ארמ =)

JeTfIrE

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo108.gifארמ =)

אפשר בבקשה טובה קטנה 3= אם אפשר, שמישהו יתרגם לי ליפנית את שני הדברים האלה =|(כאילו, לרשום אותם ביפנית
) 1)Senbonzakura Kageyoshi 2)tsumetai yume no naka kara kimi wo tooku tsuresaritakute dokomade yukeru ai wo shinjite ii basho made ובאנגלית(את קטע 2) From this icy dream I wanted to take you far away How far can I go Until I reach a place where I can believe in love
מראש ~~3>

GnomeBubble

New member
זה קצת בעיה

רומאג'י זאת לא יפנית, ולפעמים אי אפשר להבין בדיוק למה הכוונה ברומאג'י (במיוחד במשפט הראשון). המשפט השני זה נראה לי: 冷たい夢の中から君を遠く連れ去りたくて どこまで行ける愛を信じていい場所まで

0Pandemonium0

New member
לא חסרים שם כמה דברים?

הוא הרי ביקש "until I reach...where I can believe", אבל במשפט שלו אין את הפועל reach או את "יכול להאמין" (shinjirete), אלא את "מאמין" (shinjite). ולמה יש שם ii? אם תיקנת את זה בתעתיק שלך לקאנג'י אני מתנצל, אני פשוט לא מסוגל לקרוא עדיין את הקאנג'י האלה. וגם, מה זה tsuresaritakute?

furrball

New member
תשובה

連れ去る tsuresaru - להוביל 連れ去りたい - רוצה להוביל 連れ去りたくて - צורת TE של 連れ去りたい כפי שאני רואה: ii basho - מקום *מתאים* ai wo shinjite ii basho - מקום מתאים בשביל להאמין באהבה = מקום שבו אני יכול להאמין באהבה. פועל reach ממש לא נחוץ... "ללכת... עד..." זה בדיוק אותה המשמעות

furrball

New member
במחשבה שנייה

כי תהיתי למה יש צורת TE ב-ai wo shinjite ii basho עכשיו אני חושב שזה ביטוי מצורת "TE (MO) II-" (מקום שבו אפשר להאמין) כמו ב- "?suwatte mo ii desu ka" - "אפשר לשבת?"

GnomeBubble

New member
אני בסך הכל שכתבתי

את הרומאג'י בקאנג'י. לא תרגמתי את האנגלית ליפנית - שיערתי שזה התרגום של הרומאג'י לאנגלית

למעלה