחחח נכון, אני לא מסתכלת על המספרים 96. אוהב לשחק תופסת? לא... 97. אתה גבוה? 163 98. נראה לך שמישהו יקרא את זה? לא יודעת 99. אתה במצב רוח טוב? כן =] 100. איך היה? אחלה

cohenet91

New member
הנה שאלון שבטוח לא עניתי עליו! D:

1. שם: ענת. 2. גיל: 15 וחצי. 3. מזל: אריה. 4. סגנון מוסיקה מועדף: רוק. 5. זמר מועדף: אין. 6. זמרת מועדפת: אין. 7. להקה מועדפת: אואזיס, כרגע. 8. שיר מועדף: אין. 9. מתנגן כרגע ברקע: the rolling stones- angie 10. עברי או לועזי? לועזי, כמובן. 11. יש לך דיסקמן\MP3\מערכת? דיסקן ואמפי שהזמנתי ואמור להגיע תוך שבוע ככה :) 12. איך קוראים לסולן של משינה? יובל בנאי. 13. כוכב נולד-כן או לא? כ"כ לא! מה 5 מה?! 14. מנגן? על מה? הלוואי
15. חרשן, משקיען, נורמלי או מזניח? סוג של חרשנית, האמת. אבל סוג של, לא בדיוק. 16. איך הציונים? טובים למדיי. 17. והמורים? חלקם טובים וחלקם פחות. 18. עושה שעורי בית? האמת שלאחרונה חיפפתי קצת, אבל משתדלים. 19. כיתה: י' :) 20. איך אתה מגיע לבצפר וחוזר ממנו? הולכת ברגל וחוזרת באוטובוס (בדר"כ). 21. אוהב ללמוד? לא ממש. 22. חוגים: ג'אז. 23. מבריזן? לא. 24. משקיע בלבוש? ממש לא. 25. בגדים רחבים או צמודים? רחבים. 26. קונה בגדים? אם לא, מאיפה יש לך? קונה כשצריך. 27. בעד נודיסטים? לא. 28. מסתכל על הלבוש של אחרים? לפעמים. 29. אתה מסוג האנשים שבשיא החום הולכים עם סוודר\בשיא הקור הולכים עם חולצה קצרה? לא. 30. אוב לקנות בגדים? לא. 31. דעתך על מותגים בשתי מילים: למה להגביל אותי בשתי מילים?
32. מכנסיים נמוכים או גבוהים? באמצע. 33. משקפיים\עדשות: אין. 34. קום, לך שלושה צעדים אחורה, שניים ימינה ותסתכל על הרצפה. מה יש שם? אבל אין לי חדר כזה גדול1!!#$ 35. מה יש במגרה הכי קרובה אליך? דברים
36. העיתון הכי קרוב אליך נמצא ב..: חדר. 37. קום, תסתובב, קפוץ שלוש פעמים ימינה ופעמיים באלכסון. מה אתה רואה? :( 38. מי האדם הקרוב אליך ביותר? הממ... 39. מה יש מחוץ לדלת של הבית? גינה
40. מה יש בתוך הקופסה הרחוקה ממך ביותר (בתוך הבית)? נו באמא'שכם. 41. לחץ פעמיים על מתג החשמל הקרוב אליך ביותר. מה קרה? -_- 42. חבק את האדם הקרוב אליך ביותר. האם הוא עדיין חי? הוא יחיה, אל דאגה. 43. תן חיוך, הכל לטובה. :) (
טיפשים) 44. בריכה או ים? ים. 45. שחור או לבן? כחול. 46. כדורגל או כדורסל? כדורסל. 47. נעליים או כפכפים? נעליים. 48. חתולים או כלבים? שניהם. 49. משקפיים או עדשות? משקפיים. 50. חורף או קיץ? קיץ. 51. סתיו או אביב? אביב. 52. משינה או שייגעצ? אממ.. לאדעת. 52. vh1 או MTV? אפשרות ראשונה. 53. מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר. 54. תמונות או ציורים? אממ שניהם. 55. מחשב או טלויזיה? מחשב. 56. יסודי או חטיבה? חטיבה. 57. ספר או סרט? תלוי. 58. פינק פלויד או קווין? פינק פלויד. 59. על כן דבר או על לא דבר? על לא דבר. 60. סרטי אימה או קומדיה? לאדעת. 61. כמה שעות ביום אתה על המחשב, בערך? לא קבוע. 62. מדבר עם אנשים? במחשב יענו? כן. 63. פוגש אנשים מהאינטרנט? לפעמים. 64. ציין מה מהדברים הבאים יש לך: מצלמת אינרנט, סורק, מדפסת, מכונת צילום, מירקופון, צורב, מסך דק, פקס: מצלמת אינטרנט (שנלקחה לבית אחי
), סורק (שאני לא יודעת איפה הוא
), מיקרופון. 65. מוריד דברים? מה? שירים. 66. לומד דברים מהאינרנט? מה? לבי"ס וכאלה, כן. 67. פגשת פעם מישהו מסוכן באינרנט, כזה שעצרו אותו וזה? לא
68. בכמה פורומים אתה? ארבעה. 69. קונה דברים באינטרנט? מוכר? לא ולא. 70. עובד על אנשים בצ'אטים?
אין לי חיים? 71. מה הוא סוג הספורט המועדף עליך? שחייה. 72. רואה בטלויזיה, עושה, גם וגם או כלום? זה כ"כ משתנה.. 73. טיפוס ספורטיבי? כשיש זמן וכח
74. דעתך על כדורגל בשתי מילים: לא משהו. 75. שעורי ספורט זה..: כן משהו. 76. איך היה נראה העולם בלי ספורט? לא טוב. 77. איך שרירי הבטן שלך? בסדר. 78. ושרירי השכל? גם. 79. דעתך על הספורטאים עם השרירים מפה ועד הודעה חדשה: שזה לא יפה. 80. אוהב ספורט? לא שאלתם כבר? 81. שונן איי\יאוי-כן או לא? הא? 82. קורא פאנפיקים? הא?! 83. מיהו הסופר של סלמון הספק? :( 84. משתמש באייקונים? לפעמים. 84. איזה סרט זכה באוסקר? אממ.. שיקגו D: 85. דעתך על חמוסים בשתי מילים: חמודים למדיי. 86. נכון המומינים שולט, בעיקר סנופקין? כן. 87. מהי היבשת הכי גדולה? אסיה, לא? 88. רואה אנימות\קורא מנגות? לא
89. נכון אני משעממת? רק טיפה :) 90. אז.. מה קורה איתך בזמן האחרון? מעולה. 91. מה השעה עכשיו? 22:37. 92. למה אתה עונה על השאלון הזה? 93. מה הצבע האהוב עליך? כחול. 94. "רוח גדולה, אולי רק את יכולה, להחזיר הכל להתחלה..":
95. נכון שלא שמת לב שיש את מספר 52 פעמיים? כן. 96. אוהב לשחק תופסת? תופסת חיבוקים. 97. אתה גבוה? לא. 98. נראה לך שמישהו יקרא את זה? כן. 99. אתה במצב רוח טוב? כן. 100. איך היה? כן. סתם לא, בסדר.

