עוד שאלון :)

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifעוד שאלון :)

לקוח מפורום ביט 69 שעת התחלה: שם: תאריך לידה: מין: גובה: צבע עיניים: משקל: מיקום: איפה נולדת? נכשלת במקצוע? בצפר: מאוהבת? חבר? אם כן, שם? כמה זמן אתם ביחד? מה את לובשת עכשיו? תעשי סקס לפני החתונה? התאהבת פעם במורה? מעשן? שותה? סמים? מפלרטטת? צבע אהוב: חיות אהובות: סימני לידה: מישהו כיסח אותך מכות? מי החברים הכי טובים שלך? הכית מישהו? עם מי את מדברת הכי הרבה בטלפון? מישהו נתן לך סטירה? הרבה באינטרנט? ביישנית? מתקלחת? שונאת בצפר? יש לך חיים? בוטחת באנשים? שיקרת לחברים הכי טובים שלך? יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות? תעשי צניחה חופשית? אוהבת לרקוד? היית בחו"ל? אוהבת לטייל? סילקו אותך מבצפר? השעו אותך? היית רוצה לגור במקום אחר? את מפונקת? כלבה? זרקו אותך? היית בהיי? שתייה מועדפת: שותה פפסי? שותה מים? איזה משחת שיניים את משתמשת? יש לך פלאפון? למי יש לך כבוד? את מודל לחיקוי? מה את לובשת הכי הרבה? איזה תכשיטים את לובשת? פירסינגים? היית רוצה עוד? אוהבת להצטלם? אוהבת לקחת תמונות של אחרים? את שזופה? מתעצבנת בקלות? התחלת שמועה על מישהו? יש לך קו טלפון משלך? יש לך בריכה פרטית? אחים ואחיות? תחתונים? מישהו שיחק בך? שיחקת במישהו? מסתדרת עם אמאבא? איך את מוציאה כעס? ברחת פעם מהבית? פיטרו אותך? הייתה לך פעם עבודה? חולמת בהקיץ? יש לך הרבה אקסים? קעקוע? של מה היית רוצה? איפה? מהם הפרחים המועדפים עלייך? היית כלבה בפומבי? את חצופה? זוכרת מתי הייתה המחמאה האחרונה שקיבלת? איך הפופיק שלך? את גמישה? מה מספר המזל שלך? איך השיער שלך נראה עכשיו? תוכלי להיות צמחונית? איך את נראית? אם היית צריכה, לאיזה צבע היית צובעת את השיער? תצאי עם מישהו צעיר יותר? תצאי עם מישהו מבוגר יותר? מתי השתכרת בפעם האחרונה? מתי היה הדייט האחרון שלך? היו לך הפרעות אכילה? עדיין יש לך? כמה צלצולים את מחכה לפני שאת עונה לטלפון? האם שחית בעירום? מתי? למי את דומה יותר, לאבא או לאמא? בוכה הרבה? את בוכה בשביל לצאת מצרות? אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה? באיזה משפט את משתמשת הכי הרבה בטלפון? את רומנטית? רדפו אחרייך שוטרים? מתי הייתה הפעם האחרונה שהקאת? במין השני, בלונדינים או ברונטים? איך נראו הנעליים האחרונות שלבשת? את לובשת חולצות שיראו לך את הבטן? מחשוף? החברה הכי טובה שלך בתולה? מה צבע התחתונים שלך? איזה מראה יש לחדר שלך? איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו? מה השם שלך באיסיקיו? איך את מרגישה עכשיו? מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה? עם מה את ישנה? האם הפיצו עלייך שמועה? תתחתני בשביל כסף? במה את נוהגת? את ילדה של אמא או של אבא? מתי בפעם האחרונה בכית בבצפר? בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי? שעת סיום:

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifעונה ^^

שעת התחלה: 15:49 שם: אריאל תאריך לידה: 9.6 מין: נקבה גובה: 1.66 צבע עיניים: חום משקל: 57 D: ירדתי 2 קילו מיקום: הרצליה איפה נולדת? פתח תקווה נכשלת במקצוע? לא בתעודה, אבל במבחנים כן בצפר: -- מאוהבת? לא חבר? לא אם כן, שם? -- כמה זמן אתם ביחד? -- מה את לובשת עכשיו? בוקסר של בובספוג וגופיית סבא תעשי סקס לפני החתונה? אולי התאהבת פעם במורה? לא מעשן? לא שותה? לא סמים? לא מפלרטטת?לא צבע אהוב: שחור ותכלת
חיות אהובות: כלב, צב D: סימני לידה: אין מישהו כיסח אותך מכות? לא מי החברים הכי טובים שלך? נועה, מאיה ע., מאיה מ., נוי, רובי, קרן הכית מישהו? כן עם מי את מדברת הכי הרבה בטלפון? עם אמא וסיון D: מישהו נתן לך סטירה? לא הרבה באינטרנט? כה ביישנית? לפעמים מתקלחת? בארור חחחחחחח שונאת בצפר? לא ממש |לא לסקול אותי| יש לך חיים? כן בוטחת באנשים?תלוי במי שיקרת לחברים הכי טובים שלך? לא יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות? לא ניראלי :\ תעשי צניחה חופשית? ביום מן הימים כן אוהבת לרקוד? כן, לא שאני עושה את זה טוב אבל למי אכפת XD היית בחו"ל? יאס אוהבת לטייל? לא ממש סילקו אותך מבצפר? לא השעו אותך? כמעט היית רוצה לגור במקום אחר? לא את מפונקת? קצת כלבה? לא זרקו אותך?לא היית בהיי? כן שתייה מועדפת: נסטי אפרסק
, צלול אננס שותה פפסי? לא, איכסה שותה מים? יאס איזה משחת שיניים את משתמשת? קולגייט D: יש לך פלאפון? יאס למי יש לך כבוד? למשפחה שלי, לחברות שלי, למורים שלי, למאמן שלי את מודל לחיקוי? לאיודעת, אולי O: מה את לובשת הכי הרבה? סקיני ג'ינס אחד שאני ממש אוהבת איזה תכשיטים את לובשת? צמיד אדום מהכותל, וצמיד לבבות חמוד כזה שקניתי לא מזמן D:, ושרשרת אבנים פירסינגים? אין ;; היית רוצה עוד? -- אוהבת להצטלם? לא ממש, רק בפוזות מצחיקות אוהבת לקחת תמונות של אחרים? יאס את שזופה? הממ, רגילה ._. מתעצבנת בקלות? לצערי כן >_> התחלת שמועה על מישהו? לא יש לך קו טלפון משלך? לא יש לך בריכה פרטית? לא אחים ואחיות? כן תחתונים? חחחחחחחחחחחח כן XD מישהו שיחק בך? לא שיחקת במישהו? לא מסתדרת עם אמאבא?יאס איך את מוציאה כעס? שמה מוזיקה בפול ווליום, מתעצבנת על המקלדת, צורחת ברחת פעם מהבית? לא פיטרו אותך? לא הייתה לך פעם עבודה? לא חולמת בהקיץ? לפעמים יש לך הרבה אקסים? לא קעקוע? הלוואי ;; של מה היית רוצה? של פיה קטנה או עקרב או ורד שחור איפה? על הרגל מהם הפרחים המועדפים עלייך? לאיודעת אני לא מבינה בפרחים XD היית כלבה בפומבי? לא את חצופה? קצת זוכרת מתי הייתה המחמאה האחרונה שקיבלת? אתמול איך הפופיק שלך? סבבה XDD את גמישה? לא מה מספר המזל שלך? 7 איך השיער שלך נראה עכשיו? כמו שהוא נראה תמיד P: תוכלי להיות צמחונית? לא איך את נראית? איןלי כוח להסביר XD אם היית צריכה, לאיזה צבע היית צובעת את השיער? שחור תצאי עם מישהו צעיר יותר? אולי תצאי עם מישהו מבוגר יותר? אולי מתי השתכרת בפעם האחרונה? אפעם מתי היה הדייט האחרון שלך? מזמן היו לך הפרעות אכילה? לא עדיין יש לך? לא כמה צלצולים את מחכה לפני שאת עונה לטלפון? מתי שאני מגיעה לטלפון אני עונה, זה לא קבוע האם שחית בעירום? בטח שהייתי קטנה או משו מתי? ^ למי את דומה יותר, לאבא או לאמא? אפ'חד XD בוכה הרבה? כן את בוכה בשביל לצאת מצרות? גם אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה? יאבאלה
שומדבר באיזה משפט את משתמשת הכי הרבה בטלפון? הלו, טוב יאללה בי את רומנטית? לא ממש רדפו אחרייך שוטרים? לא מתי הייתה הפעם האחרונה שהקאת? לפני חודשיים בערך במין השני, בלונדינים או ברונטים? בלונדינים
איך נראו הנעליים האחרונות שלבשת? אולסטאר שחור. שוד איי סיי מור? את לובשת חולצות שיראו לך את הבטן? לא מחשוף? כשבא לי החברה הכי טובה שלך בתולה? כן מה צבע התחתונים שלך? אדום איזה מראה יש לחדר שלך? רגיל איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו? צמיד אדום מהכותל, צמיד לבבות, שרשרת אבנים מה השם שלך באיסיקיו? אריאל :) איך את מרגישה עכשיו? סבבה מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה? מזמןןןןן עם מה את ישנה? עם בוקסר וגופיה האם הפיצו עלייך שמועה? לא תתחתני בשביל כסף? לא במה את נוהגת? שומדבר ;--; הלוואי והייתי נוהגת את ילדה של אמא או של אבא? אבא מתי בפעם האחרונה בכית בבצפר? כשדוד שלי ז"ל נפטר בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי? לא כיחסה שעת סיום: 15:59

פiצ 15

New member
../images/Emo118.gif מה את אומרת עכשיו

שעת התחלה: 16:01 שם: מג תאריך לידה: 28.10 מין: הרבה, תודה. סתם! כוס גובה: מטר ופיסטוק צבע עיניים: שחור משקל: דקה אני אלך לבדוק. מיקום: ישראל, מרכז. איפה נולדת? ת"א, ישראל. נכשלת במקצוע? יאפ בצפר: איכס. מאוהבת? כן חבר?
אם כן, שם? חובה? לא. כמה זמן אתם ביחד? שבועיים. מה את לובשת עכשיו? מכנס כדורסל וגופיית סבא. תעשי סקס לפני החתונה? למה לא. התאהבת פעם במורה? לא איכס. מעשן? כן שותה? כבר לא. סמים? לא. מפלרטטת? לפעמים :]] צבע אהוב: כחול, חום, ורוד, אדום דהוי, ירוק, אפור, שחור וכ'ו חיות אהובות: כלב סימני לידה: נקודות חן? וכתם לידה בראש. מישהו כיסח אותך מכות? טח לא. מי החברים הכי טובים שלך? יש כמה. בגדול טל הכית מישהו? כן, לא מדברים על זה. עם מי את מדברת הכי הרבה בטלפון? נופר מישהו נתן לך סטירה? כן פעם. הרבה באינטרנט? כן ביישנית? לא מתקלחת? כן שונאת בצפר? כן יש לך חיים? כן בוטחת באנשים? לא שיקרת לחברים הכי טובים שלך? לא יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות? כן תעשי צניחה חופשית? כן אוהבת לרקוד? לא היית בחו"ל? לא אוהבת לטייל? כן סילקו אותך מבצפר? לא השעו אותך? לא היית רוצה לגור במקום אחר? כן ולא. את מפונקת? כן כלבה? כן!!!!!!#$^@# זרקו אותך? כן היית בהיי? כן שתייה מועדפת: מים ודיאט קולה. שותה פפסי? לא שותה מים? כן איזה משחת שיניים את משתמשת? קולגייט יש לך פלאפון? כן למי יש לך כבוד? להרבה אנשים. את מודל לחיקוי? כן מה את לובשת הכי הרבה? ג'ינס מסויים, חולצות מבלו בירד. איזה תכשיטים את לובשת? פירסים למינהם, צמידים ושרשרת פירסינגים? יש
היית רוצה עוד? כן אוהבת להצטלם? לא ממש אוהבת לקחת תמונות של אחרים? כן את שזופה? כן ;[ מתעצבנת בקלות? לא משו התחלת שמועה על מישהו? טח כן יש לך קו טלפון משלך? לא יש לך בריכה פרטית? לא אחים ואחיות? כן תחתונים? כן מישהו שיחק בך? לא שיחקת במישהו? לא מסתדרת עם אמאבא? כן איך את מוציאה כעס? בכדורסל. ברחת פעם מהבית? כן פיטרו אותך? לא הייתה לך פעם עבודה? כן חולמת בהקיץ? לא יש לך הרבה אקסים? 3 זה הרבה? קעקוע? אין ;[ של מה היית רוצה? של המזל שלי. איפה? בעורף. מהם הפרחים המועדפים עלייך? ורד D: היית כלבה בפומבי? כן את חצופה? כן זוכרת מתי הייתה המחמאה האחרונה שקיבלת? שאני הכי יפה בעולם. מהקופיף שלי איך הפופיק שלך? נחמד, שואל לשלומכם. את גמישה? תלוי. מה מספר המזל שלך? 8 איך השיער שלך נראה עכשיו? פרוע. תוכלי להיות צמחונית? אני צימחונית. איך את נראית? מתחת לממוצע אם היית צריכה, לאיזה צבע היית צובעת את השיער? לא צובעת. תצאי עם מישהו צעיר יותר? למה לא תצאי עם מישהו מבוגר יותר? למה לא מתי השתכרת בפעם האחרונה? מזמן. 5 חודשים מתי היה הדייט האחרון שלך? לא היה. היו לך הפרעות אכילה? לא ממש עדיין יש לך? יש מצב D: כמה צלצולים את מחכה לפני שאת עונה לטלפון? 2 האם שחית בעירום? כן מתי? מזמן למי את דומה יותר, לאבא או לאמא? אבא בוכה הרבה? לא את בוכה בשביל לצאת מצרות? לא אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה? תחת. באיזה משפט את משתמשת הכי הרבה בטלפון? כוסעומו! את רומנטית? שצריך. רדפו אחרייך שוטרים? לא מתי הייתה הפעם האחרונה שהקאת? לפני שבוע במין השני, בלונדינים או ברונטים? בלונדינים! איך נראו הנעליים האחרונות שלבשת? אולסטאר חומות שחוקות אש. את לובשת חולצות שיראו לך את הבטן? לא מחשוף? לא ממש החברה הכי טובה שלך בתולה? נראלי שכן. מה צבע התחתונים שלך? לבן עם ציורים. איזה מראה יש לחדר שלך? נחמד. איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו? מה שכתבתי למעלה. מה השם שלך באיסיקיו? forgotten איך את מרגישה עכשיו? נהדר. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה? מזמן. עם מה את ישנה? בוקסר וגופיה. האם הפיצו עלייך שמועה? ישמצב תתחתני בשביל כסף? לא במה את נוהגת? לא נוהגת עדיין. את ילדה של אמא או של אבא? אבא מתי בפעם האחרונה בכית בבצפר? אפעם. בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי? חס ושלום. שעת סיום: 16:11

