שרשור לילה טוב

g u r a

New member
../images/Emo119.gifשרשור לילה טוב

מייבי- מה שלומך הלילה?

maybesure

New member
היי גורה

עוד לא ממש משופר. עכשיו גם צד שמאל של הפנים נפוח, אבל בימין ירדה קצת נפיחות. הכאבים מתגברים, ובנוסף מצאו לי היום דלקת בדרכי השתן שמריצה אותי כל רגע, וגם צורבת. אני במינוס מינוס מינוס ויטמין בי 12, והתחלתי טיפול בזריקות. עכשיו כבר יודעים שהנפילה נגרמה בגלל החסר הזה, אבל שוללים עוד דברים-אני עשיתי מנוי לקופ"ח, עד שימאס להם לראות אותי שם. היום יצאתי משם עם ערמת ניירת שלא הייתה מביישת ארכיון הסטורי. יש לי חופש מחלה עד יום ראשון, ואני עוד לא רואה שיפור. אוף! סליחה על הקיטורים..

g u r a

New member
../images/Emo24.gifלמה את מתנצלת?

אם לא היה מעניין אותי מה שלומך...לא הייתי שואלת.
הפחדת אותי כהוגן..גם אני אמורה לקבל זריקות בגלל חוסר היסטרי ב-B12 עשיתי אולי 3..אין לי חשק לסבול..הזריקה כואבת..וגם אחרי! שאני ארוץ לעשות? טוב ביום ראשון! מבטיחה.
מייבי- אל תהיי גיבורה. אם תראי שביום שישי את עדיין לא מרגישה טוב..תאריכי את חופשת המחלה. ליל מנוחה

maybesure

New member
בוקר אור

לקחתי את העצה שלך. כנראה מחר באמת אתייצב שם. הבוקר קמתי שוב עם חולשה ואין לי מושג אם הסיבה זה הויטמינים החסרים או הדלקת.. אבל ממליצה לטפל במחסור הויטמינים. לא יודעת מה הערכים אצלך-אצלי היה 72, וזה נחשב שהגוף ריק. ממש לא חוקי.. הבוקר תגיע המנקה, אשה מקסימה! אני עוד מעט אתארגן לצאת, כנראה אהיה אצל הורי. הבן גם מרגיש חולשות ובחילות ולי אין יכולת לקחת אותו למרפאה
אז נלך לנוח אצל ההורים שלי בבית ונחזור לבית נקי ומסודר. ואמא שלי תפנק אותנו בארוחת צהרים. בוקר מואר וקל לכולם!

lulit

New member
אויש.. ה - B12 הזה..

כמעט כל מי שאני מכירה סובלת ממחסור בויטמין הזה. האמת היא שאת שברת את השיא שלי. לי היה בסביסות ה - 90 וקצת בפעם האחרונה שבדקו. תרגישי טוב, תנוחי ותשתי הרבה הרבה מיץ חמוציות!

g u r a

New member
הסתכלתי בבדיקות שלי..

היה לי 173. ולפי הוראת הרופא- 10 זריקות....

maybesure

New member
עדכונים:

בסוף נאלצתי לבלות גם את היום בקופ"ח, זה כבר היום רביעי שלי שאני מבלה בין רופאים. התפתחה לי פריחה אלרגית וקבעו שזה אלרגיה לאנטיטטנוס וזה נדיר מאוד. בנוסף הדלקת שלי החמירה וקיבלתי תיגבור אנטיביוטי, וכל הסיפור הזה-התחיל בנפילה, ואני לא רואה את הסוף. קבעתי תור גם לבן למחר לרופאת ילדים, האישלי יקח אותו לראות למה יש לו בחילות , ולבקש גם בשבילו בדיקת ויטמין בי 12 ואולי גם כלליות. הרופא שבדק לי את האלרגיה אסר עלי ללכת לעבודה ביום ראשון-ואני צריכה להתייצב אצלו לביקורת
בבוקר, ובערב תור לרופא נשים. וזה פשוט לא נגמר. אני לא חושבת שקרה לי אי פעם בחיים שראיתי כל כך הרבה רופאים בזמן כל כך קצר. והיום נאמר לי גם שחייבים למלא תביעת תאונת עבודה לביטוח לאומי, עוד בירוקרטיה מעצבנת כבר הורדתי את הטפסים מהאינטרנט, לפחות בזה הם יעילים. עכשיו אני מקנאה בכם על מחר! כל כך הייתי רוצה להיות שם איתכם, אופטימית ומחייכת ומחבקת, ושמחה.. מקווה שבשבוע הבא תהיה איזו הקלה ואשמע יותר אופטימית. ומבקשת מכל מי שהבי 12 שלה נמוך: אל תזניחו. אני לא מעלה תמונות של התאונה המיותרת הזו לפורום כי הן באמת קשות לצפיה, אבל מבטיחה לכם שאם הייתם רןאים את התוצאה בתמונות, שזה רק חלק מהסבל, לא הייתם מזניחים. התמונות מיועדות לצורך התביעה. שולחת לכולם חיבוקים, ואיחולים שרק תהיו בריאים! ותשמרו עליכם.