דורה17

New member
עונה

1. שם: דור 2. גיל: 17 3. מזל: עקרב 4. סגנון מוסיקה מועדף: רוק 5. זמר מועדף: אין 6. זמרת מועדפת: אין 7. להקה מועדפת: סינרגיה 8. שיר מועדף: אין משו ספציפי 9. מתנגן כרגע ברקע: כלום 10. עברי או לועזי? עברי 11. יש לך דיסקמן\MP3\מערכת? כן 12. איך קוראים לסולן של משינה? יובל בנאי לייק דההה חחח 13. כוכב נולד-כן או לא? אולי חחח 14. מנגן? על מה? על העצבים 15. חרשן, משקיען, נורמלי או מזניח? נומלית-מזניחה חחח 16. איך הציונים? ממוצעים 17. והמורים? ממוצעים 18. עושה שעורי בית? לא 19. כיתה: יב 20. איך אתה מגיע לבצפר וחוזר ממנו? בעיקר ברגל אבל במקרים מסויימים הסעה (הורים או אוטובוס) 21. אוהב ללמוד? לא 22. חוגים: 23. מבריזן? לפעמים 24. משקיע בלבוש? לפעמים 25. בגדים רחבים או צמודים? משו באמצע 26. קונה בגדים? אם לא, מאיפה יש לך? רק אם אני חייבת חחח 27. בעד נודיסטים? זה מגעיל אבל שיהיה להם בכיף 28. מסתכל על הלבוש של אחרים? לפעמים 29. אתה מסוג האנשים שבשיא החום הולכים עם סוודר\בשיא הקור הולכים עם חולצה קצרה? לא 30. אהב לקנות בגדים? לא 31. דעתך על מותגים בשתי מילים: ממש טיפשי 32. מכנסיים נמוכים או גבוהים? באמצע 33. משקפיים\עדשות: אין 34. קום, לך שלושה צעדים אחורה, שניים ימינה ותסתכל על הרצפה. מה יש שם? גרביים 35. מה יש במגרה הכי קרובה אליך? משחקי קופסה חחח 36. העיתון הכי קרוב אליך נמצא ב..: סלון 37. קום, תסתובב, קפוץ שלוש פעמים ימינה ופעמיים באלכסון. מה אתה רואה? למה נראה לכם?? 38. מי האדם הקרוב אליך ביותר? פיזית ההורים נפשית... אחותי נראה לי 39. מה יש מחוץ לדלת של הבית? מעלית וחדר מדרגות.. אהה ושכנים 40. מה יש בתוך הקופסה הרחוקה ממך ביותר (בתוך הבית)? מאיפה לי 41. לחץ פעמיים על מתג החשמל הקרוב אליך ביותר. מה קרה? למי יש כוח.. אבל תיאורטית זה היה המנורה 42. חבק את האדם הקרוב אליך ביותר. האם הוא עדיין חי? ההורים ישנים זה קצת בעייתי ואני מניחה שכן 43. תן חיוך, הכל לטובה. : כן.. מסתבר 44. בריכה או ים? ים 45. שחור או לבן? כרגע? אפור 46. כדורגל או כדורסל? 47. נעליים או כפכפים? כפכפים 48. חתולים או כלבים? כלבים 49. משקפיים או עדשות? 50. חורף או קיץ? חורף 51. סתיו או אביב? סתיו 52. משינה או שייגעצ? משינה 52. vh1 או MTV? 53. מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר 54. תמונות או ציורים? ציורים 55. מחשב או טלויזיה? מחשב 56. יסודי או חטיבה? יסודי 57. ספר או סרט? סרט 58. פינק פלויד או קווין? פינק פלויד 59. על כן דבר או על לא דבר? על לא דבר 60. סרטי אימה או קומדיה? קומדיה 61. כמה שעות ביום אתה על המחשב, בערך? לא יודעת חח זה משתנה 62. מדבר עם אנשים? יש ברירה? 63. פוגש אנשים מהאינטרנט? משתדלת שלא 64. ציין מה מהדברים הבאים יש לך: מצלמת אינרנט, סורק, מדפסת, מכונת צילום, מירקופון, צורב, מסך דק, פקס:יש הכל אבל לא הכל בשימוש 65. מוריד דברים? מה? כן.. מוזיקה 66. לומד דברים מהאינרנט? מה? ניסיתי ללמוד פסיכומטרי.. לא עבד 67. פגשת פעם מישהו מסוכן באינרנט, כזה שעצרו אותו וזה? לא 68. בכמה פורומים אתה? כרגע 2 69. קונה דברים באינטרנט? מוכר? א 70. עובד על אנשים בצ'אטים? פעם כן חח אבל אני כבר לא נכנסת לצ'אטים 71. מה הוא סוג הספורט המועדף עליך? אירובי 72. רואה בטלויזיה, עושה, גם וגם או כלום? גם וגם 73. טיפוס ספורטיבי? לפעמים 74. דעתך על כדורגל בשתי מילים: איכסה פיכסה 75. שעורי ספורט זה..: מעפן 76. איך היה נראה העולם בלי ספורט? שמן ובטטי 77. איך שרירי הבטן שלך? אחלה 78. ושרירי השכל? בזמן האחרון לא משו 79. דעתך על הספורטאים עם השרירים מפה ועד הודעה חדשה: מגעיל 80. אוהב ספורט? כן 81. שונן איי\יאוי-כן או לא? אה? 82. קורא פאנפיקים? שזה? 83. מיהו הסופר של סלמון הספק? אה??? 84. משתמש באייקונים? לא 84. איזה סרט זכה באוסקר? מאיפה לי 85. דעתך על חמוסים בשתי מילים: בא לי! 86. נכון המומינים שולט, בעיקר סנופקין? כן 87. מהי היבשת הכי גדולה? מאיפה לי חחח 88. רואה אנימות\קורא מנגות? לא 89. נכון אני משעממת? השאלון הזה מתחיל להיות טפשי 90. אז.. מה קורה איתך בזמן האחרון? חרא 91. מה השעה עכשיו? 00:11 92. למה אתה עונה על השאלון הזה? כי לא בא לי לישון 93. מה הצבע האהוב עליך? אפור 94. "רוח גדולה, אולי רק את יכולה, להחזיר הכל להתחלה..": 95. נכון שלא שמת לב שיש את מספר 52 פעמיים? נכון חחח 96. אוהב לשחק תופסת? לא 97. אתה גבוה? לא 98. נראה לך שמישהו יקרא את זה? לא 99. אתה במצב רוח טוב? לא 100. איך היה? חביב

מיטלי 201

New member
חמדמד:)

לקוח מקומונת שאלונים לכל מקלדת 1. שם: מיטל 2. גיל: 19 3. מזל: נכס חח 4. סגנון מוסיקה מועדף: רוק 5. זמר מועדף: אביב גפן 6. זמרת מועדפת: אתי אנקרי 7. להקה מועדפת: המכשפות ז"ל 8. שיר מועדף: "השתיקה" 9. מתנגן כרגע ברקע: אין כרגע 10. עברי או לועזי? עברי 11. יש לך דיסקמן\MP3\מערכת? שלשותם 12. איך קוראים לסולן של משינה? אמ קובי עוז נראה לי או שזה של טיפקס זאב נחמה? 13. כוכב נולד-כן או לא? כן 14. מנגן? על מה? גיטרה ומפוחית 15. חרשן, משקיען, נורמלי או מזניח? מזניחה.. 16. איך הציונים? לא משהו 17. והמורים? בסדר היו 18. עושה שעורי בית? לא תמיד עשיתי 19. כיתה: כבר לא 20. איך אתה מגיע לבצפר וחוזר ממנו? כבר לא 21. אוהב ללמוד? לא 22. חוגים: כן 23. מבריזן? אמ כן 24? 25. בגדים רחבים או צמודים? צמודים אך לא מדי 26. קונה בגדים? אם לא, מאיפה יש לך? כן מהחנויות 27. בעד נודיסטים? לאא 28. מסתכל על הלבוש של אחרים? כן 29. אתה מסוג האנשים שבשיא החום הולכים עם סוודר\בשיא הקור הולכים עם חולצה קצרה? לפעמים 30. אהב לקנות בגדים? כן 31. דעתך על מותגים בשתי מילים: למה לא 32. מכנסיים נמוכים או גבוהים? נמוכים אך לא מדי 33. משקפיים\עדשות: משקפיים 34. קום, לך שלושה צעדים אחורה, שניים ימינה ותסתכל על הרצפה. מה יש שם? מיטה 35. מה יש במגרה הכי קרובה אליך? דפים 36. העיתון הכי קרוב אליך נמצא ב..: ליד הטלפון 37. קום, תסתובב, קפוץ שלוש פעמים ימינה ופעמיים באלכסון. מה אתה רואה? כריות 38. מי האדם הקרוב אליך ביותר? אמא נראה לי 39. מה יש מחוץ לדלת של הבית? מזדרון 40. מה יש בתוך הקופסה הרחוקה ממך ביותר (בתוך הבית)? נו באמת 41. לחץ פעמיים על מתג החשמל הקרוב אליך ביותר. מה קרה? די 42. חבק את האדם הקרוב אליך ביותר. האם הוא עדיין חי? אין לידי אפחד אבל בדרך כלל מתים מזה :) 43. תן חיוך, הכל לטובה. : :) 44. בריכה או ים? בריכה 45. שחור או לבן? שחור 46. כדורגל או כדורסל? כדורגל 47. נעליים או כפכפים? כפכפים-הרבה יותר נוח 48. חתולים או כלבים? כלבים 49. משקפיים או עדשות? משקפיים שאלתם 50. חורף או קיץ? קיץ 51. סתיו או אביב? אביב 52. משינה או שייגעצ? משינה 52. vh1 או MTV? אמ טי וי 53. מסנג'ר או אייסיקיו? מסנגר 54. תמונות או ציורים? תמונות 55. מחשב או טלויזיה? טלוויזיה-סורי 56. יסודי או חטיבה? יסודי 57. ספר או סרט? סרט 58. פינק פלויד או קווין? פינקפלויד 59. על כן דבר או על לא דבר? על כן דבר! 60. סרטי אימה או קומדיה? קומדיה! ע אימה 61. כמה שעות ביום אתה על המחשב, בערך? אם אני בבית אז 2 בערך 62. מדבר עם אנשים? כן והרבה 63. פוגש אנשים מהאינטרנט? כן 64. ציין מה מהדברים הבאים יש לך: מצלמת אינרנט, סורק, מדפסת, מכונת צילום, מירקופון, צורב, מסך דק, פקס: מצלמה, מדפסת, מיקרופון, מסך דק, פקס וסורק עם מכונת צילום דפוקים 65. מוריד דברים? מה? מהגג נחשב? 66. לומד דברים מהאינרנט? מה? בעיקר שצריך להזהר 67. פגשת פעם מישהו מסוכן באינרנט, כזה שעצרו אותו וזה? לא 68. בכמה פורומים אתה? לא ספרתי 69. קונה דברים באינטרנט? מוכר? לא 70. עובד על אנשים בצ'אטים? לא 71. מה הוא סוג הספורט המועדף עליך? שחיה 72. רואה בטלויזיה, עושה, גם וגם או כלום? ? 73. טיפוס ספורטיבי? לא 74. דעתך על כדורגל בשתי מילים: כיף אמיתי 75. שעורי ספורט זה..: חרא 76. איך היה נראה העולם בלי ספורט? שמןוחולה 77. איך שרירי הבטן שלך? לא חזקים 78. ושרירי השכל? סבירים 79. דעתך על הספורטאים עם השרירים מפה ועד הודעה חדשה: איכס 80. אוהב ספורט? תלוי איזה 81. שונן איי\יאוי-כן או לא? מה? 82. קורא פאנפיקים? מה זה 83. מיהו הסופר של סלמון הספק? לא יודעת 84. משתמש באייקונים? כן אבל משום מה לא עובד לי עכשיו 84. איזה סרט זכה באוסקר? בופור 85. דעתך על חמוסים בשתי מילים: חיה מצחיקה 86. נכון המומינים שולט, בעיקר סנופקין? כןןן 87. מהי היבשת הכי גדולה? אירופה? 88. רואה אנימות\קורא מנגות? מזה? 89. נכון אני משעממת? לא 90. אז.. מה קורה איתך בזמן האחרון? חיה 91. מה השעה עכשיו? עשרה לאחת בלילה 92. למה אתה עונה על השאלון הזה? כי זה כיף 93. מה הצבע האהוב עליך? שחור 94. "רוח גדולה, אולי רק את יכולה, להחזיר הכל להתחלה..": כן אה 95. נכון שלא שמת לב שיש את מספר 52 פעמיים? וואלה נכון 96. אוהב לשחק תופסת? כן 97. אתה גבוה? לא נמוכה מאוד 98. נראה לך שמישהו יקרא את זה? לא 99. אתה במצב רוח טוב? ככה ככה 100. איך היה? חמדמד

