סקר

daveScorpions

New member
../images/Emo119.gif סקר

האם אתם נוהגים לצאת מהבית ולהסתובב סתם לבד, או שאתם חייבים "סיבה" או יעד בשביל להסתובב לבד?
האם אתה שותים כשאתם קמים בבוקר? מה?
איך אתם עונים לטלפון?
למה תתחפשו בפורים הקרוב?
למה התחפשתם בפורים שעבר?
לו נתבקשת ברגע זה לשנות את הניק שלך, מה היה הניק החדש ולמה?
האם מתחתם אדם כלשהוא באחד באפריל האחרון? איך?
איך אתם חוגגים ימי הולדת?
איך חגגתם את יום ההולדת האחרון?
האם אתם תומכים בועדת דוברת?
האם יש לכם חברים הומואים/לסביות?
ממה אתם פוחדים?
באיזה ספורט אתם עוסקים, אם בכלל?
האם אי-פעם עישנת?
התנשקת עם בן המין השני?
התנשקת עם בני מינך?
היית במצב כפית?
לבשת חוטיני?
לבשת בוקסר?
מה את/ה לובש/ת כרגע?
בוקסר או תחתונים?
יש לך כרטיס תלמיד?
ספר אחרון שקראת?
באיזו שעה התעוררת היום?

../images/Emo151.gif

האם אתם נוהגים לצאת מהבית ולהסתובב סתם לבד, או שאתם חייבים "סיבה" או יעד בשביל להסתובב לבד? לא ממש האם אתה שותים כשאתם קמים בבוקר? מה? ממ קפה/תה /קולה איך אתם עונים לטלפון? כן/הלו למה תתחפשו בפורים הקרוב?לא אתחפש למה התחפשתם בפורים שעבר?ממ לא התחפשתי לו נתבקשת ברגע זה לשנות את הניק שלך, מה היה הניק החדש ולמה? ממ לא מוצאת כי ככה האם מתחתם אדם כלשהוא באחד באפריל האחרון? איך?נופ איך אתם חוגגים ימי הולדת?חברים איך חגגתם את יום ההולדת האחרון? חברים והופעה =] האם אתם תומכים בועדת דוברת?לא האם יש לכם חברים הומואים/לסביות?ממ כן ממה אתם פוחדים?עניתי על זה אלף פעם כבר באיזה ספורט אתם עוסקים, אם בכלל?לא עוסקת האם אי-פעם עישנת? למה הכוונה? סיגריות כן התנשקת עם בן המין השני?לא התנשקת עם בני מינך?כן היית במצב כפית?כן לבשת חוטיני?לא לבשת בוקסר?כן מה את/ה לובש/ת כרגע?מכנס וססוצ'ר בוקסר או תחתונים?בוקסר תחתון שכזה יש לך כרטיס תלמיד?כן ספר אחרון שקראת?בעל זבוב..אני קוראת חח באיזו שעה התעוררת היום?7 וחצי משו כזה =]

