אנשים אני" קרעתי" את התחת עכשיו באירובי הלשון בחוצצצצצצצצצצצצצצצ
כ כבר לא ילדה3 New member 15/8/07 #10 בוקר אור...מחייכת../images/Emo13.gif לאחר ששתיתי לכם את כל הקפה...ואכלתי לכם את כל העוגיות... מה קורה עם ארוחת הצהריים שלי!!! חחח
בוקר אור...מחייכת../images/Emo13.gif לאחר ששתיתי לכם את כל הקפה...ואכלתי לכם את כל העוגיות... מה קורה עם ארוחת הצהריים שלי!!! חחח
כ כבר לא ילדה3 New member 15/8/07 #13 איפה הימים... שהיו מגישים לי ארוחת בוקר למיטה..... אגב אחי מתחתן עם בלונדינית ופולניה..ויש לה גם תאבון גדול
איפה הימים... שהיו מגישים לי ארוחת בוקר למיטה..... אגב אחי מתחתן עם בלונדינית ופולניה..ויש לה גם תאבון גדול
א א פרסקי New member 15/8/07 #15 ../images/Emo93.gif שיחסוך לעצמו......... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
כ כבר לא ילדה3 New member 15/8/07 #16 ../images/Emo93.gif... ומי בדיוק יחסוך לעצמו.....הילדה..רווקה(גרושה בלי) חחחחחחחחחחחחחחח אבל אם כבר הרמת יד ... אתה מוזמן לבשל לי ..
../images/Emo93.gif... ומי בדיוק יחסוך לעצמו.....הילדה..רווקה(גרושה בלי) חחחחחחחחחחחחחחח אבל אם כבר הרמת יד ... אתה מוזמן לבשל לי ..
א א פרסקי New member 15/8/07 #20 איך הגענו ל... הרמות ............... ידים בישולים..... מה בסך הכל אמרתי....... run forest run
כ כבר לא ילדה3 New member 15/8/07 #21 חחחח...הגענו אשמח לאכול בצהריים פסטהההה... ואוליי איזה פרגית בצד.. סלט ירקות +טחינה תודהה
א א פרסקי New member 15/8/07 #22 הכי פשוט rest.co.il מגהצים והשליח בדרך אליך ככה את חוסכת גם את שטיפת הכלים אחרי
כ כבר לא ילדה3 New member 15/8/07 #41 לא פשוט נראה לך שאני עושה כלים.... שאני אשפשף...בשביל זה יש סיליט.. חחחח
ט טל טולי 1 New member 15/8/07 #42 שיר נחמד הנחנו בשיא הקיץ האם בקיץ האהבה שורפת כמו השמש? חחחחח רואים שמשעמם לי
א אופק 3 New member 14/8/07 #4 ../images/Emo67.gif אילנית, תאחלי לי בהצלחה, נכנסתי לקומונה חדשה, לא מגלה איזה,
ר רק שיר New member 15/8/07 #6 האמת שגם אני קרעתי את התחת בישיבה, בנהיגה, לקח לי שעתיים להגיע מבנימינה לראשל"צ. ממש מוגזם!