Miss Menta

New member
יאי, ארוך. ../images/Emo109.gif

1. שם: שרית. 2. גיל: 13.4. 3. מזל: עקרב. 4. סגנון מוסיקה מועדף: רוק. 5. זמר מועדף: ג'רארד ווי, ג'ון לנון, אריק ברמן, ג'קו אייזנברג, עברי לידר. 6. זמרת מועדפת: נינט טייב. 7. להקה מועדפת: יש יותר מידי.. באמת.. מיי כימיקל רומנס והביטלס במיוחד. 8. שיר מועדף: כרגע? הממממממ. לאידועת. 9. מתנגן כרגע ברקע: שלח לי שקט. 10. עברי או לועזי? גםוגם. 11. יש לך דיסקמן\MP3\מערכת? אמפי ודיסקמן. 12. איך קוראים לסולן של משינה? יובל בנאי. 13. כוכב נולד-כן או לא? כן. 14. מנגן? על מה? למדתי קצת גיטרה ועכשיו פסנתר. 15. חרשן, משקיען, נורמלי או מזניח? נורמלית ;; 16. איך הציונים? סבבה. 17. והמורים? ככה. 18. עושה שעורי בית? כשבא לי. 19. כיתה: ח'. 20. איך אתה מגיע לבצפר וחוזר ממנו? אוטבוס/אמא/אמא של חברהשלי. 21. אוהב ללמוד? לא במיוחד. 22. חוגים: קיקבוקסינג, מתמטיקה, אנגלית. 23. מבריזן? לא. 24. משקיע בלבוש? יחסית. 25. בגדים רחבים או צמודים? תלוי למי. 26. קונה בגדים? אם לא, מאיפה יש לך? חחחח קונה. 27. בעד נודיסטים? אה, אם מייקל לואיס נודיסט
28. מסתכל על הלבוש של אחרים? כן. 29. אתה מסוג האנשים שבשיא החום הולכים עם סוודר\בשיא הקור הולכים עם חולצה קצרה? לא D: 30. אהב לקנות בגדים? אוהבת לקנות, לא אוהבת למדוד. 31. דעתך על מותגים בשתי מילים: הרבה כסף XD 32. מכנסיים נמוכים או גבוהים? נורמלים. 33. משקפיים\עדשות: עדשות. 34. קום, לך שלושה צעדים אחורה, שניים ימינה ותסתכל על הרצפה. מה יש שם? פוף ^^; 35. מה יש במגרה הכי קרובה אליך? מחברות וספרים. 36. העיתון הכי קרוב אליך נמצא ב..: על המדף. 37. קום, תסתובב, קפוץ שלוש פעמים ימינה ופעמיים באלכסון. מה אתה רואה? מראה. 38. מי האדם הקרוב אליך ביותר? המ, אחי. 39. מה יש מחוץ לדלת של הבית? מעלית? D: 40. מה יש בתוך הקופסה הרחוקה ממך ביותר (בתוך הבית)? איןלימושג. 41. לחץ פעמיים על מתג החשמל הקרוב אליך ביותר. מה קרה? נכבה ונדלק האור. 42. חבק את האדם הקרוב אליך ביותר. האם הוא עדיין חי? הוא ישן, באמאשלכם. 43. תן חיוך, הכל לטובה. :
44. בריכה או ים? בריכה. 45. שחור או לבן? שחור. 46. כדורגל או כדורסל? כדורסל. 47. נעליים או כפכפים? נעליים. 48. חתולים או כלבים? כלבים. 49. משקפיים או עדשות? הייתה תשאלה. 50. חורף או קיץ? חורף. 51. סתיו או אביב? אביב. 52. משינה או שייגעצ? משינה. 52. vh1 או MTV? MTV. 53. מסנג'ר או אייסיקיו? מסןאייס D: 54. תמונות או ציורים? תמונות. 55. מחשב או טלויזיה? קשה. 56. יסודי או חטיבה? חטיבהההההה, ברור. 57. ספר או סרט? סרט. 58. פינק פלויד או קווין? לא יודעת, אני אוהבת את שניהם מאוד. 59. על כן דבר או על לא דבר? על כן דבר!!11 השקעתי בך, ביטצ', יש לך על מה להודות
[עזבו.] 60. סרטי אימה או קומדיה? קומדיה. 61. כמה שעות ביום אתה על המחשב, בערך? כל היום, בערך D: 62. מדבר עם אנשים? כן. 63. פוגש אנשים מהאינטרנט? קרה כמה פעמים, בכיף
. 64. ציין מה מהדברים הבאים יש לך: מצלמת אינרנט, סורק, מדפסת, מכונת צילום, מירקופון, צורב, מסך דק, פקס: מצלמת אינרנט, מדפסת, מקרופון, מסך דק, פקס. 65. מוריד דברים? מה? שירים בעיקרון. 66. לומד דברים מהאינרנט? מה? למדתי לראשונה להגיד 'מההמצב' D: 67. פגשת פעם מישהו מסוכן באינרנט, כזה שעצרו אותו וזה? לא שידוע לי. 68. בכמה פורומים אתה? 5 אאל"ט. 69. קונה דברים באינטרנט? מוכר? עוד לא יצא לי לקנות. 70. עובד על אנשים בצ'אטים? פעם אני וחברה שלי עבדנו על ידיד שלנו. 71. מה הוא סוג הספורט המועדף עליך? קיקבוקסינג, ריקוד. 72. רואה בטלויזיה, עושה, גם וגם או כלום? גם וגם. 73. טיפוס ספורטיבי? כ"כ לא אני XD 74. דעתך על כדורגל בשתי מילים: אחלה בחלה. 75. שעורי ספורט זה..: מייגע. 76. איך היה נראה העולם בלי ספורט? רוב העולם היה שמן יותר, ולא היה את מייקל לואיס. [סתם, מה יש לי ממנו $:] 77. איך שרירי הבטן שלך? אין. 78. ושרירי השכל? עובדים כשצריך. 79. דעתך על הספורטאים עם השרירים מפה ועד הודעה חדשה: 80. אוהב ספורט? כן, למה לא.תלוי איזה. 81. שונן איי\יאוי-כן או לא? כשאני אדע מה זה אשמח לענות
82. קורא פאנפיקים? לפעמים. 83. מיהו הסופר של סלמון הספק? אה? 84. משתמש באייקונים? כן
. 84. איזה סרט זכה באוסקר? יש הרבה סרטים שזכו באוסקר. 85. דעתך על חמוסים בשתי מילים: המ, סקס
86. נכון המומינים שולט, בעיקר סנופקין? הם דומים לרוחות. 87. מהי היבשת הכי גדולה? אסיה. 88. רואה אנימות\קורא מנגות? לא. 89. נכון אני משעממת? קצת. 90. אז.. מה קורה איתך בזמן האחרון? לא משהו. 91. מה השעה עכשיו? 12:58. 92. למה אתה עונה על השאלון הזה? כי משעמם לי, ואין לי כח ללכת לישון. 93. מה הצבע האהוב עליך? כתום. 94. "רוח גדולה, אולי רק את יכולה, להחזיר הכל להתחלה..": מה אני אמורה להגיד? 95. נכון שלא שמת לב שיש את מספר 52 פעמיים? נכון. 96. אוהב לשחק תופסת? לא ממש. 97. אתה גבוה? כן. 98. נראה לך שמישהו יקרא את זה? לא. 99. אתה במצב רוח טוב? סביר. 100. איך היה?

