הידעתם?

Secret17

New member
../images/Emo119.gif הידעתם? ../images/Emo58.gif ../images/Emo18.gif

מידי יום א', עד לעליית העונה השנייה (ב - 01.01.2006), אני אפתח שירשור מיוחד עם 4 "הידעת" מידי פעם (אבל באמת דברים שלא יודעים, לפחות הרוב המוחלט, ולא שטויות שלקוחות ממקומות אחרים)
זהירות - מכיל ספויילרים
הייתם בטוחים שרוחל'ה לא תחזור יותר? טעות! בעונה השנייה היא תחזור, ואם חשבתם שהיא הייתה רעה אמיתית בעונה הראשונה, המתינו בסבלנות לעונה השנייה ותגלו רוע מה הוא.
גם בעונה השנייה יישתתפו מנחים רבים מערוץ הילדים. והשבוע, אגלה על מנחה אחד - מיקי גבע. ואיזו דמות תהיה לו? את זה כבר תגלו בעצמכם.
בעונה השנייה ידוע כי מישהי חדשה תיכנס אל השמינייה (דבר זה נחשף כבר בסוף פרק 60). זה אמנם אמת לאמיתה, אבל השמינייה לא תהיה לתשיעייה. למה ואיך? תנסו לחשוב לבדכם ולהעלות השערות.
שמועות רצות ברשת שהשר החדש יגולם ע"י יובל אברמוביץ' ("השיר שלנו"), ושהוא צפוי להיות רשע במיוחד. אם דבר זה נכון או לא תאלצו להמתין ולגלות בעצמכם, אבל אל תשכחו שלפעמים יש שרים שעוזבים וחוזרים אח"כ, ובגדול. להתראות בשבוע הבא!

ofirush17

New member
לא יכול להיות שניני ישאר יונתן

ידידייה ויטל משחק בעונה השנייה!

chen010189

New member
זה לא מחייב../images/Emo3.gif

תני להם לפתח ת'דמיון שלהם, יש אנשים שיכולים לקחת ת'דמיון של הסדרה עד הסוף ולהגיד שידידיה בא להצטלם לכמה פרקים שהם בעצם סצינה, שבא יונתן נזכר בכל מיני אירועים שקרו לו כשהוא היה ניני. בקיצור, זה מה שיפה בשרשורים האלה
הדמיון של האנשים

../images/Emo58.gif?????????

אולי ידידיה אמר שהוא מצלם את העונה השנייה כדי שנחשוב שיונתן יחזור להיות ניני?! מצד שני, רן בוקסנבאום הוא ילד קטן, הוא לא יכול להוביל עכשיו 55 פרקים כדמות ראשית. אה, ומי אמר שאיה תמות??!! זה נראה לי ממש לא הגיוני!!

Secret17

New member
תקרא שוב את הספויילר האחרון (מס' 4)

המטרה שם היא לא יובל אברמוביץ', אלא משהו מפתיע לגבי השר מהעונה הראשונה.

chen010189

New member
טוב זה ברור שיהיה שר חדש

השר הקודם אמר את זה בעצמו "אבל אל תדאג, מי שיחליף אותי, מי שזה לא יהיה... ימשיך לתמוך בפרוייקט" הספוילר הוא החלק השני - של מי ומה יהיה השר. אז אם אתה מדבר על ספוילרים, יובל אברמוביץ' והאופי שלו הם כן הספוילר וכן החלק העיקרי בהודעה שלך...

מאיפה אתה יודע? ../images/Emo185.gif

שונא אנשים שלא מגלים את המקורות
שונא אנשים שיודעים ספויילרים ולא מגלים
(האמ..אשתו של מוטי..האמ..וחברה של אשתו של מוטי)

m o g b a l 5

New member
../images/Emo109.gif לשרשררר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

KiShKooSh

New member
חחחחח זה נחמד לדעת../images/Emo6.gif

וכן אני מנסה לעלות לכם את מת המתח בדם
אני יודעת חלק מהדברים

למעלה