לילה אחרון.......

KEEK

Member
כן, מדובר ב-2 בחורים שנעזרו בילדון

כדי לפרוץ למחשבים. ערוץ 10 הגישו את התביעה, אבל טדי וקופרמן היו חלק מהתביעה כאשר הגיעו לאותו מקור, שגם בהם פגע. בהדחה של דנה לא נראה לי שזה היה אגוז צרפתי נראה לי מישהו אחר היה אחראי על ההדלפות של עונה 3 באח..

easternstar

New member
העניין הוא שלפעמים יש אינטרס לפרסם

הדבר היחידי שמעניין אותי בכל הסיפור הזה אם סדרי הגודל נכונים. אם כן, זה יספר לי הרבה על האסטרטגיה של המשחק. אם לא, זה גם יספר משהו.
אחרי הגמר נהוג לפרסם תוצאות. נחכה ונראה.

thisisme4

New member
אגוז צרפתי לא פרץ למחשבים אתם טועים ומטעים

הסברתי כאן על פי מאמר של מישהו מכובד מתחום המחשבים והאינטרנט הסביר איך ההאקר הזה פעל. הוא לא פרץ לשום מחשב. מה שהוא עשה זה להוביל אותם דרך הרשת למסך שנראה בדיוק כמו מסך רגיל של כניסה לג'ימייל לדוגמא, אנשים תמימים נופלים בזה כל יום כי הם מאמינים שהאתר שהם מכניסים אליו מידע הוא האתר הרשמי, מה לא הבנתם? יש דפים מזוייפים שנראים בדיוק הדפים המקוריים, כמו הפורום הזה. מישהו יכול לתת לך קישור לא אמין, של דף שנראה בדיוק כמו הדף של שליחת הודעה לפורום בתפוז, אבל למעשה הדף הזה הוא זיוף, והוא גלוי ופתוח רק להאקר, נגיד שהיינו ההפקה של התוכנית ומתכתבים כאן בנוגע להצבעות, למתמודדים, לכל המידע החסוי, לעריכה וכו', להאקר יש יכולת צפייה בדפים הפרטיים האלה. הוא גם יכול לקבל ססמאות ונתונים. זו לא פריצה. זה טריק של האקר. למשל, מישהו נכנס בטעות לכתובת בשורת הכתובות: gmail.com כניסה לחשבונך. אבל במקום להכנס לאתר הנכון הוא כותב בטעות gmail.cOm כניסה לחשבונך. הדף עצמו מזוייף, כי הוא לא הדף המקורי. הדף הזה הוא של ההאקר. משהו כזה. ההבדל ברור.

easternstar

New member
יתכן. אז יש לו סיכוי בחקירה המשטרתית

אנחנו רק שאלנו אם הנתונים שפורסמו בבלוג "אגוז" הם נכונים מבחינת סדרי הגודל. אני טענתי שאם נדע בסוף שהם נכונים יש רק הסבר אחד והוא שההפקה נתנה את הנתונים משיקולים שלה. פעמיים פורסמו נתונים חלקיים על הגמר. מחר נדע אם סדרי הגודל שלהם היו נכונים. אם כן, ההפקה נתנה לנו צ'ופר של נתוני הצבעות. אין הסבר אחר. אף אחד לא היה יכול לדעת נתוני אמת בלי הדלפה.

KEEK

Member
אני מקבל את מה שאת אומרת אבל זאת

לא הנקודה בדיון..

JasPoint

New member
מתנהל נגדו משפט, אין מצב שזה הוא

כל אחד יכול להמציא נתונים, לא הייתי מייחס לזה חשיבות. מה גם שההפקות השונות בטח למדו את הלקח מהפריצה הקודמת, ומאבטחים את המידע שלהם בצורה טובה יותר.

easternstar

New member
אלא אם כן מישהו הגיע להסכם עם ההפקה

מבינה אסטרטגית להפקה יכול להיות אינטרס להדליף תוצאות, בלי שהיא תהיה מחויבת להם מבחינה רשמית. כל זה כבר לא משנה. מחר נדע את האמת.

KEEK

Member
אני לא חושב שמחר תדע את האמת

מחר גב וקרן מנצחים, לא צריך גישה למחשבים של ערוץ 10 להבין את זה. בקשר להצבעות, שים לב שהם דומים מאוד להמון סקרים שיש ברשת יש מצב גדול שהוא פשוט מסתמך על הסקרים האלה, וזה הכל.

easternstar

New member
בוודאי שאני אדע../images/Emo13.gif תביט. קרן היתה בפרסום

הקודם 42000 סמסים. מישהו לקח את העניין ברצינות והתחיל לסמס לאורטל. היא מגיעה כמעט ל 42000. אם בגמר הנתונים יהיו גבוהים יותר אבל קרובים לסדרי הגודל של אגוז, בינגו. זאת ההפקה. אין דרך שאגוז יודע בלי שהדליפו לו מבפנים ואין סיכוי שהוא יסתכן שוב. שים לב שהם שותקים. הם ידעו יפה מאוד לדרוש חקירת משטרה בכל ההדלפות הקודמות שלו.

KEEK

Member
ספויילר על זהות המנצח בדור הבא

לא יגיד לי כלום תראה למעלה את השאלה בקשר לתביעה..

טלומרז

New member
אני לא מאמינה שאני אומרת את זה,

אבל אני כבר מעדיפה שזה יהיה ספוילר מטעם המהמרים, שמנסים להוריד את הציפיות של המהמרים הקטנים מאורטל, ולגרום להם להמר על קרן. עם כמה שזה מלוכלך, הפעם אני אסבול את זה יותר מנצחון של גב וקרן הבזויים.

easternstar

New member
מישהו מעוניין שאנחנו נקרא../images/Emo13.gif

מחר נדע את סדרי הגודל ואם משהו מההדלפות היה נכון.

טלומרז

New member
זה יכול להיות, אבל איך זה מסתדר עם הספוילרים

להישרדות ויפ? ובמה תורמת להם ההדלפה הזאת של הדור הבא? זה סתם מייאש את הצופים ומתסיס אותם על ההפקה.

easternstar

New member
בכלל לא. זה אומר לצופים שסופרים סמסים וההדחות

נכונות. מתי אגוז פרסם שרשימת ההדחה היא לא לפי הסמסים? בעיה של הצופים שהם לא מסמסים מספיק. אגב, אם הנתונים נכונים האסטרטגיה שלהם נכונה. יש דברים אחרים שהם טועים אבל השקיפות של מה שהם מקבלים דווקא עוזרת לאמינות.

easternstar

New member
בכלל לא. אם הנתונים נכונים מישהו משווה

תוצאות לאורטל ומריץ אותה. איתן ודניאל בבעיה. הקרב בין קרן וגב ואורטל. מאוד מעניין שהתוצאה הקודמת של קרן היא התוצאה של אורטל.

טלומרז

New member
קרה לאגוז בעונה הקודמת של כוכב נולד

שהוא פירסם תוצאות ביניים לפני שנגמרה התוכנית, והתוצאה היתה אחרת. הוא כתב שזה התהפך תוך כדי משדר. אני מקווה שגם הפעם זה קישקוש.

למעלה