עונה ../images/Emo210.gif

1. שם: נועם 2. גיל: 15 3. מזל: סרטן 4. סגנון מוסיקה מועדף: היפ הופ 5. זמר מועדף: AKON 6. זמרת מועדפת: - - 7. להקה מועדפת: - - 8. שיר מועדף: כל מיני... 9. מתנגן כרגע ברקע: כלום 10. עברי או לועזי? לועזי 11. יש לך דיסקמן\MP3\מערכת? כן 12. איך קוראים לסולן של משינה? לא יודעת 13. כוכב נולד-כן או לא? לא 14. מנגן? על מה? לא 15. חרשן, משקיען, נורמלי או מזניח? נורמלית 16. איך הציונים? טובים 17. והמורים? בסדר 18. עושה שעורי בית? לא... 19. כיתה: ט' 20. איך אתה מגיע לבצפר וחוזר ממנו? כל פעם משו אחר...לפעמים ברגל, לפעמים לוקחים אותי ולפעמים באוטובוס 21. אוהב ללמוד? לא 22. חוגים: ריקוד (כל מיני סגנונות) והתעמלות אומנותית 23. מבריזן? לפעמים 24. משקיע בלבוש? כן 25. בגדים רחבים או צמודים? צמודים 26. קונה בגדים? אם לא, מאיפה יש לך? קונה בטח שאני קונה 27. בעד נודיסטים? לא 28. מסתכל על הלבוש של אחרים? כן 29. אתה מסוג האנשים שבשיא החום הולכים עם סוודר\בשיא הקור הולכים עם חולצה קצרה? לא 30. אהב לקנות בגדים? כן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 31. דעתך על מותגים בשתי מילים: סתם שטויות 32. מכנסיים נמוכים או גבוהים? נמוכים 33. משקפיים\עדשות: משקפי ראיה- עדשות, משקפי שמש- משקפיים 34. קום, לך שלושה צעדים אחורה, שניים ימינה ותסתכל על הרצפה. מה יש שם? שטיח 35. מה יש במגרה הכי קרובה אליך? ספרים ומחברות 36. העיתון הכי קרוב אליך נמצא ב..: על המיטה (ווג) 37. קום, תסתובב, קפוץ שלוש פעמים ימינה ופעמיים באלכסון. מה אתה רואה? ג'קוזי... 38. מי האדם הקרוב אליך ביותר? המשפחה והחבר שלי 39. מה יש מחוץ לדלת של הבית? את החצר 40. מה יש בתוך הקופסה הרחוקה ממך ביותר (בתוך הבית)? לא יודעת 41. לחץ פעמיים על מתג החשמל הקרוב אליך ביותר. מה קרה? אם אני ילחץ המחשב יכבה 42. חבק את האדם הקרוב אליך ביותר. האם הוא עדיין חי? כן 43. תן חיוך, הכל לטובה. :נכון 44. בריכה או ים? ים 45. שחור או לבן? לבן 46. כדורגל או כדורסל? כדורגל 47. נעליים או כפכפים? נעליים (אבל לים או לבריכה כפכפים) 48. חתולים או כלבים? כלבים 49. משקפיים או עדשות? שאלתם כבר... 50. חורף או קיץ? קיץ 51. סתיו או אביב? אביב 52. משינה או שייגעצ? אפחד מהם 52. vh1 או MTV? אמ טי וי 53. מסנג'ר או אייסיקיו? אייסי 54. תמונות או ציורים? תמונות 55. מחשב או טלויזיה? מחשב 56. יסודי או חטיבה? חטיבה 57. ספר או סרט? סרט 58. פינק פלויד או קווין? אפחד מהם 59. על כן דבר או על לא דבר? לא דבר 60. סרטי אימה או קומדיה? קומדיה 61. כמה שעות ביום אתה על המחשב, בערך? 5-6.. לא יודעת 62. מדבר עם אנשים? כן 63. פוגש אנשים מהאינטרנט? לא 64. ציין מה מהדברים הבאים יש לך: מצלמת אינרנט, סורק, מדפסת, מכונת צילום, מירקופון, צורב, מסך דק, פקס: הכל.. 65. מוריד דברים? מה? כן.. תוכנות ושירים 66. לומד דברים מהאינרנט? מה? קצת.. 67. פגשת פעם מישהו מסוכן באינרנט, כזה שעצרו אותו וזה? לא 68. בכמה פורומים אתה? 2 69. קונה דברים באינטרנט? מוכר? לא 70. עובד על אנשים בצ'אטים? לפעמים 71. מה הוא סוג הספורט המועדף עליך? מחול והתעמלות אומנותית 72. רואה בטלויזיה, עושה, גם וגם או כלום? מה?! 73. טיפוס ספורטיבי? כן 74. דעתך על כדורגל בשתי מילים: סבבה לגמרי 75. שעורי ספורט זה..: כיף 76. איך היה נראה העולם בלי ספורט? אין לי חיים בלי ספורט 77. איך שרירי הבטן שלך? טובים 78. ושרירי השכל? טובים 79. דעתך על הספורטאים עם השרירים מפה ועד הודעה חדשה: מושלמים!!!! 80. אוהב ספורט? כן 81. שונן איי\יאוי-כן או לא? מה?!?!??!? 82. קורא פאנפיקים? לא 83. מיהו הסופר של סלמון הספק? מאיפה לי?! 84. משתמש באייקונים? כן, לפעמים 84. איזה סרט זכה באוסקר? לא זוכרת 85. דעתך על חמוסים בשתי מילים: טעים מאוד 86. נכון המומינים שולט, בעיקר סנופקין? לא 87. מהי היבשת הכי גדולה? אסיה 88. רואה אנימות\קורא מנגות? לא 89. נכון אני משעממת? כן... סתםםםם 90. אז.. מה קורה איתך בזמן האחרון? סבבבה 91. מה השעה עכשיו? 9:59 92. למה אתה עונה על השאלון הזה? כי משעמם לי 93. מה הצבע האהוב עליך? ורוד, לבן, חום 94. "רוח גדולה, אולי רק את יכולה, להחזיר הכל להתחלה..": טוב........ 95. נכון שלא שמת לב שיש את מספר 52 פעמיים? נכון! 96. אוהב לשחק תופסת? לא 97. אתה גבוה? קצת 98. נראה לך שמישהו יקרא את זה? לא 99. אתה במצב רוח טוב? כן 100. איך היה? בסדר

MakeItHurt

New member
עונה -_-"

