שאלון

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifשאלון

לקוח מפורום אוף טופיק . באיזו משחת שיניים את משתמשת? 2. שמפו וקונדישנר באחד או בנפרד? 3. איזה סוג? 4. באיזה טעם של חוט דנטלי את משתמשת? 5. את מגלגלת את הגרביים שלך או סתם מניחה אותם? 6. באיזה נייר טואלט את משתמשת? 7. את יודעת את השם האמצעי של דונאלד דאק? 8. צבע מועדף? 9. נעליים לקיץ? 10. תפוחים, תפוזים או בננות? 11. ימנית או שמאלית? 12. הכוס, חצי מלאה או חצי ריקה? 13. Bleh או Blah? 14. מה את אוהבת בעצמך? 15. האם אי פעם תלבשי "טאז" בוקסרז? 16. את שרה במקלחת? 17. את מדברת עם החיה שלך? 18. את מדברת עם עצמך? 19. יש לך קראש סודי על רופא השיניים שלך? 20. את יודעת את השם של הדוור\ית שלך? 21. את נותנת לדוור שלך מתנה לחג המולד? 22. יש לך 11 אצבעות? 23. מהי שורת ההתחלה הכי ליימרית שלך? 24. האם פעם השתמשת או קנית עט ורוד? 25. האם אי פעם תקני משהו ורוד? 26. מיקי מאוס או באגס באני? 27. את חושבת שדאפי דאק שקסי? 28. פעם תשירי סרנדה לגבר? 29. איזה צבע של ליפגלוס\לק את שמה? 30. האם את נושכת את השפה שאת עצבנית? 31. האם לא תלכי לבצפר בגלל שיש לך חצ'קון ענקי בין העיניים ביום שמצטלמים? 32. האם מכנסיים צמודות על גברים גורם להם להיראות הומואים? 33. איך את מורידה מסקרה? 34. האם בחורה ששמה מסקרה כחולה או ירוקה תדליק אותך? 35. את יודעת איך להבין מידות של חזיות? 36. האם פעם תשתמשי בליפגלוס? 37. מה יותר טוב, דובוני ג'לי או מסטיק? 38. M&M או ביצת קינדר? 39. את הולכת למקומות ציבוריים עם אימא שלך, ואשכרה מדברת איתה? 40. כמה זה 1+1? 41. מה החג האהוב עלייך? 42. בחרי אחד: רו-פול או דניס רודמן? 43. בת כמה את? 44. בת כמה את רוצה להיות? 45. איפה את רוצה לגור? 46. לאיפה את רוצה לטוס? 47. את מי את רוצה לפגוש? 48. את אוהבת קול-איי איי די? 49. האם Pine-sol מריח טוב? 50. מה את אוהבת על הפיצה שלך? 51. את אוהבת טוסט? 52. את עדיין משתוקקת לדלעת? 53. את עדיין משאירה לסנטה חלב ועוגיות? 54. איבדת את כל שיניי החלב שלך? 55. עברת טיפול שורש? 56. שחור לבן או צבע? 57. כשרופא השיניים שואל, איזה טעם פלואריד את בוחרת? 58. איפה היד שלך עכשיו? 59. מה יותר טוב: האוזן הימנית שלך או הזרת השמאלית? 60. אוקיי או או.קיי? 61. פודל צרפתי או נשיקה צרפתית? 62. האם 2x4 הם באמת 2 אינצ'ים על 4 אינצ'ים? 63. האם יש לך 2x4 או 1x2? 64. את יודעת את ימי ההולדת של הקרובים שלך? 65. האם סבתא שלך אמרה לך שהיא בת 29? 66. האם אי פעם השתמשת בצבע מחוק? 67. מה את חושבת על דרדסית? 68. מה הספר האהוב עלייך? 69. איך נשמעת בקתה, רחוק רחוק עם אש, נרות והאהוב שלך? 70. סלמון או בורי? 71. סרטן או לובסטר? 72. מה נשמע יותר טוב: למעלה או למטה? 73. מה נשמע יותר טוב: סאבוואי או סאבווארדס? 74. אוקיי, עכשיו איפה היד שלך? 75. תארי את היום הכי טוב בחיים שלך? 76. מטאטא או מגב? 77. מה המילה האהובה עלייך? 78. איפה השאלה כלבות? 79. מה השם המלא שלך? 80. מה היית רוצה שיהיה השם שלך? 81. מה השם האמצעי הכי מוזר ששמעת עליו? 82. האם כפות הרגליים שלך באותו גודל? 83. קסטות או דיסקים? 84. צפייה ב"איך הגרינץ' גנב את כריסמס"? 85. מה המסורת שלכם בכריסמס? 86. איך את פותחת את המעטפות שלך: לקרוע או לחתוך? 87. את משועממת כרגע? 88. את אוהבת בצלים? 89. איך היית קוראת ללהקה שלך, אם הייתה לך אחת? 90. פעם לבשת שמלה? 91. את יודעת שאם תדברי לתוך פי הטבעת (?!- ככה ההגדרה בבבילון!) מישהו בחדר הסמוך ישמע אותך? 92. צפרדעים או קרפדות? 93. את מאמינה בלהביע משאלה ב11:11? 94. 8 או 3? 95. כמה זמן את יכולה לעשות הולה-הופ? 96. את יודעת שדייב מגניב? 97. את אוהבת אותי? 98. פעם אכלת עפרונות צבעוניים כשהיית קטנה? 99. ביומולדת הקודם שלך, מה ביקשת? 100. את יודעת את כל המילים בהמנון?

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifעונה לעצמי

1. באיזו משחת שיניים את משתמשת? קולגייט 2. שמפו וקונדישנר באחד או בנפרד? בנפרד 3. איזה סוג?לאדת 4. באיזה טעם של חוט דנטלי את משתמשת? לא משתמשת בחוט דנטלי 5. את מגלגלת את הגרביים שלך או סתם מניחה אותם? סתם מניחה 6. באיזה נייר טואלט את משתמשת? החמודי הזה עם הלבבות 7. את יודעת את השם האמצעי של דונאלד דאק?לא 8. צבע מועדף? שחור ותכלת 9. נעליים לקיץ? כפכפי אצבע של ריף 10. תפוחים, תפוזים או בננות? תפוזים 11. ימנית או שמאלית? ימנית 12. הכוס, חצי מלאה או חצי ריקה?חצי מלאה 13. Bleh או Blah? האפשרות השניה 14. מה את אוהבת בעצמך? את זה שאני נאמנה וכנה 15. האם אי פעם תלבשי "טאז" בוקסרז?מהזה
16. את שרה במקלחת? כן לפעמים XD|מסמיקה| 17. את מדברת עם החיה שלך? לא, לצערי איןלי חיה :< 18. את מדברת עם עצמך? לא 19. יש לך קראש סודי על רופא השיניים שלך?חחחחחחח לא 20. את יודעת את השם של הדוור\ית שלך?לא 21. את נותנת לדוור שלך מתנה לחג המולד?לא 22. יש לך 11 אצבעות? XD לא 23. מהי שורת ההתחלה הכי ליימרית שלך? זה כאב
מה
שנפלת מגן עדן 24. האם פעם השתמשת או קנית עט ורוד? כן 25. האם אי פעם תקני משהו ורוד? כן 26. מיקי מאוס או באגס באני? מיקי מאוס 27. את חושבת שדאפי דאק שקסי? אההא 3> 28. פעם תשירי סרנדה לגבר? לא 29. איזה צבע של ליפגלוס\לק את שמה? לק שחור. ליפגלוס-לא שמה 30. האם את נושכת את השפה שאת עצבנית?כן 31. האם לא תלכי לבצפר בגלל שיש לך חצ'קון ענקי בין העיניים ביום שמצטלמים? לא 32. האם מכנסיים צמודות על גברים גורם להם להיראות הומואים? ברוב המקרים כן XD 33. איך את מורידה מסקרה? לא שמה מסקרה 34. האם בחורה ששמה מסקרה כחולה או ירוקה תדליק אותך? לא 35. את יודעת איך להבין מידות של חזיות? לא חחחחח אמא שלי מבינה בזה D: 36. האם פעם תשתמשי בליפגלוס? בטח שאני יהיה גדולה, בתקופה הקרובה לא 37. מה יותר טוב, דובוני ג'לי או מסטיק?מסטיק 38. M&M או ביצת קינדר? ביצת קינדר 39. את הולכת למקומות ציבוריים עם אימא שלך, ואשכרה מדברת איתה? כן ברור. מי שיגיד לי משהו מעניין לי ת'תחת 40. כמה זה 1+1? 2 D: 41. מה החג האהוב עלייך? פסח וחנוכה 42. בחרי אחד: רו-פול או דניס רודמן? לא מכירה אפחד מהם 43. בת כמה את? 13 וחצי 44. בת כמה את רוצה להיות?בין 18 ל21 45. איפה את רוצה לגור? פה. 46. לאיפה את רוצה לטוס? לניו יורק !!11111אחדאחד 47. את מי את רוצה לפגוש? את תמר ונועה D:: 48. את אוהבת קול-איי איי די? מהזה
49. האם Pine-sol מריח טוב? ^ 50. מה את אוהבת על הפיצה שלך?תירס D: או בלי כלום 51. את אוהבת טוסט? אההא 52. את עדיין משתוקקת לדלעת?לא איכסה ביסה 53. את עדיין משאירה לסנטה חלב ועוגיות?חחחחחח אני לא נוצריה, וחוצמזה אני לא מאמינה בסנטה 54. איבדת את כל שיניי החלב שלך?כן 55. עברת טיפול שורש?לא 56. שחור לבן או צבע? צבע 57. כשרופא השיניים שואל, איזה טעם פלואריד את בוחרת?תות. אבל פלואריד זה נורא איייייייכס פעם שמו לי בטעם תפוז אוי זה היה מזעזע 58. איפה היד שלך עכשיו?על המקלדת [?!
] 59. מה יותר טוב: האוזן הימנית שלך או הזרת השמאלית?הזרת השמאלית D: 60. אוקיי או או.קיי? אוקיי 61. פודל צרפתי או נשיקה צרפתית? נשיקה צרפתית 62. האם 2x4 הם באמת 2 אינצ'ים על 4 אינצ'ים? מאיפה לי 63. האם יש לך 2x4 או 1x2? לאדת 64. את יודעת את ימי ההולדת של הקרובים שלך? כן 65. האם סבתא שלך אמרה לך שהיא בת 29? חחחחחחחחחחחחח לא 66. האם אי פעם השתמשת בצבע מחוק? לא 67. מה את חושבת על דרדסית? שהיא חמודה, אבל היא לא כלכך תמימה כמו שהיא נראית, בכלזאת, 100 דרדסים, רק דרדסית אחת.. 68. מה הספר האהוב עלייך?הארי פוטרים, אנגוסים 69. איך נשמעת בקתה, רחוק רחוק עם אש, נרות והאהוב שלך? נחמד 70. סלמון או בורי?שומדבר. פיכסה דגים 71. סרטן או לובסטר? שומדבר. פיכסה סרטנים 72. מה נשמע יותר טוב: למעלה או למטה? למעלה 73. מה נשמע יותר טוב: סאבוואי או סאבווארדס?סאבוואי 74. אוקיי, עכשיו איפה היד שלך? עדיין על המקלדת 75. תארי את היום הכי טוב בחיים שלך?היום בו הודיעו לי שנאי יכולה לטוס לשוויץ עם החברות שלי :) 76. מטאטא או מגב?מטאטא 77. מה המילה האהובה עלייך? קורע 78. איפה השאלה כלבות? הההההההא
79. מה השם המלא שלך? אריאל משהו 80. מה היית רוצה שיהיה השם שלך? אני בסדר עם השם שלי, למרות שהייתי רוצה דניאל 81. מה השם האמצעי הכי מוזר ששמעת עליו? לאדת 82. האם כפות הרגליים שלך באותו גודל? חחחחחח כן בטח 83. קסטות או דיסקים? דיסקים 84. צפייה ב"איך הגרינץ' גנב את כריסמס"?לא 85. מה המסורת שלכם בכריסמס? לא חוגגת כריסמס 86. איך את פותחת את המעטפות שלך: לקרוע או לחתוך? לקרוע 87. את משועממת כרגע? כן 88. את אוהבת בצלים? לאאאאאאאא איייייכס זה אולי הדבר שאני הכי שונאת בעולם !!!!!!!11111 89. איך היית קוראת ללהקה שלך, אם הייתה לך אחת?אריאל והפנתרים XD סתם לאדת 90. פעם לבשת שמלה? כן 91. את יודעת שאם תדברי לתוך פי הטבעת (?!- ככה ההגדרה בבבילון!) מישהו בחדר הסמוך ישמע אותך?תודה על המידע XD 92. צפרדעים או קרפדות? צפרדעים 93. את מאמינה בלהביע משאלה ב11:11? כן 94. 8 או 3? 7 95. כמה זמן את יכולה לעשות הולה-הופ? חחחחחח אולי 3 סיבובים 96. את יודעת שדייב מגניב? מיזה דייב? 97. את אוהבת אותי? אההא 98. פעם אכלת עפרונות צבעוניים כשהיית קטנה? לא חחחחחח 99. ביומולדת הקודם שלך, מה ביקשת? כסף 100. את יודעת את כל המילים בהמנון?אההא

