L i z a r d

New member
תנסה

לחפש "דרושים חולמים למשרה חלקית", ותשים לב החיפוש לתווך ארוך של זמן. חלומות שחוזרים על עצמם.... כנראה שזה בא לומר לך משהו.

deep ocean

New member
כולם כנסו לכאן ../images/Emo36.gif

בדיוק אתמול מצאתי את כל השרשורים של פינת השיפוט, ובקרוב אכניס אותם למאמר. אם היה לי זמן, הייתי עושה את כל הפינות, אבל אין לי זמן, אז אני מציעה שנעשה את זה לכל הפינות שיש בפורום. אתה מוכן לקחת על עצמך למשל את פינת החלימה? לכתוב בחיפוש המתקדם חלימה בשורת הנושא ולהעתיק את הלינקים למסמך WORD ואני אעשה מזה מאמר? מישהו מוכן לעשות את זה לפינות האחרות גם כן? בעזרת שיתוף פעולה ניצור קישורים לכל הפינות שהיו, ולכל השרשורים שלהם

deep ocean

New member
לכתוב בשורת נושא פעם אחת חלימה

ומזה למצוא את השרשורים, ופעם אחרת חולמים ומזה למצוא את השרשורים. פשוט לעשותא את זה באופן מסודר 1 לינק 2 לינק 3 לינק וכו´ וכו´ כאשר עושים חיפוש להרחיב את זמן החיפוש מ-08.2001 עד עכשיו
מצד שני, אולי L I Z A R D יעדיף למצוא את כל השרשורים של פינת החלימה. L I Z A R D? אני אעשה את פינת השיפוט כמו שרשמתי...

אולי יותר פשוט ../images/Emo36.gif

להכנס לאתר של הפורום - יש שם את כל הקישורים מהראשון ועד...אופס לא זוכרת (לא עדכנתי בזמן האחרון)
מקווה ששם תמצאו כמעטהכל אוהבת אני

אוקי הרגע העלתי את העידכון ../images/Emo142.gif

האחרון - זה עד מספר 22 באיזה שער חלימה אנחנו ?

rainbow too

New member
תודה

למה לא ידעתי על האתר עד עכשיו? יש עוד דברים שלא מספרים לי בבית הזה?

קישורי הפורום!!!

ריינבו, תסתכל בקישורי הפורום!!! א. זה נמצא שם במקום בולט + הסבר; ב. יש שם עוד המון דברים מעניינים!!!

wisdom16

New member
חלומות שחוזרים על עצמם...

בחלומות האלה יש משהו שבא ללמד אותך שיעור, אם לא למדת אותו החלום יחזור על עצמו שוב, הוא בא להדגיש לך משהו, נקודה שפיספסת... תנסה לחשוב קצת מה אתה רואה בחלום. על איזה פרטים אתה מתמקד, האם אתה נכנס לתוך בית, מהן ה התחושות שלך במקום בו אתה נמצא, את מי אתה פוגש וכו´...ספר לי על החלומות האלו ואני אנסה ביחד איתך לפרשם
יפעת

למעלה