1. שם: לי 2. גיל: 15 3. מזל: שור O: 4. סגנון מוסיקה מועדף: הכל 5. זמר מועדף: אין 6. זמרת מועדפת: אין 7. להקה מועדפת: אין 8. שיר מועדף: אין 9. מתנגן כרגע ברקע: רדיו של אימא 10. עברי או לועזי? עברי ישן ולועזי איכותי 11. יש לך דיסקמן\MP3\מערכת? MP3 12. איך קוראים לסולן של משינה? יובל בנאי 13. כוכב נולד-כן או לא? לא 14. מנגן? על מה? גיטרה *,* 15. חרשן, משקיען, נורמלי או מזניח? שאיפה למשקיען 16. איך הציונים? בסדר 17. והמורים? גם בסדר 18. עושה שעורי בית? לפעמים 19. כיתה: ט'3 מזדיינים אה.. סליחה מצטיינים 20. איך אתה מגיע לבצפר וחוזר ממנו? מגיע עם אבא וחוזר לפעמים הסעה ולפעמים אבא (ככה זה שאבא עובד בבצפר) 21. אוהב ללמוד? לפעמים 22. חוגים: חוגי סיור, לפעמים אני הולכת לפעולת בשמו"צ תלוי במצב רוח של אימא 23. מבריזן? לא ממש 24. משקיע בלבוש? לא ממש 25. בגדים רחבים או צמודים? רחבים! 26. קונה בגדים? אם לא, מאיפה יש לך? קונה וגם מקבלת מחברים של ההורים 27. בעד נודיסטים? לא ממש ~טראומה~ 28. מסתכל על הלבוש של אחרים? לפעמים אבל של שופטת 29. אתה מסוג האנשים שבשיא החום הולכים עם סוודר\בשיא הקור הולכים עם חולצה קצרה? לפעמים 30. אהב לקנות בגדים? כה. 31. דעתך על מותגים בשתי מילים: תלוי איזה 32. מכנסיים נמוכים או גבוהים? בין לבין 33. משקפיים\עדשות: יש לי משקפיים 34. קום, לך שלושה צעדים אחורה, שניים ימינה ותסתכל על הרצפה. מה יש שם? ~נתקעתי בשולחן~ 35. מה יש במגרה הכי קרובה אליך? קלטות לוידיאו שאנחנו לא משתמשים 36. העיתון הכי קרוב אליך נמצא ב..: שולחן אוכל 37. קום, תסתובב, קפוץ שלוש פעמים ימינה ופעמיים באלכסון. מה אתה רואה? ~שוב נתקעתי בשולחן וגם בקיר~ 38. מי האדם הקרוב אליך ביותר? כל החברים שלי אה... כאילו פיזית כרגע אבא. 39. מה יש מחוץ לדלת של הבית? מדרגות שיורדות למטה וגם שטיח 40. מה יש בתוך הקופסה הרחוקה ממך ביותר (בתוך הבית)? דגנים.. 41. לחץ פעמיים על מתג החשמל הקרוב אליך ביותר. מה קרה? נדלק המאורר של הונטילטור ונכבה ועשה בום גדול 42. חבק את האדם הקרוב אליך ביותר. האם הוא עדיין חי? כן.. 43. תן חיוך, הכל לטובה. : יאא ^_^ 44. בריכה או ים? ים 45. שחור או לבן? גם וגם 46. כדורגל או כדורסל? כדורגל לשחק ולראות כדורסל 47. נעליים או כפכפים? כפכפים 48. חתולים או כלבים? חתולים 49. משקפיים או עדשות? משקפיים 50. חורף או קיץ? קיץ *,* 51. סתיו או אביב? אביב 52. משינה או שייגעצ? משינה 52. vh1 או MTV? vh1 53. מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר 54. תמונות או ציורים? תמונות 55. מחשב או טלויזיה? מחשב 56. יסודי או חטיבה? חטיבה 57. ספר או סרט? ספר 58. פינק פלויד או קווין? קווין 59. על כן דבר או על לא דבר? על לא דבר 60. סרטי אימה או קומדיה? קומדיה 61. כמה שעות ביום אתה על המחשב, בערך? בחופש הרבה ביום רגיל אני בין שעה לשלוש 62. מדבר עם אנשים? כרגע כן 63. פוגש אנשים מהאינטרנט? כן 64. ציין מה מהדברים הבאים יש לך: מצלמת אינרנט, סורק, מדפסת, מכונת צילום, מירקופון, צורב, מסך דק, פקס: מצלמה מדפסת מקרופון וזהו 65. מוריד דברים? מה? לא 66. לומד דברים מהאינרנט? מה? כן, כל מיני 67. פגשת פעם מישהו מסוכן באינרנט, כזה שעצרו אותו וזה? לא 68. בכמה פורומים אתה? 3 כולל זה 69. קונה דברים באינטרנט? מוכר? לא ולא 70. עובד על אנשים בצ'אטים? כבר לא 71. מה הוא סוג הספורט המועדף עליך? ריצה 72. רואה בטלויזיה, עושה, גם וגם או כלום? אני עושה לטלויזיה XDD סתם רואה 73. טיפוס ספורטיבי? כן 74. דעתך על כדורגל בשתי מילים: סטרייט פוטבול XDD 75. שעורי ספורט זה..: אחלה 76. איך היה נראה העולם בלי ספורט? כולם היו שמנים 77. איך שרירי הבטן שלך? אממ בסדר 78. ושרירי השכל? גם בסדר 79. דעתך על הספורטאים עם השרירים מפה ועד הודעה חדשה: לא יותר מידי 80. אוהב ספורט? כן 81. שונן איי\יאוי-כן או לא? אה O: 82. קורא פאנפיקים? ?! 83. מיהו הסופר של סלמון הספק? O: 84. משתמש באייקונים? כן.. ^_^ 84. איזה סרט זכה באוסקר? שאלה טובה 85. דעתך על חמוסים בשתי מילים: איזה חמווודים 86. נכון המומינים שולט, בעיקר סנופקין? כההה ^_^ 87. מהי היבשת הכי גדולה? אסיה לא. 88. רואה אנימות\קורא מנגות? לא 89. נכון אני משעממת? לא ממש 90. אז.. מה קורה איתך בזמן האחרון? הכל בסדר 91. מה השעה עכשיו? 10:45 92. למה אתה עונה על השאלון הזה? כי משעממם לי 93. מה הצבע האהוב עליך? כחול 94. "רוח גדולה, אולי רק את יכולה, להחזיר הכל להתחלה..": אה.. 95. נכון שלא שמת לב שיש את מספר 52 פעמיים? לא ממש 96. אוהב לשחק תופסת? כן 97. אתה גבוה? לא ממש 98. נראה לך שמישהו יקרא את זה? לא 99. אתה במצב רוח טוב? כן 100. איך היה? אחלה

נושבו

New member
עונה../images/Emo9.gif

1. שם: נועה 2. גיל: 16 3. מזל: גדי 4. סגנון מוסיקה מועדף: ישראלית ורוק 5. זמר מועדף: עברי לידר 6. זמרת מועדפת: נינט טייב 7. להקה מועדפת: אוונסנס 8. שיר מועדף: bring me to life 9. מתנגן כרגע ברקע: כלום 10. עברי או לועזי
עברי 11. יש לך דיסקמן\MP3\מערכת
MP3 12. איך קוראים לסולן של משינה
יובל בנאי 13. כוכב נולד-כן או לא
פעם כן.. עכשיו כבר נמאס. 14. מנגן
כן, על אורגנית. 15. חרשן, משקיען, נורמלי או מזניח
משקיענית. 16. איך הציונים
סבבה 17. והמורים
חלק מעצבנים וחלק נחמדים. 18. עושה שעורי בית
כן 19. כיתה: י' 20. איך אתה מגיע לבצפר וחוזר ממנו
אוטובוס 21. אוהב ללמוד
פחח יש מישהו כזה?! 22. חוגים: אורגנית 23. מבריזן
לא 24. משקיע בלבוש
לא בהגזמה... 25. בגדים רחבים או צמודים
לא צמודים מדי ולא רחבים מדי. 26. קונה בגדים
דהה... 27. בעד נודיסטים
איככ לא 28. מסתכל על הלבוש של אחרים
כן 29. אתה מסוג האנשים שבשיא החום הולכים עם סוודר\בשיא הקור הולכים עם חולצה קצרה
לא 30. אהב לקנות בגדים
כן 31. דעתך על מותגים בשתי מילים: מגזימים במחירים.. אבל אני קונה רק ממותגים... (לא מותגים של 300 לחולצה) 32. מכנסיים נמוכים או גבוהים
נמוכים 33. משקפיים\עדשות: עדשות 34. קום, לך שלושה צעדים אחורה, שניים ימינה ותסתכל על הרצפה. מה יש שם
רצפה... 35. מה יש במגרה הכי קרובה אליך
כל מיני.. 36. העיתון הכי קרוב אליך נמצא ב..: סלון 37. קום, תסתובב, קפוץ שלוש פעמים ימינה ופעמיים באלכסון. מה אתה רואה
מיטה 38. מי האדם הקרוב אליך ביותר
אמא שלי 39. מה יש מחוץ לדלת של הבית
שטיח 40. מה יש בתוך הקופסה הרחוקה ממך ביותר (בתוך הבית)
אנאערף.. 41. לחץ פעמיים על מתג החשמל הקרוב אליך ביותר. מה קרה
נכבה ונדלק האור?! 42. חבק את האדם הקרוב אליך ביותר. האם הוא עדיין חי
אין לי כח... 43. תן חיוך, הכל לטובה. :
44. בריכה או ים
בריכה 45. שחור או לבן
לבן 46. כדורגל או כדורסל
כדורסל 47. נעליים או כפכפים
נעליים 48. חתולים או כלבים
כלבים 49. משקפיים או עדשות
עדשות 50. חורף או קיץ
קיץ

נושבו

New member
ממשיכה...

