שאלון

אספיר85

New member
עונה../images/Emo54.gif

1. באיזו משחת שיניים את משתמשת? קולגייט טוטאל 2. שמפו וקונדישנר באחד או בנפרד? בנפרד 3. איזה סוג? הממ. מה שיש 4. באיזה טעם של חוט דנטלי את משתמשת? לא משתמשת, יש לי קיבוע:\ 5. את מגלגלת את הגרביים שלך או סתם מניחה אותם? מקפלת 6. באיזה נייר טואלט את משתמשת? של לילי, הקלאסי עם הכלבים 7. את יודעת את השם האמצעי של דונאלד דאק? לא 8. צבע מועדף? נניח אדום 9. נעליים לקיץ? ואנס 10. תפוחים, תפוזים או בננות? בננות 11. ימנית או שמאלית? ימנית 12. הכוס, חצי מלאה או חצי ריקה? חצי ריקה כמובן 13. Bleh או Blah? בעע 14. מה את אוהבת בעצמך? הממ. את השפתיים שלי, נגיד. 15. האם אי פעם תלבשי "טאז" בוקסרז? למה לא? 16. את שרה במקלחת? לא 17. את מדברת עם החיה שלך? אין 18. את מדברת עם עצמך? לא חושבת 19. יש לך קראש סודי על רופא השיניים שלך? לא, והיא גם רופאה. 20. את יודעת את השם של הדוור\ית שלך? לא 21. את נותנת לדוור שלך מתנה לחג המולד? לא 22. יש לך 11 אצבעות? יש לי יותר 23. מהי שורת ההתחלה הכי ליימרית שלך? הא? 24. האם פעם השתמשת או קנית עט ורוד? כנראה 25. האם אי פעם תקני משהו ורוד? יכול להיות 26. מיקי מאוס או באגס באני? באגס 27. את חושבת שדאפי דאק שקסי? אהא 28. פעם תשירי סרנדה לגבר? לא 29. איזה צבע של ליפגלוס\לק את שמה? לא שמה 30. האם את נושכת את השפה שאת עצבנית? לא 31. האם לא תלכי לבצפר בגלל שיש לך חצ'קון ענקי בין העיניים ביום שמצטלמים? לא. 32. האם מכנסיים צמודות על גברים גורם להם להיראות הומואים? כן 33. איך את מורידה מסקרה? אני לא שמה מסקרה 34. האם בחורה ששמה מסקרה כחולה או ירוקה תדליק אותך? לא..מסקרה זה איכס 35. את יודעת איך להבין מידות של חזיות? כן 36. האם פעם תשתמשי בליפגלוס? כן 37. מה יותר טוב, דובוני ג'לי או מסטיק? דובוני ג'לי, איכס מסטיק 38. M&M או ביצת קינדר? שניהם טעימים, כל עוד בM&M אין אגוזים/שקדים בפנים 39. את הולכת למקומות ציבוריים עם אימא שלך, ואשכרה מדברת איתה? כן 40. כמה זה 1+1? 7 41. מה החג האהוב עלייך? כולם 42. בחרי אחד: רו-פול או דניס רודמן? מה? 43. בת כמה את? 14 44. בת כמה את רוצה להיות? 14 45. איפה את רוצה לגור? כאן 46. לאיפה את רוצה לטוס? לא יודעת, בלגיה אולי. 47. את מי את רוצה לפגוש? את מייקי 48. את אוהבת קול-איי איי די? אני לא יודעת מה זה כל כך 49. האם Pine-sol מריח טוב? את מדברת על בשמים? מטהרי אוויר? את צריכה להסביר את עצמך יותר טוב. 50. מה את אוהבת על הפיצה שלך? גבינה כפולה 51. את אוהבת טוסט? כן 52. את עדיין משתוקקת לדלעת? לא 53. את עדיין משאירה לסנטה חלב ועוגיות? אני יהודיה. 54. איבדת את כל שיניי החלב שלך? כן 55. עברת טיפול שורש? לא 56. שחור לבן או צבע? צבע 57. כשרופא השיניים שואל, איזה טעם פלואריד את בוחרת? מעולם לא שאלו אותי 58. איפה היד שלך עכשיו? על המקלדת, ברור. 59. מה יותר טוב: האוזן הימנית שלך או הזרת השמאלית? האוזן הימנית 60. אוקיי או או.קיי? אוקיי 61. פודל צרפתי או נשיקה צרפתית? נשיקה צרפתית 62. האם 2x4 הם באמת 2 אינצ'ים על 4 אינצ'ים? לא חושבת 63. האם יש לך 2x4 או 1x2? תלוי במה 64. את יודעת את ימי ההולדת של הקרובים שלך? כן 65. האם סבתא שלך אמרה לך שהיא בת 29? לא 66. האם אי פעם השתמשת בצבע מחוק? לא 67. מה את חושבת על דרדסית? היא שרמוטית 68. מה הספר האהוב עלייך? 69. איך נשמעת בקתה, רחוק רחוק עם אש, נרות והאהוב שלך? תלוי כמה רחוק. 70. סלמון או בורי? סלמון 71. סרטן או לובסטר? טוסט 72. מה נשמע יותר טוב: למעלה או למטה? שניהם רע 73. מה נשמע יותר טוב: סאבוואי או סאבווארדס? לא יודעת 74. אוקיי, עכשיו איפה היד שלך? מגרדת את הסנטר 75. תארי את היום הכי טוב בחיים שלך? אני לא בן אדם שזוכר. 76. מטאטא או מגב? מגב 77. מה המילה האהובה עלייך? אממ. קשה, אבל יש לי מילה מעצבנת- מושתתת. זה ממש מעצבן להקליד/לכתוב אותה על דף. תראו כמה ת'ים יצאו לכם. 78. איפה השאלה כלבות? <-כאן 79. מה השם המלא שלך? סתיו קדרון 80. מה היית רוצה שיהיה השם שלך? זה 81. מה השם האמצעי הכי מוזר ששמעת עליו? מרינה (לבן) 82. האם כפות הרגליים שלך באותו גודל? לא כ"כ 83. קסטות או דיסקים? דיסקים 84. צפייה ב"איך הגרינץ' גנב את כריסמס"? לא 85. מה המסורת שלכם בכריסמס? אין מסורת! 86. איך את פותחת את המעטפות שלך: לקרוע או לחתוך? לפתוח בעדינות 87. את משועממת כרגע? די, כן 88. את אוהבת בצלים? כן 89. איך היית קוראת ללהקה שלך, אם הייתה לך אחת? לא יודעת 90. פעם לבשת שמלה? כן 91. את יודעת שאם תדברי לתוך פי הטבעת (?!- ככה ההגדרה בבבילון!) מישהו בחדר הסמוך ישמע אותך? מה?? 92. צפרדעים או קרפדות? הממ. 93. את מאמינה בלהביע משאלה ב11:11? לא. 94. 8 או 3? 8 95. כמה זמן את יכולה לעשות הולה-הופ? עם חישוק יענו? 170 סיבובים זה השיא. 96. את יודעת שדייב מגניב? באמת? טוב לדעת. 97. את אוהבת אותי? כן, למה לא? 98. פעם אכלת עפרונות צבעוניים כשהיית קטנה? לא 99. ביומולדת הקודם שלך, מה ביקשת? לא חושב שביקשתי משהו. 100. את יודעת את כל המילים בהמנון? כן