MikeY fReAk

New member
הוריי.^^../images/Emo79.gif

האם אתם נוהגים לצאת מהבית ולהסתובב סתם לבד, או שאתם חייבים "סיבה" או יעד בשביל להסתובב לבד? אממ, חוץ מלצאת לצלם לא ממש האם אתה שותים כשאתם קמים בבוקר? כלום איך אתם עונים לטלפון? "הלו"P: למה תתחפשו בפורים הקרוב? כנראה, שטן. אבל שטן פקצתי, עם מכנסי פאקצה בצבע אדום [מרשרשות
]. וגם, אני אמצא לי חולצה שחורה יפה או משהו. אני רוצה שכתוב עליה דויל, אבל אם אני לא אמצא-לאנורא. את כל הקלשון-קרניים-זנב כבר יש לי למה התחפשתם בפורים שעבר? כלום:\ פורים שעבר היה מעפן. לו נתבקשת ברגע זה לשנות את הניק שלך, מה היה הניק החדש ולמה? כלום;[ האם מתחתם אדם כלשהוא באחד באפריל האחרון? איך? אני גרועה בלמתוח אנשים..וגם קל לעבוד עלי:p איך אתם חוגגים ימי הולדת? מסעדה עם המשפחה איך חגגתם את יום ההולדת האחרון? מסעדה עם המשפחה. אפילו המלצרית נתנה לנו כדורי גלידה עם זיקוקים כאלה..^^ האם אתם תומכים בועדת דוברת? לא התעמקתי בזה, אבל כבר עכשיו יש לי 38 שעות שבועיות ואני רק בכיתה ח, אם יבטלו לי את יום שישי זה יהיה זוועתי ביותר.. האם יש לכם חברים הומואים/לסביות? היע ממה אתם פוחדים? מוות, ג'וקים, קקי של ג'וקים[כן, יש כזה דבר:\], שאני לא אוכל לכתוב יותר באיזה ספורט אתם עוסקים, אם בכלל? אני סתם עושה הליכות מידי פעם.. האם אי-פעם עישנת? לא התנשקת עם בן המין השני?לא התנשקת עם בני מינך?לא היית במצב כפית?נמ;[ לבשת חוטיני?לא לבשת בוקסר?לא מה את/ה לובש/ת כרגע? :| בוקסר או תחתונים? :O יש לך כרטיס תלמיד? לא ספר אחרון שקראת? אממ אממ אני עכשיו קוראת את "מר אל, כאן אנה"..הספר האחרון שסיימתי לקרוא אני חושבת זה ילדת הגבעות...יש לי עוד את ראש חץ לקרוא:| באיזו שעה התעוררת היום? התעוררתי התעוררתי? 09:34

daveScorpions

New member
../images/Emo9.gif

האם אתם נוהגים לצאת מהבית ולהסתובב סתם לבד, או שאתם חייבים "סיבה" או יעד בשביל להסתובב לבד? לא צריך סיבה ממש
האם אתה שותים כשאתם קמים בבוקר? מה? מים
איך אתם עונים לטלפון? הלו
למה תתחפשו בפורים הקרוב? אין לי רעיון
למה התחפשתם בפורים שעבר? אמממ אתם לא רוצים לדעת
לו נתבקשת ברגע זה לשנות את הניק שלך, מה היה הניק החדש ולמה? לא הייתי משנה אותו
אולי ל Scorpions.
האם מתחתם אדם כלשהוא באחד באפריל האחרון? איך? נופ
איך אתם חוגגים ימי הולדת? משפחה באה ומתנחלת ואחרי זה יוצא עם חברים
איך חגגתם את יום ההולדת האחרון? משפחה - מסעדה ואחרי זה הופעה של כנסיית השכל
האם אתם תומכים בועדת דוברת? לא ממש
האם יש לכם חברים הומואים/לסביות? דה
ממה אתם פוחדים? מהרבה דברים אני משאר
באיזה ספורט אתם עוסקים, אם בכלל? סנוקר
האם אי-פעם עישנת? דה
התנשקת עם בן המין השני? דה.
התנשקת עם בני מינך? זה היה ניקור
היית במצב כפית? יאפ
לבשת חוטיני?
לבשת בוקסר? יאפ
מה את/ה לובש/ת כרגע? סוודר, מכנסי טרנינג
בוקסר או תחתונים? בוקסר
יש לך כרטיס תלמיד? אני כבר לא תלמיד
ספר אחרון שקראת? וואו זה היה ממזמן
באיזו שעה התעוררת היום? 15:30

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| אני ../images/Emo122.gif

האם אתם נוהגים לצאת מהבית ולהסתובב סתם לבד, או שאתם חייבים "סיבה" או יעד בשביל להסתובב לבד? אני חייבת סיבה P: האם אתה שותים כשאתם קמים בבוקר? מה? כה. אני חייבת נס קפה על הבוקר, אם לא אז אני לא מתפקדת
איך אתם עונים לטלפון? "הלו?" למה תתחפשו בפורים הקרוב? לגותית בשימלה אדומה ו-2 צמות [השפעה של ד"ר קספר
] למה התחפשתם בפורים שעבר? לשטן
לו נתבקשת ברגע זה לשנות את הניק שלך, מה היה הניק החדש ולמה? קספרית... קשה לנחש למה?
האם מתחתם אדם כלשהוא באחד באפריל האחרון? איך? לא ממה שזכור לי
איך אתם חוגגים ימי הולדת? מזמינה חברים הבייתה, רואים סרט, צוחקים וזוללים :] איך חגגתם את יום ההולדת האחרון? הזמנתי חברים הבייתה, בהתחלה הייתה קצת מוזיקה [קנו לי דיסקים של ד"ר קספר אז השמעתי לכולם
] ובאותו זמן זללנו קצת ואז ראיתי אקס מן
ואכלנו ארטיקים :] האם אתם תומכים בועדת דוברת?
האם יש לכם חברים הומואים/לסביות? כה ממה אתם פוחדים? מהפחד באיזה ספורט אתם עוסקים, אם בכלל? שינה :] האם אי-פעם עישנת? לא התנשקת עם בן המין השני? לא התנשקת עם בני מינך? לא היית במצב כפית? כה חחחחחחחחחחחחח המון פעמים P: לבשת חוטיני? לא לבשת בוקסר? לא מה את/ה לובש/ת כרגע? פיג'מה ו... לבנים
בוקסר או תחתונים? תחתונים יש לך כרטיס תלמיד? לא ספר אחרון שקראת? הארי פוטר ואבן החכמים [באנגלית
] באיזו שעה התעוררת היום? 7:05 היה לי יום שדה