51. סתיו או אביב
אביב 52. משינה או שייגעצ
משינה 52. vh1 או MTV
אמ.טי.וי 53. מסנג'ר או אייסיקיו
מסנג'ר 54. תמונות או ציורים
תמונות 55. מחשב או טלויזיה
שניהם 56. יסודי או חטיבה
יסודי 57. ספר או סרט
שניהם 58. פינק פלויד או קווין
קווין 59. על כן דבר או על לא דבר
על לא דבר 60. סרטי אימה או קומדיה
אימה 61. כמה שעות ביום אתה על המחשב, בערך
שעה 62. מדבר עם אנשים
כן 63. פוגש אנשים מהאינטרנט
כן 64. ציין מה מהדברים הבאים יש לך: מצלמת אינרנט, סורק, מדפסת, מכונת צילום, מיקרופון, צורב, פקס: 65. מוריד דברים
אין לי קאזה... חברות מורידות לי שירים. 66. לומד דברים מהאינרנט
לא ממש... 67. פגשת פעם מישהו מסוכן באינרנט, כזה שעצרו אותו וזה
לא 68. בכמה פורומים אתה
2 69. קונה דברים באינטרנט
לא 70. עובד על אנשים בצ'אטים
פעם.. 71. מה הוא סוג הספורט המועדף עליך
כדור עף 72. רואה בטלויזיה, עושה, גם וגם או כלום
מה? 73. טיפוס ספורטיבי
לא ממש. 74. דעתך על כדורגל בשתי מילים: משעמם מאוד 75. שעורי ספורט זה..: מעייף 76. איך היה נראה העולם בלי ספורט
כולם היו שמנים, עצלנים, חולים. 77. איך שרירי הבטן שלך
נחמדים חח 78. ושרירי השכל
אחלה 79. דעתך על הספורטאים עם השרירים מפה ועד הודעה חדשה: לא יפה.. 80. אוהב ספורט
תלוי איזה 81. שונן איי\יאוי-כן או לא
מזה?! 82. קורא פאנפיקים
מזה? 83. מיהו הסופר של סלמון הספק
לא יודעת... 84. משתמש באייקונים
לפעמים 84. איזה סרט זכה באוסקר
לא יודעת 85. דעתך על חמוסים בשתי מילים: אין דעה 86. נכון המומינים שולט, בעיקר סנופקין
נכון! 87. מהי היבשת הכי גדולה
אמריקה 88. רואה אנימות\קורא מנגות
לא 89. נכון אני משעממת
כן 90. אז.. מה קורה איתך בזמן האחרון
כלום 91. מה השעה עכשיו
15:50 92. למה אתה עונה על השאלון הזה
כי משעמם לי 93. מה הצבע האהוב עליך
ירוק וורוד 94. "רוח גדולה, אולי רק את יכולה, להחזיר הכל להתחלה..": נגיד... 95. נכון שלא שמת לב שיש את מספר 52 פעמיים
נכון 96. אוהב לשחק תופסת
לא 97. אתה גבוה
רגילה 98. נראה לך שמישהו יקרא את זה
לא 99. אתה במצב רוח טוב
נחמד 100. איך היה
סבבה

לאלאלא.|פינצטה|

1. שם: הדס
2. גיל: 15.5
3. מזל: אריה
4. סגנון מוסיקה מועדף: הכל
5. זמר מועדף: אביתר בנאי
6. זמרת מועדפת: שילה פרבר
7. להקה מועדפת: נירוונה
8. שיר מועדף:לבן בחלום שחור- איפה הילד.
9. מתנגן כרגע ברקע:גלגלצ. [שיר החדש. חמוד לאללה.]
10. עברי או לועזי?לועזי
11. יש לך דיסקמן\MP3\מערכת?MP
12. איך קוראים לסולן של משינה?יובל, דה?
13. כוכב נולד-כן או לא?עונה ראשונה בלבד
14. מנגן? על מה?נופ.
15. חרשן, משקיען, נורמלי או מזניח?בלימודים? רק בכימיה ואומנות. כל השאר פשוט לא מעניין אותי.
16. איך הציונים?מאיות בכימיה ואומונת, כל השאר בזבל
17. והמורים? גם כן זונות אינטרסנטים.
18. עושה שעורי בית?לא
19. כיתה:י'
20. איך אתה מגיע לבצפר וחוזר ממנו?ברגל
21. אוהב ללמוד?כן.
22. חוגים: רישום. והיפ-הופ לפעמים.
23. מבריזן?אני המצאתי את המושג הזה.
24. משקיע בלבוש?ברור.
25. בגדים רחבים או צמודים?תלוי איזה בד, ומה המצברוח.
26. קונה בגדים? אם לא, מאיפה יש לך?מהזבל. אני מחטטת בפחים.
27. בעד נודיסטים?נופ.
28. מסתכל על הלבוש של אחרים?כן
29. אתה מסוג האנשים שבשיא החום הולכים עם סוודר\בשיא הקור הולכים עם חולצה קצרה?כשחם לי/קר לי, אז כן.
30. אהב לקנות בגדים? ברור.
31. דעתך על מותגים בשתי מילים: חארטה.
32. מכנסיים נמוכים או גבוהים?באמצע
33. משקפיים\עדשות:אין לי.
34. קום, לך שלושה צעדים אחורה, שניים ימינה ותסתכל על הרצפה. מה יש שם?מה אין|" בגדים, פלאפון, נעליים, שקיות, עיתון, ספרים, חוטי חשמל.
35. מה יש במגרה הכי קרובה אליך?היא ריקה XD
36. העיתון הכי קרוב אליך נמצא ב..:על הרצפה
37. קום, תסתובב, קפוץ שלוש פעמים ימינה ופעמיים באלכסון. מה אתה רואה?בואנה, מזה פה
קלטת הפעלה של טיף וטף?!
38. מי האדם הקרוב אליך ביותר? אף אחד
39. מה יש מחוץ לדלת של הבית?חדר מדרגות. ומלא בדלי סיגריות של השכן שלנו, ושטיח לניגוב נעליים בכניסה.
40. מה יש בתוך הקופסה הרחוקה ממך ביותר (בתוך הבית)?כסף.
41. לחץ פעמיים על מתג החשמל הקרוב אליך ביותר. מה קרה?נכבה לי הרדיו! ;[ XDDDD
42. חבק את האדם הקרוב אליך ביותר. האם הוא עדיין חי?אני אחבק את שמיכי. ^^ אוי לא! חנקתי את שמיכי! בואנה, השאלון הזה מביא מזל רע ;[;[;[
43. תן חיוך, הכל לטובה. :רבינו.|סדיג|
44. בריכה או ים? יםיםים.!
|חיית-ים-חסרת-צורה|
45. שחור או לבן? לבן בחלום שחור.
46. כדורגל או כדורסל? רגל.
47. נעליים או כפכפים? כףכפים.
48. חתולים או כלבים? חתולים. כיחסה כלבים!
49. משקפיים או עדשות?כיח. היה כבר.
50. חורף או קיץ? קיץ