SNOOPY 3

New member
עונהה

לקוח מפורום אוף טופיק . באיזו משחת שיניים את משתמשת? קולגייט 2. שמפו וקונדישנר באחד או בנפרד? בנפרד 3. איזה סוג? הרבל אסנס 4. באיזה טעם של חוט דנטלי את משתמשת? מנטה 5. את מגלגלת את הגרביים שלך או סתם מניחה אותם? מגלגלת 6. באיזה נייר טואלט את משתמשת? לילי 7. את יודעת את השם האמצעי של דונאלד דאק? לא 8. צבע מועדף? צהוב וכחול 9. נעליים לקיץ? סנדלים חמודות עם עקב 10. תפוחים, תפוזים או בננות? בננות 11. ימנית או שמאלית? ימנית 12. הכוס, חצי מלאה או חצי ריקה? חצי מלאה-תמיד! 13. Bleh או Blah? שניהם 14. מה את אוהבת בעצמך? כלום 15. האם אי פעם תלבשי "טאז" בוקסרז? הא? 16. את שרה במקלחת? לפעמים 17. את מדברת עם החיה שלך? כן המון 18. את מדברת עם עצמך? כן 19. יש לך קראש סודי על רופא השיניים שלך? ממש לא!!!! בעעעעעעעע-אבל יש לי פנטזיה שבה אני רוצחת אותו 20. את יודעת את השם של הדוור\ית שלך?לא 21. את נותנת לדוור שלך מתנה לחג המולד?בטח 22. יש לך 11 אצבעות? לא 23. מהי שורת ההתחלה הכי ליימרית שלך? .. 24. האם פעם השתמשת או קנית עט ורוד? כן 25. האם אי פעם תקני משהו ורוד? כן 26. מיקי מאוס או באגס באני? מיקי מאוס 27. את חושבת שדאפי דאק שקסי? לא 28. פעם תשירי סרנדה לגבר? לא 29. איזה צבע של ליפגלוס\לק את שמה? חום בהיר נוצץ 30. האם את נושכת את השפה שאת עצבנית? כן 31. האם לא תלכי לבצפר בגלל שיש לך חצ'קון ענקי בין העיניים ביום שמצטלמים? כן וכן 32. האם מכנסיים צמודות על גברים גורם להם להיראות הומואים? כן 33. איך את מורידה מסקרה? מסיר איפור 34. האם בחורה ששמה מסקרה כחולה או ירוקה תדליק אותך? לא 35. את יודעת איך להבין מידות של חזיות? כן 36. האם פעם תשתמשי בליפגלוס? כן 37. מה יותר טוב, דובוני ג'לי או מסטיק? דובוני ג'לי!! 38. M&M או ביצת קינדר? ביצת קינדר 39. את הולכת למקומות ציבוריים עם אימא שלך, ואשכרה מדברת איתה? כה 40. כמה זה 1+1? 2 41. מה החג האהוב עלייך? פורים!! 42. בחרי אחד: רו-פול או דניס רודמן? אף אחד מהם! 43. בת כמה את? 16 44. בת כמה את רוצה להיות? 21 45. איפה את רוצה לגור? ארה"ב 46. לאיפה את רוצה לטוס? הוואי 47. את מי את רוצה לפגוש? אותו שוב.... 48. את אוהבת קול-איי איי די? הא? 49. האם Pine-sol מריח טוב? הא?? 50. מה את אוהבת על הפיצה שלך? זיתים ירוקים 51. את אוהבת טוסט? כה 52. את עדיין משתוקקת לדלעת?לא 53. את עדיין משאירה לסנטה חלב ועוגיות? ברור 54. איבדת את כל שיניי החלב שלך?כן 55. עברת טיפול שורש? לא 56. שחור לבן או צבע? צבע 57. כשרופא השיניים שואל, איזה טעם פלואריד את בוחרת? הוא לא שואל הבן זונה 58. איפה היד שלך עכשיו? על המקלדת 59. מה יותר טוב: האוזן הימנית שלך או הזרת השמאלית? זרץ שמאלית 60. אוקיי או או.קיי? אוקיי 61. פודל צרפתי או נשיקה צרפתית? נשיקה צרפתית 62. האם 2x4 הם באמת 2 אינצ'ים על 4 אינצ'ים? לא 63. האם יש לך 2x4 או 1x2? אין לי 64. את יודעת את ימי ההולדת של הקרובים שלך? לא 65. האם סבתא שלך אמרה לך שהיא בת 29? לא 66. האם אי פעם השתמשת בצבע מחוק? הא?< 67. מה את חושבת על דרדסית? פרחה 68. מה הספר האהוב עלייך? ארוכה הדרך למטה 69. איך נשמעת בקתה, רחוק רחוק עם אש, נרות והאהוב שלך? מעולה!!!!!!!!!!!! במיוחד עכשיו! 70. סלמון או בורי?סלמון 71. סרטן או לובסטר? לובסטר 72. מה נשמע יותר טוב: למעלה או למטה? למעלה 73. מה נשמע יותר טוב: סאבוואי או סאבווארדס? סאבוואי 74. אוקיי, עכשיו איפה היד שלך? עדיין על המקלדת 75. תארי את היום הכי טוב בחיים שלך? שישי שעבר.... **חסוי** 76. מטאטא או מגב? תאילנדית 77. מה המילה האהובה עלייך? אממ.. יש מלאא 78. איפה השאלה כלבות? הא? 79. מה השם המלא שלך? חסוי 80. מה היית רוצה שיהיה השם שלך? השם שלי טוב לי תודה 81. מה השם האמצעי הכי מוזר ששמעת עליו? פינחס חחח 82. האם כפות הרגליים שלך באותו גודל? כה 83. קסטות או דיסקים? אמפי 84. צפייה ב"איך הגרינץ' גנב את כריסמס"? כן סרט אידיוטי 85. מה המסורת שלכם בכריסמס? אני לא חוגגת!!! 86. איך את פותחת את המעטפות שלך: לקרוע או לחתוך? לקרוע לגזרים 87. את משועממת כרגע? כן 88. את אוהבת בצלים? לא 89. איך היית קוראת ללהקה שלך, אם הייתה לך אחת? לא יודעת 90. פעם לבשת שמלה? כן 91. את יודעת שאם תדברי לתוך פי הטבעת (?!- ככה ההגדרה בבבילון!) מישהו בחדר הסמוך ישמע אותך? מה?.??????? 92. צפרדעים או קרפדות? צפרדעים 93. את מאמינה בלהביע משאלה ב11:11? לא-מה אני דפוקה?? 94. 8 או 3? 3 95. כמה זמן את יכולה לעשות הולה-הופ? רבע שעה חח 96. את יודעת שדייב מגניב? אכפת לי באמת 97. את אוהבת אותי? בטח 98. פעם אכלת עפרונות צבעוניים כשהיית קטנה? לא 99. ביומולדת הקודם שלך, מה ביקשת? גיטרה, שעון ,ועוד כל מיני שטויות 100. את יודעת את כל המילים בהמנון? כן

n o o o a m

New member
../images/Emo210.gif עונה ../images/Emo192.gif

. באיזו משחת שיניים את משתמשת? קולגט משהו.. נו אתם יודעים כל השטויות עם הויטנינג וזה..
2. שמפו וקונדישנר באחד או בנפרד? נפרד..חח.. מושקע
3. איזה סוג?הרבל אסנס [איך שלא רושמים] 4. באיזה טעם של חוט דנטלי את משתמשת? ממ.. מנטה 5. את מגלגלת את הגרביים שלך או סתם מניחה אותם? מגלגלת
6. באיזה נייר טואלט את משתמשת? לילי-אלורה 7. את יודעת את השם האמצעי של דונאלד דאק? אני אמורה לדעת
8. צבע מועדף? אדום 9. נעליים לקיץ? יחפה
10. תפוחים, תפוזים או בננות? קשה לי
11. ימנית או שמאלית? ימנית 12. הכוס, חצי מלאה או חצי ריקה? כל יום מתחלפת
13. Bleh או Blah?
14. מה את אוהבת בעצמך? אולי עיניים 15. האם אי פעם תלבשי "טאז" בוקסרז? ממ.. נחייה ונראה... 16. את שרה במקלחת? שרתי.. [בעבר..] 17. את מדברת עם החיה שלך? עם הכלבה כן עם הדג לא..
18. את מדברת עם עצמך? ממ... לא למה אתם כן? 19. יש לך קראש סודי על רופא השיניים שלך? יואו איך עליתם עליי?!@# [חוץ מרופא השיניים שלי כשהייתי בת 4 כולן בנות אז אני נאלצת לומר לא
] 20. את יודעת את השם של הדוור\ית שלך? ממ.. לא.. סורי על הזלזול.. אני פשוט לא! 21. את נותנת לדוור שלך מתנה לחג המולד? אני לא מכירה אותו\ה!!! ראבק!!!! 22. יש לך 11 אצבעות? שנייה אני אספור...1...2..3..4..5...6..7..8...9...10...11..12..13...14.. ממ.. לא יש לי 10 כמו לכולם
23. מהי שורת ההתחלה הכי ליימרית שלך?
24. האם פעם השתמשת או קנית עט ורוד? כן
25. האם אי פעם תקני משהו ורוד? קניתי כבר ונראה לי שאני אקנה... 26. מיקי מאוס או באגס באני? מיקי
27. את חושבת שדאפי דאק שקסי? ממ..לא אני חושבת שגופי שקסי!! 28. פעם תשירי סרנדה לגבר? חחח... לא אבל הוא ישיר לי
29. איזה צבע של ליפגלוס\לק את שמה? כרגע אני שמה מחזק ציפורניית [שקוף] אני חייבת הן ממש עדינות לאחרונה ובשפתיים אני שמה לובלו כרגע.. 30. האם את נושכת את השפה שאת עצבנית? כשיוצא... 31. האם לא תלכי לבצפר בגלל שיש לך חצ'קון ענקי בין העיניים ביום שמצטלמים? מממ... כשמצטלמים?!@ בטוח ידחו את זה למי שלא הגיע
32. האם מכנסיים צמודות על גברים גורם להם להיראות הומואים? קצת.. אבל אם זה תחתונים זה איכשהו פ'סדר.. נוותר... 33. איך את מורידה מסקרה? ממ.. שותפת ומנסה בעדינות עם מסיר איפור שלא יכנס לעין >< 34. האם בחורה ששמה מסקרה כחולה או ירוקה תדליק אותך? בחורה לא תדליק אותי! 35. את יודעת איך להבין מידות של חזיות? כן.. חשוב! 36. האם פעם תשתמשי בליפגלוס? כבר השתמשתי... ואני אשתמש 37. מה יותר טוב, דובוני ג'לי או מסטיק? מסטיק 38. M&M או ביצת קינדר? M&M 39. את הולכת למקומות ציבוריים עם אימא שלך, ואשכרה מדברת איתה? יא איזה רעים אתם!!!! 40. כמה זה 1+1? תנו לי לנחש... 7? 41. מה החג האהוב עלייך? שבועות... 42. בחרי אחד: רו-פול או דניס רודמן? מייקל לואיס
43. בת כמה את? עוד מעט 14 44. בת כמה את רוצה להיות? 14.. 45. איפה את רוצה לגור? בביתי החם והאוהב [סורי על הקיטש...] 46. לאיפה את רוצה לטוס? לכל העולם...
47. את מי את רוצה לפגוש? כל מיני..
50. מה את אוהבת על הפיצה שלך? אקסטרה גבינה.. 51. את אוהבת טוסט? לפעמים. 52. את עדיין משתוקקת לדלעת? איך ידעתם?!@#$ 53. את עדיין משאירה לסנטה חלב ועוגיות? כל יום כל שעה כל דקה! חולעליו! 54. איבדת את כל שיניי החלב שלך?..מממ... נראה לי >< 55. עברת טיפול שורש? לא זוכרת\יודעת 56. שחור לבן או צבע? לבן 57. כשרופא השיניים שואל, איזה טעם פלואריד את בוחרת? אני אומרת לו: עכשיו בעברית אם אפשר... 58. איפה היד שלך עכשיו? מגרדת עקיצה.. 59. מה יותר טוב: האוזן הימנית שלך או הזרת השמאלית? הזרת השמאלית 60. אוקיי או או.קיי? O.K 61. פודל צרפתי או נשיקה צרפתית? נשיקה
62. האם 2x4 הם באמת 2 אינצ'ים על 4 אינצ'ים? לא ניראה לי שזה 4 אינצ'ים על 8 אבל אני לא בטוחה.. 64. את יודעת את ימי ההולדת של הקרובים שלך? כווולם... של כל החברים אפילו!בע"פ 65. האם סבתא שלך אמרה לך שהיא בת 29? אף פעם לא דיברתי איתה
66. האם אי פעם השתמשת בצבע מחוק? בצבע מחוק?! 67. מה את חושבת על דרדסית? למה יש לה ת'קול החופרני שלה 68. מה הספר האהוב עלייך? ממכתבים מפליקס! 69. איך נשמעת בקתה, רחוק רחוק עם אש, נרות והאהוב שלך? שקסי ביותר
70. סלמון או בורי? סלמון 71. סרטן או לובסטר? לא זה ולא זה 72. מה נשמע יותר טוב: למעלה או למטה? נשמע: למעלה 73. מה נשמע יותר טוב: סאבוואי או סאבווארדס? יש נשמעים כמו קקי >< 74. אוקיי, עכשיו איפה היד שלך? מקלידה 75. תארי את היום הכי טוב בחיים שלך? יום טוב כזה נו אתם יודעים... 76. מטאטא או מגב?שונאת לנקות!!!! 77. מה המילה האהובה עלייך? יא מושפלים! 78. איפה השאלה כלבות?
79. מה השם המלא שלך? מה זה יתן לכם? 80. מה היית רוצה שיהיה השם שלך? שמי טובלי. 81. מה השם האמצעי הכי מוזר ששמעת עליו? בן אפי ורוחל [באמת!!!! זה כל השם האמצעי!!] 82. האם כפות הרגליים שלך באותו גודל? כן ^_^ לפי מה שידוע לי. 83. קסטות או דיסקים? דיסקים 84. צפייה ב"איך הגרינץ' גנב את כריסמס"? כן 85. מה המסורת שלכם בכריסמס? להדליק חנוכיה =] 86. איך את פותחת את המעטפות שלך: לקרוע או לחתוך? לקרוע.. עם כל הנשמה. 87. את משועממת כרגע? אני קצת לא מבינה את פשר השאלון.. 88. את אוהבת בצלים? בצלים.. יענטו בצל? כן 89. איך היית קוראת ללהקה שלך, אם הייתה לך אחת? הלהקה שהתמסטלה עקב שאלון של פורום אופ טופיק. 90. פעם לבשת שמלה? כן מלאאאא 91. את יודעת שאם תדברי לתוך פי הטבעת (?!- ככה ההגדרה בבבילון!) מישהו בחדר הסמוך ישמע אותך? נו..ברור!! אני יודעת... 92. צפרדעים או קרפדות? צפרדעים.. 93. את מאמינה בלהביע משאלה ב11:11? אני מאמינה שזו שעה חביבה. 94. 8 או 3? 8 95. כמה זמן את יכולה לעשות הולה-הופ? 5 שניות 96. את יודעת שדייב מגניב? והוא...? 97. את אוהבת אותי? הכי בעוווולם =] 98. פעם אכלת עפרונות צבעוניים כשהיית קטנה? לא אכלתי דבק
99. ביומולדת הקודם שלך, מה ביקשת? לא זוכרת >< 100. את יודעת את כל המילים בהמנון?כן

hilonet14

New member
עונה :)

. באיזו משחת שיניים את משתמשת? קולגייט... (?) 2. שמפו וקונדישנר באחד או בנפרד? בנפרד 3. איזה סוג? הד אנד שולדרס 4. באיזה טעם של חוט דנטלי את משתמשת? אממ 5. את מגלגלת את הגרביים שלך או סתם מניחה אותם? מגלגלת 6. באיזה נייר טואלט את משתמשת? עכשיו זה הלבבות 7. את יודעת את השם האמצעי של דונאלד דאק? לא 8. צבע מועדף? כל הצבעים 9. נעליים לקיץ? קפקפים 10. תפוחים, תפוזים או בננות? תפוזים 11. ימנית או שמאלית? ימנית 12. הכוס, חצי מלאה או חצי ריקה? המלאה 13. Bleh או Blah? אממ 14. מה את אוהבת בעצמך? את האופי 15. האם אי פעם תלבשי "טאז" בוקסרז? מה? 16. את שרה במקלחת? כן 17. את מדברת עם החיה שלך? לא 18. את מדברת עם עצמך? כן 19. יש לך קראש סודי על רופא השיניים שלך? לא 20. את יודעת את השם של הדוור\ית שלך? לא 21. את נותנת לדוור שלך מתנה לחג המולד? לא 22. יש לך 11 אצבעות? לא 23. מהי שורת ההתחלה הכי ליימרית שלך? לא יודעת 24. האם פעם השתמשת או קנית עט ורוד? כן 25. האם אי פעם תקני משהו ורוד? כן 26. מיקי מאוס או באגס באני? מיקי 27. את חושבת שדאפי דאק שקסי? כן 28. פעם תשירי סרנדה לגבר? חחחח 29. איזה צבע של ליפגלוס\לק את שמה? שקוף 30. האם את נושכת את השפה שאת עצבנית? לא 31. האם לא תלכי לבצפר בגלל שיש לך חצ'קון ענקי בין העיניים ביום שמצטלמים? אכן 32. האם מכנסיים צמודות על גברים גורם להם להיראות הומואים? כן 33. איך את מורידה מסקרה? מיי פנים 34. האם בחורה ששמה מסקרה כחולה או ירוקה תדליק אותך? לא 35. את יודעת איך להבין מידות של חזיות? לא 36. האם פעם תשתמשי בליפגלוס? כן 37. מה יותר טוב, דובוני ג'לי או מסטיק? מסטיק 38. M&M או ביצת קינדר? מממממממ 39. את הולכת למקומות ציבוריים עם אימא שלך, ואשכרה מדברת איתה? כן 40. כמה זה 1+1? 2 41. מה החג האהוב עלייך? פורים 42. בחרי אחד: רו-פול או דניס רודמן? אממממממ 43. בת כמה את? 14.5 44. בת כמה את רוצה להיות? לא איכפת לי כרגע 45. איפה את רוצה לגור? הוואי 46. לאיפה את רוצה לטוס? ארה"ב 47. את מי את רוצה לפגוש? רובי וויליאממס 48. את אוהבת קול-איי איי די? אה? 49. האם Pine-sol מריח טוב? נגיד... 50. מה את אוהבת על הפיצה שלך? טונה 51. את אוהבת טוסט? כן 52. את עדיין משתוקקת לדלעת? לא 53. את עדיין משאירה לסנטה חלב ועוגיות?לא 54. איבדת את כל שיניי החלב שלך?כן 55. עברת טיפול שורש?לא 56. שחור לבן או צבע? צבע 57. כשרופא השיניים שואל, איזה טעם פלואריד את בוחרת? לא איכפת לי 58. איפה היד שלך עכשיו?על המקלדת 59. מה יותר טוב: האוזן הימנית שלך או הזרת השמאלית? אממממממממממ 60. אוקיי או או.קיי? אוקיי 61. פודל צרפתי או נשיקה צרפתית? נשיקה אפקורס 62. האם 2x4 הם באמת 2 אינצ'ים על 4 אינצ'ים? אממ 63. האם יש לך 2x4 או 1x2? אממממממ 64. את יודעת את ימי ההולדת של הקרובים שלך? כן 65. האם סבתא שלך אמרה לך שהיא בת 29? לא 66. האם אי פעם השתמשת בצבע מחוק? אממ 67. מה את חושבת על דרדסית? חמודה 68. מה הספר האהוב עלייך? 7 69. איך נשמעת בקתה, רחוק רחוק עם אש, נרות והאהוב שלך? אממממממ 70. סלמון או בורי? אמממ 71. סרטן או לובסטר? אמממממממ 72. מה נשמע יותר טוב: למעלה או למטה? למעלה 73. מה נשמע יותר טוב: סאבוואי או סאבווארדס? אמממממ 74. אוקיי, עכשיו איפה היד שלך? במקלדת 75. תארי את היום הכי טוב בחיים שלך? אממממממ 76. מטאטא או מגב? מטאטא 77. מה המילה האהובה עלייך? סבבה 78. איפה השאלה כלבות? אממ 79. מה השם המלא שלך? הילה 80. מה היית רוצה שיהיה השם שלך? הילה 81. מה השם האמצעי הכי מוזר ששמעת עליו? אממ 82. האם כפות הרגליים שלך באותו גודל? כן 83. קסטות או דיסקים? דיסקים 84. צפייה ב"איך הגרינץ' גנב את כריסמס"? לא 85. מה המסורת שלכם בכריסמס? אין לנו כריסמס!! 86. איך את פותחת את המעטפות שלך: לקרוע או לחתוך? לקרוע 87. את משועממת כרגע? לא 88. את אוהבת בצלים? לא 89. איך היית קוראת ללהקה שלך, אם הייתה לך אחת? אממ 90. פעם לבשת שמלה? כן 91. את יודעת שאם תדברי לתוך פי הטבעת (?!- ככה ההגדרה בבבילון!) מישהו בחדר הסמוך ישמע אותך? מה?! 92. צפרדעים או קרפדות? צפרדעים 93. את מאמינה בלהביע משאלה ב11:11? לא 94. 8 או 3? 8 95. כמה זמן את יכולה לעשות הולה-הופ? אמממ 96. את יודעת שדייב מגניב?אמממ 97. את אוהבת אותי? אמממ 98. פעם אכלת עפרונות צבעוניים כשהיית קטנה?אממ 99. ביומולדת הקודם שלך, מה ביקשת? לאזוכרת 100. את יודעת את כל המילים בהמנון?כן