jinjer trip

New member
טוף עכשיו אני

האם אתם נוהגים לצאת מהבית ולהסתובב סתם לבד, או שאתם חייבים "סיבה" או יעד בשביל להסתובב לבד?צריכה סיבה! האם אתה שותים כשאתם קמים בבוקר? מה? חייבת חייבת לא כוס אלא "דלי" של נס קפה איך אתם עונים לטלפון?"הלו" למה תתחפשו בפורים הקרוב? אולי לתות... לא בטוח.. יש לכם רעיון?! למה התחפשתם בפורים שעבר? פורים שעבר הייתי בילבי(יש לי פיאה טיבעית על הראש) לו נתבקשת ברגע זה לשנות את הניק שלך, מה היה הניק החדש ולמה? ג'ינג'ולה מעבולה.. כי זה היה הניק שלי פעם והוא חמוד. האם מתחתם אדם כלשהוא באחד באפריל האחרון? איך? לא.. שונאת את זה איך אתם חוגגים ימי הולדת? באים אלי, ואחרי זה מועדון או משהו ואם יש מזל אז כולם יוצאים להופעה מפוצצת ככה:] איך חגגתם את יום ההולדת האחרון? אממ באו אלי חברים ויום שישי היינו כולם בסיטי הול והיו כמובן הכנסייה ויורם השאיר לי מפרט והוא ורן נתנו לי לשתות את הבירה שלהם:) האם אתם תומכים בועדת דוברת?לא ממש.. ולמען האמת לא כזה אכפת לי, כי שנה הבאה אני על מדים ירוקים. האם יש לכם חברים הומואים/לסביות?יש ממה אתם פוחדים?מנחשים, עקרבים (ומעוד דברים אבל עזבו אתם תחשבו שאני נפגרת) באיזה ספורט אתם עוסקים, אם בכלל? מכון כושר קבוע והליכות האם אי-פעם עישנת?כן התנשקת עם בן המין השני? כן התנשקת עם בני מינך? לא! היית במצב כפית? בטח, הכי כיף לבשת חוטיני? כן לבשת בוקסר? בטח מה את/ה לובש/ת כרגע?ג'ינס בהיר וחולצה משובצת סגולה בוקסר או תחתונים? תחתונים יש לך כרטיס תלמיד? לא ספר אחרון שקראת?ספר על תרבות יפן באיזו שעה התעוררת היום? 8 אפס אפס! :]