עונה ../images/Emo13.gif

1. באיזו משחת שיניים את משתמשת? מרידול 2. שמפו וקונדישנר באחד או בנפרד? בנפרד 3. איזה סוג? קרליין, הרבלנסס, 4. באיזה טעם של חוט דנטלי את משתמשת? לא זוכרת איך קוראים לזה 5. את מגלגלת את הגרביים שלך או סתם מניחה אותם? מגלגלת 6. באיזה נייר טואלט את משתמשת? לילי 7. את יודעת את השם האמצעי של דונאלד דאק? לא 8. צבע מועדף? ורוד, לבן, אדום 9. נעליים לקיץ? סנדלים שטוחות או כפכפים 10. תפוחים, תפוזים או בננות? תפוזים 11. ימנית או שמאלית? (בכתב) ימנית 12. הכוס, חצי מלאה או חצי ריקה? מה?! 13. Bleh או Blah? לא יודעת 14. מה את אוהבת בעצמך? איך שאני ניראת ומתנהגת.... 15. האם אי פעם תלבשי "טאז" בוקסרז? לא 16. את שרה במקלחת? לא 17. את מדברת עם החיה שלך? לא 18. את מדברת עם עצמך? לא 19. יש לך קראש סודי על רופא השיניים שלך? לא 20. את יודעת את השם של הדוור\ית שלך? לא 21. את נותנת לדוור שלך מתנה לחג המולד? לא 22. יש לך 11 אצבעות? לא 23. מהי שורת ההתחלה הכי ליימרית שלך? אין לי 24. האם פעם השתמשת או קנית עט ורוד? כן 25. האם אי פעם תקני משהו ורוד? כן 26. מיקי מאוס או באגס באני? מיקי מאוס 27. את חושבת שדאפי דאק שקסי? לא 28. פעם תשירי סרנדה לגבר? לא 29. איזה צבע של ליפגלוס\לק את שמה? גם הגלוס וגם הלק או שקוף או ורוד בהיר 30. האם את נושכת את השפה שאת עצבנית? לא 31. האם לא תלכי לבצפר בגלל שיש לך חצ'קון ענקי בין העיניים ביום שמצטלמים? אני ישים מייק אפ! 32. האם מכנסיים צמודות על גברים גורם להם להיראות הומואים? לא! זה גורם להם להראות חנונים 33. איך את מורידה מסקרה? רגיל 34. האם בחורה ששמה מסקרה כחולה או ירוקה תדליק אותך? לא 35. את יודעת איך להבין מידות של חזיות? כן 36. האם פעם תשתמשי בליפגלוס? כן 37. מה יותר טוב, דובוני ג'לי או מסטיק? מסטיק 38. M&M או ביצת קינדר? ביצת קינדר 39. את הולכת למקומות ציבוריים עם אימא שלך, ואשכרה מדברת איתה? כן 40. כמה זה 1+1? 2 41. מה החג האהוב עלייך? פסח ופורים 42. בחרי אחד: רו-פול או דניס רודמן? רו פול 43. בת כמה את? 15 44. בת כמה את רוצה להיות? 18 או 16 45. איפה את רוצה לגור? חזרה לאמריקהקהקה 46. לאיפה את רוצה לטוס? ניו זילנד (למרות שהייתי באוסרליה ואמרו לי שזה דומה) 47. את מי את רוצה לפגוש? את אח שלי שבחו"ל עכשיווו!!!! 48. את אוהבת קול-איי איי די? מה זה? 49. האם Pine-sol מריח טוב? אולי 50. מה את אוהבת על הפיצה שלך? זיתים ופטריות 51. את אוהבת טוסט? כןכןכן 52. את עדיין משתוקקת לדלעת? לא 53. את עדיין משאירה לסנטה חלב ועוגיות? לא 54. איבדת את כל שיניי החלב שלך? כן 55. עברת טיפול שורש? לא 56. שחור לבן או צבע? תלוי במה 57. כשרופא השיניים שואל, איזה טעם פלואריד את בוחרת? תות 58. איפה היד שלך עכשיו? על המקלדת 59. מה יותר טוב: האוזן הימנית שלך או הזרת השמאלית? אוזן ימנית 60. אוקיי או או.קיי? אוקיי 61. פודל צרפתי או נשיקה צרפתית? נשיקה 62. האם 2x4 הם באמת 2 אינצ'ים על 4 אינצ'ים? מאיפה לי?! 63. האם יש לך 2x4 או 1x2? מה?! 64. את יודעת את ימי ההולדת של הקרובים שלך? משתדלת לזכור כי יש לי 17 אחים, אמא, אבא, חלק מהאחים שלי נשואים אז יש לי המוןןןןןןן 65. האם סבתא שלך אמרה לך שהיא בת 29? לא 66. האם אי פעם השתמשת בצבע מחוק? לא 67. מה את חושבת על דרדסית? חמודה 68. מה הספר האהוב עלייך? אני לא קוראת ספרים 69. איך נשמעת בקתה, רחוק רחוק עם אש, נרות והאהוב שלך? חלומי 70. סלמון או בורי? סלמון 71. סרטן או לובסטר? לובסטר

