***תזכורת***

BambiBar

New member
מורןןן!!! D:../images/Emo24.gif ../images/Emo60.gif

שמעתי אותך!! וגם ראיתי את השם שלך בסוף! P: היית טובה מאוד!! וכל הכבוד לך!! בהתחלה בהתחלה שרק הופעת היו לך טיפונת טיפונת ליפסוסים אבל זה לא ממש הפריע P: וכל השאר היה ממש טוב!

amit919191

New member
מורן!!!!!!!!!!! ../images/Emo163.gif

היתתתתת מעולה ושאני אומר מעולה אני מתכוון למ-ע-ו-ל-האני לא שמעתי בכלל ליפסוסים יצא גדול!!!!! גם אני ראיתי את השם שלך חחח :]

Piplup

New member
פרק 428 (428 ! צדקתי! XD) "מסע בזמן מרפא הכל"

מורן היית מצוינת! במיוחד בתור תפקיד ראשון פרק מצוין... אם נתעלם מכמה שזה מטומטם לחזור לעבר ולעשות שינוי מטורף שכזה בדברים שקרו שמשפיע המון על ההווה (ריצ'י כבר עשה את זה ב"דברי הימים") ועוד יותר טיפשי שהם עברו בזמן ע"י תליון (שאבד במקום לפני שנים ואיכשהו עדיין נשאר שם? ואיכשהו עדנה לא מצאה אותו למרות שהיא הולכת לשם בכל יום מאז?) במיוחד כששני פרקים קודם היה סלבי אבל שיהיה XD לפחות זה היה נחמד שבחרו לעשות את זה עם מיי ומיאו ואיווי בוקע! אבל חבל שבגלל כל שאר מה שקרה בפרק הקדישו לבקיעה שלו רק את הסיום של הפרק... תשוו את זה לפרקים בהם בקעו טוגפי ופנפי ולפי מה שקראתי אמור להיות שיר במהלך הפרק אבל לא היה בטח שמו רק את המנגינה שלו והתעצלו לדובב אותו (כבר קרה שעשו ככה באיזה פרק בעונה 7)

MorraniChan

New member
בניגוד למה שאתם אומרים כאן...

יצא לי מ=ז=ע=ז=ע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני סולחת לעצמי רק בגלל שזה הדיבוב הראשון שלי איי פעם ושאני זוכרת עד כמה הייתי מבוהלת ומפוחדת באותו הזמן. גאאאאד כמה לפסוסים TT_________________________TT והכי גרוע: שמעו את החומה הרשית שהייתה לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 ווווווואאאאאאההההההההה@#$%@#$%@#%@#$%@#$%@#$%#$ כל הזמן דיברתי אותו הדבר ו.... בוהו =___= ציון: -165456464 מתוך 10

BambiBar

New member
מורןןן מה את מדברת???

מה זה חומה רשית??
ואם את נותנת לעצמך ציון: -165456464 מתוך 10 אז זה המוןןןןן XD וחוץ מזה לדעתי זה היה ממש יפה, את ממש לא צריכה להרגיש רע! למרות שאני מבינה אותך, יצא לי המון פעמים ששמעתי את עצמי מדבבת וחשבתי לעצמי מה? איך בכלל העלו את זה לשידור ולמה לא עשיתי ככה או ככה... זה רק הרגשה שלך, זה יצא טוב מאוד, באמת!!

MorraniChan

New member
חומה רשית- *חומה רגשית

אופס XDD באמת במקרים כאלה צריך להתעלם ולהמשיך האלה... אבל זה קשה! >< זה יצא כל כך מכוער TT--TT חוץ מזה, אני נותנת לעצמי ביקורת ענקית רק בגלל שאני יודעת מה אני מסוגלת ואיך לדעתי זה היה צריך להשמע... אני באמת לא מבינה איך העלו את זה לשידור XD

מורן, ראיתי את הפרק היום בשידור החוזר.

ולדעתי היית מעולה, יחסית לפעם הראשונה! את החומה הרגשית את עוד תפרצי. רואים שיש לך את זה, אם רק תיפתחי יותר את ממש תצליחי לדבב. ואם עכשיו זה נראה טוב, אז בטח עוד מעט כבר ממש תשחקי אותה. אני אהבתי את הדיבוב שלך, והפרק היה ממש טוב.

MorraniChan

New member
וואי, תודה! D:

זה בדיוק מה שיפה תמיד אומרת לי ^__^ רואים שאתה מקצוען P:

למעלה