פיי לא הייתי פה כמה ימים...../images/Emo13.gif

האם אתם נוהגים לצאת מהבית ולהסתובב סתם לבד, או שאתם חייבים "סיבה" או יעד בשביל להסתובב לבד? חייבת סיבה האם אתה שותים כשאתם קמים בבוקר? מה?ברור נס קפה-ח-ו-ב-ה! איך אתם עונים לטלפון? כן או הלו למה תתחפשו בפורים הקרוב?חתולה
למה התחפשתם בפורים שעבר?לא התחפשתי לו נתבקשת ברגע זה לשנות את הניק שלך, מה היה הניק החדש ולמה? אממ הייתי רוצה לשנות אותו..אבל אין לי רעיון לניק אחר
האם מתחתם אדם כלשהוא באחד באפריל האחרון? איך?חחח כןן סיפתי לחבר שלי שיש מצב שאני בהריון..אך מסכן אם הייתם רואים את הפרצוף שלוו
איך אתם חוגגים ימי הולדת? יוצאת עם חברות איך חגגתם את יום ההולדת האחרון? יצאתי עם חברות למסעדה בטבריה מול הכנרת האם אתם תומכים בועדת דוברת? ממש ל-א! האם יש לכם חברים הומואים/לסביות?אממ..לא.. ממה אתם פוחדים? כלבים, חושך,ים באיזה ספורט אתם עוסקים, אם בכלל?לא עוסקת בספורט בכלל.. האם אי-פעם עישנת? יאפ
התנשקת עם בן המין השני?ברור... התנשקת עם בני מינך?כן באמת או חובה
היית במצב כפית?יאפ לבשת חוטיני?יאפ לבשת בוקסר?יאפ מה את/ה לובש/ת כרגע?טרנינג שחור כזה... בוקסר או תחתונים?תחתונים יש לך כרטיס תלמיד?לא ספר אחרון שקראת?"קשר גורדי"
באיזו שעה התעוררת היום?7:15

cowgirl Ms

New member
אני ^_________^

האם אתם נוהגים לצאת מהבית ולהסתובב סתם לבד, או שאתם חייבים "סיבה" או יעד בשביל להסתובב לבד? לא חייבת יעד וסיבה, אבל בפ"ת זה שואה להסתובב בשביל הכיף. ברעננה כמעט כל לילה הייתי מסתובבת...
האם אתה שותים כשאתם קמים בבוקר? מה? חייבת את קפה הבוקר שלי
.
איך אתם עונים לטלפון? הלו?
למה תתחפשו בפורים הקרוב? קלאודיה מראיון עם הערפד.
למה התחפשתם בפורים שעבר? קיקיו סאמא ^^
לו נתבקשת ברגע זה לשנות את הניק שלך, מה היה הניק החדש ולמה? אני חושבת שkikyo. כי ככה.
האם מתחתם אדם כלשהוא באחד באפריל האחרון? איך? לא.. אני גרועה ברמות בדרים כאלה...
איך אתם חוגגים ימי הולדת? חברים בבית.
איך חגגתם את יום ההולדת האחרון? הרבה חברים בבית.
האם אתם תומכים בועדת דוברת? לא ממש מזיז לי
.
האם יש לכם חברים הומואים/לסביות? מה פתאום! איכס, לסביות והומואים!
ממה אתם פוחדים? :X
באיזה ספורט אתם עוסקים, אם בכלל? ריכבה על סוסים. במיוחד על אחד שמן שעונה לשם נסיך האופל *_* (טוב, לא. קוראים לו תות, אבל אני מתעקשת לקרוא לו נסיך אופל ><)
האם אי-פעם עישנת? יאפ.
התנשקת עם בן המין השני? כן.
התנשקת עם בני מינך? איכס, תועבה.
היית במצב כפית? חצי מהחיים שלי.
לבשת חוטיני? כן >_>
לבשת בוקסר? כן ^^. מה את/ה לובש/ת כרגע? ג'ינס שחור וחולצה עם שרוולים ארוכים שחורה.
בוקסר או תחתונים? תחתונים.
יש לך כרטיס תלמיד? אהההה.... לא יודעת. ספר אחרון שקראת? לעולם-לא-עולם. בן זונה
. באיזו שעה התעוררת היום? 7:00. ^^

../images/Emo110.gifנממ

האם אתם נוהגים לצאת מהבית ולהסתובב סתם לבד, או שאתם חייבים "סיבה" או יעד בשביל להסתובב לבד?כן, יש את הפעמים האלא.. האם אתה שותים כשאתם קמים בבוקר? מה?כן, שוקו איך אתם עונים לטלפון? הלו? למה תתחפשו בפורים הקרוב?לא יודעתת אני אהיה במשלחת של פולין! למה התחפשתם בפורים שעבר?סופר וומן:) לו נתבקשת ברגע זה לשנות את הניק שלך, מה היה הניק החדש ולמה?סופר פינגווין כי זה דומה לפינגווין בהכחשה:) האם מתחתם אדם כלשהוא באחד באפריל האחרון? איך?לא זוכרת:S איך אתם חוגגים ימי הולדת?באים אלי חברים הביתה ואז חלקם נשארים לישון.. איך חגגתם את יום ההולדת האחרון?בדיוק כמו שכתבתי למעלה האם אתם תומכים בועדת דוברת?לאא האם יש לכם חברים הומואים/לסביות? לא ממה אתם פוחדים? באיזה ספורט אתם עוסקים, אם בכלל?אם בכלל^_~ האם אי-פעם עישנת? לא התנשקת עם בן המין השני?לא התנשקת עם בני מינך?כן היית במצב כפית?כן לבשת חוטיני?כן לבשת בוקסר?כן מה את/ה לובש/ת כרגע?ג'ינס וסווטשרט בוקסר או תחתונים?בוקסר יש לך כרטיס תלמיד?כן אבל איבדתי אותווווו ספר אחרון שקראת?מדריך הטרמפיסט בגלקסיה באיזו שעה התעוררת היום?7:05