crazykid oO

New member
עונה D:D:D:

. באיזו משחת שיניים את משתמשת? שניה אני אבדוק. מתברר שבORBITOL 2. שמפו וקונדישנר באחד או בנפרד? נפרד 3. איזה סוג? ווויי. אני לא הולכת לבדוק שוב. לא שאיכפת לי בכלל העיקר השער נקי רך ונעים P: 4. באיזה טעם של חוט דנטלי את משתמשת? XD 5. את מגלגלת את הגרביים שלך או סתם מניחה אותם? חח מגלגלת ומכניסה אותם לאחד השני בצורה מיוחדת מאוד. המצאה. זה גאוני 6. באיזה נייר טואלט את משתמשת? XD איזה שאלון. אני משתמשת בנייר טואלט כזה שלא עשוי מקרטון ושלא כואב איתו לנגב ת'תחת והוא לא שורט ורך XD 7. את יודעת את השם האמצעי של דונאלד דאק? דונאלד הומו דאק? 8. צבע מועדף? שחור ואדום 9. נעליים לקיץ? סנדלים, כפכפים 10. תפוחים, תפוזים או בננות? כולם
11. ימנית או שמאלית? ימנית 12. הכוס, חצי מלאה או חצי ריקה? XD חברי את שתהם. מה יוצא? 13. Bleh או Blah? כאילו, בלע? "בלע בלע בלע"? 14. מה את אוהבת בעצמך? .לא יודעת. 15. האם אי פעם תלבשי "טאז" בוקסרז? 16. את שרה במקלחת? לא 17. את מדברת עם החיה שלך? לפעמים
18. את מדברת עם עצמך? לפעמים
19. יש לך קראש סודי על רופא השיניים שלך? .חח. לא נראה לי 20. את יודעת את השם של הדוור\ית שלך? לא 21. את נותנת לדוור שלך מתנה לחג המולד? בטח. כל שנה XD 22. יש לך 11 אצבעות? כן. אפילו יותר D: 23. מהי שורת ההתחלה הכי ליימרית שלך? אני טיפשה אני לא מבינה מילים קשות 24. האם פעם השתמשת או קנית עט ורוד? מודה באשמה ): 25. האם אי פעם תקני משהו ורוד? לא בעתיד הקרוב זה בטוח בלעכס 26. מיקי מאוס או באגס באני? כנראה שבאקס באני. זה באגס? באגס חחחחחחחח. כאילו באג XD לא משנה 27. את חושבת שדאפי דאק שקסי? יש לך אובססיה לסרטים מצוירים אם זה אחד הדמיות...>< 28. פעם תשירי סרנדה לגבר? חחח לא נראה לי 29. איזה צבע של ליפגלוס\לק את שמה? לק שחור ואדום. 30. האם את נושכת את השפה שאת עצבנית? לא 31. האם לא תלכי לבצפר בגלל שיש לך חצ'קון ענקי בין העיניים ביום שמצטלמים? חח. טוב שלא מצטלמים אצלנו. אבל לא. מקסימום נשים איפור 32. האם מכנסיים צמודות על גברים גורם להם להיראות הומואים? לא. הו...ג'רארד
33. איך את מורידה מסקרה? קרם מיוחד 34. האם בחורה ששמה מסקרה כחולה או ירוקה תדליק אותך? ..>< 35. את יודעת איך להבין מידות של חזיות? אני מבקשת להתעלם 36. האם פעם תשתמשי בליפגלוס? אולי 37. מה יותר טוב, דובוני ג'לי או מסטיק? מסטיק כנראה 38. M&M או ביצת קינדר? מה זה לעזאזל M&M? נילך על קינדר P: 39. את הולכת למקומות ציבוריים עם אימא שלך, ואשכרה מדברת איתה? חחח 40. כמה זה 1+1? 3.? 41. מה החג האהוב עלייך? ראש השנה שחוגגים ברוסיה 42. בחרי אחד: רו-פול או דניס רודמן? 