שלומ לכולמ...

tribe spirit

New member
../images/Emo118.gifשלומ לכולמ...

שוטטתי לי ברחבי רשימת הפורומימ של תפוז,בחיפוש אחר פורומ מעניינ חוצ מהשבט....ואתמ נראימ לי ...לא יודעת איכ להגדיר...מעניינימ???אז אשמח לדעת על מה כותבימ פה בפורומ...

Flame

New member
שלוםםםם ../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה גם את
!!
(כמה ברוכים הבאים יצא לי להגיד ביומיים האחרונים!
) זה באמת פורום מעניין, ואני נהנת פה מאודדד..במיוחד בזמן האחרון
. אנחנו דנים בנושאים שונים בפורום, בעיקר רוחות רפאים כמובן
... אבל לא רק..אנחנו גם מדברים על תיקשור וכל השאר...מעלים השערות ועוד.. אני ממש מקווה שתהני בפורום

wee man

New member
חחחח....

וולקאם וולקאם!! אני שמח לראות שעוד אנשים מצטרפים לפה!

kingshimmy

New member
אני מוכן לתרום לך 5 שקל.

ולקנות לך ם. אם לא היה מצב כלכלי קשה, הייתי קונה לך עוד כמה אותיות. אבל ברוכה וזה.

Ocean Soul

New member
גמ אני חדש פה

הגעתי לכאנ כי אתמ נמצאימ ברשימת המומלצימ של תפוז. אז אני החדש התורנ, וחשוב שתדעו, שאני מכור בטירופ לאותיות סופיות.
|בלונ| אופס

Gum Cigarettes

New member
וכל הענהלפאבתימ

הגיעו לכאן משם? מצטערת, פעם גם אני הייתי כותבת ככה, זה עבר דיי מהר, ביחד עם עוד כמה דברים. עכשיו אני לא יכולה לקרוא תדבר הזה, מבחירה.

../images/Emo93.gif../images/Emo117.gif

עד לכאן הגעת?! אנשים להיזהר!! שלא יחליט להציב בפנינו מראה...
עזבו... בנאדם מוזר!!

tribe spirit

New member
../images/Emo118.gifאהמ אהמ...

הזכות לכתוב בלי אותיות סופיות שמורה לי,ולי בלבד!!!!!!!!! תודה על כל הברכות...אני סתמ שונאת אותיות סופיות בלי סיבה...אני מקווה שאני אצליח להתמיד בפורומ,כי עכשיו הצטרפתי לכמה פורומימ במכה...אני אשתדל מאוד...

tribe spirit

New member
חיחיחי...../images/Emo118.gif

ראיתי בשרשור למטה בקשה לספר פרטימ...אז הנה: אני נדיה בת 14 ו4 חודשימ ויומיימ(24.11.88)מירושלימ... אני חולה על חתולימ נרקיסימ קרמבו מוקה והשבט...זו סדרה בערוצ 1 שאפ אחד כמעט לא רואה,ויש לה פורומ בתפוז ואני מכורה אליו...אני לומדת בתיכונ לאומנויות במגמת קולנוע...בקשר לרוחות רפאימ,תורת הנסתר ודברימ כאלה...עדיינ לא ממש החלטתי אמ אני מאמינה בזה...זה ממש ממש מעניינ אותי,אבל אני בנאדמ מסובכ...כרגע אני נוטה להאמינ...

tribe spirit

New member
../images/Emo118.gifאמממ...

אני מכירה כל מיני לימוריות,אבל לא ממש הבנתי מה הקטע של השאלה...

0oBo0

New member
זה פשוט ש...

יש לי בת-דודה שיש לה חברה שקוראים לה נדיה והיא גם גרה בירושלים וגם לומדת איפה שאת - אז חשבתי לעצמי-מי יודע....אולי... אבל כנראה שלא אז לא חשוב...

tribe spirit

New member
אולי...../images/Emo118.gif

אפשרי...את בטוחה שהיא לומדת בתיכונ לאומנויות ולא בתיכונ למדעימ ואומנויות???מה השמ משפחה שלה?באיזה כיתה היא?

וואוו זה ממש מעצבן...חשבתי ..

שאולי האותיות לא פועלות לך,או שאת סתם עילגת (בלי להעליב..) טוב...מה אני יכולה להגיד חיה ותן לחיות... או אולי.. על טעם וריח?!

tribe spirit

New member
../images/Emo118.gifחחח...

אינ בעייה...אני סתמ מנסה להיות מיוחדת לשמ שינוי...איכ זה שאינ לכ חתימה???אל דאגה,לא נעלבתי!!!

למעלה