pacific ocean

New member
עונה :)....אני בחיים לא אלמד לכימיה זה בדוקקק

שעת התחלה: 16:23 שם: אשלי תאריך לידה: 11/9/90 מין: נקבה גובה: 165 נראה לי צבע עיניים: ירוק משקל: אממ...סביר חחח מיקום: איזור המרכז איפה נולדת? ארה"ס-לוס אנג'לס נכשלת במקצוע? או או או....השנה לא ממש אבל שנה שעברה כמעט בכולם בצפר: לא אומר ת'שפ אבל תיכון...מרשת אורט מאוהבת? אני חושבת שאני מתחילה להתאהב חבר? אמ..יש מישהו שאני איתו בקשר כן... אם כן, שם? נאור כמה זמן אתם ביחד? כמה ימים חח מה את לובשת עכשיו? גופייה שחורה וג'ינס ממש קצר תעשי סקס לפני החתונה? ברור חחח התאהבת פעם במורה? במדריך לריקוד זה נחשב?! חחחח מעשן? לא שותה? פעם ב מיליון שנה עם חברים סמים? ממש לא מפלרטטת? אממ כשיוצא צבע אהוב: ירוק! חיות אהובות: כלב....דולפין.....כריש...נחש!...ונמר סימני לידה: ליד הפופיק....... מישהו כיסח אותך מכות? חחח אממ לא ממש מי החברים הכי טובים שלך? סמדר..מכירה אותה כבר 11 שנה..דניאל קפון שהיא אחותי התאומה....ועוד ועוש הכית מישהו? אמממ לא בתקופה האחרונה חח סתם...לא זוכרת עם מי את מדברת הכי הרבה בטלפון? עם אמא נראה לי חעחע מישהו נתן לך סטירה? לא הרבה באינטרנט? יותר מדי! ביישנית? קצת..........אבל מתגברת על זה מתקלחת? לא אני במדינייות חדשה שכדאי להסריח ובעיקר בקיץ...בטח שמתקלחתת שונאת בצפר? לא יש לך חיים? אממ אני יושבת ופותרת ת'שאלון אז כנראה שלא.............. בוטחת באנשים? לא תמיד שיקרת לחברים הכי טובים שלך? שקרים לבנים וקטנים לא משהןו גדול יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות? כן תעשי צניחה חופשית? זו פנטזיה ישנה שלי אוהבת לרקוד? מאוד היית בחו"ל? כן כן כן אוהבת לטייל? מאוד סילקו אותך מבצפר? חחח לא......... השעו אותך? לא היית רוצה לגור במקום אחר? ממש לא את מפונקת? לא כלבה? לא! זרקו אותך? אממ לא היית בהיי? כשעשו לי טיפול שורש שמו לי גז צחוק וזה היה דיי ממסטל חח שתייה מועדפת: דיאט קולה שותה פפסי? לא איכסה שותה מים? לאאאאאאאאאאאא איזה משחת שיניים את משתמשת? אקווה פרש נראה לי יש לך פלאפון? כן...דור מינוס 3! למי יש לך כבוד? אמוש..ולכל מי שמתבקש שיהיה לו כבוד את מודל לחיקוי? לא יודעת.......... מה את לובשת הכי הרבה? ג'ינס..........חזייה ותחתונים חח איזה תכשיטים את לובשת? טבעת קבועה....ושעון אני מנחשת שזה גם נחשב לסוג של תכשיט פירסינגים? רק 3 עגילים באוזן ימין ו-2 בשמאל היית רוצה עוד? כן אוהבת להצטלם? לאאאאאאאאאאא אוהבת לקחת תמונות של אחרים? חחחח כן כן כן את שזופה? יש לי צבע די טבעי שהוא שחום מתעצבנת בקלות? כן התחלת שמועה על מישהו? לא שזכור לי יש לך קו טלפון משלך? לא....אבל לא יכולים לשמוע על מה אני מדברת בטלפון שיש לי בריכה פרטית? פחחח בקושי אמבטיה אחים ואחיות? לא........... תחתונים? חחח תחתונים? אני מנחשת שיש לי כן מישהו שיחק בך? כן...לא מזמן את האמת שיחקת במישהו? לא אוהבת משחקים מסתדרת עם אמאבא? יפ יפ יפ איך את מוציאה כעס? סופרת עד 10 או הולכת לשיעור קיקבוקס כדי להוציא ת'עצבים על השק ברחת פעם מהבית? כן ל10 דקות ואז חזרתי פיטרו אותך? לא הייתה לך פעם עבודה? כן.......לא משהו רציני.....סייעת בגן ילדים חולמת בהקיץ? המון! יש לך הרבה אקסים? לא...1 קעקוע? אולי בקיץ יהיה של מה היית רוצה? גיטרה חשמלית או בניין בוער איפה? בגב איפשהוא.... מהם הפרחים המועדפים עלייך? כולםם.... היית כלבה בפומבי? חחחחחחחחחח לא את חצופה? קצת זוכרת מתי הייתה המחמאה האחרונה שקיבלת? מי שאני בקשר איתו אמר לי שיש לי עיניים יפות איך הפופיק שלך? סבבה לגמרי..קצת חולה עכשיו אבל מחלים לאט לאט..מה איתך? את גמישה? במידה מסוימת מה מספר המזל שלך? 7 או 16 איך השיער שלך נראה עכשיו? די סבבה..פזור... תוכלי להיות צמחונית? הייתי..........חבל שהפסקתי איך את נראית? מזה איך?..................חחח שאלה כוללנית מדי..נקסט! אם היית צריכה, לאיזה צבע היית צובעת את השיער? שחור זה המקסימום..לא בלונדיני וכאלה דברים..אולי ירוק חח סתם סתם תצאי עם מישהו צעיר יותר? כן תצאי עם מישהו מבוגר יותר? האנשים היחידם שיצאתי איתם היו מבוגרים ממני מתי השתכרת בפעם האחרונה? לא השתכרתי אף פעם מתי היה הדייט האחרון שלך? אתמול.............................. היו לך הפרעות אכילה? לא עדיין יש לך? לא כמה צלצולים את מחכה לפני שאת עונה לטלפון? 1-2.........חח האם שחית בעירום? לא אבל אני רוצה חח מתי? למי את דומה יותר, לאבא או לאמא? אבא........אני שיבוט שלו בוכה הרבה? לא את בוכה בשביל לצאת מצרות? לא............. אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה? ת'שומניםםם חחח באיזה משפט את משתמשת הכי הרבה בטלפון? "טוב יאללה צריכה לעוף...נדבר אח"כ"... את רומנטית? מאוד רדפו אחרייך שוטרים? חחח לא מתי הייתה הפעם האחרונה שהקאת? לא זוכרת.....מזמן במין השני, בלונדינים או ברונטים? ברונטים...אבל מעדיפה שיער יותר כהה....בכיוון של שחור-חום איך נראו הנעליים האחרונות שלבשת? סניקרס צבאיות כאלה... את לובשת חולצות שיראו לך את הבטן? לא להפךך אני מנסה לכסות אותההה מחשוף? כשצריך אז יש החברה הכי טובה שלך בתולה? כן ברוך השם כפרעעעלייה מה צבע התחתונים שלך? לבן ושחור איזה מראה יש לחדר שלך? די מעפן הוא בשיפוצים איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו? אף תכשיט מורידה הכל לפני מקלחת.. מה השם שלך באיסיקיו? משלוח מיוחד איך את מרגישה עכשיו? באסה...אני לא למדתי לכימיה!@ מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה? יום שישי לפני שבועיים בערך עם מה את ישנה? תחתונים וגופייה האם הפיצו עלייך שמועה? הפיצו שמועה שאני בהריוןן כשהיו לי בעיות בכליות וכל הזמן הייתי הולכת הבייתה בגלל כאבי תופת בבטן......חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תתחתני בשביל כסף? לא ממש לא! במה את נוהגת? בקורקינט..במה אני נוהגת... את ילדה של אמא או של אבא? אמא...אבא לא פה חח מתי בפעם האחרונה בכית בבצפר? לא זוכרת בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי? את האמת עם כל האידייאולוגיה שלי לדבר הזה..כן הייתי מדגנת...קצת ציצי בשביל 2 מיליון? למה לא...אמא שלי הייתה באה ומדגנת איתי ביחד חחח שעת סיום: 16:37