ממממ...גמאני

האם אתם נוהגים לצאת מהבית ולהסתובב סתם לבד, או שאתם חייבים "סיבה" או יעד בשביל להסתובב לבד? בטח... די הרבה אפילו... יש המון מקום להסתובב במושב שלנו, כל מיני שדות ומטעים שאפשר להסתובב בהם ולנשום קצת אוויר צתח (או סיגריה טובה) ולהרגע בנחת ובשקט. האם אתה שותים כשאתם קמים בבוקר? מה? כן.... חלב עם כריות איך אתם עונים לטלפון? הלו למה תתחפשו בפורים הקרוב? אין מושג... רעיונות יתקבלו בברכה למה התחפשתם בפורים שעבר? פיטר פן סטלן... איזה יופי זה היה לו נתבקשת ברגע זה לשנות את הניק שלך, מה היה הניק החדש ולמה? guinness כי זו הבירה הכי טובה האם מתחתם אדם כלשהוא באחד באפריל האחרון? איך? לא זוכר... איך אתם חוגגים ימי הולדת? ממ...בכל מיני צורות איך חגגתם את יום ההולדת האחרון? מסיבת השתכרות המונית.. 80 איש כולם שיכורים מסטולים על הריצפה משתוללים האם אתם תומכים בועדת דוברת? חלק כן וחלק לא, אבל לא ממש אכפת לי כי השנה אני מסיים ללמוד האם יש לכם חברים הומואים/לסביות? כן.. חבר הומו ושתי ידידות לסביות ממה אתם פוחדים? עכבישים, סולמות באיזה ספורט אתם עוסקים, אם בכלל? כדורסל האם אי-פעם עישנת? ברור... התנשקת עם בן המין השני? כן..די הרבה אפילו התנשקת עם בני מינך? לא יצא לי עדיין... אולי כשהייתי שיכור מת, אבל אני לא זוכר היית במצב כפית? ברור... כמעט כל יום לבשת חוטיני? לאאאאאאאאאאא לבשת בוקסר? רקקקקקקקקק בוקסר מה את/ה לובש/ת כרגע? בוקסר וטרנינג בוקסר או תחתונים? רקקקקקקקקקק בוקסררררר יש לך כרטיס תלמיד? נאבד לי... לא נורא ספר אחרון שקראת? "מלאכים ושדים" של דן בראון באיזו שעה התעוררת היום? רבע לשבע

../images/Emo107.gif../images/Emo108.gif

האם אתם נוהגים לצאת מהבית ולהסתובב סתם לבד, או שאתם חייבים "סיבה" או יעד בשביל להסתובב לבד? בטח שאפשר סתם להסתובב, במיוחד בזכרון...אוויר נקי דשא שבילים האם אתה שותים כשאתם קמים בבוקר? מה? בטח , שוקו בשקית שליטה
איך אתם עונים לטלפון? הלו למה תתחפשו בפורים הקרוב? למוגלי ye למה התחפשתם בפורים שעבר? לאביב גפן לו נתבקשת ברגע זה לשנות את הניק שלך, מה היה הניק החדש ולמה? חוסה ...כי זה הניק שלי בחיים האם מתחתם אדם כלשהוא באחד באפריל האחרון? איך? לא אבל מתחו אותי מתיחה מאוד לא יפה, ואני לא אסלח על זה בחיים. אמרו לי שחברה טובה שלי מאי מתה.... איך אתם חוגגים ימי הולדת? כמו כולם עוגה וזה... איך חגגתם את יום ההולדת האחרון? עוגה+ניצנים האם אתם תומכים בועדת דוברת? לא אכפת לי האם יש לכם חברים הומואים/לסביות? כן למה לא ממה אתם פוחדים? חושך באיזה ספורט אתם עוסקים, אם בכלל? לא עוסקת האם אי-פעם עישנת? כן התנשקת עם בן המין השני? כן התנשקת עם בני מינך? כן היית במצב כפית? לא יודעת לבשת חוטיני? כן לבשת בוקסר? כן מה את/ה לובש/ת כרגע? טרנינג בוקסר או תחתונים? תחתונים יש לך כרטיס תלמיד? אה? ספר אחרון שקראת? זו לא המסיבה שלך באיזו שעה התעוררת היום? עשר וחצי