fluppster

New member
יופי, עוד שאלון ארוך!

. באיזו משחת שיניים את משתמשת? סנסודיין 2. שמפו וקונדישנר באחד או בנפרד? בנפרד 3. איזה סוג? קרליין 10 4. באיזה טעם של חוט דנטלי את משתמשת? לא משתמשת. אולי בגלל זה רופא השיניים גילה אצלי היום 4 חורים...
5. את מגלגלת את הגרביים שלך או סתם מניחה אותם? מגלגלת 6. באיזה נייר טואלט את משתמשת? זה עם הכלבים. לילי, לא? 7. את יודעת את השם האמצעי של דונאלד דאק? לא 8. צבע מועדף? ורוד 9. נעליים לקיץ? סנדלים 10. תפוחים, תפוזים או בננות? בננות 11. ימנית או שמאלית? ימנית 12. הכוס, חצי מלאה או חצי ריקה?חצי מלאה 13. Bleh או Blah? Blah 14. מה את אוהבת בעצמך? חיצונית אני הכי אוהבת את אזור הכתפיים והחזה. פנימית, את הרומנטיקניות, התמימות המפוכחת, התאווה לחיים 15. האם אי פעם תלבשי "טאז" בוקסרז? למה לא? 16. את שרה במקלחת? כן 17. את מדברת עם החיה שלך? אין לי חיה 18. את מדברת עם עצמך? לא בקול 19. יש לך קראש סודי על רופא השיניים שלך? איכס לא! 20. את יודעת את השם של הדוור\ית שלך? האמת שכן, אבל זאת לא חוכמה כי אני בקיבוץ 21. את נותנת לדוור שלך מתנה לחג המולד? לא 22. יש לך 11 אצבעות? לא 23. מהי שורת ההתחלה הכי ליימרית שלך? אין לי שורות התחלה. ומה זה ליימרית? 24. האם פעם השתמשת או קנית עט ורוד? כן 25. האם אי פעם תקני משהו ורוד? ברור! 26. מיקי מאוס או באגס באני? מיקי מאוס 27. את חושבת שדאפי דאק שקסי? יש לי את הסקס אפיל המעושן...
28. פעם תשירי סרנדה לגבר? כן 29. איזה צבע של ליפגלוס\לק את שמה? חום-אדמדמם 30. האם את נושכת את השפה שאת עצבנית? לא 31. האם לא תלכי לבצפר בגלל שיש לך חצ'קון ענקי בין העיניים ביום שמצטלמים? לא 32. האם מכנסיים צמודות על גברים גורם להם להיראות הומואים? תלוי 33. איך את מורידה מסקרה? עם מסיר איפור עיניים נוזלי, וזה ממש מעצבן.... 34. האם בחורה ששמה מסקרה כחולה או ירוקה תדליק אותך? לא 35. את יודעת איך להבין מידות של חזיות? כן 36. האם פעם תשתמשי בליפגלוס? כן 37. מה יותר טוב, דובוני ג'לי או מסטיק? דובונים 38. M&M או ביצת קינדר? קינדר 39. את הולכת למקומות ציבוריים עם אימא שלך, ואשכרה מדברת איתה? ברור 40. כמה זה 1+1? 2 41. מה החג האהוב עלייך? פורים 42. בחרי אחד: רו-פול או דניס רודמן? רו פול 43. בת כמה את? 21 44. בת כמה את רוצה להיות? 25-26 45. איפה את רוצה לגור? בקיבוץ שבו אני גרה עכשיו 46. לאיפה את רוצה לטוס? לכל מקום! לסין, תאילנד, קצת דרום אמריקה, הרבה אירופה וכ"ו. אני אמשיך אח"כ, חייבת לעוף הביתה!

fluppster

New member
וממשיכה....

47. את מי את רוצה לפגוש? אלאניס מוריסט, בראד פיט ואנג'לינה ג'ולי, ארקדי גיידאמק (כדי שייתן לי שטר של 100 דולר
). 48. את אוהבת קול-איי איי די? מה זה? 49. האם Pine-sol מריח טוב? מה זה? 50. מה את אוהבת על הפיצה שלך? הרבה גבינה ותירס 51. את אוהבת טוסט? כן 52. את עדיין משתוקקת לדלעת? לא 53. את עדיין משאירה לסנטה חלב ועוגיות? לא 54. איבדת את כל שיניי החלב שלך? כן 55. עברת טיפול שורש? כן 56. שחור לבן או צבע? צבע 57. כשרופא השיניים שואל, איזה טעם פלואריד את בוחרת? הוא לא שואל 58. איפה היד שלך עכשיו? על המקלדת... 59. מה יותר טוב: האוזן הימנית שלך או הזרת השמאלית? הזרת השמאלית 60. אוקיי או או.קיי? אוקיי 61. פודל צרפתי או נשיקה צרפתית? נשיקה 62. האם 2x4 הם באמת 2 אינצ'ים על 4 אינצ'ים? לא יודעת 63. האם יש לך 2x4 או 1x2? אין לי מושג 64. את יודעת את ימי ההולדת של הקרובים שלך? כן 65. האם סבתא שלך אמרה לך שהיא בת 29? לא 66. האם אי פעם השתמשת בצבע מחוק? מה זאת אומרת? 67. מה את חושבת על דרדסית? המזרן הפלוגתי
68. מה הספר האהוב עלייך? הארי פוטר 69. איך נשמעת בקתה, רחוק רחוק עם אש, נרות והאהוב שלך? מצוין!!!!!!!
70. סלמון או בורי? אף אחד 71. סרטן או לובסטר? אף אחד 72. מה נשמע יותר טוב: למעלה או למטה? למעלה 73. מה נשמע יותר טוב: סאבוואי או סאבווארדס? סאבוואי 74. אוקיי, עכשיו איפה היד שלך? עדיין על המקלדת... 75. תארי את היום הכי טוב בחיים שלך? לא יודעת אם זה הכי טוב, אבל בהחלט אחד מהם: הפגישה השנייה עם החבר שלי. 76. מטאטא או מגב? מטאטא 77. מה המילה האהובה עלייך? אהבה 78. איפה השאלה כלבות? מה??? 79. מה השם המלא שלך? חן מ' 80. מה היית רוצה שיהיה השם שלך? טוב לי איך שהוא 81. מה השם האמצעי הכי מוזר ששמעת עליו? מיתה (של אימא שלי) 82. האם כפות הרגליים שלך באותו גודל? בעיקרון כן, אבל שום דבר הרי לא סימטרי לגמרי בגוף האדם. 83. קסטות או דיסקים? דיסקים 84. צפייה ב"איך הגרינץ' גנב את כריסמס"? לא 85. מה המסורת שלכם בכריסמס? אין לי מסורת כריסמס, למרות שתמיד רציתי עץ אשוח. 86. איך את פותחת את המעטפות שלך: לקרוע או לחתוך? לקרוע 87. את משועממת כרגע? קצת, לא בטירוף 88. את אוהבת בצלים? לא 89. איך היית קוראת ללהקה שלך, אם הייתה לך אחת? יש לי, אבל עוד אין לנו שם. 90. פעם לבשת שמלה? ברור 91. את יודעת שאם תדברי לתוך פי הטבעת (?!- ככה ההגדרה בבבילון!) מישהו בחדר הסמוך ישמע אותך? אה..... 92. צפרדעים או קרפדות? צפרדעים 93. את מאמינה בלהביע משאלה ב11:11? לא ידעתי בכלל שיש מנהג כזה 94. 8 או 3? 8 95. כמה זמן את יכולה לעשות הולה-הופ? שניה וחצי 96. את יודעת שדייב מגניב? לא 97. את אוהבת אותי? עוד לא מכירה אותך מספיק בשביל זה 98. פעם אכלת עפרונות צבעוניים כשהיית קטנה? לא שזכור לי 99. ביומולדת הקודם שלך, מה ביקשת? מה, משאלה כאילו? לא נראה לי שביקשתי כלום. 100. את יודעת את כל המילים בהמנון? כן.

דנטל

New member
אוף טופיק

1. באיזו משחת שיניים את משתמשת? קולגייט 2. שמפו וקונדישנר באחד או בנפרד? באחד 3. איזה סוג? פינוק 4. באיזה טעם של חוט דנטלי את משתמשת? לא משתמשת 5. את מגלגלת את הגרביים שלך או סתם מניחה אותם? מגלגלת 6. באיזה נייר טואלט את משתמשת? מולט 7. את יודעת את השם האמצעי של דונאלד דאק? לא 8. צבע מועדף? אדום 9. נעליים לקיץ? נעלי אצבע 10. תפוחים, תפוזים או בננות? תפוזים 11. ימנית או שמאלית? ימנית 12. הכוס, חצי מלאה או חצי ריקה? חצי מלאה 13. Bleh או Blah? רק Blah 14. מה את אוהבת בעצמך? את הישירות 15. האם אי פעם תלבשי "טאז" בוקסרז? קודם שבכלל אלבש בוקסרז, אחרי זה אין לי שום בעיה ללבוש טאז 16. את שרה במקלחת? לא 17. את מדברת עם החיה שלך? כן 18. את מדברת עם עצמך? לא 19. יש לך קראש סודי על רופא השיניים שלך? לא 20. את יודעת את השם של הדוור\ית שלך? לא 21. את נותנת לדוור שלך מתנה לחג המולד? לא 22. יש לך 11 אצבעות? יש לי 20 23. מהי שורת ההתחלה הכי ליימרית שלך? לא חם לך עם הסוודר הזה? 24. האם פעם השתמשת או קנית עט ורוד? לא שזכור לי 25. האם אי פעם תקני משהו ורוד? כן, אבל נדיר 26. מיקי מאוס או באגס באני? מיקי 27. את חושבת שדאפי דאק שקסי? כן 28. פעם תשירי סרנדה לגבר? לא 29. איזה צבע של ליפגלוס\לק את שמה? לא שמה 30. האם את נושכת את השפה כשאת עצבנית? לא 31. האם לא תלכי לבצפר בגלל שיש לך חצ'קון ענקי בין העיניים ביום שמצטלמים? לא 32. האם מכנסיים צמודים על גברים גורם להם להראות הומואים? לא 33. איך את מורידה מסקרה? לא מורידה, זה יורד כשאני סתם שוטפת פנים במים 34. האם בחורה ששמה מסקרה כחולה או ירוקה תדליק אותך? ממש לא 35. את יודעת איך להבין מידות של חזיות? כן 36. האם פעם תשתמשי בליפגלוס? אולי 37. מה יותר טוב, דובוני ג'לי או מסטיק? מסטיק 38. M&M או ביצת קינדר? אמינם, שונאת ביצי קינדר, בעעע 39. את הולכת למקומות ציבוריים עם אימא שלך, ואשכרה מדברת איתה? כן 40. כמה זה 1+1? 11 41. מה החג האהוב עלייך? זה עם הכי הרבה חופש 42. בחרי אחד: רו-פול או דניס רודמן? רו-פול, דניס סתם פלוץ מפגר 43. בת כמה את? 33 44. בת כמה את רוצה להיות? 33 45. איפה את רוצה לגור? איפה שאני גרה 46. לאיפה את רוצה לטוס? רומניה 47. את מי את רוצה לפגוש? לודאקריס 48. את אוהבת קול-איי איי די? לא יודעת מה זה 49. האם Pine-sol מריח טוב? אין לי מושג 50. מה את אוהבת על הפיצה שלך? כלום, או זיתים או פטריות 51. את אוהבת טוסט? כן 52. את עדיין משתוקקת לדלעת? לא ממש 53. את עדיין משאירה לסנטה חלב ועוגיות? מעולם לא 54. איבדת את כל שיניי החלב שלך? נראה לי שכן 55. עברת טיפול שורש? לא 56. שחור לבן או צבע? צבע 57. כשרופא השיניים שואל, איזה טעם פלואריד את בוחרת? יש טעמים? לא זוכרת 58. איפה היד שלך עכשיו? על המקלדת 59. מה יותר טוב: האוזן הימנית שלך או הזרת השמאלית? אוזן ימין 60. אוקיי או או.קיי? או.קיי 61. פודל צרפתי או נשיקה צרפתית? נשיקה 62. האם 2x4 הם באמת 2 אינצ'ים על 4 אינצ'ים? לא בהכרח 63. האם יש לך 2x4 או 1x2? וואלה, לא יודעת 64. את יודעת את ימי ההולדת של הקרובים שלך? כן 65. האם סבתא שלך אמרה לך שהיא בת 29? לא 66. האם אי פעם השתמשת בצבע מחוק? לא חושבת 67. מה את חושבת על דרדסית? צריכה יותר לסובב אותם על האצבע הקטנה 68. מה הספר האהוב עלייך? המאהב - א.ב. יהושע 69. איך נשמעת בקתה, רחוק רחוק עם אש, נרות והאהוב שלך? לא בשבילי הרומנטיקה הזו 70. סלמון או בורי? בורי 71. סרטן או לובסטר? סרטן 72. מה נשמע יותר טוב: למעלה או למטה? למעלה, אבל לא בסקס 73. מה נשמע יותר טוב: סאבוואי או סאבווארדס? סאבלימינל 74. אוקיי, עכשיו איפה היד שלך? על המקלדת 75. תארי את היום הכי טוב בחיים שלך? בילויים בלי סוף ובלי רגליים כואבות 76. מטאטא או מגב? מטאטא 77. מה המילה האהובה עלייך? פאקינג 78. איפה השאלה כלבות? מה? 79. מה השם המלא שלך? דנה טל 80. מה היית רוצה שיהיה השם שלך? דנטל 81. מה השם האמצעי הכי מוזר ששמעת עליו? מדונה, פרינס וכאלה 82. האם כפות הרגליים שלך באותו גודל? ככל הידוע לי 83. קסטות או דיסקים? דיסקים 84. צפייה ב"איך הגרינץ' גנב את כריסמס"? לא ראיתי את זה 85. מה המסורת שלכם בכריסמס? לגנוב עץ ולקשט אותו 86. איך את פותחת את המעטפות שלך: לקרוע או לחתוך? לפתוח בעדינות 87. את משועממת כרגע? לא 88. את אוהבת בצלים? לא 89. איך היית קוראת ללהקה שלך, אם הייתה לך אחת? לא יודעת 90. פעם לבשת שמלה? כן 91. את יודעת שאם תדברי לתוך פי הטבעת (?!- ככה ההגדרה בבבילון!) מישהו בחדר הסמוך ישמע אותך? אל איזה פי טבעת אני אמורה לדבר? 92. צפרדעים או קרפדות? צפרדעים 93. את מאמינה בלהביע משאלה ב11:11? לא ידעתי על זה אפילו 94. 8 או 3? 8 95. כמה זמן את יכולה לעשות הולה-הופ? חצי שניה וזה נופל 96. את יודעת שדייב מגניב? תלוי איזה דייב 97. את אוהבת אותי? תלוי מי העלה את השאלון המקורי 98. פעם אכלת עפרונות צבעוניים כשהיית קטנה? אני מניחה שכן 99. ביומולדת הקודם שלך, מה ביקשת? כנראה הייתי צריכה לבקש זכרון... 100. את יודעת את כל המילים בהמנון? כמעט

יו.