2 Mיכל

New member
עונה-

שעת התחלה: 16:29 שם: מיכל תאריך לידה: 18.3.88 מין:
גובה: 1.63 צבע עיניים: חום ירוק מגעיל משקל:
מיקום: ירושלים איפה נולדת? בבי"ח נכשלת במקצוע? במבחן כן בצפר: סיימתי
מאוהבת? לא חבר? לא אם כן, שם? כמה זמן אתם ביחד? מה את לובשת עכשיו? ג'ינס וחולצה קצרה תעשי סקס לפני החתונה? כן התאהבת פעם במורה? לא מעשן? לא שותה? כמעט ולא סמים? לא מפלרטטת? לא צבע אהוב: כחול חיות אהובות: כולן חוץ מג'וקים, דגים ונחשים סימני לידה: אין מישהו כיסח אותך מכות? לא מי החברים הכי טובים שלך? החברים של נטשה הכית מישהו? כן עם מי את מדברת הכי הרבה בטלפון? חברה שלי מישהו נתן לך סטירה? כן הרבה באינטרנט? לאחרונה לא ביישנית? כן מתקלחת? כן... שונאת בצפר? לא יש לך חיים? אני מקווה בוטחת באנשים? ככה שיקרת לחברים הכי טובים שלך? לא יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות? אני מ תארת לעצמי תעשי צניחה חופשית? אם תהיה לי הזדמנות אוהבת לרקוד? לא היית בחו"ל? כן אוהבת לטייל? כן סילקו אותך מבצפר? לא השעו אותך? לא היית רוצה לגור במקום אחר? כרגע לא את מפונקת? לא כלבה? לא זרקו אותך? לא היית בהיי? לא שתייה מועדפת: מיץ מנגו
שותה פפסי? לא שותה מים? כן איזה משחת שיניים את משתמשת? קולגייט, אני חושבת. אין לי כוח לבדוק יש לך פלאפון? כן למי יש לך כבוד? ג'וני דפ את מודל לחיקוי? להפתעתי אבל חושבת שכן, קצת לפחות מה את לובשת הכי הרבה? מדים
איזה תכשיטים את לובשת? לא עונדת פירסינגים? לא היית רוצה עוד? לא אוהבת להצטלם? לא אוהבת לקחת תמונות של אחרים? לצלם אחרים? לפעמים את שזופה? לא מתעצבנת בקלות? לא התחלת שמועה על מישהו? לא יש לך קו טלפון משלך? לא יש לך בריכה פרטית? ברור!! אחים ואחיות? כן תחתונים? אחלה שאלות מישהו שיחק בך? כן שיחקת במישהו? לא מסתדרת עם אמאבא? כן איך את מוציאה כעס? כתיבה ברחת פעם מהבית? לא באמת פיטרו אותך? לא הייתה לך פעם עבודה? כן חולמת בהקיץ? לפעמים יש לך הרבה אקסים? לא קעקוע? לא של מה היית רוצה? שום כלום איפה? מהם הפרחים המועדפים עלייך? אני לא כזאת בוטניקית שאני מבינה בפרחים, אני אפילו לא מבדילה בין פרג לכלנית... היית כלבה בפומבי? לא את חצופה? לא זוכרת מתי הייתה המחמאה האחרונה שקיבלת? אחת האחרונות, כן. לא יודעת אם היא הייתה הכי אחרונה איך הפופיק שלך? קטן? את גמישה? הייתי
, עכשיו הרבה פחות מה מספר המזל שלך? לוידעת. אבל יש כמה מספרים שאני מחבבת במיוחד איך השיער שלך נראה עכשיו? חום כהה, באורך עד החזה בערך, קלוע בצמה תוכלי להיות צמחונית? כן איך את נראית? עקוצה אם היית צריכה, לאיזה צבע היית צובעת את השיער? אדום. ומתחפשת לסידני בריסטו תצאי עם מישהו צעיר יותר? תלוי בכמה צעיר יותר תצאי עם מישהו מבוגר יותר? כן מתי השתכרת בפעם האחרונה? NEVER מתי היה הדייט האחרון שלך? לפני הרבה זמן היו לך הפרעות אכילה? לא עדיין יש לך? כמה צלצולים את מחכה לפני שאת עונה לטלפון? אם אני ליד הטלפון אני לא מחכה האם שחית בעירום? לא מתי? למי את דומה יותר, לאבא או לאמא? אבא בוכה הרבה? אולי את בוכה בשביל לצאת מצרות? לא אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה? איזו מין שאלה זו?! הייתי מוכנה לוותר על קצת שומנים אם זה מספק מישהו... לוידעת איזה חלק הייתי כורתת
באיזה משפט את משתמשת הכי הרבה בטלפון? "הלו?" או "מרפאה שלום" את רומנטית? נראה לי שכן רדפו אחרייך שוטרים? לא מתי הייתה הפעם האחרונה שהקאת? לפני שנים רבות, בארץ רחוקה רחוקה במין השני, בלונדינים או ברונטים? ברונטים איך נראו הנעליים האחרונות שלבשת? נעלי ספוטר שחורות, שרוכים מורחבים את לובשת חולצות שיראו לך את הבטן? לרוב לא מחשוף? לא החברה הכי טובה שלך בתולה? כן מה צבע התחתונים שלך? תכלת איזה מראה יש לחדר שלך? קטן איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו? שעון? מה השם שלך באיסיקיו? לא משתמשת באייסיקיו כבר שנים איך את מרגישה עכשיו? אחלה בחלה מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה? לפני כמה זמן, אולי חודש עם מה את ישנה? פיג'מה? האם הפיצו עלייך שמועה? לא תתחתני בשביל כסף? לא במה את נוהגת? אוטו גדול וירוק (באמת!) וולוו ספיישל שנת 79 את ילדה של אמא או של אבא? אפחד מתי בפעם האחרונה בכית בבצפר? בכיתה י'. ולפני כן בח'. ולפני כן אף פעם לא, אבל אלה מספיק פעמים בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי? לא שעת סיום: 17:06 אבל זה רק בגלל שעשיתי עוד דברים תוך כדי, אל תחשבו שאני כזאת איטית
שאלון נחמד

עונה../images/Emo3.gif

שעת התחלה: 17:34 שם: אור תאריך לידה: 29.8 מין: נקבה גובה: לע זוכרת צבע עיניים: חום משקל: >< מיקום: רמת גן איפה נולדת? ת"א נראה לי נכשלת במקצוע? כע בצפר: מה איתו?
מאוהבת? כעעע
חבר? יש
אם כן, שם? חסוי
כמה זמן אתם ביחד? 3 חודשים ומשו .. מה את לובשת עכשיו? פיג'מה תעשי סקס לפני החתונה? כע התאהבת פעם במורה? לע מעשן? לע שותה? לפעמים סמים? לע מפלרטטת? לפעמים צבע אהוב: שחור חיות אהובות: דולפין ופינגווין סימני לידה: אין מישהו כיסח אותך מכות? לע מי החברים הכי טובים שלך? אלינור, דינרה, עדו, עידן הכית מישהו? כע עם מי את מדברת הכי הרבה בטלפון? אמממ חברה שלי וחבר שלי מישהו נתן לך סטירה? לע הרבה באינטרנט? כע ביישנית? כע מתקלחת? לע XBB סתם שונאת בצפר? כע יש לך חיים? לא אני כותבת מהקבר בוטחת באנשים? תלוי מי שיקרת לחברים הכי טובים שלך? כע יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות? כע תעשי צניחה חופשית? לע דעת אוהבת לרקוד? לע היית בחו"ל? לע אוהבת לטייל? לע ממש סילקו אותך מבצפר? לע השעו אותך? לע עד כמה שזכור לי היית רוצה לגור במקום אחר? לע את מפונקת? קצת כלבה? לע זרקו אותך? כע היית בהיי? לע שתייה מועדפת: מים שותה פפסי? לע שותה מים? כע איזה משחת שיניים את משתמשת? קולגייט יש לך פלאפון? כע למי יש לך כבוד? למי שיש כבוד אלי את מודל לחיקוי? לע מה את לובשת הכי הרבה? ג'ינס איזה תכשיטים את לובשת? שעון פירסינגים? אין היית רוצה עוד? לע אוהבת להצטלם? בערך אוהבת לקחת תמונות של אחרים? לע ממש את שזופה? לע מתעצבנת בקלות? אממממממממ לע ממש אולי .. התחלת שמועה על מישהו? לע יש לך קו טלפון משלך? כע יש לך בריכה פרטית? לע אחים ואחיות? אח 1 מעצבן תחתונים? יש תודה לאל XBBB מישהו שיחק בך? בערך שיחקת במישהו? אמממממ לע מסתדרת עם אמאבא? כע איך את מוציאה כעס? שומעת שירים ברחת פעם מהבית? כע פיטרו אותך? לע בדיוק הייתה לך פעם עבודה? כע חולמת בהקיץ? כע יש לך הרבה אקסים? לע קעקוע? אין של מה היית רוצה? לא הייתי רוצה איפה? במוח שלךךךך מהם הפרחים המועדפים עלייך? ורד היית כלבה בפומבי? מה לנבוח וכאלה .. XBBBB חח סתם לע .. את חצופה? לע זוכרת מתי הייתה המחמאה האחרונה שקיבלת? לע איך הפופיק שלך? נחמד את גמישה? בערך מה מספר המזל שלך? אין איך השיער שלך נראה עכשיו? מוזר תוכלי להיות צמחונית? כע איך את נראית? אממממממ תלוי בעיני המתבונן אם היית צריכה, לאיזה צבע היית צובעת את השיער? בלונד תצאי עם מישהו צעיר יותר? כע תצאי עם מישהו מבוגר יותר? כע מתי השתכרת בפעם האחרונה? לפני שנה כמעט מתי היה הדייט האחרון שלך? אמממ לע דעת היו לך הפרעות אכילה? כע עדיין יש לך? כע כמה צלצולים את מחכה לפני שאת עונה לטלפון? לע סופרת האם שחית בעירום? באמבטיה ובבטן של אמא מתי? ^^ למי את דומה יותר, לאבא או לאמא? לעצמי בוכה הרבה? לע את בוכה בשביל לצאת מצרות? לע אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה? טפו טפו טפו אף חלק .. באיזה משפט את משתמשת הכי הרבה בטלפון? הלו את רומנטית? לע ממש רדפו אחרייך שוטרים? לע מתי הייתה הפעם האחרונה שהקאת? לע זוכרת במין השני, בלונדינים או ברונטים? גם וגם איך נראו הנעליים האחרונות שלבשת? ספורטיביות את לובשת חולצות שיראו לך את הבטן? לע מחשוף? בערך החברה הכי טובה שלך בתולה? כע מה צבע התחתונים שלך? אממממממ ורוד איזה מראה יש לחדר שלך? נחמד .. דחוס איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו? חוץ משעון .. כלום מה השם שלך באיסיקיו? משוגעת <עם קישוטים> איך את מרגישה עכשיו? חרא כזה מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה? מחר עם מה את ישנה? שמיכה וכרית האם הפיצו עלייך שמועה? כע תתחתני בשביל כסף? לע במה את נוהגת? בהרבה דברים כגון ........ את ילדה של אמא או של אבא? של שניהם XB מתי בפעם האחרונה בכית בבצפר? אממממממממ לא בדיוק בכיתי .. הזלתי דמעות לפני כמה חודשים בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי? לע שעת סיום: 17:50

MushrooMush

New member
הדבק

לקוח מפורום ביט 69 שעת התחלה:18:30 שם: לא ברור תאריך לידה:30.9 מין: נקבה???.. גובה: 1 60 ומשהו צבע עיניים: חום משקל: 48 מיקום: צפון איפה נולדת? ישראל---צפת נכשלת במקצוע? כה בצפר: רע מאוהבת? לא חבר? לא אם כן, שם? כמה זמן אתם ביחד? מה את לובשת עכשיו?גופיה ומיכנס...=' תעשי סקס לפני החתונה? אולי התאהבת פעם במורה? לא שיש במי... מעשן? לא שותה? לא סמים? לא מפלרטטת?אולי צבע אהוב: שחור חיות אהובות: מדוזה ופרה סימני לידה: אממ לא יודעעת מישהו כיסח אותך מכות? כע מי החברים הכי טובים שלך?אממ מיכאל....=) הכית מישהו? כה עם מי את מדברת הכי הרבה בטלפון?חברה שלי מישהו נתן לך סטירה? כה הרבה באינטרנט? לא ביישנית? ליפעמים מתקלחת? פעם ב.... שונאת בצפר? הגיוני יש לך חיים? לא בוטחת באנשים?לא שיקרת לחברים הכי טובים שלך?כה יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?כה תעשי צניחה חופשית? כה אוהבת לרקוד? כה היית בחו"ל? כה אוהבת לטייל? כהה בקניון סילקו אותך מבצפר? לא השעו אותך? כה היית רוצה לגור במקום אחר?כה את מפונקת? תלוי כלבה? כה זרקו אותך?כה היית בהיי? כה שתייה מועדפת:אממ תה?? שותה פפסי? לא שותה מים? ליפעמים איזה משחת שיניים את משתמשת?קולגייט יש לך פלאפון? כה למי יש לך כבוד? אממ.... לאף אחד את מודל לחיקוי? לא מה את לובשת הכי הרבה?גינס וגפייה איזה תכשיטים את לובשת? חטים ווחרוזים על היד....=/ עם זה ניקרא ושרשרות חוטים כאלה..... פירסינגים? לא היית רוצה עוד?כה אוהבת להצטלם? כה אוהבת לקחת תמונות של אחרים?לא את שזופה? לא מתעצבנת בקלות? כהה התחלת שמועה על מישהו?כה יש לך קו טלפון משלך? לא יש לך בריכה פרטית? לא אחים ואחיות? כה תחתונים? כה מישהו שיחק בך?כה שיחקת במישהו? כה מסתדרת עם אמאבא?לא איך את מוציאה כעס? כה ברחת פעם מהבית? לא פיטרו אותך? לא הייתה לך פעם עבודה?לא חולמת בהקיץ? כה יש לך הרבה אקסים? לא קעקוע? לא של מה היית רוצה?אממ בוב ספוג מרלין מונרו של צא גווראה ואחד יפה כזה עם לב או משהו נימחר לגב.... איפה? בגב בכתף ברגל.. לא משנה העיקר קעקוע מהם הפרחים המועדפים עלייך? איןן לי אבלל פרחים לבנים זה יפה היית כלבה בפומבי? כה את חצופה? כה זוכרת מתי הייתה המחמאה האחרונה שקיבלת?כה איך הפופיק שלך? איך שהואצריך ליהיות את גמישה? לא מה מספר המזל שלך?לא יודעת איך השיער שלך נראה עכשיו? אסוף תוכלי להיות צמחונית? לא איך את נראית? זוועה אם היית צריכה, לאיזה צבע היית צובעת את השיער?שחור.. ו 2 פסים וורודים למטה תצאי עם מישהו צעיר יותר? כה תצאי עם מישהו מבוגר יותר? כה מתי השתכרת בפעם האחרונה? אף פעם מתי היה הדייט האחרון שלך? לא היה... אם סרט לא נחשב לדייט היו לך הפרעות אכילה? לא עדיין יש לך? לא כמה צלצולים את מחכה לפני שאת עונה לטלפון?לא מחכה האם שחית בעירום? לא מתי? למי את דומה יותר, לאבא או לאמא? לא ברור למי בוכה הרבה? כה את בוכה בשביל לצאת מצרות?כה אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?ראש באיזה משפט את משתמשת הכי הרבה בטלפון?ביי נוו ..... טוב ביי את רומנטית? כה רדפו אחרייך שוטרים?כה מתי הייתה הפעם האחרונה שהקאת?כיתה ד במין השני, בלונדינים או ברונטים? בלונדינים איך נראו הנעליים האחרונות שלבשת? אולסטר את לובשת חולצות שיראו לך את הבטן? לא מחשוף? לא החברה הכי טובה שלך בתולה?כה מה צבע התחתונים שלך? כחול איזה מראה יש לחדר שלך? יפה?? איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו? חוטים.... מה השם שלך באיסיקיו? הדרר.. וש איך את מרגישה עכשיו? רע מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה? לי]ני כמה ימים עם מה את ישנה? מיטה האם הפיצו עלייך שמועה?כה תתחתני בשביל כסף? כה במה את נוהגת? לא נוהגת את ילדה של אמא או של אבא?אבא מתי בפעם האחרונה בכית בבצפר?אממ.. חודש משהו כזה בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי? כה שעת סיום: 37

