תוכון מוחתם

sigalite

New member
../images/Emo118.gifתוכון מוחתם

שלום יש לי תוכון זכר (פראי) והזמנתי תוכון נקבה מוחתמת. נאמר לי ע"י מוכר בחנות שלא מומלץ לשים את שניהם ביחד כי התוכון הפראי "יקלקל" את התוכון המוחתם. האם זה נכון? האם כדאי לי לקנות נקבה פראית (בשביל גוזלים)? ושאלה נוספת הייתי רוצה תמונות של מגרשי משחקים לתוכונים. ועוד שאלה יש למישהו מידע מה באמת נחוץ לגידול תוכונים מבחינת הכלוב, משחקים סידן וכו'. תודה על תשובתכם

BlackColt

New member
אני אענה לך על השאלה האחרונה...

אני אישית מתה על משחקים בכלוב.....ואם אני אקנה תוכי (קוקטייל כמובן!!) אז אני אקנה לו כלוב גדול ומושקע....כי לפי דעתי המון משחקים וחיבה זה דבר מאוד חשוב בגידול תוכים....

sigalite

New member
תודה. אחכה לתשובה לשאר השאלות

תודה על תשובתך. אחכה לתשובות נוספות לשאלות שלי

BlackColt

New member
אין בעיה.....

תחפש באנטרנט כל מני אתרים שיכולים לעזור בגידול אני בטוחה שתמצא..... אבל גם יש לך את הפורום.... בהצלחה !

שאר התשובות...

אז ככה, סביר להניח שכן, אך אם תשקיעי בתוכון המוחתם, תוציאי אותו ותפנקי אותו, רמת ההחתמה תרד, אך בקצת, אם תשאירי אותו עם הפראי הוא יהפוך לפראי ורמת ההחתמה תרד עד 0. האם לקנות נקבה... זאת שאלה בשבילך... קנית את הזכר בשביל לשחק איתו ושיהיה לך תוכי חבר? או האם קנית אותו לרבייה, את צריכה להחליט בין השניים. תמונות של מגרשים, אני יעלה לך מיד. על השאלה של הכלוב: חשוב כלוב, אך לתוכונים לא צריך כלוב גדול מדי(במידה ובמדובר ב1-2), כמו כל תוכי התוכון רוצה משחקים, תחששבי שאת היית כל היום במקום סגור בלי יכולת להזיז את הגוף, כמו כן מומלץ לקנות אבן גיר אשר ישחק בה עם השיניים וכך יכניס סידן, לתת לו אוכל בריא(ירקות פירות) וכו' לירן

sigalite

New member
../images/Emo39.gifלאילן, לירן אלקים ולblackcolt

תודה על תשובותכם. ולירןן אני מחכה לתמונות של מגרשי המשחקים תודה. סיגלית (אגב אני בת ולא בן)

למעלה