Eloola

New member
../images/Emo9.gif

האם אתם נוהגים לצאת מהבית ולהסתובב סתם לבד, או שאתם חייבים "סיבה" או יעד בשביל להסתובב לבד? יוצאת הרבה לנקות את הראש.. האם אתה שותים כשאתם קמים בבוקר? מה? לא. איך אתם עונים לטלפון? הלו למה תתחפשו בפורים הקרוב? לא אתחפש למה התחפשתם בפורים שעבר? מיני מאוס [אל תשאלו...] לו נתבקשת ברגע זה לשנות את הניק שלך, מה היה הניק החדש ולמה? ella leibe guy, זה אומר 'אלה אוהבת את גיא' בגרמנית. למה? כי אלה אוהבת את גיא
האם מתחתם אדם כלשהוא באחד באפריל האחרון? איך? המון.. לא זוכרת כבר.. איך אתם חוגגים ימי הולדת? במבה ודיסקמן. איך חגגתם את יום ההולדת האחרון? חברות ילדות מטורפות הפתיעו. האם אתם תומכים בועדת דוברת? הא..? האם יש לכם חברים הומואים/לסביות? אכן ממה אתם פוחדים? ג'וקים ופסיכוערסים כמו ברק מהכיתה שלי. באיזה ספורט אתם עוסקים, אם בכלל? לא. האם אי-פעם עישנת? לא. התנשקת עם בן המין השני? לא.. התנשקת עם בני מינך? לא היית במצב כפית? דטס מי. לבשת חוטיני? לא לבשת בוקסר? כמובן =] מה את/ה לובש/ת כרגע? חולצה שחורה מכנס שחור צעיף כחול.[תחתון לבן חזייה לבנה
] בוקסר או תחתונים? תחתונים יש לך כרטיס תלמיד? לא ספר אחרון שקראת? לא זוכרת באיזו שעה התעוררת היום? 6:45 פיווו... אהה וכן- Ella Leibe Guy.

Y u k k i

New member
מריאנה תחזרי לעולם החיים ;;