../images/Emo219.gif

שעת התחלה: 22:08 שם: לוטן תאריך לידה: 26.4 מין: נ גובה: לא יודעת צבע עיניים: חום-ירוק משקל: לא יודעת מיקום: מרכז איפה נולדת? ת"א נכשלת במקצוע? כן בצפר: -- מאוהבת? לא חבר? לא מה את לובשת עכשיו? חולצה שחורה-לבנה ומכנס שחור אפור תעשי סקס לפני החתונה? כן התאהבת פעם במורה? לא מעשן? לא שותה? לא סמים? לא מפלרטטת? לא צבע אהוב: שחור&אדום חיות אהובות: חתולים סימני לידה: יש לי אחד על היד,קטן מישהו כיסח אותך מכות? לא מי החברים הכי טובים שלך? אין הכית מישהו? לא עם מי את מדברת הכי הרבה בטלפון? לא מדברת הרבה בד"כ מישהו נתן לך סטירה? כן הרבה באינטרנט? כן ביישנית? לא מתקלחת? מסתבר שונאת בצפר? כן יש לך חיים? אני בספק בוטחת באנשים? לא שיקרת לחברים הכי טובים שלך? כן יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות? כן תעשי צניחה חופשית? אולי אוהבת לרקוד? לא היית בחו"ל? כן אוהבת לטייל? כן,כרגע סילקו אותך מבצפר? לא השעו אותך? לא היית רוצה לגור במקום אחר? כן את מפונקת? לפעמים כלבה? כןD: זרקו אותך? לא היית בהיי? כן שתייה מועדפת: קולה ומים שותה פפסי? לא שותה מים? כן איזה משחת שיניים את משתמשת? אורביטול/קולגייט יש לך פלאפון? כן למי יש לך כבוד? לא יודעת את מודל לחיקוי? לא מה את לובשת הכי הרבה? חולצות ומכנסיים? P: איזה תכשיטים את לובשת? עונדת. אומרים עונדת. ואני לא עונדת שום דבר בד"כ פירסינגים? הלוואי היית רוצה עוד? כן אוהבת להצטלם? לא אוהבת לקחת תמונות של אחרים? לא את שזופה? לשמחתי לא מתעצבנת בקלות? כרגע כן התחלת שמועה על מישהו? כן יש לך קו טלפון משלך? לא יש לך בריכה פרטית? לא אחים ואחיות? 2 תחתונים? מה איתם? מישהו שיחק בך? לא שיחקת במישהו? לא מסתדרת עם אמאבא? כרגע לא איך את מוציאה כעס? זורקת דברים בחדר על הקיר בד"כ ברחת פעם מהבית? לא פיטרו אותך? לא הייתה לך פעם עבודה? לא חולמת בהקיץ? כן יש לך הרבה אקסים? לא קעקוע? הלוואי של מה היית רוצה? לא יודעת,של משהו מיוחד,שמסמל משהו שרק אני יודעת איפה? אני מניחה שבגב מהם הפרחים המועדפים עלייך? ורדים היית כלבה בפומבי? כןD: את חצופה? לעיתים קרובות זוכרת מתי הייתה המחמאה האחרונה שקיבלת? לא איך הפופיק שלך? מהמם. לא. את גמישה? כבר לא מה מספר המזל שלך? אין לי מס' מזל,לא מאמינה בזה איך השיער שלך נראה עכשיו? מפחיד תוכלי להיות צמחונית? לא איך את נראית? אתם לא צריכים תיאורים אם היית צריכה, לאיזה צבע היית צובעת את השיער? שחור תצאי עם מישהו צעיר יותר? לא תצאי עם מישהו מבוגר יותר? כן,אבל לא בהגזמה מתי השתכרת בפעם האחרונה? לא יודעת מתי היה הדייט האחרון שלך? לא היה היו לך הפרעות אכילה? לא עדיין יש לך? לא כמה צלצולים את מחכה לפני שאת עונה לטלפון? תלוי עד כמה אני רחוקה מהפלא'. אני לא מחכה האם שחית בעירום? לא למי את דומה יותר, לאבא או לאמא? לאמא בוכה הרבה? כן את בוכה בשביל לצאת מצרות? לא בשביל לצאת מצרות,הרי זה לא יעזור. בשביל להרגע,זה מרגיע אותי אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה? הראש,לא יודעת למה באיזה משפט את משתמשת הכי הרבה בטלפון? צחוק דבילי את רומנטית? לא רדפו אחרייך שוטרים? לא מתי הייתה הפעם האחרונה שהקאת? יום שני במין השני, בלונדינים או ברונטים? שניהם,אני מניחה איך נראו הנעליים האחרונות שלבשת? אולסטאר אדומות את לובשת חולצות שיראו לך את הבטן? חס וחלילה מחשוף? כנ"ל החברה הכי טובה שלך בתולה? היא בת 12 XP,די הגיוני שהיא תהיה בתולה מה צבע התחתונים שלך? שחורים איזה מראה יש לחדר שלך? יפה איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו? אין עליי מה השם שלך באיסיקיו? לוֹטָן :]‏ איך את מרגישה עכשיו? מצוין מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה? חמישי לפני שבועיים עם מה את ישנה? עם שמיכה וכריות. וכרגע עם נחום ג'וניור הסקסי שלי האם הפיצו עלייך שמועה? כן תתחתני בשביל כסף? לא במה את נוהגת? בבימבה של אחותי:|. אין לי רישיון את ילדה של אמא או של אבא? של שניהם,תלוי מה אני רוצה מהם מתי בפעם האחרונה בכית בבצפר? יום חמישי בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי? לא שעת סיום:22:28

../images/Emo204.gifעונה=)

שעת התחלה:22:40 שם:אילנה תאריך לידה:1.9 מין:נקבה גובה:172 צבע עיניים:חום-ירוק מיקום:ישראל איפה נולדת?^^ נכשלת במקצוע?כן,לצערי. בצפר:מה איתו?
מאוהבת?כן חבר?לא כרגע. אם כן, שם? כמה זמן אתם ביחד? מה את לובשת עכשיו?מכנס ספורט ארוך וחולצה קצרה..חח התאהבת פעם במורה?לא
מעשן?לא שותה?לא סמים?לא נוו צבע אהוב:יש כמה חיות אהובות:אין..חחחח סימני לידה:אין נראלי:S מישהו כיסח אותך מכות?לא..שינסה
מי החברים הכי טובים שלך?יש כמה:] הכית מישהו?לא עם מי את מדברת הכי הרבה בטלפון?חברה מישהו נתן לך סטירה?לא הרבה באינטרנט?כן ביישנית?כן מתקלחת?כן..
שונאת בצפר?כןן יש לך חיים?:S בוטחת באנשים?כן,יותר מדי לצערי:/ שיקרת לחברים הכי טובים שלך?לא יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?כן תעשי צניחה חופשית?יכול להיות. אוהבת לרקוד?כן היית בחו"ל?כן אוהבת לטייל?כן סילקו אותך מבצפר?לא
השעו אותך?לא היית רוצה לגור במקום אחר?כן את מפונקת?לא כלבה?
זרקו אותך?:S היית בהיי? שתייה מועדפת:יש כמה:p שותה פפסי?כן שותה מים?כן איזה משחת שיניים את משתמשת?אורביטל יכול להיותS: יש לך פלאפון?כן למי יש לך כבוד?לאנשים שמגיע להם את זה. את מודל לחיקוי?לא יודעת..חחחח מה את לובשת הכי הרבה?ממ איזה תכשיטים את לובשת?עונדת אם כבר:p פירסינגים?אין היית רוצה עוד?לא אוהבת להצטלם?כן אוהבת לקחת תמונות של אחרים?:S את שזופה?טיפה נראלי:/ מתעצבנת בקלות?כןן התחלת שמועה על מישהו?לא
יש לך קו טלפון משלך?לא יש לך בריכה פרטית?לא..הלוואי אחים ואחיות?כן תחתונים?:S מישהו שיחק בך?באמון שלי. שיחקת במישהו?לא חושבת:S מסתדרת עם אמאבא?כן,בד"כ איך את מוציאה כעס?עזבו>< ברחת פעם מהבית?לא פיטרו אותך?לא
הייתה לך פעם עבודה?כן חולמת בהקיץ?כן יש לך הרבה אקסים?
קעקוע?אין של מה היית רוצה?לא רוצה איפה? מהם הפרחים המועדפים עלייך?ורד אני חושבת..וגם חמניה זה יפה..
היית כלבה בפומבי?:S את חצופה?תלוי למי זוכרת מתי הייתה המחמאה האחרונה שקיבלת?כן=) איך הפופיק שלך?איך? את גמישה?לא..חחחחח מה מספר המזל שלך?לא חושבת שיש איך השיער שלך נראה עכשיו?לא יודעתS: תוכלי להיות צמחונית?יש מצב איך את נראית?נראית
אם היית צריכה, לאיזה צבע היית צובעת את השיער?אבל אני לא צריכה:p תצאי עם מישהו צעיר יותר?תלוי כמה צעיר תצאי עם מישהו מבוגר יותר?כן,אבל לא יותר מדי מתי היה הדייט האחרון שלך?היה=) היו לך הפרעות אכילה?לא..חס וחלילה עדיין יש לך?
כמה צלצולים את מחכה לפני שאת עונה לטלפון?לא מחכה,אם הוא לידי-אז אני עונה:S האם שחית בעירום?לא.. מתי? למי את דומה יותר, לאבא או לאמא?אומרים לאבא..חחחח בוכה הרבה?כן,בעיקר בזמן האחרון:/ את בוכה בשביל לצאת מצרות?לא באיזה משפט את משתמשת הכי הרבה בטלפון?"אוווף החיים קשים"
רדפו אחרייך שוטרים?לא:S מתי הייתה הפעם האחרונה שהקאת?לא זוכרת
במין השני, בלונדינים או ברונטים? איך נראו הנעליים האחרונות שלבשת?כפכפי ים
את לובשת חולצות שיראו לך את הבטן?לא מחשוף?תלוי עד כמה..חח מה צבע התחתונים שלך?כרגע ורוד:p איזה מראה יש לחדר שלך?מראה:S איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?עגילים ושעון. מה השם שלך באיסיקיו?אילנה:] איך את מרגישה עכשיו?לא משו האמת מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?לפני שבוע ככה עם מה את ישנה?עם גופיה ומכנס קצר כרגע..ועם פווווווך
האם הפיצו עלייך שמועה?לא שאני יודעת עליה. תתחתני בשביל כסף?לא,מה פתאום במה את נוהגת?לא נוהגת עדיין את ילדה של אמא או של אבא?אממ.. מתי בפעם האחרונה בכית בבצפר?-- בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?לא. שעת סיום:22:51

