חח סיתייי איזה חלומותת חחח
גם אני פעם חלמתי שאני רואה את הבויז מהחלון

הולך להיות מאד ארוך..שווה לקרוא) אני כזה יושבת בבית ופיתאום אני שומעת משהו בחוץ.... אני כזה רצה לחלון ומסתכלת ואני רואה את הבויזזזזזז את כולםם עושים את הקליפ תני לי סיבה(גם אני לא יודעת מה ההקשר חחחחח) אז קיצר הם עשו את הקליפ תני לי סיבה אבל לא היה להם את הבגדים שהיה להם בקליפ.. אז אני כזה רואהה ודופק הלב שלי כמעט נעצרר כיאלו פעם ראשונהההה וזה...ופיתאום אני כזהה שרוןןןןןןןןןןןןן צורחת על כל העולםםםם כזה שרוןןןןןןןןןןן אני אוהבת אותךךךךךךךךך חכה לייי חח.. קיצור הוא כזה מסתכל ולא מבין חח...ובאותו הרגע כל הבויז הסתכלו חוץ מאדם אדם התחיל לשיר תני סיבהההה חחח כיאלו שהוא "צורח" אז הוא כזה תני סיבה חחח ורוקד כזה חח היה מזה צחוקים.. אז קיצורר אני כזה יורדת למטה ואני רצה בישא המהירות ח...ולא יודעתת למהה אבל עשיתי את כל הסיבובים חח כיאלו הלכתי מהבית שלי לקניון ומהקניון שוב לבית שלי חחח עזבו דפוקה היתי חח בטח בגלל ההתרגשות...אז קיצור...חזרתי אליהםם ואני כזה רואה אותם וכולי בוכה כזה ואני ישר מחבקת את נולי.. והוא כזה לא מבין חח..קיצור חיבקתי אותו וגם את הבויז והכל ותהחלתי לדבר איתם איזה שעתים חח.. אז אחרי כמה זמן לא ידועת מה קרה פיתאום אני רואה אותם במכונית ואלף בנות מסביב למכונית פיתאום אתם קולטות אותי מביאה לכל אחת בוקס בעין חח....וכל אחת נופלת כזה לריצפה..ואני כזה הולכת אליהם והם כזה רוצה חתימה?אני כזה כןןןן אז אושרי כזה תביאי 3 שקל לכל חתימה אני כזהה טובב טובבב שניהה אבל אל תלכו..ואני רצה לבית מביאה איזה 20 שקל ומבקשת מכל אחד חתימה.. ואז הם נסעו
וניגמר החלום חחח...יש עוד חלום.....אני ירשום אותו בהודעה אחרת כי לא ניראה לי שיש עוד מקום חח..גם האחר הולך להיות ארוך.. אז שווה לקרוא.. עד פה החפירה של: מריה סנדלר.