באיזו משחת שיניים את משתמשת? קולגייט 2. שמפו וקונדישנר באחד או בנפרד? נפרד. 3. איזה סוג? כל מיני. לפעמים הרבל אסנס, הד אנג שולדרס, ד"ר פישר 4. באיזה טעם של חוט דנטלי את משתמשת? לא משתמשת S: 5. את מגלגלת את הגרביים שלך או סתם מניחה אותם? מקפלת 6. באיזה נייר טואלט את משתמשת? יואו. איזו חדירה לפרטיות D: הזה עם הכלבים 7. את יודעת את השם האמצעי של דונאלד דאק? בעע. מקס? 8. צבע מועדף? ירוק-צהוב 9. נעליים לקיץ? כפכפים 10. תפוחים, תפוזים או בננות?פתוחים 11. ימנית או שמאלית? ימנית 12. הכוס, חצי מלאה או חצי ריקה?מלאה. תמיד. אפילו כשאני לא יכולה לראות את זה. 13. Bleh או Blah? הא? 14. מה את אוהבת בעצמך?אינטואיציה 15. האם אי פעם תלבשי "טאז" בוקסרז? נוור. 16. את שרה במקלחת? כשאף אחד לא בבית
17. את מדברת עם החיה שלך? כשהיה אז כן. 18. את מדברת עם עצמך? לפעמים 19. יש לך קראש סודי על רופא השיניים שלך? חחחחחחח [זה נורא אירוני, כי ידיד שלי יורד עליי שאני מאוהבת באורטודנט שלי D:] 20. את יודעת את השם של הדוור\ית שלך? אני לא זוכרת מתי הפעם האחרונה שראיתי דוור, ובטח לא איך הם נראים. 21. את נותנת לדוור שלך מתנה לחג המולד? לרוה"ש. משאירה לו בתיבה. 22. יש לך 11 אצבעות? ועוד 9 23. מהי שורת ההתחלה הכי ליימרית שלך? אין לי שום דבר קבוע 24. האם פעם השתמשת או קנית עט ורוד? מן הסתם 25. האם אי פעם תקני משהו ורוד? יש לי ארנק ורוד. 26. מיקי מאוס או באגס באני? באגס לוקח 27. את חושבת שדאפי דאק שקסי? לא OO 28. פעם תשירי סרנדה לגבר? טחחחח. 29. איזה צבע של ליפגלוס\לק את שמה? מה הקשר בין גלוס ללק..? גלוס אני בכל מקרה לא שמה, ובאשר ללק- זה משתנה בין ירוק, כחול, שחור, ורוד... 30. האם את נושכת את השפה שאת עצבנית? כן 31. האם לא תלכי לבצפר בגלל שיש לך חצ'קון ענקי בין העיניים ביום שמצטלמים? שמים קונסילר O: 32. האם מכנסיים צמודות על גברים גורם להם להיראות הומואים? תלוי איזו גזרה. 33. איך את מורידה מסקרה? מגבונים להסרת איפור 34. האם בחורה ששמה מסקרה כחולה או ירוקה תדליק אותך? בחורות לא מדליקות אותי בכלליות, ומסקרה בצבעים זה מכוער 35. את יודעת איך להבין מידות של חזיות? כשהן על הגוף? אין לי שמצ S: 36. האם פעם תשתמשי בליפגלוס? איכ. זה דביק. 37. מה יותר טוב, דובוני ג'לי או מסטיק? מסטיק 38. M&M או ביצת קינדר? קינדר 39. את הולכת למקומות ציבוריים עם אימא שלך, ואשכרה מדברת איתה? אשכרה? מה הבעיה בזה..? 40. כמה זה 1+1? נמ. H 41. מה החג האהוב עלייך? כולם! 42. בחרי אחד: רו-פול או דניס רודמן? אין לי מושג מי הם OO 43. בת כמה את? 15.5 44. בת כמה את רוצה להיות?5 45. איפה את רוצה לגור? לבד 46. לאיפה את רוצה לטוס? לונדון 47. את מי את רוצה לפגוש? אף אחד 48. את אוהבת קול-איי איי די? S: 49. האם Pine-sol מריח טוב? מה הולך בשאלון הזה?!? ||: 50. מה את אוהבת על הפיצה שלך? מעדיפה פוקצ'ה 51. את אוהבת טוסט? כן. לבד 52. את עדיין משתוקקת לדלעת? לא. יש לי טראומה מהמרק שאמא הכינה לפני כמה ימים. D: 53. את עדיין משאירה לסנטה חלב ועוגיות? ודאי, וגם לאליהו הנביא 54. איבדת את כל שיניי החלב שלך? מן הסתם 55. עברת טיפול שורש?לא. 56. שחור לבן או צבע? צבע 57. כשרופא השיניים שואל, איזה טעם פלואריד את בוחרת? תות 58. איפה היד שלך עכשיו?שאלה מכשילה D: 59. מה יותר טוב: האוזן הימנית שלך או הזרת השמאלית?זרת 60. אוקיי או או.קיי? קיי 61. פודל צרפתי או נשיקה צרפתית? נשיקה. שונאת כלבים 62. האם 2x4 הם באמת 2 אינצ'ים על 4 אינצ'ים? 63. האם יש לך 2x4 או 1x2? 64. את יודעת את ימי ההולדת של הקרובים שלך? רק את של אחותי אני זוכרת במדוייק, זו הכתובת מייל שלה 65. האם סבתא שלך אמרה לך שהיא בת 29? לא 66. האם אי פעם השתמשת בצבע מחוק? מוחק? כן. 67. מה את חושבת על דרדסית? זונה 68. מה הספר האהוב עלייך?ה"פ 69. איך נשמעת בקתה, רחוק רחוק עם אש, נרות והאהוב שלך? הממ.[: 70. סלמון או בורי?בורי 71. סרטן או לובסטר? S: 72. מה נשמע יותר טוב: למעלה או למטה?למעלה
73. מה נשמע יותר טוב: סאבוואי או סאבווארדס?סאבוואי 74. אוקיי, עכשיו איפה היד שלך? אחת על הברך, אחת על המקלדת 75. תארי את היום הכי טוב בחיים שלך?חופשי מכל התחייבות 76. מטאטא או מגב?מטאטא 77. מה המילה האהובה עלייך? מיאו 78. איפה השאלה כלבות? על הראש שלי 79. מה השם המלא שלך? אין 80. מה היית רוצה שיהיה השם שלך? אוהבת את הנוכחי 81. מה השם האמצעי הכי מוזר ששמעת עליו? דיק 82. האם כפות הרגליים שלך באותו גודל? וודאי 83. קסטות או דיסקים? נוסטלגיה זה נחמד, אבל ברור שדיסקים 84. צפייה ב"איך הגרינץ' גנב את כריסמס"?יאפ 85. מה המסורת שלכם בכריסמס? להשאיר לאליהו הנביא חלב ועוגיות 86. איך את פותחת את המעטפות שלך: לקרוע או לחתוך? מה ההבדל? D: 87. את משועממת כרגע? כן 88. את אוהבת בצלים? לא. מסריח 89. איך היית קוראת ללהקה שלך, אם הייתה לך אחת? 90. פעם לבשת שמלה? דה? 91. את יודעת שאם תדברי לתוך פי הטבעת (?!- ככה ההגדרה בבבילון!) מישהו בחדר הסמוך ישמע אותך?הממ. וזה היה מידע חשוב OO 92. צפרדעים או קרפדות?לקרפדות יש בלוטות S: 93. את מאמינה בלהביע משאלה ב11:11? לא, זה אומר שמישהו חושב עליי. 94. 8 או 3? 3 95. כמה זמן את יכולה לעשות הולה-הופ?השיא שלי זה שעתיים 96. את יודעת שדייב מגניב?גהאן? ברור. הוא רוקד כאילו תקוע לו נחש בתחת. 97. את אוהבת אותי? וודאי 98. פעם אכלת עפרונות צבעוניים כשהיית קטנה? זכורה לי פעם אחת שניסיתי, אבל זה דוחה. מלא ציפוי מתפור לתוך הפה 99. ביומולדת הקודם שלך, מה ביקשת? לא זוכרת 100. את יודעת את כל המילים בהמנון?כן

יש פורום אוף טופיק? ../images/Emo12.gif../images/Emo219.gif

. באיזו משחת שיניים את משתמשת? קולגייט 2. שמפו וקונדישנר באחד או בנפרד? בנפרד 3. איזה סוג?כיף 4. באיזה טעם של חוט דנטלי את משתמשת? לא משתמשת 5. את מגלגלת את הגרביים שלך או סתם מניחה אותם? סתם מניחה בד"כ 6. באיזה נייר טואלט את משתמשת? לילי/מולט בד"כ 7. את יודעת את השם האמצעי של דונאלד דאק?לא 8. צבע מועדף? שחור&אדום 9. נעליים לקיץ? אולסטאר
בכל עונה אולסטאר 10. תפוחים, תפוזים או בננות? איכס כולם 11. ימנית או שמאלית?שמאלית 12. הכוס, חצי מלאה או חצי ריקה?המ 13. Bleh או Blah? המ 14. מה את אוהבת בעצמך? את העיניים P: 15. האם אי פעם תלבשי "טאז" בוקסרז?המ 16. את שרה במקלחת? לפעמים :X 17. את מדברת עם החיה שלך? אין לי חיה 18. את מדברת עם עצמך? לפעמים 19. יש לך קראש סודי על רופא השיניים שלך?לא 20. את יודעת את השם של הדוור\ית שלך?כן,אנחנו כבר חברים XDD [אריק
] 21. את נותנת לדוור שלך מתנה לחג המולד?לא 22. יש לך 11 אצבעות? לא 23. מהי שורת ההתחלה הכי ליימרית שלך? ליימרית? [אני בורה >.>] 24. האם פעם השתמשת או קנית עט ורוד? כן 25. האם אי פעם תקני משהו ורוד? כנראה 26. מיקי מאוס או באגס באני? באגס באני שליטע 27. את חושבת שדאפי דאק שקסי? לא 28. פעם תשירי סרנדה לגבר? לא 29. איזה צבע של ליפגלוס\לק את שמה? לא יודעת,אני בד"כ לא שמה 30. האם את נושכת את השפה שאת עצבנית?לפעמים 31. האם לא תלכי לבצפר בגלל שיש לך חצ'קון ענקי בין העיניים ביום שמצטלמים? לא [כבר הצטלמנו לפני חודש וחצי
] 32. האם מכנסיים צמודות על גברים גורם להם להיראות הומואים? תלוי. חוץ מזה-הומואים שליטע P: 33. איך את מורידה מסקרה? אני לא נוטה להשתמש במסקרה 34. האם בחורה ששמה מסקרה כחולה או ירוקה תדליק אותך? לא 35. את יודעת איך להבין מידות של חזיות? האמת שאני לא P:. אמא שלי מבינה יותר XDD 36. האם פעם תשתמשי בליפגלוס? כן 37. מה יותר טוב, דובוני ג'לי או מסטיק?מסטיק 38. M&M או ביצת קינדר? ביצת קינדר 39. את הולכת למקומות ציבוריים עם אימא שלך, ואשכרה מדברת איתה? לפעמים P:: 40. כמה זה 1+1? 11 אם רוצים להתחכם 41. מה החג האהוב עלייך? אין לי חג מועדף 42. בחרי אחד: רו-פול או דניס רודמן? המ 43. בת כמה את? 11.5
44. בת כמה את רוצה להיות?18-16 45. איפה את רוצה לגור? איפושהו בארה"ב 46. לאיפה את רוצה לטוס? לארה"ב 47. את מי את רוצה לפגוש? את MCR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[אבל אם להיות מציאותית-אותכם מהפורום
] 48. את אוהבת קול-איי איי די?
49. האם Pine-sol מריח טוב?
50. מה את אוהבת על הפיצה שלך?תירס,זיתים וכמויות של גבינה 51. את אוהבת טוסט? לא ממש 52. את עדיין משתוקקת לדלעת?לא 53. את עדיין משאירה לסנטה חלב ועוגיות? לא 54. איבדת את כל שיניי החלב שלך?כן 55. עברת טיפול שורש?עוד לא 56. שחור לבן או צבע? P: 57. כשרופא השיניים שואל, איזה טעם פלואריד את בוחרת?האמת שבחיים לא הייתי אצל רופא שיניים כי לא הייתי צריכה XDD 58. איפה היד שלך עכשיו?על המקלדת 59. מה יותר טוב: האוזן הימנית שלך או הזרת השמאלית?הזרת השמאלית 60. אוקיי או או.קיי? אוקיי 61. פודל צרפתי או נשיקה צרפתית? נשיקה צרפתית. פודל עושה לי אסוציאציה עצובה :[ 62. האם 2x4 הם באמת 2 אינצ'ים על 4 אינצ'ים? המ 63. האם יש לך 2x4 או 1x2? המ 64. את יודעת את ימי ההולדת של הקרובים שלך? כן 65. האם סבתא שלך אמרה לך שהיא בת 29? לא 66. האם אי פעם השתמשת בצבע מחוק? לא 67. מה את חושבת על דרדסית? איכ 68. מה הספר האהוב עלייך?"הארי פוטר",החברה שלי אלין" 69. איך נשמעת בקתה, רחוק רחוק עם אש, נרות והאהוב שלך? לא יודעת P: 70. סלמון או בורי?איכ דגים 71. סרטן או לובסטר? אני חושבת שסרטן P: 72. מה נשמע יותר טוב: למעלה או למטה? למטה P: 73. מה נשמע יותר טוב: סאבוואי או סאבווארדס?לא יודעת 74. אוקיי, עכשיו איפה היד שלך? על העכבר 75. תארי את היום הכי טוב בחיים שלך?לא זכור לי אחד כזה P: 76. מטאטא או מגב?מטאטא 77. מה המילה האהובה עלייך? "מגה כאפות"/"בן פרוצה" 78. איפה השאלה כלבות? המ 79. מה השם המלא שלך? איריס [מספיק מלא P:] 80. מה היית רוצה שיהיה השם שלך? כל דבר אחר 81. מה השם האמצעי הכי מוזר ששמעת עליו? דריה. בגלל שזה לילדה שבכלל סתם המציאה לה שם אמצעי P: 82. האם כפות הרגליים שלך באותו גודל? כן 83. קסטות או דיסקים? דיסקים 84. צפייה ב"איך הגרינץ' גנב את כריסמס"?-- 85. מה המסורת שלכם בכריסמס? אין לי מסורת בכריסמס P: 86. איך את פותחת את המעטפות שלך: לקרוע או לחתוך? לקרוע 87. את משועממת כרגע? כן 88. את אוהבת בצלים? איכ. לא 89. איך היית קוראת ללהקה שלך, אם הייתה לך אחת?OMG
90. פעם לבשת שמלה? כן 91. את יודעת שאם תדברי לתוך פי הטבעת (?!- ככה ההגדרה בבבילון!) מישהו בחדר הסמוך ישמע אותך?באמת?! אני אפסיק לעשות את זה!!!!1
92. צפרדעים או קרפדות? צפרדעים 93. את מאמינה בלהביע משאלה ב11:11? לא 94. 8 או 3? 8 95. כמה זמן את יכולה לעשות הולה-הופ? פחות שניה אחת P: 96. את יודעת שדייב מגניב?איזה דייב? P: 97. את אוהבת אותי? לא
. סתם,ברור שכן 98. פעם אכלת עפרונות צבעוניים כשהיית קטנה? כן XD 99. ביומולדת הקודם שלך, מה ביקשת? לא ביקשתי. לא הספקתי. התכוננתי לטיו"ש [היה לי באותו יום] 100. את יודעת את כל המילים בהמנון?בערך

Miss Menta

New member
../images/Emo205.gif מגניב.