1Shir

New member
מקצצת כי המחשב נתקע לי באמצע

שם: שיר תאריך לידה: 10 ביוני מין: בת גובה: 1.67 בערך צבע עיניים: כחול בערך משקל: 50 בערך מיקום: הרצליה איפה נולדת? הקריה ת"א נכשלת במקצוע? תנ"ך בוטחת באנשים? כן שיקרת לחברים הכי טובים שלך? לא יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות? לא יודעת תעשי צניחה חופשית? לא אוהבת לרקוד? כן היית בחו"ל? כן אוהבת לטייל? כן סילקו אותך מבצפר? לא השעו אותך? לא היית רוצה לגור במקום אחר? כן את מפונקת? כן כלבה? לא רק כשיש סיבה זרקו אותך? כן היית בהיי? כן שתייה מועדפת: תה שותה פפסי? לא שותה מים? כן איזה משחת שיניים את משתמשת? מרידול יש לך פלאפון? כן למי יש לך כבוד? למי שיש אליי את מודל לחיקוי? לא מה את לובשת הכי הרבה? ג'ינס איזה תכשיטים את לובשת? טבעות, צמידים, שרשרת פירסינגים? לא אוהבת להצטלם? לא אוהבת לקחת תמונות של אחרים? לפעמים את שזופה? לא מתעצבנת בקלות? לא התחלת שמועה על מישהו? לא יש לך קו טלפון משלך? לא יש לך בריכה פרטית? לא אחים ואחיות? לא תחתונים? ברור מישהו שיחק בך? לא יודעת שיחקת במישהו? לא מסתדרת עם אמאבא? כן איך את מוציאה כעס? עובר לי מהר ברחת פעם מהבית? לא פיטרו אותך? לא הייתה לך פעם עבודה? כן חולמת בהקיץ? כן יש לך הרבה אקסים? לא קעקוע? לא מהם הפרחים המועדפים עלייך? לא אוהבת היית כלבה בפומבי? כן את חצופה? לא זוכרת מתי הייתה המחמאה האחרונה שקיבלת? אתמול איך הפופיק שלך? רגיל את גמישה? לא ממש מה מספר המזל שלך? 2 או 6 איך השיער שלך נראה עכשיו? רגיל תוכלי להיות צמחונית? בקושי איך את נראית? לא יודעת אם היית צריכה, לאיזה צבע היית צובעת את השיער? בלונד תצאי עם מישהו צעיר יותר? כן תצאי עם מישהו מבוגר יותר? כן מתי השתכרת בפעם האחרונה? אף פעם מתי היה הדייט האחרון שלך? אתמול היו לך הפרעות אכילה? אוכלת יותר מדי עדיין יש לך? כן כמה צלצולים את מחכה לפני שאת עונה לטלפון? כמה שיוצא האם שחית בעירום? לא למי את דומה יותר, לאבא או לאמא? אבא בוכה הרבה? כן את בוכה בשביל לצאת מצרות? לא אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה? כבר איבדתי שן באיזה משפט את משתמשת הכי הרבה בטלפון? יאללה ביי את רומנטית? לא רדפו אחרייך שוטרים? לא מתי הייתה הפעם האחרונה שהקאת? 3 שנים במין השני, בלונדינים או ברונטים? גם וגם איך נראו הנעליים האחרונות שלבשת? מגפיים את לובשת חולצות שיראו לך את הבטן? שונאת את זה למרות שזה קורה לי לפעמים מחשוף? לפעמים, אין לי המון מה לחשוף שם החברה הכי טובה שלך בתולה? לא מה צבע התחתונים שלך? שחור איזה מראה יש לחדר שלך? רגיל איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו? טבעת מה השם שלך באיסיקיו? אין לי איך את מרגישה עכשיו? ככה-ככה מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה? אתמול עם מה את ישנה? שמיכה וכריות ומוזיקה לפעמים האם הפיצו עלייך שמועה? כן, המון תתחתני בשביל כסף? לא במה את נוהגת? בכלום את ילדה של אמא או של אבא? אמא מתי בפעם האחרונה בכית בבצפר? כשהייתי שם.. בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי? כן

דנטל

New member
אני שוכחת לכתוב נושא בהודעה

שעת התחלה: 02:33 שם: דנה תאריך לידה: 9/4 מין: נ גובה: 1.72 מ' צבע עיניים: תכלת משקל: 110 מיקום: ת"א איפה נולדת? ת"א נכשלת במקצוע? כן בצפר: לא מאוהבת? לא חבר? לא אם כן, שם? - כמה זמן אתם ביחד? - מה את לובשת עכשיו? ג'ינס וגופיה אלגנטית תעשי סקס לפני החתונה? כן התאהבת פעם במורה? לא מעשן? לא שותה? כן סמים? לא מפלרטטת? כן צבע אהוב: אדום חיות אהובות: חתולים סימני לידה: אין מישהו כיסח אותך מכות? כן מי החברים הכי טובים שלך? ערן, חני, יוסי, סוזי הכית מישהו? כן עם מי את מדברת הכי הרבה בטלפון? אף אחד מישהו נתן לך סטירה? כן הרבה באינטרנט? כן ביישנית? כן מתקלחת? כן שונאת בצפר? כן יש לך חיים? כן בוטחת באנשים? חלקם שיקרת לחברים הכי טובים שלך? כן יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות? לא תעשי צניחה חופשית? לא אוהבת לרקוד? כן היית בחו"ל? כן אוהבת לטייל? כן סילקו אותך מבצפר? לא השעו אותך? לא היית רוצה לגור במקום אחר? לא את מפונקת? כן כלבה? כן זרקו אותך? כן היית בהיי? כן שתייה מועדפת: סודה שותה פפסי? לא שותה מים? כן איזה משחת שיניים את משתמשת? קולגייט יש לך פלאפון? כן למי יש לך כבוד? לאנשים שיש להם כבוד לאחרים את מודל לחיקוי? כן מה את לובשת הכי הרבה? ג'ינס איזה תכשיטים את לובשת? טבעות, פירסינגים ועגילים פירסינגים? כן היית רוצה עוד? לא משנה לי אוהבת להצטלם? לא אוהבת לקחת תמונות של אחרים? לא את שזופה? לא מתעצבנת בקלות? כן התחלת שמועה על מישהו? לא יש לך קו טלפון משלך? כן יש לך בריכה פרטית? לא אחים ואחיות? 1 תחתונים? מה איתם? מישהו שיחק בך? כן שיחקת במישהו? כן מסתדרת עם אמאבא? קצת איך את מוציאה כעס? צורחת ברחת פעם מהבית? כן פיטרו אותך? לא הייתה לך פעם עבודה? כן חולמת בהקיץ? כן יש לך הרבה אקסים? לא קעקוע? כן של מה היית רוצה? של אף אחד איפה? כל מיני מקומות מהם הפרחים המועדפים עלייך? שונאת פרחים היית כלבה בפומבי? כן את חצופה? כן זוכרת מתי הייתה המחמאה האחרונה שקיבלת? אתמול איך הפופיק שלך? מגעיל את גמישה? כן מה מספר המזל שלך? 9 איך השיער שלך נראה עכשיו? כמו תמיד תוכלי להיות צמחונית? לא איך את נראית? שמנה, בהירה אם היית צריכה, לאיזה צבע היית צובעת את השיער? שחור תצאי עם מישהו צעיר יותר? כן תצאי עם מישהו מבוגר יותר? רוב הסיכויים שלא מתי השתכרת בפעם האחרונה? לפני שבוע וחצי מתי היה הדייט האחרון שלך? אני לא יוצאת לדייטים היו לך הפרעות אכילה? לא עדיין יש לך? לא כמה צלצולים את מחכה לפני שאת עונה לטלפון? לא מחכה האם שחית בעירום? כן מתי? לפני כמה שנים למי את דומה יותר, לאבא או לאמא? אבא בוכה הרבה? לא את בוכה בשביל לצאת מצרות? לא אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה? שומני הבטן באיזה משפט את משתמשת הכי הרבה בטלפון? הלו את רומנטית? לא רדפו אחרייך שוטרים? לא מתי הייתה הפעם האחרונה שהקאת? לפני שבוע וחצי במין השני, בלונדינים או ברונטים? ברונטים איך נראו הנעליים האחרונות שלבשת? נעלי התעמלות מגניבות לאללה את לובשת חולצות שיראו לך את הבטן? לא מחשוף? כן החברה הכי טובה שלך בתולה? לא מה צבע התחתונים שלך? תכלת איזה מראה יש לחדר שלך? מרובע איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו? טבעות, פירסינגים ועגילים מה השם שלך באיסיקיו? אין לי איסיקיו איך את מרגישה עכשיו? בסדר מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה? לפני חצי שעה בערך עם מה את ישנה? ג'ופיה ומכנסי בד האם הפיצו עלייך שמועה? כן תתחתני בשביל כסף? לא במה את נוהגת? אין לי רשיון את ילדה של אמא או של אבא? אבא שלי מת מתי בפעם האחרונה בכית בבצפר? עשרים שנה אולי בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי? אם לא יצלמו את הפנים

just Kaya

New member
אנייי. D=

שעת התחלה: 07:49 שם: קיה תאריך לידה: 28.11 מין: נקבה גובה: 1.70 צבע עיניים: חום ירוק. משקל: אהמ. מיקום: ארץ לעולם לא. D:< איפה נולדת? גרמניה. ^^' נכשלת במקצוע? כע; המון. בצפר: רעות. מאוהבת? כע. חבר? לא. אם כן, שם? - כמה זמן אתם ביחד? - מה את לובשת עכשיו? חולצה ומכנס. O_O תעשי סקס לפני החתונה? יאפ. D= התאהבת פעם במורה? לא. איכסססס. ><" מעשן? לא. שותה? יאפ. סמים? נאופ. מפלרטטת? יאפ. ^^' צבע אהוב: כחול. חיות אהובות: כולם. D= סימני לידה: אין. :) מישהו כיסח אותך מכות? לא אני כיסחתי אותו. :] מי החברים הכי טובים שלך? סיון; קלי; בקי; שיר; טליה; אנאל; אמה; סאפ. הכית מישהו? יאפפפפ. עם מי את מדברת הכי הרבה בטלפון? סאפ 33> מישהו נתן לך סטירה? כן. >_> הרבה באינטרנט? אהא. ביישנית? כן ולא. תלוי ליד מי ומתי. XD מתקלחת? ברור. כל יום. מקלחתת זה כיייף. D: שונאת בצפר? מאודדד. יש לך חיים? כן. למה אני עושה את זה לעזאזל?! בוטחת באנשים? כן לא בכולם. שיקרת לחברים הכי טובים שלך? לא. יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות? כן. ניראה לי?
תעשי צניחה חופשית? לא. אוהבת לרקוד? לא. היית בחו"ל? כן. אוהבת לטייל? לא. סילקו אותך מבצפר?לא. השעו אותך? לא. היית רוצה לגור במקום אחר?כן. את מפונקת? מאוד. (; כלבה? כשצריך. זרקו אותך? לא. היית בהיי? כן. שתייה מועדפת:קולהה. שותה פפסי? לא. שותה מים? יאפ. איזה משחת שיניים את משתמשת? לא יודעת ת'שם שלה. יש לך פלאפון? ברור. למי יש לך כבוד? להורים; לחברים; לאנשים זקנים. [ולא אני לא נותנת כבוד למורות.] את מודל לחיקוי? לא יודעת. תלוי למי. זה מציק. :| מה את לובשת הכי הרבה? חולצה ומכנס. XD איזה תכשיטים את לובשת? שרשראות צמידים ועגילים. D= פירסינגים? ז"ל. היית רוצה עוד? כע 33> אוהבת להצטלם? מאוד. זונת מצלמה. D: אוהבת לקחת תמונות של אחרים? כע! את שזופה? לא! D: מתעצבנת בקלות? כן. התחלת שמועה על מישהו? לא. יש לך קו טלפון משלך? לא. יש לך בריכה פרטית? לא. אחים ואחיות? לא. תחתונים? לעעע אלא מה? XD מישהו שיחק בך? לא. שיחקת במישהו? לא. מסתדרת עם אמאבא?כע. איך את מוציאה כעס? צרחות. ובכי. ^^' ברחת פעם מהבית? לא. פיטרו אותך? לא. הייתה לך פעם עבודה? לא. חולמת בהקיץ? כן;המון. יש לך הרבה אקסים? לא. קעקוע? בקרובב של מה היית רוצה? כוכב?.. יצור כזה. >_< איפה? עצם מקדימה בבטן. מהם הפרחים המועדפים עלייך? האע? היית כלבה בפומבי? כע. D: את חצופה? מאוד. זוכרת מתי הייתה המחמאה האחרונה שקיבלת? היום בבוקר. ^^' איך הפופיק שלך? כוסון. D: את גמישה? כע. מה מספר המזל שלך? 2. איך השיער שלך נראה עכשיו? חלקקק 33> תוכלי להיות צמחונית? אני צימחונית. איך את נראית? מכוערת? D: אם היית צריכה, לאיזה צבע היית צובעת את השיער? אני עושה פוני / פסים בסגול. תצאי עם מישהו צעיר יותר? לא. תצאי עם מישהו מבוגר יותר? כן. מתי השתכרת בפעם האחרונה? פסח. מתי היה הדייט האחרון שלך? לא בתקפה האחרונה.
היו לך הפרעות אכילה? לא. עדיין יש לך? לא. כמה צלצולים את מחכה לפני שאת עונה לטלפון? 1? האם שחית בעירום? לא. מתי? - למי את דומה יותר, לאבא או לאמא? אמא. בוכה הרבה? כן. את בוכה בשביל לצאת מצרות? לפעמים. אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה? עאעאע לא! :( באיזה משפט את משתמשת הכי הרבה בטלפון? "היי ממצב?" את רומנטית? המ אולי? XD רדפו אחרייך שוטרים? לא. מתי הייתה הפעם האחרונה שהקאת? חודשיים? במין השני, בלונדינים או ברונטים? בלונד. D= איך נראו הנעליים האחרונות שלבשת? ואנס. את לובשת חולצות שיראו לך את הבטן? לא. מחשוף? לא. החברה הכי טובה שלך בתולה? יש כמה. וכן כולן בתולות. XD מה צבע התחתונים שלך? ורוד.
איזה מראה יש לחדר שלך? של חדר. איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו? צמידים שרשרת עגילים. מה השם שלך באיסיקיו? kaya<3 איך את מרגישה עכשיו? בסדר. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה? בכיתה ו'. אני לא סובלת את זה. עם מה את ישנה? פיג'מה? האם הפיצו עלייך שמועה? לא שידוע לי. תתחתני בשביל כסף? לא. במה את נוהגת? לא נוהגת. את ילדה של אמא או של אבא? אמא. מתי בפעם האחרונה בכית בבצפר? ביום שני.[מיצ"ב.] בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי? לא. שעת סיום:08:03