האם אתם נוהגים לצאת מהבית ולהסתובב סתם לבד, או שאתם חייבים "סיבה" או יעד בשביל להסתובב לבד? כן, במיוחד אחרי שנתנו לי אוטו.... לנסוע לחוף הים של המושב ליד ופשוט לבהות בים היפה.. או לצאת ברגל (רק שאני לא כלכך אוהבת להסתובב בעיר שלי). אבל להסתובב לבד.. - אני אוהבת להסתובב עם מישהו. לא אוהבת לבד. האם אתה שותים כשאתם קמים בבוקר? תמיד. מה? קפה, בדרך כלל. תמיד משהו חם (גם בקיץ בשיא החום) איך אתם עונים לטלפון? באיזושהי מתיחה או ירידה. רק כשזה מספר לא-מזוהה אני מקפידה על "הלו" >> למה תתחפשו בפורים הקרוב? משהו משהו ^__________^ למה התחפשתם בפורים שעבר? לנסיכה!! המכושפת, אנת'י. וחברה שלי התחפשה לנסיך :* לו נתבקשת ברגע זה לשנות את הניק שלך, מה היה הניק החדש ולמה? Cheshire cat, ולמה - כי זו דמות.. שאני כל כך מזדהה איתה!! וגם משלב את הדבר שאני תמיד שמה דגש עליו (מאז שהכרתי את דואו) - החיוך!! המיוחד. האם מתחתם אדם כלשהוא באחד באפריל האחרון? איך? החיים מתחו אותי ;; ב-1 באפריל הייתי צריכה לעשות מבחן פסיכומטרי (דחוף, שבתוצאות שלו הייתה מותנת היכולת שלי להמשיך בתואר פסיכולוגיה שהתחלתי לעשות), ולראשונה באיזה 10 שנים אחרונות לקיתי במחלה שכבלה אותי למיטה עם חום 40 איך אתם חוגגים ימי הולדת? איך שיוצא איך חגגתם את יום ההולדת האחרון? ..יום לפני מבחן מפוצץ בפסיכולוגיה? עם ספר של 600 עמודים ביד האם אתם תומכים בועדת דוברת? ..מה זה ועדת דוברת..? האם יש לכם חברים הומואים/לסביות? ידידים הומואים. (אה, יש לי גם יזיז הומו :X ) ממה אתם פוחדים? מה, ככה לפתוח את הקלפים שלי..? באיזה ספורט אתם עוסקים, אם בכלל? :X האם אי-פעם עישנת? קצת >> התנשקת עם בן המין השני? >_> התנשקת עם בני מינך? <_< היית במצב כפית? D = כפית, מזלג, סכין, צ'ופסטיק, הכל!! לבשת חוטיני? רק אחרי שהביאו לי אחד במתנה :X לבשת בוקסר? אם הייה לי זין, הייתי שוקלת.. מה את/ה לובש/ת כרגע? בנדנה על השיער בוקסר או תחתונים? זה המשך לשאלה הקודמת..? יש לך כרטיס תלמיד? כרטיס תלמיד, כרטיס סטודנט, כרטיס עבודה, כרטיס רישיון לרכב, חחחחחח.. נרתיק תעודת-הזהות שלי כל כך כבד שהטסטר כשלקח אותו שאל אם אני מחזיקה בו חומר נפץ >> ספר אחרון שקראת? מאמרים בפסיכולוגיה נחשב? ;; באיזו שעה התעוררת היום? 9, ואז 11:30......

N o l o g o

New member
שלום לכולםםםם..:)

סופסופ יש לי גישה למחשב, כי שלי די מת..
האם אתם נוהגים לצאת מהבית ולהסתובב סתם לבד, או שאתם חייבים "סיבה" או יעד בשביל להסתובב לבד? תלוי בהרגשה שלי, לפעמים אני אוהבת לטייל בלי לדעת לאן..:)
האם אתה שותים כשאתם קמים בבוקר? מה? לא.
איך אתם עונים לטלפון? זה תלוי אם אני מזהה תמספר ואם לא..
למה תתחפשו בפורים הקרוב?לודעת אני עדיין חושבת על זה
למה התחפשתם בפורים שעבר? פורים שנה שעברה היה הזוי בעצמו..:/
לו נתבקשת ברגע זה לשנות את הניק שלך, מה היה הניק החדש ולמה? היה לי רעיון לניק יפה, אבל שכחתי אותו..אני חושבת ששלי מספיק יפה..:)
האם מתחתם אדם כלשהוא באחד באפריל האחרון? איך?כןן, חח זה היה הכי טוב..התחלתי להגיד לידיד שלי שאני רוצה אותו כנגד כל מה שהוא אמר על עצמו וזה..הוא חשב שזה אמיתי עד שהוא התנתק מהאייסי חח אדיוט
איך אתם חוגגים ימי הולדת? מי שרוצה בא אליי ולפעמים גם מסיבה או משהו..
איך חגגתם את יום ההולדת האחרון? כמה ימים לפני עשיתי מסיבה של 33 איש(..) במטרה ללמוד ביומולדת שלי לבגרות באזרחות שהייתה יומיים אחרי, אבל חברים שלי באו גם באותו יום..מה שאומר שלא למדתי כמעט (בא לביטוי גם בציון חח)
האם אתם תומכים בועדת דוברת? לא אכפת לי אני מסיימת ללמוד..:)
האם יש לכם חברים הומואים/לסביות?נראה לי שכן
ממה אתם פוחדים? להישאר לבד
באיזה ספורט אתם עוסקים, אם בכלל? אירובי בדרכלל
האם אי-פעם עישנת? כן
התנשקת עם בן המין השני? כן
התנשקת עם בני מינך? נשיקה על הפה כזאת
היית במצב כפית? חח בערך כל החיים שלי
לבשת חוטיני? לא
לבשת בוקסר? כן
מה את/ה לובש/ת כרגע? מכנס וחולצה
בוקסר או תחתונים? לבית (קיץ) בוקסר בחוץ תחתונים
יש לך כרטיס תלמיד?כן, אבל מי בכלל משתמש בו
ספר אחרון שקראת? חצוצרה בוואדי
באיזו שעה התעוררת היום?9 היה מוי נחמד :)

משעמם לי.....

