לימודים ושות'

virtual222

New member
לימוד עיסוי מקצועי

שלום , אני משתחרר מהצבא עוד כחודשיים וברצוני ללמוד את מקצוע העיסוי ולעסוק בו באופן מקצועי. יש לי 12 שנות לימוד ובגרות מלאה. (אני גר בחיפה ומעוניין ללמוד באזור) הבעיה שאני יודע מעט מאוד אודות נושא זה. איפה אפשר ללמוד מקצוע זה? האם אפשר לעשות תואר במקצוע ? האם המקצוע מבוקש ומשתלם? מה הם התנאי קבלה ? (ראיתי לדוגמא את מכללת godelman האם זה מקום טוב ללמוד בו) תודה מראש.

batelnoa

New member
מי יודע

איזה מקצוע כדאי ומעניין ללמוד כמו לעזור לילד להזיז את הכתף?

brmeirav1

New member
מרפא/ה בעיסוק

שלום לכולם, אם אתם מכירים מרפא/ה בעיסוק שמעוניינ/ת לעבוד בבית אבות סיעודי ברמת גן בהיקף משרה של 4-5 ש"ש אשמח אם תשלחו לי קורות חיים למייל. תודה ושנה טובה מירב

מחפשת מטפלים להעברת קבוצות בחולון

שלום, שמי נעה ואני עובדת סוציאלית במעון ויצו בחולון. המעון שלנו ייחודי ומטרתו התמקדות בקשר הורה-ילד. במעון קיימות תכניות טיפול להורים וילדים (לעיתים הורים בלבד). אני מחפשת לשנת הלימודים הנוכחית מטפלים ומטפלות שיכולים להעביר קבוצות הורים-ילדים בכל תחום אשר יכול לסייע לקשר. יש צורך בתעודת מטפל בנוסף לתחום עצמו. ניתן לשלוח קו"ח למייל: [email protected] או ליצור קשר בטלפון 03-6520342. יום מקסים! נעה

batelnoa

New member
נא להתייחס אני חדשה בעסק

מתלבטת... עד עכשיו חשבתי על מזכירות רפואית אבל בואנה זה מזה משעמם .... אבל במקצוע כזה יש גם סיפוק

batelnoa

New member
טוב אני רואה שזה

לוקח זמן לענות אז אם כבר יש מקום כזה בראשון לציון??? ויש מישהו שכבר עוסק בזה שממליץ ללמוד?

טאוֹ

New member
לימודים + בקשה

תחילה, דווקא הבקשה המנהלתית: בדרך כלל לוקח זמן עד שאנשים רואים את ההודעה שלך, ולא בהכרח כולם ממהרים לענות, אם בכלל. לכן, אנא התאזרי בסבלנות עד לקבלת תשובה, ואם את רוצה להוסיף הודעה אז שרשרי אותה להודעה שכבר פתחת במקום לפתוח הודעה חדשה נוספת. את זה את יכולה לעשות באמצעות לחיצה על "הוספת תגובה" שנמצאת בתחתית ההודעה עליה את מגיבה (כמו כאן למטה, בתחתית ההודעה שאת קוראת ברגע זה). זאת כדי למנוע הצפה של הפורום בהודעות שונות העוסקות באותה שאלה. תודה. ובנוגע ללימודים: כל שיטות הטיפול במגע יכולות לסייע במצב שתיארת, וכן גם שיטות טיפול שאינן כוללות מגע, כמו דיקור, וכן שיטות אנרגטיות שונות שאינן כוללות מגע כלל. אם את רוצה לקרוא עוד על לימודים בתחום, את מוזמנת לקרוא את אוסף הקישורים הזה.
בלימודים ובכלל.

למעלה