mafakit

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo65.gifME!ME!ME!../images/Emo213.gif../images/Emo129.gif

שעת התחלה: 12:37 שם: דרור תאריך לידה:17.01.93 מין: נקבה
גובה: 1.65 צבע עיניים: חום משקל: לא בדקתי..XS מיקום: ליד המחשב
איפה נולדת? בארץ.. נכשלת במקצוע? יורת נכון4..
אבל זה לא יקרה שוב..
בצפר: נחמד..
פוגשים חברים מאוהבת? כן
חבר? לא..
אם כן, שם? אין.. כמה זמן אתם ביחד?דיי!!!אין!אין חבר! מה את לובשת עכשיו? חולצה..תחתונים..ובוקסר!
תעשי סקס לפני החתונה? כן התאהבת פעם במורה? לא מעשן? לא! שותה? לפעמים..
בחתונות וכאלה..
סמים? לא! מפלרטטת?חח..לא.. צבע אהוב: כחול חיות אהובות:כלבים..סוסים.. סימני לידה: אין מישהו כיסח אותך מכות?היה מת!! מי החברים הכי טובים שלך? ליאן[בת],עמית[בן],נועם[בת],יובל[בן],אורי[בן],מאיה[בת] הכית מישהו? חח..אתמול.. עם מי את מדברת הכי הרבה בטלפון?עמית.. מישהו נתן לך סטירה?אתמול..ככה העירו אותי..בסטירה.. הרבה באינטרנט? כן ביישנית?קצת.. מתקלחת? כן שונאת בצפר?לפעמים יש לך חיים? כן בוטחת באנשים?תלוי במי.. שיקרת לחברים הכי טובים שלך? כן..אבל לא משו גדול..
יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות? אולי..
תעשי צניחה חופשית? כן!! אוהבת לרקוד? לא היית בחו"ל? כן אוהבת לטייל? תלוי איפה סילקו אותך מבצפר? לא השעו אותך? לא היית רוצה לגור במקום אחר? כן את מפונקת? קצת...הרבה.. כלבה? לא זרקו אותך?לא היית בהיי? חח..לא.. שתייה מועדפת: אשכוליות ומים שותה פפסי? לא שותה מים? כן איזה משחת שיניים את משתמשת? קולגייט יש לך פלאפון? כן למי יש לך כבוד? לאבא שלי..(?)
את מודל לחיקוי? אולי מה את לובשת הכי הרבה?ג'ינס חולצה וסווצ'ר.. איזה תכשיטים את לובשת? ניטים..

mafakit

New member
המשך!!

פירסינגים? אין..
היית רוצה עוד? אם היו לי..אז כן!הייתי רוצה עוד..
אוהבת להצטלם? לא ממש.. אוהבת לקחת תמונות של אחרים?אה.. את שזופה? לא בדיוק..
מתעצבנת בקלות? כן.! התחלת שמועה על מישהו?לא יש לך קו טלפון משלך? לא יש לך בריכה פרטית? לא אחים ואחיות? אח ואחות גדולים.. תחתונים? יש.. מישהו שיחק בך?לא שיחקת במישהו? לא מסתדרת עם אמאבא? כן איך את מוציאה כעס? קללות..מכות(?) חח..
ברחת פעם מהבית? לא פיטרו אותך? לא הייתה לך פעם עבודה?בייביסיטר נחשב..? חולמת בהקיץ? כן.. יש לך הרבה אקסים?לא קעקוע? הלוואי!!! של מה היית רוצה?משהו יפה ומפחיד!!משהו כזה..עם ניבים וסמלים מפחידים.. איפה? על היד..בגב..ברגל.. מהם הפרחים המועדפים עלייך?אה..
היית כלבה בפומבי? לא את חצופה? קצת.. זוכרת מתי הייתה המחמאה האחרונה שקיבלת?אתמול איך הפופיק שלך? חביב
את גמישה? לא ממש.. מה מספר המזל שלך? -- איך השיער שלך נראה עכשיו?כרגיל.. תוכלי להיות צמחונית? לא! איך את נראית? כמוני
אם היית צריכה, לאיזה צבע היית צובעת את השיער?חום בהיר יותר..(?) תצאי עם מישהו צעיר יותר? אם הוא יהיה שווה את זה.. תצאי עם מישהו מבוגר יותר? כנ"ל מתי השתכרת בפעם האחרונה? לא השתכרתי..אבל שתיתי משו וזה עשה קצת מצברוח..
מתי היה הדייט האחרון שלך? -- היו לך הפרעות אכילה? לא עדיין יש לך? לא כמה צלצולים את מחכה לפני שאת עונה לטלפון?לא מחכה..תלוי מתי אני מספיקה להגיע לטלפון.. האם שחית בעירום? לא מתי? -- למי את דומה יותר, לאבא או לאמא?שניהם
בוכה הרבה? לא את בוכה בשביל לצאת מצרות?חח..בשביל לצאת משיעורי ספורט..
אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה? משו שלא היה כואב אם היו כורתים לי אותו.. באיזה משפט את משתמשת הכי הרבה בטלפון? המ..בדיחה פרטית שלי ושל עמית..
"ששששקט!קוף!קוף אוכל תפוח!!" את רומנטית? אולי..
רדפו אחרייך שוטרים? חח..עוד לא.. מתי הייתה הפעם האחרונה שהקאת? מזמן במין השני, בלונדינים או ברונטים? ברונטים איך נראו הנעליים האחרונות שלבשת? יפות..
את לובשת חולצות שיראו לך את הבטן? לא מחשוף? לא החברה הכי טובה שלך בתולה?לפי מה שידוע לי..כן מה צבע התחתונים שלך? מן..כחול עם לבן כזה.. איזה מראה יש לחדר שלך? רגיל..מיטה..ארון..טלויזיה..שולחן.. איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו? עכשיו..אין.. מה השם שלך באיסיקיו? MAFAKIT איך את מרגישה עכשיו? נחמד.. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?מזמן עם מה את ישנה? עם עצמי..(?) ועם השלט של הטלויזיה..
האם הפיצו עלייך שמועה? לא שזכור לי.. תתחתני בשביל כסף? לא במה את נוהגת? עוד שנתיים[גיל16]אני אנהג על אופנוע!! את ילדה של אמא או של אבא? גם וגם..תלוי מה אני צריכה..
מתי בפעם האחרונה בכית בבצפר? כשחילקו את התעודות מחצית..נכשלתי ב4מקצועות.. בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי? לא שעת סיום:12:52

ממממ

שעת התחלה: 16:25 שם: יער תאריך לידה: 5.12.93 מין: נקב גובה: לא ידוע, סביבות המטר שישים צבע עיניים: חום קקי משקל: 42 מיקום: ת"א איפה נולדת? גם נכשלת במקצוע? בוודאי בצפר: איזה? עירוני א' מאוהבת? כן חבר? לא אם כן, שם? ללא שם צייר כמה זמן אתם ביחד? מינוס הרבה זמן מה את לובשת עכשיו? ג'ינס וחולצה של רחוב סומסום תעשי סקס לפני החתונה? אני לא מתכוונת להתחתן, אז כן התאהבת פעם במורה? לא מעשן? לא שותה? לא סמים? לא מפלרטטת? לא צבע אהוב: ירוק ושחור חיות אהובות: חתולים והיפופוטמים ועוד כל מיני ^^ סימני לידה: נקודות חן?>< מישהו כיסח אותך מכות? לא מי החברים הכי טובים שלך? חנה טלי שירי מאי דנה וסקאי הכית מישהו? לא משהו רציני עם מי את מדברת הכי הרבה בטלפון? לא ממש מדברת בטלפון.. אולי שירי או מאי מישהו נתן לך סטירה? כן הרבה באינטרנט? כן ביישנית? כן,תלוי ליד מי מתקלחת? לאאאאאאאאא מה פתאום שונאת בצפר? כן יש לך חיים? כן בוטחת באנשים? תלוי במה שיקרת לחברים הכי טובים שלך? כן יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות? כן תעשי צניחה חופשית? לא אוהבת לרקוד? לא היית בחו"ל? כן אוהבת לטייל? כן סילקו אותך מבצפר? לא השעו אותך? לא היית רוצה לגור במקום אחר? דירה אחרת, לא מיקום אחר את מפונקת? לא כלבה? הב הב לא זרקו אותך? כן היית בהיי? הייתי בביי שתייה מועדפת: נסטי אפרסק ומים שותה פפסי? לא שותה מים? כן איזה משחת שיניים את משתמשת? קולגייט ירוקה כזו יש לך פלאפון? כן למי יש לך כבוד? לחתולות שלי את מודל לחיקוי? לא מה את לובשת הכי הרבה? ג'ינס איזה תכשיטים את לובשת? סתם צמידי רקמה כאלה פירסינגים? שלילי :< היית רוצה עוד? כן אוהבת להצטלם? לא אוהבת לקחת תמונות של אחרים? לצלם כאילו? כן את שזופה? לא מתעצבנת בקלות? כן התחלת שמועה על מישהו? לא חושבת יש לך קו טלפון משלך? לא יש לך בריכה פרטית? לא 0.0 אחים ואחיות? אח תחתונים? לאאאאאאאאאאא:| מישהו שיחק בך? לא שיחקת במישהו? לא מסתדרת עם אמאבא? כן איך את מוציאה כעס? לא יודעת ברחת פעם מהבית? לא פיטרו אותך? לא הייתה לך פעם עבודה? כן חולמת בהקיץ? כן יש לך הרבה אקסים? לא קעקוע? לא :< של מה היית רוצה? כוכבים מאחורי אוזן שמאל איפה? ^ מהם הפרחים המועדפים עלייך? חמניות היית כלבה בפומבי? לא את חצופה? קצת זוכרת מתי הייתה המחמאה האחרונה שקיבלת? לא איך הפופיק שלך? מאוד מאוד יפה. אבל כבר לא מגרד לי בפופיק את גמישה? כן מה מספר המזל שלך? 8 איך השיער שלך נראה עכשיו? נוראי תוכלי להיות צמחונית? לא איך את נראית? רע אם היית צריכה, לאיזה צבע היית צובעת את השיער? הכל חוץ מבלונד תצאי עם מישהו צעיר יותר? פחח בן 8? תצאי עם מישהו מבוגר יותר? כן מתי השתכרת בפעם האחרונה? ילדה טובה שכמותי מתי היה הדייט האחרון שלך? היו לך הפרעות אכילה? לא עדיין יש לך? כמה צלצולים את מחכה לפני שאת עונה לטלפון? עד שאני מגיעה אליו?.. האם שחית בעירום? כשהייתי קטנה מתי? למי את דומה יותר, לאבא או לאמא? לשניהם בוכה הרבה? לא את בוכה בשביל לצאת מצרות? ממש לא אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה? כלום באיזה משפט את משתמשת הכי הרבה בטלפון? אוקיי את רומנטית? לא רדפו אחרייך שוטרים? לא מתי הייתה הפעם האחרונה שהקאת? לפני שבוע במין השני, בלונדינים או ברונטים? ברונטים איך נראו הנעליים האחרונות שלבשת? אני עכשיו.. אולסטאר כאלה הכל שחור עם גולגלות צהובות את לובשת חולצות שיראו לך את הבטן? לאאאא:| מחשוף? לא החברה הכי טובה שלך בתולה? כן מה צבע התחתונים שלך? לבן איזה מראה יש לחדר שלך? של חדר איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו? הרגילים מה השם שלך באיסיקיו? אין לי, אבל במסנג'ר זה סמיילי של לב ואז kira איך את מרגישה עכשיו? בסדר מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה? שישי עם מה את ישנה? חתולות האם הפיצו עלייך שמועה? לא תתחתני בשביל כסף? לא במה את נוהגת? באוויר את ילדה של אמא או של אבא? אמא מתי בפעם האחרונה בכית בבצפר? כיתה ב' אולי בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי? לא יציעו לי.. שעת סיום: מה שליד השם שלי