זה לא נכנס לי לעזאזל! ><

51. סתיו או אביב? סתיו
52. משינה או שייגעצ? מההההההההה השאלה בכלל?!?! אני מזועזעת. לאיפה הידרדרנו ;(
52. vh1 או MTV?VH1
53. מסנג'ר או אייסיקיו? מסה
54. תמונות או ציורים? תמונות.
55. מחשב או טלויזיה? מחשב
56. יסודי או חטיבה? יסודי
57. ספר או סרט? ספר
58. פינק פלויד או קווין? קווין. [אבל זו השוואה המוזרה Oo]
59. על כן דבר או על לא דבר? בבקשה.
60. סרטי אימה או קומדיה? פנטזיה.
61. כמה שעות ביום אתה על המחשב, בערך? הרבה.
62. מדבר עם אנשים? כן
63. פוגש אנשים מהאינטרנט? אתמול, פעם ראשונה.
64. ציין מה מהדברים הבאים יש לך: מצלמת אינרנט, סורק, מדפסת, מכונת צילום, מירקופון, צורב, מסך דק, פקס: מדפסת,מכונת צילום,צורב,פקס.
65. מוריד דברים? מה? שערות מהרגליים.אממ. נהגתי פעם, עכשיו כבר לא. [מהנט כמובן, לא מהרגליים.]
66. לומד דברים מהאינרנט? מה? על יחסי אנוש
67. פגשת פעם מישהו מסוכן באינרנט, כזה שעצרו אותו וזה? נופ
68. בכמה פורומים אתה? 2
69. קונה דברים באינטרנט? מוכר? לא
70. עובד על אנשים בצ'אטים? לא XDDDDDDDDDD
71. מה הוא סוג הספורט המועדף עליך? ריקוד
72. רואה בטלויזיה, עושה, גם וגם או כלום? גמוגם
73. טיפוס ספורטיבי? יאפ
74. דעתך על כדורגל בשתי מילים: נחמד לשחק, חרא לראות.
75. שעורי ספורט זה..: דפוק לאללה.
76. איך היה נראה העולם בלי ספורט? אנשים היו עושים המון סקס כדי לא להפוך לבטטות.
77. איך שרירי הבטן שלך? יפהפיים
78. ושרירי השכל? אחותי הייתה בטוחה שיש שריר למוח שמחזיק אותו XDD
79. דעתך על הספורטאים עם השרירים מפה ועד הודעה חדשה: כיחסה. לא יפה.עדיף שחיפים.
80. אוהב ספורט? יאפ
81. שונן איי\יאוי-כן או לא?
רמוסיריוס
אחח. איזו נוסטלגיה ^^
82. קורא פאנפיקים? לפעמים.
83. מיהו הסופר של סלמון הספק? WRITER יעני? אני אהמר על מאיר שלו [סתם עלה לי לראש XD |:]
84. משתמש באייקונים? בעיקר המוקלדים.
84. איזה סרט זכה באוסקר? השתולים?O:
85. דעתך על חמוסים בשתי מילים: חמדמדים ^^
86. נכון המומינים שולט, בעיקר סנופקין? כוסע.ררר
87. מהי היבשת הכי גדולה? אני.מזה מי?! אומרים מה ><
88. רואה אנימות\קורא מנגות? נופ
89. נכון אני משעממת? לא נוגעת בקרסוליים שלי.
90. אז.. מה קורה איתך בזמן האחרון? רע. ומוזר.
91. מה השעה עכשיו? 15:57
92. למה אתה עונה על השאלון הזה? כי אני אוהבת ><
93. מה הצבע האהוב עליך?ירוק
94. "רוח גדולה, אולי רק את יכולה, להחזיר הכל להתחלה..": כיח.
95. נכון שלא שמת לב שיש את מספר 52 פעמיים?לא.
96. אוהב לשחק תופסת?לא
97. אתה גבוה?כן
98. נראה לך שמישהו יקרא את זה?אולי דנטל. היא בד"כ קוראת אא"לט
99. אתה במצב רוח טוב?לא
100. איך היה?טוב
הודגש באמצעות מדגישומטיק

ketas

New member
איזה כיף!

1. שם: ליזה 2. גיל: 16 3. מזל: טלה 4. סגנון מוסיקה מועדף: רוק קלאסי 5. זמר מועדף: ג'ון לנון 6. זמרת מועדפת: - 7. להקה מועדפת: קווין 8. שיר מועדף: All my loving 9. מתנגן כרגע ברקע: better sweet symphony 10. עברי או לועזי? גם וגם 11. יש לך דיסקמן\MP3\מערכת? גם וגם וגם
12. איך קוראים לסולן של משינה? יובל תעשה לי ילד בנאי 13. כוכב נולד-כן או לא? כן, אחרי הכול 14. מנגן? על מה? גיטרה, ומנגנת זאת מילה גדולה
15. חרשן, משקיען, נורמלי או מזניח? מזניח
16. איך הציונים? בקרשים 17. והמורים? אחלה 18. עושה שעורי בית? שוכחת 19. כיתה: י' 20. איך אתה מגיע לבצפר וחוזר ממנו? רגל 21. אוהב ללמוד? בדר"כ כן 22. חוגים: גיטרה 23. מבריזן? נופ 24. משקיע בלבוש? יותר מיד לא 25. בגדים רחבים או צמודים? הכי רחב שיש 26. קונה בגדים? אם לא, מאיפה יש לך? מהארון! 27. בעד נודיסטים? נופ 28. מסתכל על הלבוש של אחרים? לפעמים 29. אתה מסוג האנשים שבשיא החום הולכים עם סוודר\בשיא הקור הולכים עם חולצה קצרה? חולצה קצרה בקור 30. אהב לקנות בגדים? נופ 31. דעתך על מותגים בשתי מילים: מיותר ומוגזם 32. מכנסיים נמוכים או גבוהים? לא משנה 33. משקפיים\עדשות: משקפים 34. קום, לך שלושה צעדים אחורה, שניים ימינה ותסתכל על הרצפה. מה יש שם? רצפה 35. מה יש במגרה הכי קרובה אליך? קייס דיסקים 36. העיתון הכי קרוב אליך נמצא ב..: שולחן 37. קום, תסתובב, קפוץ שלוש פעמים ימינה ופעמיים באלכסון. מה אתה רואה? החדר של ההורים שלי 38. מי האדם הקרוב אליך ביותר? פיזית? אמא 39. מה יש מחוץ לדלת של הבית? מדרגות 40. מה יש בתוך הקופסה הרחוקה ממך ביותר (בתוך הבית)? מטקות 41. לחץ פעמיים על מתג החשמל הקרוב אליך ביותר. מה קרה? נדלק האור 42. חבק את האדם הקרוב אליך ביותר. האם הוא עדיין חי? כן , אמא 43. תן חיוך, הכל לטובה.
בכיף 44. בריכה או ים? ים 45. שחור או לבן? שחור 46. כדורגל או כדורסל? כדורסל 47. נעליים או כפכפים? נעליים 48. חתולים או כלבים? כלבים 49. משקפיים או עדשות? משקפיים 50. חורף או קיץ? חורף 51. סתיו או אביב? סתיו 52. משינה או שייגעצ? משינה! 52. vh1 או MTV? וי אייץ' 1 53. מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר 54. תמונות או ציורים? תמונות 55. מחשב או טלויזיה? מחשב 56. יסודי או חטיבה? חטיבה 57. ספר או סרט? ספר 58. פינק פלויד או קווין? קווין! 59. על כן דבר או על לא דבר? על לא דבר 60. סרטי אימה או קומדיה? קומדיה 61. כמה שעות ביום אתה על המחשב, בערך? שעתיים 62. מדבר עם אנשים? כן 63. פוגש אנשים מהאינטרנט? בדרך כלל לא 64. ציין מה מהדברים הבאים יש לך: מצלמת אינרנט, סורק, מדפסת, מכונת צילום, מירקופון, צורב, מסך דק, פקס: 65. מוריד דברים? מה? מוזיקה 66. לומד דברים מהאינרנט? מה? ויקיפדיה! אמפריה! 67. פגשת פעם מישהו מסוכן באינרנט, כזה שעצרו אותו וזה? נופ 68. בכמה פורומים אתה? משהו כמו חמישה 69. קונה דברים באינטרנט? מוכר? לא 70. עובד על אנשים בצ'אטים? כבר לא
71. מה הוא סוג הספורט המועדף עליך? שחמט
72. רואה בטלויזיה, עושה, גם וגם או כלום? רואה 73. טיפוס ספורטיבי? אידיאולוגית 74. דעתך על כדורגל בשתי מילים: אובר-רייטד 75. שעורי ספורט זה..: איכסה 76. איך היה נראה העולם בלי ספורט? שמן יותר 77. איך שרירי הבטן שלך? לא קיימים 78. ושרירי השכל? נהרסים
79. דעתך על הספורטאים עם השרירים מפה ועד הודעה חדשה: סטרואידים 80. אוהב ספורט? מחבבת 81. שונן איי\יאוי-כן או לא? מה? 82. קורא פאנפיקים? נופ 83. מיהו הסופר של סלמון הספק? דאגלס אדאמס הגאון 84. משתמש באייקונים? כן
84. איזה סרט זכה באוסקר? הר ברוקבוק? 85. דעתך על חמוסים בשתי מילים: מעוררי השראה 86. נכון המומינים שולט, בעיקר סנופקין? לא כ"כ, קצת מפחדים 87. מהי היבשת הכי גדולה? הממ אסיה 88. רואה אנימות\קורא מנגות? נופ 89. נכון אני משעממת? לא
90. אז.. מה קורה איתך בזמן האחרון? אני קורא! 91. מה השעה עכשיו? 16:15 92. למה אתה עונה על השאלון הזה? כי אפקט החממה 93. מה הצבע האהוב עליך? שחור וירו' 94. "רוח גדולה, אולי רק את יכולה, להחזיר הכל להתחלה..": מה? 95. נכון שלא שמת לב שיש את מספר 52 פעמיים? האמת שלא 96. אוהב לשחק תופסת? מחבבת 97. אתה גבוה? יחסית 98. נראה לך שמישהו יקרא את זה? ברור שלא 99. אתה במצב רוח טוב? כן
100. איך היה? נהדר

ester6

New member
אני...

