היום...ב...סO

JeTfIrE

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo108.gifהיום...ב...סO

תחליטו על שעה ^^ הגיעונה לצ'אט TV :> 1)כי אני משועמם 2)כי אתם משועממים 3)כי יצאנו לחופש 4)כי אני צריך למלא עוד מספר D: 5)וכך הלאה (אני יודע,זה ממש לא מצחיק ._.'') קיצור...תגיעו לצ'אט TV ותקבעו שעה D: (אני אומרר עוד שעה ^^)

*מנצלת ת'שירשור*

חזרתי *___* סופסוף אני בבית שלי~ *מחבקת את המיטה שלי* כל הגוף שלי תפוס בגלל איזה מסלול של שש שעות והרגליים שלי מלאות בכחולים ;; ממפ... התגעגעתי לכולכם אבל~~ ^__^~

היה כיף~ 3: [ותודה~]

נורא נהניתי~ חוץ ממתי שנפלתי לתוך הנחל, על האבנים~ ;_; עם הmp שלי ;; הוא בסדר אבל~~ המים לא פגעו בו D= הברך שלי לא בסדר אבל~ יש לה כחול סגול כזה מכוער ;; כל הרגליים שלי פצועות וגם השרירים תפוסים XD~ אני הולכת ממש מצחיק בגלל זה~ ^__^~ וגם וגם... היה בישי בחדר אוכל~~ ^__^~ חיחיחיחי 3: בקיצור קיצורי, היה נורא כיף~ צחקתי המון ^-^

Envious

New member
בישים זה טוב !

ותמסרי לברך החלמה מהירה =[ רגע אז איפה הייתם בטיול ? (חח חשבתי לכתוב 'אילת' ונזכרתי שאת גרה שם ^^")

בהחלט ../images/Emo99.gif

והמ... היינו בגולן הקר ;[ קפאתי מקור~~! וגם... ביטלו לנו את הקיאקים בגלל הגשם ;;

עוד פעם מנצל"שת~ 3:

אני כזאת נצלנית ;[ ממפ~ יש לי כמה תמונות מהאנימהקון~ *מעלה לכאן* סליחה על האיכות המגעילה, זו המצלמה ><; [תמונה ראשונה- אני ובאקי~]

למעלה