43. בת כמה את? 13 וחצי 44. בת כמה את רוצה להיות? אני לא ממהרת לשום מקום. תשאלי אותי כשאני אהיה בת 30 45. איפה את רוצה לגור? בבית 46. לאיפה את רוצה לטוס? אמריקה, אנגליה, איטליה, רוסיה 47. את מי את רוצה לפגוש? MCR!!!!! יש רשימה ארוכה ואני לא רוצה לבכות מזה שזה לא יקרה ): אולי. ~ 48. את אוהבת קול-איי איי די? הא? 49. האם Pine-sol מריח טוב? 50. מה את אוהבת על הפיצה שלך? את הפיצה 51. את אוהבת טוסט? כן 52. את עדיין משתוקקת לדלעת? .לא 53. את עדיין משאירה לסנטה חלב ועוגיות? חח לא 54. איבדת את כל שיניי החלב שלך? כן 55. עברת טיפול שורש? לא 56. שחור לבן או צבע? מה? 57. כשרופא השיניים שואל, איזה טעם פלואריד את בוחרת? 58. איפה היד שלך עכשיו?על העכבר 59. מה יותר טוב: האוזן הימנית שלך או הזרת השמאלית? אוזן ימינית 60. אוקיי או או.קיי? אוקיי 61. פודל צרפתי או נשיקה צרפתית? ..D: 62. האם 2x4 הם באמת 2 אינצ'ים על 4 אינצ'ים? הא.? 63. האם יש לך 2x4 או 1x2? 64. את יודעת את ימי ההולדת של הקרובים שלך? כן 65. האם סבתא שלך אמרה לך שהיא בת 29? חחחחחחחח לא 66. האם אי פעם השתמשת בצבע מחוק? מזתומרת?
67. מה את חושבת על דרדסית? חמודה פאקצה 68. מה הספר האהוב עלייך? כל מיני 69. איך נשמעת בקתה, רחוק רחוק עם אש, נרות והאהוב שלך? רומנטי 70. סלמון או בורי? 71. סרטן או לובסטר? 72. מה נשמע יותר טוב: למעלה או למטה? שנהם 73. מה נשמע יותר טוב: סאבוואי או סאבווארדס? -.- 74. אוקיי, עכשיו איפה היד שלך? אחת מקלת, אחת עכבר 75. תארי את היום הכי טוב בחיים שלך? .. 76. מטאטא או מגב? מגב 77. מה המילה האהובה עלייך? שיט, סתם 78. איפה השאלה כלבות? 79. מה השם המלא שלך? אולגה ג@#%$^ [חסוי] 80. מה היית רוצה שיהיה השם שלך? 81. מה השם האמצעי הכי מוזר ששמעת עליו? 82. האם כפות הרגליים שלך באותו גודל? 83. קסטות או דיסקים? דיסקים 84. צפייה ב"איך הגרינץ' גנב את כריסמס"? 85. מה המסורת שלכם בכריסמס? לאכול. הרבה. 86. איך את פותחת את המעטפות שלך: לקרוע או לחתוך? קורעת 87. את משועממת כרגע? כן 88. את אוהבת בצלים? לא \= 89. איך היית קוראת ללהקה שלך, אם הייתה לך אחת? לא יודעת אבל בטוח משהו מגניב 90. פעם לבשת שמלה? כן 91. את יודעת שאם תדברי לתוך פי הטבעת (?!- ככה ההגדרה בבבילון!) מישהו בחדר הסמוך ישמע אותך? עכשיו כן. אבל לא הבנתי 92. צפרדעים או קרפדות? מה הבדל? D: 93. את מאמינה בלהביע משאלה ב11:11? למה 94. 8 או 3? 8 [אני קמצנית] 95. כמה זמן את יכולה לעשות הולה-הופ? .? 96. את יודעת שדייב מגניב? לא 97. את אוהבת אותי? לא מכירה אותך 98. פעם אכלת עפרונות צבעוניים כשהיית קטנה? לא 99. ביומולדת הקודם שלך, מה ביקשת? מתנות חח , סתם מי זוכר 100. את יודעת את כל המילים בהמנון? כן

