../images/Emo119.gif../images/Emo119.gif../images/Emo119.gif

כמעט כל ההודעות פה הן הודעות עצובות.. אני בעד משהו שמח
(אין לי מושג מה..) חח

M o r k a

New member
שמח...../images/Emo9.gif

שמח לי שיש לי מישהו להתגעגע אליו, ומישהו שמתגעגע אליי... שמח לי שיש את הלהט הזה שאנחנו נפגשים, שאנחנו רואים אחד את השני אחרי כלכך הרבה זמן, אין הרגשה שמשתווה לזאת... שמח לי שהצבא זה לא דבר נצחי וזה ייגמר בסופו של דבר והלוואי שאנחנו נשאר יחד גם אחרי שהצבא ייגמר :) שמח לי כשאני חושבת עליו כי כל מחשבה עליו עם כל הקושי שבגעגוע מעלה חיוך... ושמח לי שיש את הפורום הזה, כיף לשפוך כאן את הלב.. 3>

happyhappyhappy

- קניתי ג'ינס חדש
וביליתי עם אחותי בקניון :] - המחזור התחיל ביום ראשון משמע, עד יום שישי הוא ייגמר :] ייאי ^^ - נכון הוא בשטח עד מחר... אבל דיברנו אתמול כמה פעמים ובטח כבר נדבר מחר - הצטלמתי בספונטניות ויצא דווקא חמוד אז שלחתי לו :] - יש בי אהבה והיא תנצח

חחח

טוב מנסה להיות אופטימית.. שבוע הבא אני נוסעת לטקס השבעה של החבר ואז הוא יוצא חמשוש

sapie

New member
כיף לי

למרות שהוא בצבא , אני מאוהבת לגמרי אני מרגישה שהאהבה שלנו שוברת שיאים כל סופש שאנחנו מתראים אני מרגישה שהקשר שלנו חזק יותר מהצבא הזה ואני שמחה שהתגברנו עליו כיף לי לדעת שהוא שם עם תמונה שלי בדיסקית שלו , שהוא אומר לי שהוא מדבר עם חברים שלו בשמירות עליי. כיף לי כל פעם מחדש לחשוב עליו ונפרס לי חיוך ענקי על הפנים ושהסופשים איתו זה הדבר הכי מדהים שקיים כיף לי להיות איתו ולאהוב אותו!

GrowingMadness

New member
אופטימיות ../images/Emo47.gif

[ד"א, יש פורומים שממש עושים שרשור חיובי כל שבוע... נראה לי שבתוך כל הגעגועים והבאסה אפשר לעשות כזה גם פה
] טוב, אז ~ החבר היה ברגילה. אכלנו במלא מסעדות, היינו באגמון החולה, בגן חיות, ראינו סרט, וגם סתם רבצנו בבית... אה, והיה לנו שנה וחצי ביום ראשון :) ~ הוא כנראה חוזר חמישי הבא D: כמה זמן כבר הוא לא יצא הביתה שבוע אחרי שבוע... שכחתי מה זה. ~ חברה טובה שלי חוזרת מהמכינה בסופשבוע הזה ואני כבר מתה לראות אותה
~ מחר שנה חדשה D: אממ זהו נראה לי ^^

למעלה