1. באיזו משחת שיניים את משתמשת? אקווה פרש, מנטה עדין. 2. שמפו וקונדישנר באחד או בנפרד? בנפרד. 3. איזה סוג? סוג? הומ.. כתוב לשיער רגיל D: 4. באיזה טעם של חוט דנטלי את משתמשת? אהמ, לא נעים אבל אני לא משתמשת בחוט דנטלי XD יש לי גשר אז יש מברשת שיניים מיוחדת כזו שבכיוון השני יש מברשת דקה שמנקה בין השיניים. 5. את מגלגלת את הגרביים שלך או סתם מניחה אותם? מגלגלת. 6. באיזה נייר טואלט את משתמשת? הזה עם הכלבים בריח וניל
7. את יודעת את השם האמצעי של דונאלד דאק? לא, מהו? XD 8. צבע מועדף? כתום. 9. נעליים לקיץ? ואנס, אולסטאר וכל מה שאני תמיד לובשת. D: 10. תפוחים, תפוזים או בננות? תפוזים ובננות. 11. ימנית או שמאלית? ימנית. 12. הכוס, חצי מלאה או חצי ריקה? חצי מלאה. 13. Bleh או Blah? אה. מה שאת רוצה. 14. מה את אוהבת בעצמך? שיער. 15. האם אי פעם תלבשי "טאז" בוקסרז? למה לא? 16. את שרה במקלחת? כשבא לי ^^; 17. את מדברת עם החיה שלך? אין לי חיה >< אבל היי! פעם היה לי דג. הייתי מדברת איתו D: [לא]. 18. את מדברת עם עצמך? לא ממש><" 19. יש לך קראש סודי על רופא השיניים שלך? לא
20. את יודעת את השם של הדוור\ית שלך? יש לי דוור/ית? XD 21. את נותנת לדוור שלך מתנה לחג המולד? אני לא חוגגת חג מולד. 22. יש לך 11 אצבעות? ברור. 23. מהי שורת ההתחלה הכי ליימרית שלך? לא יודעת. 24. האם פעם השתמשת או קנית עט ורוד? כן. 25. האם אי פעם תקני משהו ורוד? נדיר, אבל כן. 26. מיקי מאוס או באגס באני? מיקי מאוס
אליל המין שלי. 27. את חושבת שדאפי דאק שקסי? לא כמו מיקי מאוס. 28. פעם תשירי סרנדה לגבר? יכול להיות XD 29. איזה צבע של ליפגלוס\לק את שמה? לקים יש לי בצבע שחור כתום ורוד כהה ואדום, מתוכם לרוב אני שמה שחור, וליפגלוס או שקוף, או לבלו בורדו או ורוד בהיר. 30. האם את נושכת את השפה שאת עצבנית? יכול להיות. 31. האם לא תלכי לבצפר בגלל שיש לך חצ'קון ענקי בין העיניים ביום שמצטלמים? אני לא רוצה לחשוב על זה]: 32. האם מכנסיים צמודות על גברים גורם להם להיראות הומואים? לא בהכרח. 33. איך את מורידה מסקרה? מסיר איפור [?] 34. האם בחורה ששמה מסקרה כחולה או ירוקה תדליק אותך? אותי? לא.. רק שחורה DD: [ציניות רבותיי]. 35. את יודעת איך להבין מידות של חזיות? אני יודעת מה מידת החזייה שלי. 36. האם פעם תשתמשי בליפגלוס? כן. 37. מה יותר טוב, דובוני ג'לי או מסטיק? מסטיק]; בא לי! ואסור עם הגשר
38. M&M או ביצת קינדר? M&M
39. את הולכת למקומות ציבוריים עם אימא שלך, ואשכרה מדברת איתה? כן, הייתם מאמינים?!@#$ 40. כמה זה 1+1? 3? 41. מה החג האהוב עלייך? פורים. 42. בחרי אחד: רו-פול או דניס רודמן? כשאני אדע מי אלה, אשמח לבחור. 43. בת כמה את? 13 ו4 חודשים. 44. בת כמה את רוצה להיות? 16. 45. איפה את רוצה לגור? פה. 46. לאיפה את רוצה לטוס? לונדון [כן מחכה לי].
47. את מי את רוצה לפגוש? ג'רארד ווי
48. את אוהבת קול-איי איי די? שוב, כשאני אדע מה זה אני אשמח לענות. 49. האם Pine-sol מריח טוב? מה זה כוסעמק? 50. מה את אוהבת על הפיצה שלך? הרבה גבינה.

Miss Menta

New member
../images/Emo205.gif המשך^^;

51. את אוהבת טוסט? כן, רק לא עם לחם קל וגבינה צהובה דלת קלוריות
52. את עדיין משתוקקת לדלעת? יאק. 53. את עדיין משאירה לסנטה חלב ועוגיות? לא O.O 54. איבדת את כל שיניי החלב שלך? עקרו לי 3 כי היה צריך לעשות גשר ): 55. עברת טיפול שורש? לא. 56. שחור לבן או צבע? צבע. 57. כשרופא השיניים שואל, איזה טעם פלואריד את בוחרת? מנטה! [לא סתם אני מיס מנטה
] 58. איפה היד שלך עכשיו? על המקלדת. 59. מה יותר טוב: האוזן הימנית שלך או הזרת השמאלית? לא יודעת, שניהן סקסיות בטירוף
60. אוקיי או או.קיי? אוקיי. 61. פודל צרפתי או נשיקה צרפתית? נשיקה צרפתית
62. האם 2x4 הם באמת 2 אינצ'ים על 4 אינצ'ים? אה.. ברור. 63. האם יש לך 2x4 או 1x2? המ.. משהו. 64. את יודעת את ימי ההולדת של הקרובים שלך? של רובם. 65. האם סבתא שלך אמרה לך שהיא בת 29? היא בת 19, מה קרה לכם?! 66. האם אי פעם השתמשת בצבע מחוק? לא. 67. מה את חושבת על דרדסית? כל יום. 68. מה הספר האהוב עלייך? יומן יקר. 69. איך נשמעת בקתה, רחוק רחוק עם אש, נרות והאהוב שלך? |סקס|
70. סלמון או בורי? מה זה בורי? 71. סרטן או לובסטר? חס וחלילה. 72. מה נשמע יותר טוב: למעלה או למטה? למעלה. 73. מה נשמע יותר טוב: סאבוואי או סאבווארדס? סאבווארדס. 74. אוקיי, עכשיו איפה היד שלך? עדיין על המקלדת
75. תארי את היום הכי טוב בחיים שלך? היום הולדת שלי, אין צורך להסביר חוץ משכולם הפתיעו אותי עם כמויות של בלונים, ועשו לי יום כיף עם הרבה צומי P: 76. מטאטא או מגב? מגב. 77. מה המילה האהובה עלייך? פאק, מאמי, סבבה. 78. איפה השאלה כלבות? לא יודעת. 79. מה השם המלא שלך? שרית.. משהו
80. מה היית רוצה שיהיה השם שלך? נועה. זה שם מדהים. 81. מה השם האמצעי הכי מוזר ששמעת עליו? לא רוצה להעליב, תארו לכם שיש פה אחד כזה XD 82. האם כפות הרגליים שלך באותו גודל? הן נראות ככה, אבל לאף אחד אין באותו גודל
[מנסה להיות חכמהXD] 83. קסטות או דיסקים? דיסקים. 84. צפייה ב"איך הגרינץ' גנב את כריסמס"? לא. 85. מה המסורת שלכם בכריסמס? נו מה? 86. איך את פותחת את המעטפות שלך: לקרוע או לחתוך? לקרוע. 87. את משועממת כרגע? לא במיוחד. 88. את אוהבת בצלים? כן, במיוחד בצלים על האש
89. איך היית קוראת ללהקה שלך, אם הייתה לך אחת? החראות. 90. פעם לבשת שמלה? כשהייתי קטנה. 91. את יודעת שאם תדברי לתוך פי הטבעת (?!- ככה ההגדרה בבבילון!) מישהו בחדר הסמוך ישמע אותך? באמת? למה, ניסית? 92. צפרדעים או קרפדות? צפרדעים. 93. את מאמינה בלהביע משאלה ב11:11? אה, לי אמרו שכשיש שעה כזאת או נגיד 13:13 מישהו חושב עלייך D: 94. 8 או 3? 8. 95. כמה זמן את יכולה לעשות הולה-הופ? לא ניסית עדיין
96. את יודעת שדייב מגניב? מי זה? 97. את אוהבת אותי? כן, טוב? 98. פעם אכלת עפרונות צבעוניים כשהיית קטנה? לא שידוע ליOo 99. ביומולדת הקודם שלך, מה ביקשת? טלויזיה. 100. את יודעת את כל המילים בהמנון? כן. הודגש באמצעות מדגישומטיק

rasmus girl1

New member
../images/Emo187.gif ><

באיזו משחת שיניים את משתמשת? מה שיש בבית,אין משהו קבוע. 2. שמפו וקונדישנר באחד או בנפרד? בנפרד. 3. איזה סוג?נקה 7. 4. באיזה טעם של חוט דנטלי את משתמשת? לא משתמשת. 5. את מגלגלת את הגרביים שלך או סתם מניחה אותם? מגלגת. 6. באיזה נייר טואלט את משתמשת? לילי נראלי.. 7. את יודעת את השם האמצעי של דונאלד דאק?לא. 8. צבע מועדף? אדום. 9. נעליים לקיץ? מה שיש לי-אולסטאר וואנס.. 10. תפוחים, תפוזים או בננות? בננות. 11. ימנית או שמאלית? ימנית. 12. הכוס, חצי מלאה או חצי ריקה?חצי מלאה,אבל אם היא חצי מלאה אז היא גם חצי ריקה.. 13. Bleh או Blah? :/ 14. מה את אוהבת בעצמך?הקופמקטיות,הנחמדות,היופי,העיניים,השפתיים..חח ועוד.. 15. האם אי פעם תלבשי "טאז" בוקסרז?לא. 16. את שרה במקלחת? לא. 17. את מדברת עם החיה שלך?אינלי.. 18. את מדברת עם עצמך? לפעמים >< 19. יש לך קראש סודי על רופא השיניים שלך?אייכ לא. 20. את יודעת את השם של הדוור\ית שלך?לא,זה ישראל לא ארה"ב >< 21. את נותנת לדוור שלך מתנה לחג המולד?אנחנו בישראל עדיין.. 22. יש לך 11 אצבעות? לא 23. מהי שורת ההתחלה הכי ליימרית שלך? אע? 24. האם פעם השתמשת או קנית עט ורוד? כן 25. האם אי פעם תקני משהו ורוד? לא 26. מיקי מאוס או באגס באני? מיקי ^^ 27. את חושבת שדאפי דאק שקסי? כן 28. פעם תשירי סרנדה לגבר? לא 29. איזה צבע של ליפגלוס\לק את שמה?ליפגלוס אדום של לבלו,לק שחור. 30. האם את נושכת את השפה שאת עצבנית?לא 31. האם לא תלכי לבצפר בגלל שיש לך חצ'קון ענקי בין העיניים ביום שמצטלמים? לא 32. האם מכנסיים צמודות על גברים גורם להם להיראות הומואים? לא 33. איך את מורידה מסקרה? אנלא שמה מסקרה.. 34. האם בחורה ששמה מסקרה כחולה או ירוקה תדליק אותך? >< 35. את יודעת איך להבין מידות של חזיות? כן.. 36. האם פעם תשתמשי בליפגלוס? כן 37. מה יותר טוב, דובוני ג'לי או מסטיק?מסטיק 38. M&M או ביצת קינדר? m&m 39. את הולכת למקומות ציבוריים עם אימא שלך, ואשכרה מדברת איתה? חח כן. 40. כמה זה 1+1? 2 41. מה החג האהוב עלייך?חנוכה ^^ 42. בחרי אחד: רו-פול או דניס רודמן? מי אלו? 43. בת כמה את? 18 44. בת כמה את רוצה להיות?4 ^^ 45. איפה את רוצה לגור? ישראל 46. לאיפה את רוצה לטוס? איטליה 47. את מי את רוצה לפגוש? הראסמוס 48. את אוהבת קול-איי איי די? .. 49. האם Pine-sol מריח טוב? ... 50. מה את אוהבת על הפיצה שלך?זיתים ירוקים 51. את אוהבת טוסט? לא 52. את עדיין משתוקקת לדלעת?לא 53. את עדיין משאירה לסנטה חלב ועוגיות? לא 54. איבדת את כל שיניי החלב שלך?כן 55. עברת טיפול שורש?כן 56. שחור לבן או צבע? צבע 57. כשרופא השיניים שואל, איזה טעם פלואריד את בוחרת?מנטה. 58. איפה היד שלך עכשיו?על המקלדת 59. מה יותר טוב: האוזן הימנית שלך או הזרת השמאלית?אוזן ימין 60. אוקיי או או.קיי? אוקיי 61. פודל צרפתי או נשיקה צרפתית? נשיקה צרפתית 62. האם 2x4 הם באמת 2 אינצ'ים על 4 אינצ'ים? לאדעת.. 63. האם יש לך 2x4 או 1x2? :/ 64. את יודעת את ימי ההולדת של הקרובים שלך? כן 65. האם סבתא שלך אמרה לך שהיא בת 29? לא 66. האם אי פעם השתמשת בצבע מחוק? לא 67. מה את חושבת על דרדסית? כלום. 68. מה הספר האהוב עלייך?8 69. איך נשמעת בקתה, רחוק רחוק עם אש, נרות והאהוב שלך? נשמע מצויין. 70. סלמון או בורי?איכ 71. סרטן או לובסטר? איייכ 72. מה נשמע יותר טוב: למעלה או למטה? לא זה ולא זה.. 73. מה נשמע יותר טוב: סאבוואי או סאבווארדס?סאבווארדס. 74. אוקיי, עכשיו איפה היד שלך? עדיין על המקלדת! 75. תארי את היום הכי טוב בחיים שלך?היו מלא.. 76. מטאטא או מגב?מגב 77. מה המילה האהובה עלייך?איף. 78. איפה השאלה כלבות? מה? 79. מה השם המלא שלך? ענבר 80. מה היית רוצה שיהיה השם שלך?שנהב XD 81. מה השם האמצעי הכי מוזר ששמעת עליו? לא היה.. 82. האם כפות הרגליים שלך באותו גודל? כן.. 83. קסטות או דיסקים? דיסקים. 84. צפייה ב"איך הגרינץ' גנב את כריסמס"?מה עם זה? 85. מה המסורת שלכם בכריסמס? אנחנו בישראל! 86. איך את פותחת את המעטפות שלך: לקרוע או לחתוך? לחתוף מלמעלה. 87. את משועממת כרגע? כן 88. את אוהבת בצלים? כן 89. איך היית קוראת ללהקה שלך, אם הייתה לך אחת?הצנוניות. 90. פעם לבשת שמלה? כן 91. את יודעת שאם תדברי לתוך פי הטבעת (?!- ככה ההגדרה בבבילון!) מישהו בחדר הסמוך ישמע אותך? :eek: 92. צפרדעים או קרפדות? :/ 93. את מאמינה בלהביע משאלה ב11:11? לא 94. 8 או 3? 8 95. כמה זמן את יכולה לעשות הולה-הופ? לאדעת 96. את יודעת שדייב מגניב?לא 97. את אוהבת אותי? לא 98. פעם אכלת עפרונות צבעוניים כשהיית קטנה? נראלי שכן.. 99. ביומולדת הקודם שלך, מה ביקשת? מכשיר בייביליס. 100. את יודעת את כל המילים בהמנון?נראלי שכן.