Miss פטל

New member
וואי..מסכנה

שולחת לך המון
מקווה שתחלימי בקרוב!!! מזה הויטמין B 12 הזה? על מה הוא אחראי? למה גורם המחסור בו?

lulit

New member
היי מייבי, מתנצלת מראש על השאלה

אבל לא הבנתי מה הקשר בין הויטמין לנפילה? התעלפת? קיבלת חלושס? מה בדיוק קרה שם? תאכלי הרבה שקדים, טחינה, חלבה, כבד (לא הרבה כי זה לא בריא), בשר אדום. בקשר לדלקת - קני כדורי חמוציות ומיץ חמוציות. אני סבלתי כרונית מהזוועות הללו, ומאז שהתחלתי עם החמוציות, לא חזרו הדלקות. היום אני משתדלת כוס מיץ פעם - פעמיים בשבוע, וזה עדין מחזיק. ממליצה בחום - זה גם טעים!

maybesure

New member
עכשיו בדיוק

אני מתחילה את עבודת המאסטר שלי על ויטמין בי 12.. בהחלט, חוסרים ברמות כאלו גורמים לחולשות, לכאבי ראש, לעייפות מתמדת (דווקא זה לא היה לי-יחסית הייתי די היפר), סחרחורות. אצלי התבטא בעיקר בבחילות בבוקר, ובמהלך היום הן היו נעלמות. מדי פעם היו כמו בלקאאוטים אבל חשבתי שזה בגלל העבודה במקום לא הכי מאוורר. הבלקאאוט של יום שני בבוקר קרה לי דווקא בחצר, במקום שיש בו מלא אויר צח, בשעת בוקר נעימה. הרבה מהנפילה אני לא זוכרת, אפילו שלא התעלפתי. זה לא שהזנחתי את העניין-פשוט לא הייתי מודעת כי אני מגיעה לקופ"ח רק בשביל הילדים או במצבי מחלות שלי לעיתים רחוקות, שבמצבים כאלו לא עושים בדיקות כלליות. וככה זה היה שנים, פשוט לא הגעתי לבקש בדיקות כלליות. אני צמחונית, ודווקא הברזל ממש ממש גבוה, אז לא חשדתי שיכולים להיות חוסרים אחרים. כרגע תזונה לא יכולה לעזור הרבה, אם כי בעתיד אצטרך להקפיד. עכשיו רק זריקות ישלימו אולי את החוסר. לגבי הדלקת-ממש המון המון תודה! לא ידעתי על קיומם של הכדורים, אני אעזר בהם בהחלט! וכן במיץ, ושותה גם תה שמכיל חמוציות.

g u r a

New member
../images/Emo8.gif מייבי..זה השרשור של אתמול..

טוף...נכנסתי רק לאחל לך לילה טוב. מקווה שמחר תרגישי יותר טוב. נשיקות וחיבוקים ...והרבה כוח ממני אליך

g u r a

New member
../images/Emo10.gif כל כך עצוב לשמוע

שולחת לך מיליון
וחיבוקים
מקווה שתחזרי לעצמך במהרה, ותרגישי טוב. חושבת עליך המון.

eרון

New member
מייבי תרגישי טוב

הדבר היחיד שאני יכולה לומר ואולי בכך לעזור זה שתקחי כדורים של חמוציות, קונים את זה בסופר פארם וזה מעלים את הדלקת, זה הרבה יותר חזק מלשתות מיצים למיניהם, והוכח מדעית שזה עוזר. תרגישי טוב, שרון

ויש כאלו שמשולבים בפרוביוטיקה

מעולה גם לטיפול בדלקת וגם לחידוש הפלורה שהאנטיביוטיקה הורסת.

maybesure

New member
שוב תודה על הטיפים!

תמיד טוב ללמוד משהו חדש לפני שנרדמים! בלעדי העידודים של הפורום-אפילו לא הייתי יודעת על קיומם של אלו. מחר אנסה להשיג לי בבית המרקחת תודה !!!

אני כל כך מסכימה עם מוסר ההשכל שלך

אני רואה מסביבי הרבה שמזלזלות. אני עושה מעקב קבוע אחרי בלוטת התריס שפעם השתוללה לי ובאותה הזדמנות בודקת הכל. שווה לדעת שהכל בסדר ולטפל אם לא בסדר.

lili81

New member
אני גם

אני גם אנמית נוראית שממש מזניחה את הטיפול שלי.. אני אמורה להיות במעקב וכבר שנה שלא הייתי בקופח שונאת לחכות בתור.. בנתיים החוסר סידן וברזל משתוללים להם.. והיתחילו לי שחורים מתחת לעניים מחוסר דם.. אולי בעיקבות השירשור הזה אני בכל זא אלך לעשות בדיקות מקיפות.. כי אם ארצה להביא בייבי קטן תיהיה לי ממש בעיה .. אוהבת לילי

maybesure

New member
כן!

חובה! כי לגוף אין חלקי חילוף! ואם את כבר מודעת לבעיה נשאר רק להקפיד לטפל בה. אצלי זה קרה מחוסר ידיעה, אבל מרגע שאני יודעת-אין בכוונתי להזניח. חיבוקים וחיזוקים! שמרי על עצמך

למעלה