MakeItHurt

New member
יאיאי

1. באיזו משחת שיניים את משתמשת? אממ טום וג'רי
יש לי חניכיים רגישות 2. שמפו וקונדישנר באחד או בנפרד? נפרד 3. איזה סוג?שמפו הרבל אנסנס וקונדישנר ד"ר פישר 4. באיזה טעם של חוט דנטלי את משתמשת? לא משתמשת 5. את מגלגלת את הגרביים שלך או סתם מניחה אותם? מניחה 6. באיזה נייר טואלט את משתמשת? בזה שיש בבית 7. את יודעת את השם האמצעי של דונאלד דאק? יש לו שם אמצעי O: 8. צבע מועדף? כחול 9. נעליים לקיץ? הקרוקס (אני לא מושפעת לי היה לפני כולם!) 10. תפוחים, תפוזים או בננות? לא ולא ולא! 11. ימנית או שמאלית? ימנית 12. הכוס, חצי מלאה או חצי ריקה? חצי מלאה 13. Bleh או Blah? עם A 14. מה את אוהבת בעצמך? בכללי הכל 15. האם אי פעם תלבשי "טאז" בוקסרז? כן! 16. את שרה במקלחת? כן.. 17. את מדברת עם החיה שלך? אין לי.. 18. את מדברת עם עצמך? כן 19. יש לך קראש סודי על רופא השיניים שלך? לא הוא דוד שלי 20. את יודעת את השם של הדוור\ית שלך? לא נראה לי שיש כזה דוור אה סליחה דבר.. 21. את נותנת לדוור שלך מתנה לחג המולד? לא 22. יש לך 11 אצבעות? כן 23. מהי שורת ההתחלה הכי ליימרית שלך? מה זה ליימרית?! 24. האם פעם השתמשת או קנית עט ורוד? כן 25. האם אי פעם תקני משהו ורוד? כן 26. מיקי מאוס או באגס באני? מיקי 27. את חושבת שדאפי דאק שקסי? לא 28. פעם תשירי סרנדה לגבר? לא 29. איזה צבע של ליפגלוס\לק את שמה? לק בד"כ סגול כחול כזה 30. האם את נושכת את השפה שאת עצבנית? לא 31. האם לא תלכי לבצפר בגלל שיש לך חצ'קון ענקי בין העיניים ביום שמצטלמים? אני יילך! 32. האם מכנסיים צמודות על גברים גורם להם להיראות הומואים? כן 33. איך את מורידה מסקרה? עם המגבון 34. האם בחורה ששמה מסקרה כחולה או ירוקה תדליק אותך? ירוק זה מגניב! 35. את יודעת איך להבין מידות של חזיות? כן 36. האם פעם תשתמשי בליפגלוס? לא 37. מה יותר טוב, דובוני ג'לי או מסטיק? דובוני ג'לי 38. M&M או ביצת קינדר? M&M 39. את הולכת למקומות ציבוריים עם אימא שלך, ואשכרה מדברת איתה? כן 40. כמה זה 1+1? 2 41. מה החג האהוב עלייך? פורים D: 42. בחרי אחד: רו-פול או דניס רודמן? דניס! 43. בת כמה את? 15 44. בת כמה את רוצה להיות? 15 45. איפה את רוצה לגור? לא משנה לי 46. לאיפה את רוצה לטוס? אני יטוס בקיץ לארה"ב 47. את מי את רוצה לפגוש? חברים שלי!! 48. את אוהבת קול-איי איי די? מה זה?! 49. האם Pine-sol מריח טוב? שאלה טובה 50. מה את אוהבת על הפיצה שלך? גבינה בולגרית 51. את אוהבת טוסט? כן 52. את עדיין משתוקקת לדלעת? לא 53. את עדיין משאירה לסנטה חלב ועוגיות? אפעם לא עשיתי את זה 54. איבדת את כל שיניי החלב שלך? כן 55. עברת טיפול שורש? לע 56. שחור לבן או צבע? שחור לבן 57. כשרופא השיניים שואל, איזה טעם פלואריד את בוחרת? תות.. 58. איפה היד שלך עכשיו?על המקלדת 59. מה יותר טוב: האוזן הימנית שלך או הזרת השמאלית? האוזן הימינית 60. אוקיי או או.קיי? אוקיי 61. פודל צרפתי או נשיקה צרפתית? נשיקה. D: 62. האם 2x4 הם באמת 2 אינצ'ים על 4 אינצ'ים? כן 63. האם יש לך 2x4 או 1x2? שאלה טבוה 64. את יודעת את ימי ההולדת של הקרובים שלך? כן 65. האם סבתא שלך אמרה לך שהיא בת 29? לא 66. האם אי פעם השתמשת בצבע מחוק? כן 67. מה את חושבת על דרדסית? למה לעזאזל לא אונסים אותה כבר O: 68. מה הספר האהוב עלייך? אין לי אני אוהבת את כולם 69. איך נשמעת בקתה, רחוק רחוק עם אש, נרות והאהוב שלך? כ"כ רומנטי (SEX!!) 70. סלמון או בורי? בורי 71. סרטן או לובסטר? לאזהולאזה 72. מה נשמע יותר טוב: למעלה או למטה? למטה 73. מה נשמע יותר טוב: סאבוואי או סאבווארדס? סאבוואי 74. אוקיי, עכשיו איפה היד שלך? על המקלדת 75. תארי את היום הכי טוב בחיים שלך? אין לי אחד 76. מטאטא או מגב? מטאטא 77. מה המילה האהובה עלייך? bubling 78. איפה השאלה כלבות? O: 79. מה השם המלא שלך? לי זמיר 80. מה היית רוצה שיהיה השם שלך? טום 81. מה השם האמצעי הכי מוזר ששמעת עליו? קשת 82. האם כפות הרגליים שלך באותו גודל? בערך 83. קסטות או דיסקים? דיסקים 84. צפייה ב"איך הגרינץ' גנב את כריסמס"? O: 85. מה המסורת שלכם בכריסמס? אין 86. איך את פותחת את המעטפות שלך: לקרוע או לחתוך? לאט לאט ואז לקרוע 87. את משועממת כרגע? כן 88. את אוהבת בצלים? כן 89. איך היית קוראת ללהקה שלך, אם הייתה לך אחת? arpanrt 90. פעם לבשת שמלה? כן 91. את יודעת שאם תדברי לתוך פי הטבעת (?!- ככה ההגדרה בבבילון!) מישהו בחדר הסמוך ישמע אותך? כן 92. צפרדעים או קרפדות? צפרדעים 93. את מאמינה בלהביע משאלה ב11:11? לע 94. 8 או 3? 3 95. כמה זמן את יכולה לעשות הולה-הופ? בדיוק חצי שניה 96. את יודעת שדייב מגניב?כה אבל לא יותר ממני 97. את אוהבת אותי? ברור! 98. פעם אכלת עפרונות צבעוניים כשהיית קטנה? כן 99. ביומולדת הקודם שלך, מה ביקשת? דיסקים וסטאף 100. את יודעת את כל המילים בהמנון? כע