t0mi

New member
עונהנהנה

שעת התחלה: 17:02 שם: גל תאריך לידה: 21.9.90 מין: נקבה גובה: 1.70 צבע עיניים: חום משקל: 55 מיקום: כפר סבא איפה נולדת? אשל הנשיא נכשלת במקצוע? כן בצפר: תיכון מאוהבת? אמממ אפשר להגיד חבר? לא אם כן, שם? - כמה זמן אתם ביחד?- מה את לובשת עכשיו? בגדים? תעשי סקס לפני החתונה? כן התאהבת פעם במורה? לא מעשן? רק נרגילה שותה? לפעמים סמים? לא מפלרטטת? כן צבע אהוב: כחול חיות אהובות: נמרר כלב סימני לידה: אין מישהו כיסח אותך מכות? לא מי החברים הכי טובים שלך? כל מיני הכית מישהו? כן עם מי את מדברת הכי הרבה בטלפון? איילת שלי מישהו נתן לך סטירה? כן הרבה באינטרנט? במסנג'ר.. ביישנית? לא מתקלחת? חח כן שונאת בצפר? כןכןכן יש לך חיים? כןן בוטחת באנשים? כן יותר מדי שיקרת לחברים הכי טובים שלך? כן יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות? כן תעשי צניחה חופשית? בטח!! אוהבת לרקוד? כן היית בחו"ל? כן אוהבת לטייל? לא סילקו אותך מבצפר? לא השעו אותך? לא היית רוצה לגור במקום אחר? לא את מפונקת? קצת כלבה? הוו כן זרקו אותך? לא היית בהיי? כן =] שתייה מועדפת: סיידר תפוחים שותה פפסי? כן שותה מים? כן איזה משחת שיניים את משתמשת? קולגייט יש לך פלאפון? כן למי יש לך כבוד? לי את מודל לחיקוי? אולי מה את לובשת הכי הרבה? בגדים איזה תכשיטים את לובשת? אאאאאאאאאא השרשרת היפה שלייייייייי של חשמליתת
פירסינגים? רק באוזניים. רוצה גם באף היית רוצה עוד? חח כן באף אוהבת להצטלם? כן, לפעמים אוהבת לקחת תמונות של אחרים? כןכןכן את שזופה? קצת מתעצבנת בקלות? כן התחלת שמועה על מישהו? כן יש לך קו טלפון משלך? לא יש לך בריכה פרטית? לא אחים ואחיות? אחת קרצייה תחתונים? אממ כן....משום מה.. מישהו שיחק בך? כן =/ שיחקת במישהו? כן :p מסתדרת עם אמאבא? לא ממש איך את מוציאה כעס? מתעצבנת על אחותי, שומעת מוזיקה ברחת פעם מהבית? לא פיטרו אותך? כן הייתה לך פעם עבודה? כן חולמת בהקיץ? המוןן יש לך הרבה אקסים? לא ממש קעקוע? לא של מה היית רוצה? אות סינית איפה? בכתף מאחורה מהם הפרחים המועדפים עלייך? לוע הארי היית כלבה בפומבי? כן את חצופה? כן זוכרת מתי הייתה המחמאה האחרונה שקיבלת? לא איך הפופיק שלך? חמודי :) את גמישה? לא חח מה מספר המזל שלך? 5 איך השיער שלך נראה עכשיו? נורא ואיום תוכלי להיות צמחונית? אני צימחונית איך את נראית? כמו ילדה אם היית צריכה, לאיזה צבע היית צובעת את השיער? שחור תצאי עם מישהו צעיר יותר? לא נראה לי =/ תצאי עם מישהו מבוגר יותר? כן מתי השתכרת בפעם האחרונה? בל"ג בעומר מתי היה הדייט האחרון שלך? היה צריך להיות אתמול חח היו לך הפרעות אכילה? לא עדיין יש לך? לא כמה צלצולים את מחכה לפני שאת עונה לטלפון? מה? למה לחכות? האם שחית בעירום? חח לא מתי? - למי את דומה יותר, לאבא או לאמא? אמא בוכה הרבה? פעם כן את בוכה בשביל לצאת מצרות? כן אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה? אוזניים, איכס זה כזה חייזרי באיזה משפט את משתמשת הכי הרבה בטלפון? וואי את לא מבינה את רומנטית? לא ממש רדפו אחרייך שוטרים? חח כן מתי הייתה הפעם האחרונה שהקאת? מזמן במין השני, בלונדינים או ברונטים? ברונטיםםםםםםם איך נראו הנעליים האחרונות שלבשת? אולסטאר ג'ינס את לובשת חולצות שיראו לך את הבטן? כן מחשוף? אין לי ציצי למחשוף :( החברה הכי טובה שלך בתולה? כן מה צבע התחתונים שלך? סגול בהיר איזה מראה יש לחדר שלך? יפה =] איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו? השרשרת היפה שליייייייייייייי עם החשמלית!! מה השם שלך באיסיקיו? אין לי איסי איך את מרגישה עכשיו? ככה מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה? לפני שבועיים וחצי עם מה את ישנה? עםשמיכה וכרית האם הפיצו עלייך שמועה? כן תתחתני בשביל כסף? לא במה את נוהגת? על העצבים את ילדה של אמא או של אבא? אבא מתי בפעם האחרונה בכית בבצפר? שנה שעברה בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי? חח לא שעת סיום:17:10

כמה אכלתי, הבטן ../images/Emo178.gif.

שעת התחלה: 17:58 שם: לי תאריך לידה: 19.1.91 מין:
גובה: לא זוכרת צבע עיניים: חום משקל: 52 מיקום: ר"ג איפה נולדת? ר"ג נכשלת במקצוע? כן מאוהבת?
חבר? לא רוצה.. מה את לובשת עכשיו? חולצה של Happy tree friends וג'ינס D: תעשי סקס לפני החתונה?
אני נגד חתונות! צבע אהוב: שחור חיות אהובות:
, דולפין את מפונקת?
שתייה מועדפת: מים יש לך פלאפון?
למי יש לך כבוד? לאנשים שהולכים עם האמת שלהם... מה את לובשת הכי הרבה? ג'ינס והיינס פירסינגים?
אוהבת לקחת תמונות של אחרים? תלוי של מי את שזופה? לא איכ מתעצבנת בקלות?
התחלת שמועה על מישהו?
מישהו שיחק בך? חחח א-ף אחד לא יכול לשחק בי! אם כבר אני משחקת בעולם
שיחקת במישהו?
מסתדרת עם אמאבא? בטח, כפרעליהם
. ברחת פעם מהבית? חלילה.. הייתה לך פעם עבודה? בייביסיטר חולמת בהקיץ?
מה מספר המזל שלך? 8 איך השיער שלך נראה עכשיו? עם גולגול
תוכלי להיות צמחונית? הלוואי שהיה מותר לי.. אם היית צריכה, לאיזה צבע היית צובעת את השיער? שחור סיני! מתי השתכרת בפעם האחרונה? אף פעם באיזה משפט את משתמשת הכי הרבה בטלפון? 'מה את/ה רוצה' את רומנטית? פ'ח הכי לא.. זה מגעיל אותי איך נראו הנעליים האחרונות שלבשת? Vans את לובשת חולצות שיראו לך את הבטן? איכ לא! מחשוף?
החברה הכי טובה שלך בתולה?
איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו? צמיד ניטים וצמיד אדום כזה איך את מרגישה עכשיו? נהדר D: מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה? לפני שנה ומשהו- פעם ראשונה ואחרונה עם מה את ישנה? עם הדובי שלי תתחתני בשביל כסף? תלוי כמה את ילדה של אמא או של אבא? אבא בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי? אוי לא
.... שעת סיום: 18:08
ביי.

נימאס משאלונים שחוזרים על עצמם :(

אבל כשמשעמם, עושים הכל! שם: מירב תאריך לידה:9.2 מין: זה עם הציצי גובה: לא יודעת בדיוק צבע עיניים: חום משקל: לא יודעת בדיוק מיקום: בית איפה נולדת?בארץ ישראל נכשלת במקצוע? חחח הרבה בצפר: ? מאוהבת?לא חבר? לא אם כן, שם? כמה זמן אתם ביחד? מה את לובשת עכשיו? מכנסיים ורודות וגופיה ירוקה תעשי סקס לפני החתונה? כן התאהבת פעם במורה? לא מעשן? פעם ב שותה? פעם ב סמים? לא מפלרטטת?לא נריאה לי צבע אהוב: משתנה חיות אהובות: כלבים
סימני לידה: הא? מישהו כיסח אותך מכות? לא ניראה לי מי החברים הכי טובים שלך? "אין לי חברים" D: הכית מישהו? מניחה שכן עם מי את מדברת הכי הרבה בטלפון? תמר ניראה לי מישהו נתן לך סטירה? מנייחה שכן הרבה באינטרנט? כן ביישנית? ניראה לי שכן מתקלחת? מסתבר שונאת בצפר? כן יש לך חיים? ? בוטחת באנשים? לא שיקרת לחברים הכי טובים שלך? כן יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?כן תעשי צניחה חופשית? כן אוהבת לרקוד? לא ממש היית בחו"ל? כן אוהבת לטייל? לא סילקו אותך מבצפר? לא השעו אותך? לא היית רוצה לגור במקום אחר? כן את מפונקת? לא ממש כלבה? ליםעמים זרקו אותך? לא היית בהיי? לא שתייה מועדפת: קולה שותה פפסי? לא ממש שותה מים? כן איזה משחת שיניים את משתמשת? לא ידועת יש לך פלאפון? כן למי יש לך כבוד? אנשים שיש להם כבוד אליי את מודל לחיקוי? חחח אל ידועת מה את לובשת הכי הרבה? את המכינסיים השחורות ניראה לי איזה תכשיטים את לובשת? צמידים ליפעמים פירסינגים? הליקס 2 לובים היית רוצה עוד? כן אוהבת להצטלם? לא, אני לא פוטוגנית ב כ ל ל אוהבת לקחת תמונות של אחרים? לא... את שזופה? לא ממש מתעצבנת בקלות? תלוי התחלת שמועה על מישהו?לא חושבת יש לך קו טלפון משלך? הא? יש לך בריכה פרטית? לא אחים ואחיות? אחים תחתונים? מה תחתונים? מישהו שיחק בך? לא חושבת שיחקת במישהו? מממ אולי מסתדרת עם אמאבא? לא איך את מוציאה כעס? אממ צועקת אולי... ברחת פעם מהבית? לא פיטרו אותך? בערך D: הייתה לך פעם עבודה? כן חולמת בהקיץ? כן יש לך הרבה אקסים? לא קעקוע? לא של מה היית רוצה? משהו שנאי אוהבת איפה? אולי קרסול מהם הפרחים המועדפים עלייך? לא יודעת היית כלבה בפומבי? וואי השלאות פה מוזרות את חצופה? ליפעמים זוכרת מתי הייתה המחמאה האחרונה שקיבלת? לא איך הפופיק שלך? פעם אחרונה שבדקתי היה בסדר את גמישה? לא מה מספר המזל שלך? דלי איך השיער שלך נראה עכשיו? נורא ואיום תוכלי להיות צמחונית? אני כבר איך את נראית? לא משהו :( אם היית צריכה, לאיזה צבע היית צובעת את השיער? נחמד עם מה שיש תצאי עם מישהו צעיר יותר? כן תצאי עם מישהו מבוגר יותר? כןכן מתי השתכרת בפעם האחרונה? בקטנה מתי היה הדייט האחרון שלך? לא היה היו לך הפרעות אכילה? לא עדיין יש לך? כמה צלצולים את מחכה לפני שאת עונה לטלפון? לא ספרתי האם שחית בעירום? לא מתי? למי את דומה יותר, לאבא או לאמא? אף אחד בוכה הרבה? כן :( את בוכה בשביל לצאת מצרות? לא אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה? הזרת ברגל, גילו שהיא לא שימושית בכלל באיזה משפט את משתמשת הכי הרבה בטלפון? מה את רוצה? את רומנטית? לא רדפו אחרייך שוטרים?לא מתי הייתה הפעם האחרונה שהקאת? כשהייתי חולה במין השני, בלונדינים או ברונטים? מזה ברונטים? D: איך נראו הנעליים האחרונות שלבשת? אולסטאר את לובשת חולצות שיראו לך את הבטן? לא זה משמ אאוט מחשוף? לפעמים החברה הכי טובה שלך בתולה? מה צבע התחתונים שלך? שחור איזה מראה יש לחדר שלך? מראה מקסיסיסים איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו? עגילים מה השם שלך באיסיקיו? אין איך את מרגישה עכשיו? רערערערערערערערע מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה? מזמן עם מה את ישנה? אני מהאנשים שלא שמים פיג'מה האם הפיצו עלייך שמועה? לא חושבת תתחתני בשביל כסף? לא במה את נוהגת? ברגליים את ילדה של אמא או של אבא? אף אחד מתי בפעם האחרונה בכית בבצפר? כיתה ו' אולי בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי? יש מצב