../images/Emo3.gif

1.באיזו משחת שיניים את משתמשת? אמ קולגיט. 2. שמפו וקונדישנר באחד או בנפרד? אמ גם וגם. 3. איזה סוג? לא משנה. אבל אני אוהבת את הוואי והרבל לסנאנס. 4. באיזה טעם של חוט דנטלי את משתמשת? לא משתמשת. 5. את מגלגלת את הגרביים שלך או סתם מניחה אותם? מגלגלת. יותר נכון לרוב אמי מגלגלת. 6. באיזה נייר טואלט את משתמשת? לילי! 7. את יודעת את השם האמצעי של דונאלד דאק? יש לו?
8. צבע מועדף? שחור, כחול ותכלת. 9. נעליים לקיץ? כפכפים. 10. תפוחים, תפוזים או בננות? הכל! 11. ימנית או שמאלית? ימנית. 12. הכוס, חצי מלאה או חצי ריקה? ריקה כמובן. 13. Bleh או Blah? מה? 14. מה את אוהבת בעצמך? עיינים. חחחחחח סתם את הנדיבות השופעת שלי.XD 15. האם אי פעם תלבשי "טאז" בוקסרז? מה זה? 16. את שרה במקלחת? לא. 17. את מדברת עם החיה שלך? קצת.
18. את מדברת עם עצמך? לא. רק מחשבות וזה. 19. יש לך קראש סודי על רופא השיניים שלך? חחחחחחחח לא. 20. את יודעת את השם של הדוור\ית שלך? לא. 21. את נותנת לדוור שלך מתנה לחג המולד? לא. 22. יש לך 11 אצבעות? יש לי 20. 23. מהי שורת ההתחלה הכי ליימרית שלך? אין. 24. האם פעם השתמשת או קנית עט ורוד? אמ לא זוכרת. 25. האם אי פעם תקני משהו ורוד? לא יודעת. 26. מיקי מאוס או באגס באני? מיקי מאוס!!! 27. את חושבת שדאפי דאק שקסי? מי זה? 28. פעם תשירי סרנדה לגבר? לא נראה לי. 29. איזה צבע של ליפגלוס\לק את שמה? לק שחרחר. 30. האם את נושכת את השפה שאת עצבנית? לא. 31. האם לא תלכי לבצפר בגלל שיש לך חצ'קון ענקי בין העיניים ביום שמצטלמים? חחחח לא יודעת. נדבר כשזה יקרה. 32. האם מכנסיים צמודות על גברים גורם להם להיראות הומואים? לא יודעת. 33. איך את מורידה מסקרה? לא שמה מסקרה. 34. האם בחורה ששמה מסקרה כחולה או ירוקה תדליק אותך? חחחח ברור כל בחורה מדליקה אותי. 35. את יודעת איך להבין מידות של חזיות? מה כאילו A B C וכ"ו? 36. האם פעם תשתמשי בליפגלוס? לא יודעת! 37. מה יותר טוב, דובוני ג'לי או מסטיק? מסטיק. 38. M&M או ביצת קינדר? תהרגו אותי לא יודעת מה זה M&M 39. את הולכת למקומות ציבוריים עם אימא שלך, ואשכרה מדברת איתה? לא ממש. 40. כמה זה 1+1? 2... 41. מה החג האהוב עלייך? פסחפסח. 42. בחרי אחד: רו-פול או דניס רודמן? מי אלה?! 43. בת כמה את? 13 וחצי. 44. בת כמה את רוצה להיות? לא יודעת. 45. איפה את רוצה לגור? ניו זילנד! 46. לאיפה את רוצה לטוס? ניו זילנד! 47. את מי את רוצה לפגוש? אמ... 48. את אוהבת קול-איי איי די? מה זה? 49. האם Pine-sol מריח טוב? שזה? 50. מה את אוהבת על הפיצה שלך? תירס עגבניות וזיתים למשל, או כל אחד בנפרד או רגיל! או יווני. 51. את אוהבת טוסט? וודאי. 52. את עדיין משתוקקת לדלעת? לא השתוקקתי גם קודם. 53. את עדיין משאירה לסנטה חלב ועוגיות? בחיים שלי לא השארתי! 54. איבדת את כל שיניי החלב שלך? אני כמעט לגמרי בטוחה שכן. 55. עברת טיפול שורש? לא. 56. שחור לבן או צבע? חחחח שחור ולבן זה גם צבע... 57. כשרופא השיניים שואל, איזה טעם פלואריד את בוחרת? הוא לא שואל. 58. איפה היד שלך עכשיו? על המקלדת דה. 59. מה יותר טוב: האוזן הימנית שלך או הזרת השמאלית? אני לא יודעת! אני משערת שהאוזן. 60. אוקיי או או.קיי? גם וגם. 61. פודל צרפתי או נשיקה צרפתית? חחחח אין לי שמץ. 62. האם 2x4 הם באמת 2 אינצ'ים על 4 אינצ'ים? זה לא משהו באוטו? 63. האם יש לך 2x4 או 1x2? לא יודעת מה יש לאבי. 64. את יודעת את ימי ההולדת של הקרובים שלך? כן. 65. האם סבתא שלך אמרה לך שהיא בת 29? חחחחח לא. 66. האם אי פעם השתמשת בצבע מחוק? מה? 67. מה את חושבת על דרדסית? אחלה. 68. מה הספר האהוב עלייך? ילדי יום ראשון
69. איך נשמעת בקתה, רחוק רחוק עם אש, נרות והאהוב שלך? מקסים. 70. סלמון או בורי? איכס. 71. סרטן או לובסטר? איכס. 72. מה נשמע יותר טוב: למעלה או למטה? ... 73. מה נשמע יותר טוב: סאבוואי או סאבווארדס? סאבואי נראה לי. 74. אוקיי, עכשיו איפה היד שלך? עדיין על המקלדת. 75. תארי את היום הכי טוב בחיים שלך? לא רוצה ואני לא זוכרת. 76. מטאטא או מגב? חחחחח אף אחד. 77. מה המילה האהובה עלייך? כל מיני. 78. איפה השאלה כלבות? מה? 79. מה השם המלא שלך? תמר...................... 80. מה היית רוצה שיהיה השם שלך? אולי אופק. 81. מה השם האמצעי הכי מוזר ששמעת עליו? לא שמעתי. 82. האם כפות הרגליים שלך באותו גודל? מדומני שכן. 83. קסטות או דיסקים? דיסקים. 84. צפייה ב"איך הגרינץ' גנב את כריסמס"? מה? צפיתי. 85. מה המסורת שלכם בכריסמס? אני יהודיה אז.. 86. איך את פותחת את המעטפות שלך: לקרוע או לחתוך? פותחת רגיל לא חותכת ולא קורעת. בשיא העדינות. חח 87. את משועממת כרגע? לא. 88. את אוהבת בצלים? כן. 89. איך היית קוראת ללהקה שלך, אם הייתה לך אחת? אין לי שמצון. 90. פעם לבשת שמלה? כן. 91. את יודעת שאם תדברי לתוך פי הטבעת (?!- ככה ההגדרה בבבילון!) מישהו בחדר הסמוך ישמע אותך? איכס. 92. צפרדעים או קרפדות? אף אחד. 93. את מאמינה בלהביע משאלה ב11:11? לי אמרו שזה אומר שמישהו חושב עליO: 94. 8 או 3? 8. 95. כמה זמן את יכולה לעשות הולה-הופ? לא יכולהD: חחח סתם מה זה? 96. את יודעת שדייב מגניב? מי זה? ובכייף. 97. את אוהבת אותי? לא מכירה אותך:). 98. פעם אכלת עפרונות צבעוניים כשהיית קטנה? אולי. 99. ביומולדת הקודם שלך, מה ביקשת? לא מבקשת משאלות ביום הולדת. 100. את יודעת את כל המילים בהמנון? לא חחח.

sweet shir

New member
עונה. ../images/Emo9.gif

1. באיזו משחת שיניים את משתמשת? קולגייט... 2. שמפו וקונדישנר באחד או בנפרד? בנפרד. 3. איזה סוג? הד אנד דולרס. חח אני אוהבת ת'ריח. מנטה$# 4. באיזה טעם של חוט דנטלי את משתמשת? מנטה. 5. את מגלגלת את הגרביים שלך או סתם מניחה אותם? אמא מגלגלת. XD 6. באיזה נייר טואלט את משתמשת? לילי? XD הזה עם הכלבים. 7. את יודעת את השם האמצעי של דונאלד דאק? לא....
8. צבע מועדף? שחור, חום וורוד.$#@$ 9. נעליים לקיץ? כפכפים. 10. תפוחים, תפוזים או בננות? בננות. 11. ימנית או שמאלית? ימנית. 12. הכוס, חצי מלאה או חצי ריקה? חצי מלאה. 13. Bleh או Blah? בלָה. 14. מה את אוהבת בעצמך? ממ לודעת..... 15. האם אי פעם תלבשי "טאז" בוקסרז? מה זה? XD 16. את שרה במקלחת? כן. ^_^; 17. את מדברת עם החיה שלך? אין לי חיה. 18. את מדברת עם עצמך? לא. XD 19. יש לך קראש סודי על רופא השיניים שלך? לא, פיכ. הוא מכוער אחו! 20. את יודעת את השם של הדוור\ית שלך? לא.... 21. את נותנת לדוור שלך מתנה לחג המולד? מממ אני יהודיה שגרה בארץ ישראל. ^__^;;;;; 22. יש לך 11 אצבעות? לא.
23. מהי שורת ההתחלה הכי ליימרית שלך?
24. האם פעם השתמשת או קנית עט ורוד? כה. 25. האם אי פעם תקני משהו ורוד? ברור.
26. מיקי מאוס או באגס באני? מיקי%$ 27. את חושבת שדאפי דאק שקסי? לא... XDD 28. פעם תשירי סרנדה לגבר? לא. X__X; 29. איזה צבע של ליפגלוס\לק את שמה? ליפגלוס או שקוף או ורדרד, ולק ורוד/אדום/שחור. 30. האם את נושכת את השפה שאת עצבנית? כן. 31. האם לא תלכי לבצפר בגלל שיש לך חצ'קון ענקי בין העיניים ביום שמצטלמים? ממ אם המייקאפ לא יעזור, אז כן. 32. האם מכנסיים צמודות על גברים גורם להם להיראות הומואים? ממממ כן. XD ~וזה גם גורם לי להזיל ריר XDD~ 33. איך את מורידה מסקרה? אני לא שמה מסקרה. ^__^ 34. האם בחורה ששמה מסקרה כחולה או ירוקה תדליק אותך? לא.... בנות לא מדליקות אותי. XDD 35. את יודעת איך להבין מידות של חזיות? כן. 36. האם פעם תשתמשי בליפגלוס? כן, אני משתמשת. 37. מה יותר טוב, דובוני ג'לי או מסטיק? מסטיק. 38. M&M או ביצת קינדר? קינדר. 39. את הולכת למקומות ציבוריים עם אימא שלך, ואשכרה מדברת איתה? לא!! XDD 40. כמה זה 1+1? 5. או 11. XDDD [כי 1(אצבע) ועוד(אצבע) 1(אצבע) שווה(אצבע) 5!(אצבע) -> מראה לכם 5 אצבעות. XDD] 41. מה החג האהוב עלייך? פסח ופורים. 42. בחרי אחד: רו-פול או דניס רודמן? אנלי מושג מי אלו... אז דניס רודמן? 43. בת כמה את? 14. 44. בת כמה את רוצה להיות? 16-17. 45. איפה את רוצה לגור? בריטניה. 46. לאיפה את רוצה לטוס? בריטניה וארה"ב. 47. את מי את רוצה לפגוש? את מקפליי. ^___^; 48. את אוהבת קול-איי איי די? אנלי מושג מזה. XD 49. האם Pine-sol מריח טוב? ...?? 50. מה את אוהבת על הפיצה שלך? אקסטרה צ'יז. 51. את אוהבת טוסט? כן. 52. את עדיין משתוקקת לדלעת? אפעם לא השתוקקתי. XD 53. את עדיין משאירה לסנטה חלב ועוגיות? שוב, אני *יהודיה*! XD 54. איבדת את כל שיניי החלב שלך? כן. 55. עברת טיפול שורש? לא. 56. שחור לבן או צבע? צבע. 57. כשרופא השיניים שואל, איזה טעם פלואריד את בוחרת? מנטה, ואם אין אז וניל. 58. איפה היד שלך עכשיו? במפשעה. XDDD סתם, על המקלדת... 59. מה יותר טוב: האוזן הימנית שלך או הזרת השמאלית? לודעתתתתתת. X__X; 60. אוקיי או או.קיי? אוקי. 61. פודל צרפתי או נשיקה צרפתית? נשיקה צרפתית!
62. האם 2x4 הם באמת 2 אינצ'ים על 4 אינצ'ים? אין לי מושג. X_X; 63. האם יש לך 2x4 או 1x2? ....??? 64. את יודעת את ימי ההולדת של הקרובים שלך? לא ממש. 65. האם סבתא שלך אמרה לך שהיא בת 29? לא, אבל היא אמרה לי שהיא בת 56 פעם, בזמן שהבן הכי גדול שלה היה בן 50 XDDD) 66. האם אי פעם השתמשת בצבע מחוק? מה זה? XD 67. מה את חושבת על דרדסית? שזה כפיר מטב"ע. XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 68. מה הספר האהוב עלייך? הארי פוטר, סדרת אנגוס......... ו.. ספרים של שרון קריץ'. 69. איך נשמעת בקתה, רחוק רחוק עם אש, נרות והאהוב שלך? נפלא!
70. סלמון או בורי? האע? 71. סרטן או לובסטר? פיכ. 72. מה נשמע יותר טוב: למעלה או למטה? לודעת. 73. מה נשמע יותר טוב: סאבוואי או סאבווארדס? סאבוואי. 74. אוקיי, עכשיו איפה היד שלך? מתחת לחזיה. XDDDDDDDDD נו מה נראה לכם!? על המקלדת. ^^; 75. תארי את היום הכי טוב בחיים שלך? מממ לודעת........ 76. מטאטא או מגב? מגב. 77. מה המילה האהובה עלייך? זין! XDDDD 78. איפה השאלה כלבות? ווטפ?! 79. מה השם המלא שלך? שיר גולדה. 80. מה היית רוצה שיהיה השם שלך? שיר פויינטר. XDDDDDDDDDDDDDDDDDD (זה השם משפחה של אחד שאני מעריצה.) 81. מה השם האמצעי הכי מוזר ששמעת עליו? לאה, של חברה שלי. XD 82. האם כפות הרגליים שלך באותו גודל? כן. 83. קסטות או דיסקים? דיסקים. 84. צפייה ב"איך הגרינץ' גנב את כריסמס"? לא, אבל צפיתי ב-"הגרינץ'". 85. מה המסורת שלכם בכריסמס? .... ס.ס; 86. איך את פותחת את המעטפות שלך: לקרוע או לחתוך? לקרוע. 87. את משועממת כרגע? לא. 88. את אוהבת בצלים? לא. 89. איך היית קוראת ללהקה שלך, אם הייתה לך אחת? שיר אנד ד'ה אגלי וואנז. XDD (כל הזכויות שמורות לטום פלטצ'ר). 90. פעם לבשת שמלה? כן. 91. את יודעת שאם תדברי לתוך פי הטבעת (?!- ככה ההגדרה בבבילון!) מישהו בחדר הסמוך ישמע אותך? מה?!?! אם אני אדבר לתוך תחת של מישהו ישמעו באותי בחדר השני?!!? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 92. צפרדעים או קרפדות? צפרדעים. 93. את מאמינה בלהביע משאלה ב11:11? לא ידעתי שבכלל צריך להביע משאלה. XD 94. 8 או 3? 8. 95. כמה זמן את יכולה לעשות הולה-הופ? כן. 96. את יודעת שדייב מגניב? כן, דייב וויליאמס. גררר
$#@$ 97. את אוהבת אותי? לא, איכס!
חח סתם. 3> 98. פעם אכלת עפרונות צבעוניים כשהיית קטנה? כן. גם פלסטלינה. XD 99. ביומולדת הקודם שלך, מה ביקשת? לוזוכרת. 100. את יודעת את כל המילים בהמנון? לא את השיר המלא, אבל את המקוצר (ששרים בכל הטקסים) כן.