fireyes

New member
עונהנהנהנהנה

באיזו משחת שיניים את משתמשת? קולגייט החדשה 2. שמפו וקונדישנר באחד או בנפרד?נפרד 3. איזה סוג?שכחתי איך קוראים לו... 4. באיזה טעם של חוט דנטלי את משתמשת? לא משתמשת בחוט דנטלייי 5. את מגלגלת את הגרביים שלך או סתם מניחה אותם? מגלגלת 6. באיזה נייר טואלט את משתמשת? זה עם הכלבים 7. את יודעת את השם האמצעי של דונאלד דאק?שמוליק 8. צבע מועדף? כחול 9. נעליים לקיץ? עעע 10. תפוחים, תפוזים או בננות? בננות 11. ימנית או שמאלית? רק ימין 12. הכוס, חצי מלאה או חצי ריקה?אותו דבר 13. Bleh או Blah? בעעע 14. מה את אוהבת בעצמך? לאדעת 15. האם אי פעם תלבשי "טאז" בוקסרז?כן 16. את שרה במקלחת? כןןןןןןן 17. את מדברת עם החיה שלך?כן 18. את מדברת עם עצמך? כן 19. יש לך קראש סודי על רופא השיניים שלך?לאאא 20. את יודעת את השם של הדוור\ית שלך?לא 21. את נותנת לדוור שלך מתנה לחג המולד?אני לא נוצריה,לפיכך אני אתן מתנת חג מולד רק לגנן שלנו
22. יש לך 11 אצבעות? לאאאאאאא 23. מהי שורת ההתחלה הכי ליימרית שלך? "את באה לפה הרבה..." 24. האם פעם השתמשת או קנית עט ורוד?לא 25. האם אי פעם תקני משהו ורוד? כן 26. מיקי מאוס או באגס באני? באגס,הוא חמוד 27. את חושבת שדאפי דאק שקסי? כוסון על 28. פעם תשירי סרנדה לגבר? לא 29. איזה צבע של ליפגלוס\לק את שמה? שקוף 30. האם את נושכת את השפה שאת עצבנית?אני נושכת אנשים... 31. האם לא תלכי לבצפר בגלל שיש לך חצ'קון ענקי בין העיניים ביום שמצטלמים?נכון מאוד!!... 32. האם מכנסיים צמודות על גברים גורם להם להיראות הומואים? כן 33. איך את מורידה מסקרה? לא שמה... 34. האם בחורה ששמה מסקרה כחולה או ירוקה תדליק אותך? כחולה 35. את יודעת איך להבין מידות של חזיות? אין לי מושגגג 36. האם פעם תשתמשי בליפגלוס? למה לא? 37. מה יותר טוב, דובוני ג'לי או מסטיק?מסטיק-זום קולההה 38. M&M או ביצת קינדר? מממ מ&מ 39. את הולכת למקומות ציבוריים עם אימא שלך, ואשכרה מדברת איתה? למה לא?היא הלכה עם בטן של היריון למקומות ציבוריים כשאני הייתי בבטן שלה ולא התביישה בי,למה לי להתבייש בה? 40. כמה זה 1+1? 13.5 41. מה החג האהוב עלייך? פסח 42. בחרי אחד: רו-פול או דניס רודמן? דניס 43. בת כמה את? 15 44. בת כמה את רוצה להיות?אחרי צבא 45. איפה את רוצה לגור? בצפון הארץ 46. לאיפה את רוצה לטוס? צרפת 47. את מי את רוצה לפגוש? סלין דיון,ניקול קידמן,דיוויד בקהאם(הוא חמוד)ועוד כל מיני וגם את בריטני רק כדי להגיד לה שהיא מזעזעת... 48. את אוהבת קול-איי איי די? הא1 49. האם Pine-solמריח טוב?מה זה? 50. מה את אוהבת על הפיצה שלך?עדיף רגילה 51. את אוהבת טוסט? כןןןןן יאמ יאמ יאמממ... 52. את עדיין משתוקקת לדלעת?ברור 53. את עדיין משאירה לסנטה חלב ועוגיות?אני יהודייה... אז אני משאירה לו מצות 54. איבדת את כל שיניי החלב שלך?כןןן 55. עברת טיפול שורש?לא 56. שחור לבן או צבע? לבן 57. כשרופא השיניים שואל, איזה טעם פלואריד את בוחרת?שוקולד
