שוב אכלת חריף....?

גם דגים גם חריף, בסוף יהיה לך ריח של מוכר דגים, ואגב זה לא עוזב אותם לעד.

חצי ../images/Emo32.gif ../images/Emo69.gif ו-../images/Emo68.gif

קיבלתי במייל
הוא: אני יכול לקנות לך משקה? היא: את האמת אני מעדיפה את הכסף. הוא: אני צלם. אני מחפש פרצוף כמו שלך. היא: אני מנתחת פלסטית. אני מחפשת פרצוף כמו שלך. הוא: היי, לא נפגשנו פעם? או אולי פעמיים? היא: זה היה כנראה פעם אחת, אני בחיים לא עושה אותה טעות פעמיים. הוא: איך זה שאת כזו יפה? היא: כנראה לקחתי גם את החלק שלך. הוא: את רוצה לצאת איתי בשבת? היא: מצטערת, יהיה לי כאב ראש בסופשבוע. הוא: הפרצוף שלך בטח גורם לכמה ראשים להסתובב? היא: והפרצוף שלך בטח גורם לבטן שלהם להתהפך. הוא: קדימה, אל תתביישי. תציעי לי לצאת. היא: אוקי. צא! הוא: אני חושב שאני יכול לשמח אותך. היא: למה? אתה עוזב? הוא: מה היית אומרת אם הייתי מציע לך נישואים? היא: כלום. אני לא יכולה לדבר ולצחוק באותו זמן. הוא: את יכולה לתת לי את השם שלך? היא: למה? אין לך שם? הוא: את רוצה לצאת לסרט? היא: ראיתי אותו כבר. הוא: איפה היית כל חיי? היא: התחבאתי ממך. הוא: האם לא ראיתי אותך איפשהו בעבר? היא: כן. זה למה אני לא הולכת לשם יותר. הוא: האם הכיסא הזה ריק? היא: כן, ושלי יהיה אם אתה תתיישב. הוא: היי מותק, מה המזל שלך? (באנגלית: SIGN) היא: אין כניסה.

tunalover

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifאוי, הרגת אותי עכשיו מצחוק../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

היי..לפעמים מציץ מהצד,אבל היום לא התאפקתי ../images/Emo13.gif

נכון שאני פה הרבה פעמים רק על תקן של "סמוי"...
(פשוט.. אני במוסד... כלומר במוסד סגור... אז אסור שיזהו אותי...
) אבל, היום..? היום "מחפשת דרך החוצה" התחילה.. אז לא יכולתי להתאפק... הכל בגללך , מתאפקת...
אז קבלו מקבצון גם ממני: ש: מה זה בדיוק "רגשות מעורבים"? ת: לראות את המרצדס החדשה שלך נופלת לתהום עם החמות בתוכה. ש: למה תמיד מוצאים תולעים בתוך צלחת של מקרוני? ת: הם בטוחים שזה ערב של חילופי זוגות ואחרון חביב לעכשיו: אחד מבוגר מגיע עם אשתו הפולניה לבדיקה אצל הרופא. הרופא בודק אותו מבקש ממנו לצאת על-מנת שיוכל לדבר עם אשתו. כשההוא יוצא אומר הרופא לאישה: תראי, בעלך הולך למות, אבל אם במשך שנה תעשי כל מה שהוא רוצה - תפנקי אותו, ארוחות כיד המלך, סקס מתי שהוא רק ירצה, תחבקי, תמצצי, תעשי כל מה שיבקש, אני אישית מבטיח לך שבעלך מחלים בתוך שנה ואתם תחיו עוד הרבה הרבה שנים מאושרות ביחד. האישה יוצאת מהרופא ובעלה, שהמתין בחוץ שאל מה הרופא אמר. והאישה עונה בפנים רציניות: הוא אמר שאתה הולך למות...

דייייייי עם הזבוב הזה!!!!!!רק אותי הוא

מממממממממממממממשששששששששששגגגגגגגגגגגגגגגעעעעעעעעעעעעעעעעעעע? יש מדביר בקהל!!!!!!! אמנם את החיוך אף אחד לא יצליח למחוק לי אך המערכת הנוירולוגית שלי מתחילה לשלוח שדרים...

למעלה