I L O V E MCR

New member
ואוו רק כי מצ'עמם../images/Emo129.gif וגם כי למחברת

השאלון יש שם יפה
שעת התחלה: 21:01 שם: רוני תאריך לידה: 8.12.1993 מין: נקייבה:] גובה: הממ הממ 1.55 צבע עיניים: חום משקל: הוו אני לא יודעת מיקום: חדש מחשב:] איפה נולדת? בישראל! כרמל נכשלת במקצוע? לא נכשלתי באפחד בצפר: מאיתו? מאוהבת? לא חבר? הממ בקשו אבל לא נאה לי אם כן, שם? -- כמה זמן אתם ביחד? --- מה את לובשת עכשיו? הממ חולצה קרועה של חתולים ומכנס קצר. תעשי סקס לפני החתונה? כה! מסיבת רווקות:] התאהבת פעם במורה? לאא מעשן? לא שותה? מים XP סמים? לא מפלרטטת? לא צבע אהוב: אדום&שחור חיות אהובות: כריש , סרטן, נחש , נמר סימני לידה: אין מישהו כיסח אותך מכות? נראה לכם שמישו יכול עלי?! לאלאלא!! מי החברים הכי טובים שלך? הממ דניאל , נעה , דני , ג'וני ועוד מלאא הכית מישהו? כןן! עם מי את מדברת הכי הרבה בטלפון? עם אלה ולמעלה:] מישהו נתן לך סטירה? לא חחחח הרבה באינטרנט? כןןן ביישנית? לא מתקלחת? כןן שונאת בצפר? שונאתת!!! יש לך חיים? כן בוטחת באנשים? לא שיקרת לחברים הכי טובים שלך? לא יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות? כן תעשי צניחה חופשית? כן אוהבת לרקוד? כן היית בחו"ל? כן אוהבת לטייל? לא ממש סילקו אותך מבצפר? לא השעו אותך? כן היית רוצה לגור במקום אחר? כן את מפונקת? לא כלבה? כן זרקו אותך? לא היית בהיי? אתם מלכים אם תצליחו לספור את הפעמים! שתייה מועדפת: קולה שותה פפסי? כן שותה מים? לא הרבה איזה משחת שיניים את משתמשת? הממ קולגייט יש לך פלאפון? כן למי יש לך כבוד? לאלה ששנותנים לי את מודל לחיקוי? לא מה את לובשת הכי הרבה? ג'ינס איזה תכשיטים את לובשת? עגילים פירסינגים? 22 עגילים בשתי האוזניים היית רוצה עוד? כםם סיידליפפ!!
אוהבת להצטלם? לא ממש אוהבת לקחת תמונות של אחרים? כה חחח את שזופה? כה מתעצבנת בקלות? מלאוד בקלות התחלת שמועה על מישהו? לא יש לך קו טלפון משלך? לא יש לך בריכה פרטית? לא אחים ואחיות? אחות ואח תחתונים? כן חחח מישהו שיחק בך? לא שיחקת במישהו? לא מסתדרת עם אמאבא? כה איך את מוציאה כעס? מכות:] ברחת פעם מהבית? לא פיטרו אותך? לא הייתה לך פעם עבודה? לא חולמת בהקיץ? כן יש לך הרבה אקסים? לא קעקוע? לאא :{ של מה היית רוצה? של עקרב |הוו פראנקיי| וגולגולת איפה? איפה שיש לפראנקי את העקרב ואת הגולגולתברגל:] מהם הפרחים המועדפים עלייך? המממ ורדים היית כלבה בפומבי? כן חחח את חצופה? כן זוכרת מתי הייתה המחמאה האחרונה שקיבלת? שאני שרה יפה:] איך הפופיק שלך? חתיכיי ביותר הוא מושלםם את גמישה? כן מה מספר המזל שלך? 8 ו6 איך השיער שלך נראה עכשיו? אסוף עם מלא שוונציםם:] תוכלי להיות צמחונית? לא איך את נראית? מכוארתת?! כן כן אם היית צריכה, לאיזה צבע היית צובעת את השיער? שחור כההככהה תצאי עם מישהו צעיר יותר? לא תצאי עם מישהו מבוגר יותר? כן מתי השתכרת בפעם האחרונה? אני לא חחח מתי היה הדייט האחרון שלך? מהממהממה היו לך הפרעות אכילה? לא עדיין יש לך? לא כמה צלצולים את מחכה לפני שאת עונה לטלפון? כשאני רואה אני ישר עונה האם שחית בעירום? לאא מתי? +++++ למי את דומה יותר, לאבא או לאמא? אמא בוכה הרבה? אני נגמלת מזה את בוכה בשביל לצאת מצרות? לפעמים חחחח אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה? פרצוף מכואר יש לי=\ באיזה משפט את משתמשת הכי הרבה בטלפון? "כפרע עליך ועל הגבות שמעל עינייך " XPPPP את רומנטית? כןן רדפו אחרייך שוטרים? לאא מתי הייתה הפעם האחרונה שהקאת? בית חולים לפני שנה במין השני, בלונדינים או ברונטים? מזה ברונטיםם?! איך נראו הנעליים האחרונות שלבשת? הממ דמוי וואנס עם גולגולות
את לובשת חולצות שיראו לך את הבטן? לאא מחשוף? לא החברה הכי טובה שלך בתולה? כןןחחחח מה צבע התחתונים שלך? תכלת איזה מראה יש לחדר שלך? הממ מפוצץ איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו? אין עלי מה השם שלך באיסיקיו? I LOVE GER=] איך את מרגישה עכשיו? מעולה מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה? לפני שבוע עם מה את ישנה? הממ חולצה גדולה של אח שלי ומכניים ארוכים האם הפיצו עלייך שמועה? לא תתחתני בשביל כסף? לאאאאאאאאאאאאא במה את נוהגת? בבימבה:]]]] את ילדה של אמא או של אבא? אאבא מתי בפעם האחרונה בכית בבצפר? הווו שכאב לי הראש לפני חודשיים בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא שעת סיום: 21:30 עם הפסקות באמצע של נתינת מחשב לאח גדול:}

אספיר85

New member
עונה../images/Emo54.gif

שם: סתיו תאריך לידה: 21.10 מין: נקבה גובה: 1.66 צבע עיניים: חום משקל: 44ק"ג מיקום: כאן איפה נולדת? שם נכשלת במקצוע? כן בצפר: זלמן ארן מאוהבת? כן חבר? יש אם כן, שם? מייקי כמה זמן אתם ביחד? יותר מחצי שנה מה את לובשת עכשיו? בגדים תעשי סקס לפני החתונה? בטח התאהבת פעם במורה? לא מעשן? לא שותה? לא סמים? לא מפלרטטת? לא צבע אהוב: כולם חיות אהובות: ארנב סימני לידה: יש מישהו כיסח אותך מכות? כןמי החברים הכי טובים שלך? נועם, מייקי הכית מישהו? כן עם מי את מדברת הכי הרבה בטלפון? עודד מישהו נתן לך סטירה? כן הרבה באינטרנט? כן ביישנית? לא ממש מתקלחת? כן שונאת בצפר? לא יש לך חיים? כן בוטחת באנשים? כן שיקרת לחברים הכי טובים שלך? כן יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות? אולי תעשי צניחה חופשית? לא אוהבת לרקוד? כן היית בחו"ל? כן אוהבת לטייל? כן סילקו אותך מבצפר? לא השעו אותך? לא היית רוצה לגור במקום אחר? לא את מפונקת? לכו תדעו כלבה? כשמתחשק זרקו אותך? כן היית בהיי? רגשיתP: שתייה מועדפת: שותה פפסי? לא שותה מים? כן איזה משחת שיניים את משתמשת? קולגייט יש לך פלאפון? כן למי יש לך כבוד? לי את מודל לחיקוי? כןXD מה את לובשת הכי הרבה? בגדים איזה תכשיטים את לובשת? כלום פירסינגים? אין היית רוצה עוד? אוהבת להצטלם? כן אוהבת לקחת תמונות של אחרים? לקחת? לא. את שזופה? במקצת מתעצבנת בקלות? כן התחלת שמועה על מישהו? אולי יש לך קו טלפון משלך? לא יש לך בריכה פרטית? לא אחים ואחיות? את זה יש תחתונים? גם יש מישהו שיחק בך? כן שיחקת במישהו? לא מסתדרת עם אמאבא? כן איך את מוציאה כעס? לרוב בוכה ברחת פעם מהבית? כן פיטרו אותך? לא הייתה לך פעם עבודה? לא חולמת בהקיץ? כן יש לך הרבה אקסים? לא קעקוע? של מה היית רוצה? איפה? מהם הפרחים המועדפים עלייך? היית כלבה בפומבי? יכול להיות את חצופה? לפעמים זוכרת מתי הייתה המחמאה האחרונה שקיבלת? לא איך הפופיק שלך? בסדר את גמישה? לא מה מספר המזל שלך? אין איך השיער שלך נראה עכשיו? אסוף תוכלי להיות צמחונית? לא איך את נראית? בסדר אם היית צריכה, לאיזה צבע היית צובעת את השיער? צריכה, למה? לא רוצה לצבוע. תצאי עם מישהו צעיר יותר? למה לא? תצאי עם מישהו מבוגר יותר? למה לא? מתי השתכרת בפעם האחרונה? לא השתכרתי מתי היה הדייט האחרון שלך? לא היה היו לך הפרעות אכילה? לא עדיין יש לך? ללא! כמה צלצולים את מחכה לפני שאת עונה לטלפון? לא מחכה האם שחית בעירום? לא מתי? למי את דומה יותר, לאבא או לאמא? לא יודעת בוכה הרבה? כן את בוכה בשביל לצאת מצרות? לא אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה? לא רוצה באיזה משפט את משתמשת הכי הרבה בטלפון? "אבל הקטע הוא.." את רומנטית? כן רדפו אחרייך שוטרים? לא מתי הייתה הפעם האחרונה שהקאת? לא זוכרת במין השני, בלונדינים או ברונטים? ברונטים איך נראו הנעליים האחרונות שלבשת? שחורות, ואנס את לובשת חולצות שיראו לך את הבטן? לא מחשוף? לא החברה הכי טובה שלך בתולה? אין ל חברה הכי טובה, או חברות בכלל. מה צבע התחתונים שלך? לא יודעת ולא אכפת לי איזה מראה יש לחדר שלך? מבולגן איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו? אין מה השם שלך באיסיקיו? איך את מרגישה עכשיו? רע, רע מאוד. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה? לא יודעת עם מה את ישנה? דובי האם הפיצו עלייך שמועה? כן תתחתני בשביל כסף? לא במה את נוהגת? בימבה את ילדה של אמא או של אבא? מתי בפעם האחרונה בכית בבצפר? כמייקי אמר לי שהוא עובר לרעננה בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי? תלוי מה לדגמן.

למעלה