יש להכניס נושא להודעה...

. באיזו משחת שיניים את משתמשת? קולגייט 2. שמפו וקונדישנר באחד או בנפרד? נפרד 3. איזה סוג? CARELINE 4. באיזה טעם של חוט דנטלי את משתמשת? יש לזה טעמים? 5. את מגלגלת את הגרביים שלך או סתם מניחה אותם?מגלגלת 6. באיזה נייר טואלט את משתמשת? עם לבבות 7. את יודעת את השם האמצעי של דונאלד דאק? לא 8. צבע מועדף? סגול או ירוק 9. נעליים לקיץ? סנדלים תנכיות או יחפה 10. תפוחים, תפוזים או בננות? תפוזים 11. ימנית או שמאלית? ימנית 12. הכוס, חצי מלאה או חצי ריקה? מלאה 13. Bleh או Blah? 14. מה את אוהבת בעצמך? 15. האם אי פעם תלבשי "טאז" בוקסרז? 16. את שרה במקלחת? כן 17. את מדברת עם החיה שלך? אין לי 18. את מדברת עם עצמך? לא 19. יש לך קראש סודי על רופא השיניים שלך? איכס לא 20. את יודעת את השם של הדוור\ית שלך? לא 21. את נותנת לדוור שלך מתנה לחג המולד? ברור. 22. יש לך 11 אצבעות? לא 23. מהי שורת ההתחלה הכי ליימרית שלך? 24. האם פעם השתמשת או קנית עט ורוד? כן 25. האם אי פעם תקני משהו ורוד? כן 26. מיקי מאוס או באגס באני? באגס באני 27. את חושבת שדאפי דאק שקסי? לא 28. פעם תשירי סרנדה לגבר? לא 29. איזה צבע של ליפגלוס\לק את שמה? לק מבריק 30. האם את נושכת את השפה שאת עצבנית? לא 31. האם לא תלכי לבצפר בגלל שיש לך חצ'קון ענקי בין העיניים ביום שמצטלמים? לא 32. האם מכנסיים צמודות על גברים גורם להם להיראות הומואים? לא דווקא הומואים, אבל זה לא עוזר לתדמית 33. איך את מורידה מסקרה? אני לא שמה 34. האם בחורה ששמה מסקרה כחולה או ירוקה תדליק אותך? כחולה זה ממש יפה 35. את יודעת איך להבין מידות של חזיות? כן 36. האם פעם תשתמשי בליפגלוס? אולי מתישהו כן 37. מה יותר טוב, דובוני ג'לי או מסטיק? דובוני ג'לי 38. M&M או ביצת קינדר? קינדר 39. את הולכת למקומות ציבוריים עם אימא שלך, ואשכרה מדברת איתה? כן 40. כמה זה 1+1? 2 41. מה החג האהוב עלייך? שבועות 42. בחרי אחד: רו-פול או דניס רודמן? 43. בת כמה את? 15 44. בת כמה את רוצה להיות? ככה בסדר 45. איפה את רוצה לגור? כאן 46. לאיפה את רוצה לטוס? לכל מקום. ממש בא לייי 47. את מי את רוצה לפגוש? חברים 48. את אוהבת קול-איי איי די? 49. האם Pine-sol מריח טוב? 50. מה את אוהבת על הפיצה שלך? רק גבינה 51. את אוהבת טוסט? כן 52. את עדיין משתוקקת לדלעת? לא 53. את עדיין משאירה לסנטה חלב ועוגיות? לא 54. איבדת את כל שיניי החלב שלך? כן 55. עברת טיפול שורש? לא 56. שחור לבן או צבע? צבע 57. כשרופא השיניים שואל, איזה טעם פלואריד את בוחרת? אין אצלנו טעמים 58. איפה היד שלך עכשיו? על המקלדת מן הסתם 59. מה יותר טוב: האוזן הימנית שלך או הזרת השמאלית? האוזן 60. אוקיי או או.קיי? אוקיי 61. פודל צרפתי או נשיקה צרפתית? נשיקה צרפתית 62. האם 2x4 הם באמת 2 אינצ'ים על 4 אינצ'ים? ?! 63. האם יש לך 2x4 או 1x2? 64. את יודעת את ימי ההולדת של הקרובים שלך? של רובם כן 65. האם סבתא שלך אמרה לך שהיא בת 29? לא 66. האם אי פעם השתמשת בצבע מחוק? מה זה? 67. מה את חושבת על דרדסית? כלום 68. מה הספר האהוב עלייך? קשה לבחור 69. איך נשמעת בקתה, רחוק רחוק עם אש, נרות והאהוב שלך? נהדר 70. סלמון או בורי? 71. סרטן או לובסטר? 72. מה נשמע יותר טוב: למעלה או למטה? למעלה 73. מה נשמע יותר טוב: סאבוואי או סאבווארדס? 74. אוקיי, עכשיו איפה היד שלך? נו מקלדת 75. תארי את היום הכי טוב בחיים שלך? 76. מטאטא או מגב? מגב 77. מה המילה האהובה עלייך? 78. איפה השאלה כלבות? 79. מה השם המלא שלך? 80. מה היית רוצה שיהיה השם שלך? שם יותר מיוחד... 81. מה השם האמצעי הכי מוזר ששמעת עליו? שזה אותו שם כמו השם הראשון 82. האם כפות הרגליים שלך באותו גודל? נראה לי 83. קסטות או דיסקים? דיסקים 84. צפייה ב"איך הגרינץ' גנב את כריסמס"? כןן 85. מה המסורת שלכם בכריסמס? 86. איך את פותחת את המעטפות שלך: לקרוע או לחתוך? לקרוע 87. את משועממת כרגע? קצת 88. את אוהבת בצלים? כן 89. איך היית קוראת ללהקה שלך, אם הייתה לך אחת? 90. פעם לבשת שמלה? ברור 91. את יודעת שאם תדברי לתוך פי הטבעת (?!- ככה ההגדרה בבבילון!) מישהו בחדר הסמוך ישמע אותך? מה!? 92. צפרדעים או קרפדות?צפרדעים 93. את מאמינה בלהביע משאלה ב11:11? לא 94. 8 או 3? 8 95. כמה זמן את יכולה לעשות הולה-הופ? 96. את יודעת שדייב מגניב? 97. את אוהבת אותי? 98. פעם אכלת עפרונות צבעוניים כשהיית קטנה? 99. ביומולדת הקודם שלך, מה ביקשת? אייפוס 100. את יודעת את כל המילים בהמנון? של ארץ ישראל? כן

גליזה

New member
אני../images/Emo2.gif

1. באיזו משחת שיניים את משתמשת? קרסט, אקוופרש, קולגייט..
2. שמפו וקונדישנר באחד או בנפרד? בנפרד, תודה
3. איזה סוג? בעיקר קרליין והד & שולדרס, כשלא אז זולים כאלה של ביוטיקר שבאים ב5 ליטר
4. באיזה טעם של חוט דנטלי את משתמשת? לא משתמשת 5. את מגלגלת את הגרביים שלך או סתם מניחה אותם? מקפלת?
6. באיזה נייר טואלט את משתמשת? XDDDD אין לי מושג, מה שבא 7. את יודעת את השם האמצעי של דונאלד דאק? לא -.- (איזה שאלון נקבי! ^^) 8. צבע מועדף? כחול
$%$#%@##@ 9. נעליים לקיץ? אני רוב הזמן עם נעלי ספורט
מדרסים וכאלה..אבל אני אוהבת כפכפים שטוחים 10. תפוחים, תפוזים או בננות? שאלה קשה מנשוא
11. ימנית או שמאלית? ימנית 12. הכוס, חצי מלאה או חצי ריקה? חצי ריקה. הלו! שמישהו פה ימלא עד הסוף! |גרגרנית| סתם לא, מה שנוח. 13. Bleh או Blah? מה את רוצה?:S 14. מה את אוהבת בעצמך? לא יודעת. פשוט אוהבת
15. האם אי פעם תלבשי "טאז" בוקסרז? שו? 16. את שרה במקלחת? כשבא לי - כן! 17. את מדברת עם החיה שלך? קודם שתהיה לי 18. את מדברת עם עצמך? חחחחחחחחחחחחחחח כן, אבל לא בקטע של "מה נשמע" וזה
פשוט חושבת בקול רם
19. יש לך קראש סודי על רופא השיניים שלך? מה? לא -.- 20. את יודעת את השם של הדוור\ית שלך? לא
21. את נותנת לדוור שלך מתנה לחג המולד? אני אפילו לא חוגגת אותו
22. יש לך 11 אצבעות? לא, יש לי 10 אצבעות ו10 בהונות. 23. מהי שורת ההתחלה הכי ליימרית שלך? לא יודעת
אולי.. "אז מה? זה כאב כשאבא שלך היה גנן בגן עדן ובא לפה הרבה?" 24. האם פעם השתמשת או קנית עט ורוד? כן, סו? 25. האם אי פעם תקני משהו ורוד? תלוי מה. אני לא מתה על הצבע הזה, אבל יש דברים שהורוד עושה איתם חסד. או משהו. 26. מיקי מאוס או באגס באני? מיקי מאוס 27. את חושבת שדאפי דאק שקסי? לא. הוא איבד את זה מזמן-.- 28. פעם תשירי סרנדה לגבר? לא! 29. איזה צבע של ליפגלוס\לק את שמה? שקוף, בשני המקרים. אולי..טיפ'לה ורדרד במקרה של הליפגלוס 30. האם את נושכת את השפה שאת עצבנית? לעיתים
או סתם כשבא לי 31. האם לא תלכי לבצפר בגלל שיש לך חצ'קון ענקי בין העיניים ביום שמצטלמים? לא 32. האם מכנסיים צמודות על גברים גורם להם להיראות הומואים? אההההההההההההההההה בחלק מהמקרים 33. איך את מורידה מסקרה? אני לא שמה אותה מלכתחילה
34. האם בחורה ששמה מסקרה כחולה או ירוקה תדליק אותך? אותי? שתעשה מה שבא לה. אני לא בקטע של בנות
35. את יודעת איך להבין מידות של חזיות? >< "איך להבין" ?? 36. האם פעם תשתמשי בליפגלוס? אפילו פעמיים 37. מה יותר טוב, דובוני ג'לי או מסטיק? דובוני ג'לי?!? וואט דה פאק?
דובוני גומי, תודה. 38. M&M או ביצת קינדר? ביצת קינדר, ללא ספק. 39. את הולכת למקומות ציבוריים עם אימא שלך, ואשכרה מדברת איתה? חחחחחחחחחחחחחחחח אני לא הולכת עם אמא לשום מקום, רק כי אני לא מסתדרת איתה. אבל כשבכל זאת אז כן
40. כמה זה 1+1? חינם 41. מה החג האהוב עלייך? פסח או משהו כזה. אני עדיין לא סגורה על עצמי 42. בחרי אחד: רו-פול או דניס רודמן? מי?! 43. בת כמה את? 16, ואת? 44. בת כמה את רוצה להיות? 16, ואת? 45. איפה את רוצה לגור? ישראל 46. לאיפה את רוצה לטוס? להולנד, שוב
ולארה"ב, בריטניה ואיטליה 47. את מי את רוצה לפגוש?
אנשים שעושים לי טוב? 48. את אוהבת קול-איי איי די? מי? 49. האם Pine-sol מריח טוב? אין לי שמץ 50. מה את אוהבת על הפיצה שלך? טונה, תירס, בצל, עגבניות 51. את אוהבת טוסט? כן
52. את עדיין משתוקקת לדלעת? השתוקקתי לדלעת קודם ושכחתי מזה?
אני הולכת ומזדקנת מיום ליום :S 53. את עדיין משאירה לסנטה חלב ועוגיות? אני משאירה אותן לעצמי. או יותר נכון - לא משאירה לאף אחד
54. איבדת את כל שיניי החלב שלך? חחחחחחחחחחחחחח לא איבדתי אותן, סילי יו!
הן פשוט נפלו-.- תהליך טבעי שכזה. 55. עברת טיפול שורש? לא 56. שחור לבן או צבע? איזו שאלה עילגת ^^ צבע 57. כשרופא השיניים שואל, איזה טעם פלואריד את בוחרת? אהההההההההה לא זוכרת >< 58. איפה היד שלך עכשיו? אחת על המקלדת והשנייה..גם על המקלדת >< 59. מה יותר טוב: האוזן הימנית שלך או הזרת השמאלית? :S 60. אוקיי או או.קיי? אוקיי, מה אני פוסטמה? 61. פודל צרפתי או נשיקה צרפתית? נשיקה צרפתית
62. האם 2x4 הם באמת 2 אינצ'ים על 4 אינצ'ים? את לא שואלת את הגברת הנכונה
63. האם יש לך 2x4 או 1x2? מה את רוצה? 64. את יודעת את ימי ההולדת של הקרובים שלך? דהה 65. האם סבתא שלך אמרה לך שהיא בת 29? אין לי סבתא. 66. האם אי פעם השתמשת בצבע מחוק? מה?! 67. מה את חושבת על דרדסית? היא אחלה 68. מה הספר האהוב עלייך? ספרי הארי פוטר?
69. איך נשמעת בקתה, רחוק רחוק עם אש, נרות והאהוב שלך? אני מעדיפה צימר, רחוק רחוק, עם אח בוער, נרות והאהוב שלי
70. סלמון או בורי? סלמון, אני מניחה >< 71. סרטן או לובסטר? סרטן, אבל לא בצלחת שלי. תודה. 72. מה נשמע יותר טוב: למעלה או למטה? >< 73. מה נשמע יותר טוב: סאבוואי או סאבווארדס? סאבוואי 74. אוקיי, עכשיו איפה היד שלך? שתיהן עדיין על המקלדת:S 75. תארי את היום הכי טוב בחיים שלך? לא רוצה. אפשר לומר מושלם וזהו? 76. מטאטא או מגב? מגבים שליטה. או...לא יודעת >< 77. מה המילה האהובה עלייך? לא יודעת נו באמאשלך 78. איפה השאלה כלבות? הא? 79. מה השם המלא שלך? גל. קראי לי גליזה. 80. מה היית רוצה שיהיה השם שלך? פעם רציתי גליה. אבל לא יודעת >< 81. מה השם האמצעי הכי מוזר ששמעת עליו? לא זוכרת 82. האם כפות הרגליים שלך באותו גודל? דהה 83. קסטות או דיסקים? דיסקים
84. צפייה ב"איך הגרינץ' גנב את כריסמס"? צפית אולי? כן, צפיתי 85. מה המסורת שלכם בכריסמס? אין לי מסורת כריסמיס כי אני לא חוגגת כריסמס
86. איך את פותחת את המעטפות שלך: לקרוע או לחתוך? >< לקרוע רוב הזמן 87. את משועממת כרגע? לא 88. את אוהבת בצלים? למה לא 89. איך היית קוראת ללהקה שלך, אם הייתה לך אחת? לא הייתה לי אחת. בדוק. 90. פעם לבשת שמלה? דהה 91. את יודעת שאם תדברי לתוך פי הטבעת (?!- ככה ההגדרה בבבילון!) מישהו בחדר הסמוך ישמע אותך? האאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא?! 92. צפרדעים או קרפדות? אף אחד מהם 93. את מאמינה בלהביע משאלה ב11:11? לא >< 94. 8 או 3? 3 95. כמה זמן את יכולה לעשות הולה-הופ? לא יכולה בכלל XD 96. את יודעת שדייב מגניב? לא 97. את אוהבת אותי? לא 98. פעם אכלת עפרונות צבעוניים כשהיית קטנה? לא >< 99. ביומולדת הקודם שלך, מה ביקשת? לא ביקשתי יותר מידי, הייתי עסוקה בלקבל
100. את יודעת את כל המילים בהמנון? כן.