מישהו בא להופעה עוד שבועיים באשדוד?
האם אתם נוהגים לצאת מהבית ולהסתובב סתם לבד, או שאתם חייבים "סיבה" או יעד בשביל להסתובב לבד? לא נוהגת האם אתה שותים כשאתם קמים בבוקר? מה? נס קפה איך אתם עונים לטלפון? "לשכה שלום,שיר" למה תתחפשו בפורים הקרוב? אין לי מושג למה התחפשתם בפורים שעבר? פרח לו נתבקשת ברגע זה לשנות את הניק שלך, מה היה הניק החדש ולמה? אוהבת את שלי! האם מתחתם אדם כלשהוא באחד באפריל האחרון? איך? לא זוכרת איך אתם חוגגים ימי הולדת? עם חברים! איך חגגתם את יום ההולדת האחרון? עם חברים חחחח בבית ויצאנו אחרי זה האם אתם תומכים בועדת דוברת? ממממ....לא מזיז לי האם יש לכם חברים הומואים/לסביות? כן ממה אתם פוחדים? דגים באיזה ספורט אתם עוסקים, אם בכלל? אכילה האם אי-פעם עישנת? כן התנשקת עם בן המין השני? כן התנשקת עם בני מינך? כן היית במצב כפית? ברור כל יום!:) לבשת חוטיני? כן לבשת בוקסר? כן מה את/ה לובש/ת כרגע? ג'ינס וחולצה בוקסר או תחתונים? תחתונים יש לך כרטיס תלמיד? חוגר!
ספר אחרון שקראת? צופן דה וינצ'י באיזו שעה התעוררת היום? 12:00

J a M i T i

New member
../images/Emo42.gifמיאו.

האם אתם נוהגים לצאת מהבית ולהסתובב סתם לבד, או שאתם חייבים "סיבה" או יעד בשביל להסתובב לבד? ממש לפעמים,.,. האם אתה שותים כשאתם קמים בבוקר? מה? תה/טקילה>< איך אתם עונים לטלפון? תלוי במצב הרוח,. למה תתחפשו בפורים הקרוב? ברכה. למה התחפשתם בפורים שעבר? חצי מלאכית חצי שטן. או שזה היה לפני שנתיים\\. לו נתבקשת ברגע זה לשנות את הניק שלך, מה היה הניק החדש ולמה? ימית עם ט',. סתם כך,. האם מתחתם אדם כלשהוא באחד באפריל האחרון? איך? לא זוכרת,. איך אתם חוגגים ימי הולדת? בהרבה מוות. איך חגגתם את יום ההולדת האחרון? בהרבה מות, אח"כ במסיבה מלאת אלכוהול, ואח"כ בתנועה, כי היה לי יומולדת בקורס מדצי"ם. האם אתם תומכים בועדת דוברת? עוד לא בדיוק החלטתי. אני צריכה לקרוא בנושא יותר, ולהכיר אותה טוב יותר בכדי לקבוע דעה. האם יש לכם חברים הומואים/לסביות? כן>< ממה אתם פוחדים? מלעצום עיניים לפעמים,. באיזה ספורט אתם עוסקים, אם בכלל? הממ,. אני חושבת לחזור להתעמלות בצורה חובבנית-משהו,. האם אי-פעם עישנת? כן,. התנשקת עם בן המין השני? כן,. התנשקת עם בני מינך? כן,. היית במצב כפית? כן,. לבשת חוטיני? לא,.. לבשת בוקסר? כן,. מה את/ה לובש/ת כרגע? חולצה מכופתרת של פסים עם מחשוף נחמד, וג'ינס רוסי משהו אבל נורא נוח,. בוקסר או תחתונים? תלוי במכנס,. יש לך כרטיס תלמיד? כן,. ספר אחרון שקראת? המממ,. התפסן בשדה השיפון, כמדומני. באיזו שעה התעוררת היום? שבע,.

למעלה