בדיחה

../images/Emo118.gif../images/Emo118.gif בדיחה

אשה מגיעה אל הרבי שלה נסערת כולה. "יש לי שתי תוכיות", היא מספרת לו, "וכל פעם שמגיע אלי אורח הן מביכות אותי וצווחות: ´היי, אנחנו זונות. רוצה לבלות?´". אל דאגה", מחייך הרבי, "יש לי שני תוכים צייתנים וחסודים כל היום הם בכלוב, לומדים גמרא ומתפללים. תביאי אלי את התוכיות, ותוך זמן קצר אני משוכנע שהן יהפכו מחונכות למופת". למחרת מגיעה האשה עם התוכיות אל בית הרבי, ואכן בקצה הסלון עומד כלוב מרווח ובתוכו שני תוכים חובשי כיפות שמתנדנדים ומתפללים בלהט. הרבי מכניס את שתי התוכיות לכלוב, וכמובן שהן מיד צווחות לתוכים: "היי, אנחנו זונות. רוצים לבלות?". פתאום התוכים מפסיקים להתפלל, ואחד אומר לשני: "מוישה, אתה יכול להניח את הספר המזוין. התפילות שלנו התגשמו".

magy

New member
לא בדיחה

> מי מבין גברים? > > 1 הגברים הנחמדים - מכוערים. > 2 הגברים היפים - לא נחמדים. > 3 הגברים היפים והנחמדים - זקנים. > 4 הגברים היפים, הנחמדים וההטרוסקסואלים - נשואים. > 5 לגברים הלא כ"כ יפים אבל נחמדים - אין כסף. > 6 הגברים הלא כ"כ יפים אבל נחמדים שיש להם כסף - חושבים שאנחנו רוצות > רק ת´כסף שלהם. > > 7 הגברים היפים שאין להם כסף - רוצים ת´כסף שלנו. > 8 הגברים היפים הלא כ"כ נחמדים שבמידה מסוימת הטרוסקסואלים - חושבים > שאנחנו לא מספיק יפות עבורם. > > 9 הגברים שחושבים שאנחנו יפות והם הטרוסקסואלים וכמעט נחמדים ויש להם > כסף - פחדנים > 10 גברים המעט יפים מעט נחמדים ויש להם קצת כסף ותודה לאל > הטרוסקסואלים- ביישנים, ובחיים לא יתחילו אתנו!!! > 11 הגברים שבחיים לא יתחילו אתנו - באופן מיידי מאבדים בנו עניין אם > אנחנו עושות ת´צעד הראשון. > > אז תגידו לי - מי יכול להבין אתכם בכלל?!!! > > גברים הם כמו יין - > כולם מתחילים כענבים - ותפקידנו, הנשים, לדרוך עליהם, ולהשאיר אותם בצד, > עד שהם יהפכו למשהו שכדאי לאכול אתו ארוחת ערב!!! > > >

magy

New member
חצי בדיחה

אישה אחת מתה ועולה לשמיים . ליד שערי גן העדן היא פוגשת בפטר הקדוש ... הם מדברים ומדברים ... עד שלפתע נשמעות זעקות מקפיאות דם . "אל תדאגי ," אומר פטר הקדוש - "זה רק מישהו שקודחים לו בשכמות כדי להתקין את הכנפיים" הגברת מעט מוטרדת אבל הם ממשיכים לפטפט ... כעבור עשר דקות , זעקות אימים מהדהדות שוב . "אלוהים אדירים ," אומרת האשה " מה קורה עכשיו ?" "אל דאגה ," משיב פטר הקדוש "הם רק קודחים לו בראש כדי להתקין את ההילה" "אני לא מסוגלת יותר ..." אומרת האישה "אני יורדת לגיהינום" "את לא יכולה" אומר פטר הקדוש "יאנסו ויעשו בך מעשי סדום !" "אני יודעת" עונה האשה "אבל את החורים בשביל זה - כבר יש לי !"

simonyakov

New member
למוניקה../images/Emo140.gif

בדיחה: זוג התחתן ואחרי החתונה הלכו למלון בבוקר האמא שואלת את הכלה "איך היה" הכלה עונה לא היה כלום היה עייף לילה שני ... בבוקר האמא שולת נו איך ענת הבת לא היה הוא הלך לבר וחזר מסטול ונירדם אז האמא אמרה לבת שלה תלבשי תחתונים שחורים וחזיה שחורה ותשכבי במיטה מגיע החתן רואה את אשתו הטריה בשחור ושואל "מה קרה את בשחור" ענתה הכלה "כשאלך מת אצלי באבל"

למעלה