חחחח.. 58. איפה היד שלך עכשיו?עדיין על המקלדת (אני עונה על שאלונים מהסוף להתחלה) 59. מה יותר טוב: האוזן הימנית שלך או הזרת השמאלית?ימין,תמיד ימין 60. אוקיי או או.קיי? קיי. 61. פודל צרפתי או נשיקה צרפתית? נשיקהה 62. האם 2x4 הם באמת 2 אינצ'ים על 4 אינצ'ים?לא יודעתתת 63. האם יש לך 2x4 או 1x2? יש לי 7X7... 64. את יודעת את ימי ההולדת של הקרובים שלך? כן 65. האם סבתא שלך אמרה לך שהיא בת 29?בטח... 66. האם אי פעם השתמשת בצבע מחוק? לא 67. מה את חושבת על דרדסית? כוסית על 68. מה הספר האהוב עלייך?אוצר הבושם 69. איך נשמעת בקתה, רחוק רחוק עם אש, נרות והאהוב שלך?נשמעת מצויין,נשמעת אורנג' 70. סלמון או בורי?אף אחד מהםם 71. סרטן או לובסטר? סרטן... 72. מה נשמע יותר טוב: למעלה או למטה? למעלה 73. מה נשמע יותר טוב: סאבוואי או סאבווארדס?הראשון 74. אוקיי, עכשיו איפה היד שלך? על המקלדתתת 75. תארי את היום הכי טוב בחיים שלך?היום בו יודיעו לי שאפשר להחיות מתים 76. מטאטא או מגב?מטאטא 77. מה המילה האהובה עלייך? ג-ד-וווווו-לללל 78. איפה השאלה כלבות? ברור.....נכון נכון...(מה?!) 79. מה השם המלא שלך? בשבילכם איזבל... 80. מה היית רוצה שיהיה השם שלך? איזבל 81. מה השם האמצעי הכי מוזר ששמעת עליו? שרגא,יוספיטון,ודרנל 82. האם כפות הרגליים שלך באותו גודל?כן...משום מה.. 83. קסטות או דיסקים? דיסקים 84. צפייה ב"איך הגרינץ' גנב את כריסמס"?אהמ.....*עעע* 85. מה המסורת שלכם בכריסמס? זה יוצא חנוכה לא?אז...לטחון סופגניות 86. איך את פותחת את המעטפות שלך: לקרוע או לחתוך?לקרוע 87. את משועממת כרגע? לא 88. את אוהבת בצלים? לא ממש 89. איך היית קוראת ללהקה שלך, אם הייתה לך?fireyes 90. פעם לבשת שמלה? לא 91. את יודעת שאם תדברי לתוך פי הטבעת (?!- ככה ההגדרה בבבילון!) מישהו בחדר הסמוך ישמע אותך?הא?!?! 92. צפרדעים או קרפדות? צפרדעים 93. את מאמינה בלהביע משאלה ב11:11? כן,אם זה לא מועיל,זה בטח לא מזיק 94. 8 או 3? 8-ספרת המזל שלי וגם הסמל של האין סוף 95. כמה זמן את יכולה לעשות הולה-הופ?הא? 96. את יודעת שדייב מגניב?כוסון על 97. את אוהבת אותי? כן,למה לא? 98. פעם אכלת עפרונות צבעוניים?נייט,אני בררנית באוכל... 99. ביומולדת הקודם שלך, מה ביקשת? להגיע ליומולדת הבא
100. את יודעת את כל המילים בהמנון?ברור...