לקוח מקומונת שאלונים לכל מקלדת 1. שם: אסתר 2. גיל: 15 3. מזל:דגים 4. סגנון מוסיקה מועדף:כל מיני, אבל אני שונאת מזרחי 5. זמר מועדף: הראל מויאל 6. זמרת מועדפת: נינט 7. להקה מועדפת: סימפל פלאן ןפול אאוט בוי 8. שיר מועדף: how to save a life 9. מתנגן כרגע ברקע: לא מתנגן.. אני בלובי של מלון עם מחשב נייד אז אני לא יכולה לשמוע מוזיקה 10. עברי או לועזי? גם וגם :) 11. יש לך דיסקמן\MP3\מערכת? יש לי מערכת ואייפוד 12. איך קוראים לסולן של משינה? לא יודעת 13. כוכב נולד-כן או לא? תלוי.. 14. מנגן? על מה? לא 15. חרשן, משקיען, נורמלי או מזניח? מזניחה 16. איך הציונים? לא משו 17. והמורים? גם לא משו 18. עושה שעורי בית?לא ממש 19. כיתה: ט' 20. איך אתה מגיע לבצפר וחוזר ממנו?אני מגיע באוטו כי אחותי מסיעה אותי בבוקר, וחוזרת באוטובוס 21. אוהב ללמוד? לא 22. חוגים: לא 23. מבריזן? כן.. אני מבריזה מלא.. 24. משקיע בלבוש? תלוי מתי 25. בגדים רחבים או צמודים?תלוי איפה 26. קונה בגדים? אם לא, מאיפה יש לך? אני רונה אבל אני שונאת לקנות בגדים.. 27. בעד נודיסטים: --- 28. מסתכל על הלבוש של אחרים?כן 29. אתה מסוג האנשים שבשיא החום הולכים עם סוודר\בשיא הקור הולכים עם חולצה קצרה? כן זה תמיד קורה לי 30. אהב לקנות בגדים? לא 31. דעתך על מותגים בשתי מילים: אין לי 32. מכנסיים נמוכים או גבוהים? גבוהים 33. משקפיים\עדשות: עדשות 34. קום, לך שלושה צעדים אחורה, שניים ימינה ותסתכל על הרצפה. מה יש שם? יש שם פח כסף של מלונות.. 35. מה יש במגרה הכי קרובה אליך? אין צגירה אני בלובי של מלון.. 36. העיתון הכי קרוב אליך נמצא ב..:אין 37. קום, תסתובב, קפוץ שלוש פעמים ימינה ופעמיים באלכסון. מה אתה רואה? מעלית 38. מי האדם הקרוב אליך ביותר? אני דיי לבד כי אמצע הלילה ואין כמעט אף אחד בלובי 39. מה יש מחוץ לדלת של הבית?אני לא בבית!! 40. מה יש בתוך הקופסה הרחוקה ממך ביותר (בתוך הבית)? אין 41. לחץ פעמיים על מתג החשמל הקרוב אליך ביותר. מה קרה? אני לא יעשה אץת זה במלון, אבל האור יכבה ויגדלק שוב 42. חבק את האדם הקרוב אליך ביותר. האם הוא עדיין חי? אני כמעט לבד 43. תן חיוך, הכל לטובה. : נכון :] 44. בריכה או ים? ים 45. שחור או לבן? שחור 46. כדורגל או כדורסל? כדורסל 47. נעליים או כפכפים? כפכפים 48. חתולים או כלבים? כלבים 49. משקפיים או עדשות? עדשות 50. חורף או קיץ? חורף! 51. סתיו או אביב? סתיו 52. משינה או שייגעצ? שייגעצ 52. vh1 או MTV?MTV 53. מסנג'ר או אייסיקיו? --- 54. תמונות או ציורים? ציורים 55. מחשב או טלויזיה? טלויזיה 56. יסודי או חטיבה? יסודי 57. ספר או סרט? סרט 58. פינק פלויד או קווין?קווין 59. על כן דבר או על לא דבר? על לא דבר 60. סרטי אימה או קומדיה? תליו מתי 61. כמה שעות ביום אתה על המחשב, בערך? הרבה... 62. מדבר עם אנשים? לא ממש.. 63. פוגש אנשים מהאינטרנט? לא 64. ציין מה מהדברים הבאים יש לך: מצלמת אינרנט, סורק, מדפסת, מכונת צילום, מירקופון, צורב, מסך דק, פקס:הכל חוץ ממצלמת אינטרנט ומיקרופון 65. מוריד דברים? מה? מוזיקה, סרטים, סדרות.. 66. לומד דברים מהאינרנט? מה? לא ממש 67. פגשת פעם מישהו מסוכן באינרנט, כזה שעצרו אותו וזה? לא 68. בכמה פורומים אתה? כל מיני.. נמלטים, האנטומיה של גריי, או.סי, מגרש ביתי, יס סטארס 69. קונה דברים באינטרנט? מוכר? לא 70. עובד על אנשים בצ'אטים? לא 71. מה הוא סוג הספורט המועדף עליך? שחייה 72. רואה בטלויזיה, עושה, גם וגם או כלום? אה? 73. טיפוס ספורטיבי? לא 74. דעתך על כדורגל בשתי מילים: שיעמום טוטאלי! 75. שעורי ספורט זה..: אני כמעט לא זוכרת מה ה, מאז כיתה ד' בערך.. 76. איך היה נראה העולם בלי ספורט? מושלם, סתם העולם היה בסדר גמור בלי ספורט.. 77. איך שרירי הבטן שלך? ?? 78. ושרירי השכל? לא משו 79. דעתך על הספורטאים עם השרירים מפה ועד הודעה חדשה: אןם הם נהנים HVHV KVO CFH; 80. אוהב ספורט? KT 81. שונן איי\יאוי-כן או לא?KT 82. קורא פאנפיקים? KT 83. מיהו הסופר של סלמון הספק? THI KH NUXD 84. משתמש באייקונים? עכשיו לא, אבל בד"כ כן 84. איזה סרט זכה באוסקר? השתולים 85. דעתך על חמוסים בשתי מילים: חיות נחמדות 86. נכון המומינים שולט, בעיקר סנופקין? תמיד אמרתי שסנופקין שולט! 87. מהי היבשת הכי גדולה? אמריקה? 88. רואה אנימות\קורא מנגות? לא 89. נכון אני משעממת? מאוד 90. אז.. מה קורה איתך בזמן האחרון? האמת לא משו, אבל יש לכם כוח לשמוע? 91. מה השעה עכשיו? 00:58 92. למה אתה עונה על השאלון הזה? אין לי מוסג.. אני בלובי של מלון באמצע הלילה אין כאן כמעט אף אחד רק כמה אנשים ואני והמחשב הנייד של אח שלי.. אין לי מוסג למה אני לא הולכת לישון, אהל שHVH 93. מה הצבע האהוב עליך? כחול 94. "רוח גדולה, אולי רק את יכולה, להחזיר הכל להתחלה..":אה? 95. נכון שלא שמת לב שיש את מספר 52 פעמיים?נכון.. 96. אוהב לשחק תופסת? לא ממש 97. אתה גבוה? לא 98. נראה לך שמישהו יקרא את זה? לא 99. אתה במצב רוח טוב? ככה 100. איך היה? היה נחמד מאוד בשביל אחת בלילה..

למעלה