עונה

באיזו משחת שיניים את משתמשת? גאם גאם 2. שמפו וקונדישנר באחד או בנפרד? בנפרד 3. איזה סוג? שמפו 0 הוואי מרכך -זה עם ה10 4. באיזה טעם של חוט דנטלי את משתמשת? --- חא משתמשת 5. את מגלגלת את הגרביים שלך או סתם מניחה אותם? מניחה 6. באיזה נייר טואלט את משתמשת? לילי 7. את יודעת את השם האמצעי של דונאלד דאק? לא 8. צבע מועדף? סגול 9. נעליים לקיץ? כפכפים 10. תפוחים, תפוזים או בננות? בננה 11. ימנית או שמאלית? שמאלית 12. הכוס, חצי מלאה או חצי ריקה? חצי מלאה 13. Bleh או Blah? 14. מה את אוהבת בעצמך? את ההומור 15. האם אי פעם תלבשי "טאז" בוקסרז? למה לא 16. את שרה במקלחת? כן 17. את מדברת עם החיה שלך? אין לי חיות אבל אני מדברת לאח שלי 18. את מדברת עם עצמך? כן 19. יש לך קראש סודי על רופא השיניים שלך? לא 20. את יודעת את השם של הדוור\ית שלך? לא 21. את נותנת לדוור שלך מתנה לחג המולד?לא 22. יש לך 11 אצבעות? יש לי 20 23. מהי שורת ההתחלה הכי ליימרית שלך?
24. האם פעם השתמשת או קנית עט ורוד? כן 25. האם אי פעם תקני משהו ורוד? כן 26. מיקי מאוס או באגס באני? באגס באני 27. את חושבת שדאפי דאק שקסי? ברור 28. פעם תשירי סרנדה לגבר? כן 29. איזה צבע של ליפגלוס\לק את שמה? לק שחור ,ליפגלוס לא שמה 30. האם את נושכת את השפה שאת עצבנית? לפעמים 31. האם לא תלכי לבצפר בגלל שיש לך חצ'קון ענקי בין העיניים ביום שמצטלמים? לא 32. האם מכנסיים צמודות על גברים גורם להם להיראות הומואים? לא 33. איך את מורידה מסקרה? אני לא שמה 34. האם בחורה ששמה מסקרה כחולה או ירוקה תדליק אותך? אני לא בקטע של בחורות . 35. את יודעת איך להבין מידות של חזיות? לא 36. האם פעם תשתמשי בליפגלוס? אולי 37. מה יותר טוב, דובוני ג'לי או מסטיק? מסטיק 38. M&M או ביצת קינדר? קינדר 39. את הולכת למקומות ציבוריים עם אימא שלך, ואשכרה מדברת איתה? כן 40. כמה זה 1+1? 11 41. מה החג האהוב עלייך? פורים ושבועות 42. בחרי אחד: רו-פול או דניס רודמן? מי אלה ? 43. בת כמה את? 11 44. בת כמה את רוצה להיות? 14 45. איפה את רוצה לגור? אממ בעתלית 46. לאיפה את רוצה לטוס? ארה"ב 47. את מי את רוצה לפגוש? ברגע זה את מי שפגע להגיד לו את כל האמת בפרצוף 48. את אוהבת קול-איי איי די? ? 49. האם Pine-sol מריח טוב? 50. מה את אוהבת על הפיצה שלך? גבינה 51. את אוהבת טוסט? כן 52. את עדיין משתוקקת לדלעת? כן 53. את עדיין משאירה לסנטה חלב ועוגיות? לא 54. איבדת את כל שיניי החלב שלך? כן 55. עברת טיפול שורש? לא 56. שחור לבן או צבע? שחור 57. כשרופא השיניים שואל, איזה טעם פלואריד את בוחרת? אני לא אוהבת רופאי שיניים 58. איפה היד שלך עכשיו?על המקלדת 59. מה יותר טוב: האוזן הימנית שלך או הזרת השמאלית? זרת שמאלית שולטת 60. אוקיי או או.קיי? אוקעעע 61. פודל צרפתי או נשיקה צרפתית? נשיקה 62. האם 2x4 הם באמת 2 אינצ'ים על 4 אינצ'ים? מה ? 63. האם יש לך 2x4 או 1x2? -- 64. את יודעת את ימי ההולדת של הקרובים שלך? כן 65. האם סבתא שלך אמרה לך שהיא בת 29? לא 66. האם אי פעם השתמשת בצבע מחוק ? לא 67. מה את חושבת על דרדסית? שהיא כוסית 68. מה הספר האהוב עלייך? משלושה יוצא אחד ,תנו לגדול בשקט 69. איך נשמעת בקתה, רחוק רחוק עם אש, נרות והאהוב שלך? מעולה 3> חלום 70. סלמון או בורי? אפחד 71. סרטן או לובסטר? אני צמחונית 72. מה נשמע יותר טוב: למעלה או למטה? למטה 73. מה נשמע יותר טוב: סאבוואי או סאבווארדס? סאבווארדס 74. אוקיי, עכשיו איפה היד שלך? על השפתיים 75. תארי את היום הכי טוב בחיים שלך? קמתי בבוקר ועשיתי מתיחות יצאתי מהדלת ולקחתי את העיתון שלי נפגתי םע חברים במגרש כדורסל וראיתי אותו ניסינו להתחמק ואז ישבנו בחנייה ליד הסופר ו3> קרא לי ודיברנו .. ( 3> זה מי שאני אוהבת) 76. מטאטא או מגב? מגב ( זה כיף לתת אותו לאנשים בראש) 77. מה המילה האהובה עלייך? ידיד שלי אמר לי היום משהו ממש מצחיק שאהבתי : "איפה הפלאפון שלך ?" "נאבד" "איך יא בלומה " נקרעתי מהבלומה 78. איפה השאלה כלבות?
79. מה השם המלא שלך? סיוון 80. מה היית רוצה שיהיה השם שלך? סיווןן 81. מה השם האמצעי הכי מוזר ששמעת עליו? קוטפת ענף עץ השקד 82. האם כפות הרגליים שלך באותו גודל? נראלי 83. קסטות או דיסקים? דיסקים 84. צפייה ב"איך הגרינץ' גנב את כריסמס"? לא 85. מה המסורת שלכם בכריסמס? להדליק חנוכיה 86. איך את פותחת את המעטפות שלך: לקרוע או לחתוך? לחתוך לקרוע אפעם לא שמתי לב 87. את משועממת כרגע?טיפה 88. את אוהבת בצלים? בצל ? כן 89. איך היית קוראת ללהקה שלך, אם הייתה לך אחת? smile .. בכיתה ג' הייתה לי להקה עם עוד 7 חברות שקראו לה love of dollz/ זה היה טראומה לכל החיים 90. פעם לבשת שמלה? כן 91. את יודעת שאם תדברי לתוך פי הטבעת (?!- ככה ההגדרה בבבילון!) מישהו בחדר הסמוך ישמע אותך? ברור למה כל אחד יודע .. 92. צפרדעים או קרפדות? שניהם חיות כל כך מתוקוות אבל כבשים יותר 93. את מאמינה בלהביע משאלה ב11:11? כן 94. 8 או 3? 8 95. כמה זמן את יכולה לעשות הולה-הופ? לא יודעת לא ניסיתי 96. את יודעת שדייב מגניב? מי זה דייב? 97. את אוהבת אותי? מאוהבת בך 98. פעם אכלת עפרונות צבעוניים כשהיית קטנה? התשדלתי לאכול אוכל .. ואלכתי גם חול. 99. ביומולדת הקודם שלך, מה ביקשת? לא זוכרת ><' 100. את יודעת את כל המילים בהמנון? כן

../images/Emo39.gif

. באיזו משחת שיניים את משתמשת? קולגייט אולי 2. שמפו וקונדישנר באחד או בנפרד? נפרד! 3. איזה סוג?כיף, הרבל אסנס 4. באיזה טעם של חוט דנטלי את משתמשת? רגיל אבל ממש פעם ב... 5. את מגלגלת את הגרביים שלך או סתם מניחה אותם? אימי מגלגלת (חחח זה נישמע מוזר) 6. באיזה נייר טואלט את משתמשת? לילי בריח תות! 7. את יודעת את השם האמצעי של דונאלד דאק?לא! 8. צבע מועדף? אפור, לבן 9. נעליים לקיץ? כפכפכפים 10. תפוחים, תפוזים או בננות?תפוזים 11. ימנית או שמאלית? באמצע 12. הכוס, חצי מלאה או חצי ריקה?חצי מלאה 13. Bleh או Blah? מה? 14. מה את אוהבת בעצמך? אמאמאמ לא יודעת דברים קטנים 15. האם אי פעם תלבשי "טאז" בוקסרז?מזה?!@ 16. את שרה במקלחת? ליפעמים 17. את מדברת עם החיה שלך? חחח לא 18. את מדברת עם עצמך? לא 19. יש לך קראש סודי על רופא השיניים שלך?איכס 20. את יודעת את השם של הדוור\ית שלך?לא 21. את נותנת לדוור שלך מתנה לחג המולד?לא חוגגת את חג המולד :\ 22. יש לך 11 אצבעות? כן 23. מהי שורת ההתחלה הכי ליימרית שלך? מה? 24. האם פעם השתמשת או קנית עט ורוד? כן 25. האם אי פעם תקני משהו ורוד? מניחה שכן... 26. מיקי מאוס או באגס באני? שניהםהםהם 27. את חושבת שדאפי דאק שקסי? דע 28. פעם תשירי סרנדה לגבר? חחח לא ניראלי 29. איזה צבע של ליפגלוס\לק את שמה? ליםעמים שחור 30. האם את נושכת את השפה שאת עצבנית?לא אבל אני מקפלת אותה :( 31. האם לא תלכי לבצפר בגלל שיש לך חצ'קון ענקי בין העיניים ביום שמצטלמים? חחח כן 32. האם מכנסיים צמודות על גברים גורם להם להיראות הומואים? לא!!#!@$#% 33. איך את מורידה מסקרה? לא שמה! D: 34. האם בחורה ששמה מסקרה כחולה או ירוקה תדליק אותך? ברוררררררר 35. את יודעת איך להבין מידות של חזיות? כתוב :\ 36. האם פעם תשתמשי בליפגלוס? מניחה שכן חח 37. מה יותר טוב, דובוני ג'לי או מסטיק?מסטיק! 38. M&M או ביצת קינדר? M&M 39. את הולכת למקומות ציבוריים עם אימא שלך, ואשכרה מדברת איתה? חחחח נקודה למחשבה. 40. כמה זה 1+1? 2 41. מה החג האהוב עלייך? פסח 42. בחרי אחד: רו-פול או דניס רודמן? לא מכירה 43. בת כמה את? 14 44. בת כמה את רוצה להיות?14 45. איפה את רוצה לגור? לא יודעת 46. לאיפה את רוצה לטוס? מלא מקומות 47. את מי את רוצה לפגוש? רומיי 48. את אוהבת קול-איי איי די? לא מכירה 49. האם Pine-sol מריח טוב? לא מכירה 50. מה את אוהבת על הפיצה שלך?נמנמ כלום 51. את אוהבת טוסט? כן 52. את עדיין משתוקקת לדלעת?לא אוהבת 53. את עדיין משאירה לסנטה חלב ועוגיות? לעזאזל איתכם אני ל א נוצריההה 54. איבדת את כל שיניי החלב שלך?יאפ 55. עברת טיפול שורש?לא 56. שחור לבן או צבע? מה? 57. כשרופא השיניים שואל, איזה טעם פלואריד את בוחרת?מזה? 58. איפה היד שלך עכשיו?במיכנסים! (לא -.- על המקלדת) 59. מה יותר טוב: האוזן הימנית שלך או הזרת השמאלית?זרת ברור 60. אוקיי או או.קיי? אוקיי 61. פודל צרפתי או נשיקה צרפתית? נשיקה! 62. האם 2x4 הם באמת 2 אינצ'ים על 4 אינצ'ים? וואלה אני אחשוב על זה 63. האם יש לך 2x4 או 1x2? 64. את יודעת את ימי ההולדת של הקרובים שלך? לא ממש 65. האם סבתא שלך אמרה לך שהיא בת 29? חח לא 66. האם אי פעם השתמשת בצבע מחוק? מה? 67. מה את חושבת על דרדסית? כוסית אש 68. מה הספר האהוב עלייך?לא אוהבת ספרים... 69. איך נשמעת בקתה, רחוק רחוק עם אש, נרות והאהוב שלך? רומנטי
70. סלמון או בורי?לא זה ולא זה 71. סרטן או לובסטר? אף אחד 72. מה נשמע יותר טוב: למעלה או למטה? למעלה! 73. מה נשמע יותר טוב: סאבוואי או סאבווארדס?מה? 74. אוקיי, עכשיו איפה היד שלך? אותה בדיחה לא עובדת פעמיים, אז על הראש! 75. תארי את היום הכי טוב בחיים שלך?אממ להתעורר במקום ממש יפה ולעשות כיף :) 76. מטאטא או מגב?מגב! 77. מה המילה האהובה עלייך? לא יודעת 78. איפה השאלה כלבות? הא?!# 79. מה השם המלא שלך? מירב 80. מה היית רוצה שיהיה השם שלך? אאממאמ לא יודעת 81. מה השם האמצעי הכי מוזר ששמעת עליו? דב 82. האם כפות הרגליים שלך באותו גודל? כן 83. קסטות או דיסקים? דיסקים 84. צפייה ב"איך הגרינץ' גנב את כריסמס"?מה? 85. מה המסורת שלכם בכריסמס? לא חוגגת אתו -.- 86. איך את פותחת את המעטפות שלך: לקרוע או לחתוך? לקרועע 87. את משועממת כרגע? תחת 88. את אוהבת בצלים? בסלט! 89. איך היית קוראת ללהקה שלך, אם הייתה לך אחת? אממ שתהיה אני אחזור אליכם 90. פעם לבשת שמלה? ווודאי 91. את יודעת שאם תדברי לתוך פי הטבעת (?!- ככה ההגדרה בבבילון!) מישהו בחדר הסמוך ישמע אותך?וואלה? 92. צפרדעים או קרפדות? אף אחד 93. את מאמינה בלהביע משאלה ב11:11? לא.. 94. 8 או 3? 3 95. כמה זמן את יכולה לעשות הולה-הופ? לא הרבה 96. את יודעת שדייב מגניב?? 97. את אוהבת אותי? מאוד 98. פעם אכלת עפרונות צבעוניים כשהיית קטנה? כן 99. ביומולדת הקודם שלך, מה ביקשת? שלום עולמי? 100. את יודעת את כל המילים בהמנון?אולי

למעלה