D o R a S h A y

New member
שאלון הזוי...

1. באיזו משחת שיניים את משתמשת? קולגייט 2. שמפו וקונדישנר באחד או בנפרד? בנפרד 3. איזה סוג? הד אנד שולדרס או פינוק 4. באיזה טעם של חוט דנטלי את משתמשת? מנטה 5. את מגלגלת את הגרביים שלך או סתם מניחה אותם? פעם ככה פעם ככה 6. באיזה נייר טואלט את משתמשת? לא יודעת חחח עלילי אולי 7. את יודעת את השם האמצעי של דונאלד דאק? לא 8. צבע מועדף? אפור 9. נעליים לקיץ? סנדלים או כפכפים אני לא אוהבת סגור בקיץ 10. תפוחים, תפוזים או בננות? תפוזים 11. ימנית או שמאלית? שמאלית 12. הכוס, חצי מלאה או חצי ריקה? מלאה 13. Bleh או Blah? אה? 14. מה את אוהבת בעצמך? עיניים 15. האם אי פעם תלבשי "טאז" בוקסרז? לא יודעת 16. את שרה במקלחת? לפעמים 17. את מדברת עם החיה שלך? אין לי חיה אבל אם הייתה אז כן 18. את מדברת עם עצמך? כן 19. יש לך קראש סודי על רופא השיניים שלך? חחח לא 20. את יודעת את השם של הדוור\ית שלך? לא 21. את נותנת לדוור שלך מתנה לחג המולד? לא 22. יש לך 11 אצבעות? לא 23. מהי שורת ההתחלה הכי ליימרית שלך? 24. האם פעם השתמשת או קנית עט ורוד? כן 25. האם אי פעם תקני משהו ורוד? רק אם זה הכרחי 26. מיקי מאוס או באגס באני? באגס בני 27. את חושבת שדאפי דאק שקסי? לא 28. פעם תשירי סרנדה לגבר? לא 29. איזה צבע של ליפגלוס\לק את שמה? לא שמה 30. האם את נושכת את השפה שאת עצבנית? לפעמים 31. האם לא תלכי לבצפר בגלל שיש לך חצ'קון ענקי בין העיניים ביום שמצטלמים? לא... 32. האם מכנסיים צמודות על גברים גורם להם להיראות הומואים? כן 33. איך את מורידה מסקרה? לא שמה 34. האם בחורה ששמה מסקרה כחולה או ירוקה תדליק אותך? לא 35. את יודעת איך להבין מידות של חזיות? לא 36. האם פעם תשתמשי בליפגלוס? יכול להיות 37. מה יותר טוב, דובוני ג'לי או מסטיק? דובוני ג'לי 38. M&M או ביצת קינדר? M&M 39. את הולכת למקומות ציבוריים עם אימא שלך, ואשכרה מדברת איתה? ברור 40. כמה זה 1+1? 3 41. מה החג האהוב עלייך? פורים 42. בחרי אחד: רו-פול או דניס רודמן? 43. בת כמה את? 17 44. בת כמה את רוצה להיות? 20 45. איפה את רוצה לגור? בכפר סבא 46. לאיפה את רוצה לטוס? דרום אמריקה 47. את מי את רוצה לפגוש? סינרגיה 48. את אוהבת קול-איי איי די? אה? 49. האם Pine-sol מריח טוב? יכול להיות.. לא הרחתי 50. מה את אוהבת על הפיצה שלך? תירס 51. את אוהבת טוסט? כן 52. את עדיין משתוקקת לדלעת? מעולם לא השתוקקתי 53. את עדיין משאירה לסנטה חלב ועוגיות? לא 54. איבדת את כל שיניי החלב שלך? כן 55. עברת טיפול שורש? לא 56. שחור לבן או צבע? צבע 57. כשרופא השיניים שואל, איזה טעם פלואריד את בוחרת? אה? 58. איפה היד שלך עכשיו? על המקלדת 59. מה יותר טוב: האוזן הימנית שלך או הזרת השמאלית?שתיהן אחלה 60. אוקיי או או.קיי? אוקיי 61. פודל צרפתי או נשיקה צרפתית? נשיקה 62. האם 2x4 הם באמת 2 אינצ'ים על 4 אינצ'ים? יכול להיות 63. האם יש לך 2x4 או 1x2? 64. את יודעת את ימי ההולדת של הקרובים שלך? כן 65. האם סבתא שלך אמרה לך שהיא בת 29? לא 66. האם אי פעם השתמשת בצבע מחוק? לא 67. מה את חושבת על דרדסית? פרחה 68. מה הספר האהוב עלייך? 69. איך נשמעת בקתה, רחוק רחוק עם אש, נרות והאהוב שלך? אחלה 70. סלמון או בורי? טונה 71. סרטן או לובסטר? עוף 72. מה נשמע יותר טוב: למעלה או למטה? למעלה 73. מה נשמע יותר טוב: סאבוואי או סאבווארדס? 74. אוקיי, עכשיו איפה היד שלך? עדיין על המקלדת 75. תארי את היום הכי טוב בחיים שלך? 76. מטאטא או מגב? מגב 77. מה המילה האהובה עלייך? מגנוב 78. איפה השאלה כלבות? 79. מה השם המלא שלך? דור שי 80. מה היית רוצה שיהיה השם שלך? ליאור 81. מה השם האמצעי הכי מוזר ששמעת עליו? 82. האם כפות הרגליים שלך באותו גודל? עד כמה שידוע לי 83. קסטות או דיסקים? דיסקים 84. צפייה ב"איך הגרינץ' גנב את כריסמס"? 85. מה המסורת שלכם בכריסמס? אני לא חוגגת קריסמס!!!!!! צאי מזה! 86. איך את פותחת את המעטפות שלך: לקרוע או לחתוך? לקרוע 87. את משועממת כרגע? מאוד 88. את אוהבת בצלים? לא 89. איך היית קוראת ללהקה שלך, אם הייתה לך אחת? לא יודעת 90. פעם לבשת שמלה? כן 91. את יודעת שאם תדברי לתוך פי הטבעת (?!- ככה ההגדרה בבבילון!) מישהו בחדר הסמוך ישמע אותך? וואלה... 92. צפרדעים או קרפדות? כלום 93. את מאמינה בלהביע משאלה ב11:11? לא 94. 8 או 3? 8 95. כמה זמן את יכולה לעשות הולה-הופ? שנייה 96. את יודעת שדייב מגניב? וודאי! (מיזה...?) 97. את אוהבת אותי? אני לאמכירה אותך 98. פעם אכלת עפרונות צבעוניים כשהיית קטנה? לא 99. ביומולדת הקודם שלך, מה ביקשת? לא זוכרת 100. את יודעת את כל המילים בהמנון?כן (מה זה קשור??)

למעלה