עונה../images/Emo54.gif
1. באיזו משחת שיניים את משתמשת? קולגייט טוטאל 2. שמפו וקונדישנר באחד או בנפרד? בנפרד 3. איזה סוג? הממ. מה שיש 4. באיזה טעם של חוט דנטלי את משתמשת? לא משתמשת, יש לי קיבוע:\ 5. את מגלגלת את הגרביים שלך או סתם מניחה אותם? מקפלת 6. באיזה נייר טואלט את משתמשת? של לילי, הקלאסי עם הכלבים 7. את יודעת את השם האמצעי של דונאלד דאק? לא 8. צבע מועדף? נניח אדום 9. נעליים לקיץ? ואנס 10. תפוחים, תפוזים או בננות? בננות 11. ימנית או שמאלית? ימנית 12. הכוס, חצי מלאה או חצי ריקה? חצי ריקה כמובן 13. Bleh או Blah? בעע 14. מה את אוהבת בעצמך? הממ. את השפתיים שלי, נגיד. 15. האם אי פעם תלבשי "טאז" בוקסרז? למה לא? 16. את שרה במקלחת? לא 17. את מדברת עם החיה שלך? אין 18. את מדברת עם עצמך? לא חושבת 19. יש לך קראש סודי על רופא השיניים שלך? לא, והיא גם רופאה. 20. את יודעת את השם של הדוור\ית שלך? לא 21. את נותנת לדוור שלך מתנה לחג המולד? לא 22. יש לך 11 אצבעות? יש לי יותר 23. מהי שורת ההתחלה הכי ליימרית שלך? הא? 24. האם פעם השתמשת או קנית עט ורוד? כנראה 25. האם אי פעם תקני משהו ורוד? יכול להיות 26. מיקי מאוס או באגס באני? באגס 27. את חושבת שדאפי דאק שקסי? אהא 28. פעם תשירי סרנדה לגבר? לא 29. איזה צבע של ליפגלוס\לק את שמה? לא שמה 30. האם את נושכת את השפה שאת עצבנית? לא 31. האם לא תלכי לבצפר בגלל שיש לך חצ'קון ענקי בין העיניים ביום שמצטלמים? לא. 32. האם מכנסיים צמודות על גברים גורם להם להיראות הומואים? כן 33. איך את מורידה מסקרה? אני לא שמה מסקרה 34. האם בחורה ששמה מסקרה כחולה או ירוקה תדליק אותך? לא..מסקרה זה איכס 35. את יודעת איך להבין מידות של חזיות? כן 36. האם פעם תשתמשי בליפגלוס? כן 37. מה יותר טוב, דובוני ג'לי או מסטיק? דובוני ג'לי, איכס מסטיק 38. M&M או ביצת קינדר? שניהם טעימים, כל עוד בM&M אין אגוזים/שקדים בפנים 39. את הולכת למקומות ציבוריים עם אימא שלך, ואשכרה מדברת איתה? כן 40. כמה זה 1+1? 7 41. מה החג האהוב עלייך? כולם 42. בחרי אחד: רו-פול או דניס רודמן? מה? 43. בת כמה את? 14 44. בת כמה את רוצה להיות? 14 45. איפה את רוצה לגור? כאן 46. לאיפה את רוצה לטוס? לא יודעת, בלגיה אולי. 47. את מי את רוצה לפגוש? את מייקי 48. את אוהבת קול-איי איי די? אני לא יודעת מה זה כל כך 49. האם Pine-sol מריח טוב? את מדברת על בשמים? מטהרי אוויר? את צריכה להסביר את עצמך יותר טוב. 50. מה את אוהבת על הפיצה שלך? גבינה כפולה 51. את אוהבת טוסט? כן 52. את עדיין משתוקקת לדלעת? לא 53. את עדיין משאירה לסנטה חלב ועוגיות? אני יהודיה. 54. איבדת את כל שיניי החלב שלך? כן 55. עברת טיפול שורש? לא 56. שחור לבן או צבע? צבע 57. כשרופא השיניים שואל, איזה טעם פלואריד את בוחרת? מעולם לא שאלו אותי 58. איפה היד שלך עכשיו? על המקלדת, ברור. 59. מה יותר טוב: האוזן הימנית שלך או הזרת השמאלית? האוזן הימנית 60. אוקיי או או.קיי? אוקיי 61. פודל צרפתי או נשיקה צרפתית? נשיקה צרפתית 62. האם 2x4 הם באמת 2 אינצ'ים על 4 אינצ'ים? לא חושבת 63. האם יש לך 2x4 או 1x2? תלוי במה 64. את יודעת את ימי ההולדת של הקרובים שלך? כן 65. האם סבתא שלך אמרה לך שהיא בת 29? לא 66. האם אי פעם השתמשת בצבע מחוק? לא 67. מה את חושבת על דרדסית? היא שרמוטית 68. מה הספר האהוב עלייך? 69. איך נשמעת בקתה, רחוק רחוק עם אש, נרות והאהוב שלך? תלוי כמה רחוק. 70. סלמון או בורי? סלמון 71. סרטן או לובסטר? טוסט 72. מה נשמע יותר טוב: למעלה או למטה? שניהם רע 73. מה נשמע יותר טוב: סאבוואי או סאבווארדס? לא יודעת 74. אוקיי, עכשיו איפה היד שלך? מגרדת את הסנטר 75. תארי את היום הכי טוב בחיים שלך? אני לא בן אדם שזוכר. 76. מטאטא או מגב? מגב 77. מה המילה האהובה עלייך? אממ. קשה, אבל יש לי מילה מעצבנת- מושתתת. זה ממש מעצבן להקליד/לכתוב אותה על דף. תראו כמה ת'ים יצאו לכם. 78. איפה השאלה כלבות? <-כאן 79. מה השם המלא שלך? סתיו קדרון 80. מה היית רוצה שיהיה השם שלך? זה 81. מה השם האמצעי הכי מוזר ששמעת עליו? מרינה (לבן) 82. האם כפות הרגליים שלך באותו גודל? לא כ"כ 83. קסטות או דיסקים? דיסקים 84. צפייה ב"איך הגרינץ' גנב את כריסמס"? לא 85. מה המסורת שלכם בכריסמס? אין מסורת! 86. איך את פותחת את המעטפות שלך: לקרוע או לחתוך? לפתוח בעדינות 87. את משועממת כרגע? די, כן 88. את אוהבת בצלים? כן 89. איך היית קוראת ללהקה שלך, אם הייתה לך אחת? לא יודעת 90. פעם לבשת שמלה? כן 91. את יודעת שאם תדברי לתוך פי הטבעת (?!- ככה ההגדרה בבבילון!) מישהו בחדר הסמוך ישמע אותך? מה?? 92. צפרדעים או קרפדות? הממ. 93. את מאמינה בלהביע משאלה ב11:11? לא. 94. 8 או 3? 8 95. כמה זמן את יכולה לעשות הולה-הופ? עם חישוק יענו? 170 סיבובים זה השיא. 96. את יודעת שדייב מגניב? באמת? טוב לדעת. 97. את אוהבת אותי? כן, למה לא? 98. פעם אכלת עפרונות צבעוניים כשהיית קטנה? לא 99. ביומולדת הקודם שלך, מה ביקשת? לא חושב שביקשתי משהו. 100. את יודעת את כל המילים בהמנון? כן